NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Gyűlölködjünk

36 feliratkozó

több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 24 185 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
A rohadt féreg, ez nem is kés volt, inkább valami szurony vagy bajonettféle...
Hogy véded ki egy szűk lépcsőfordulóban, mikor elalszik a lámpa? 😥🤬

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 029
Szerintem én pár napig hanyagolom a face-t, brutál, ami megy ezzel az üggyel kapcsolatban is. Magyarország szellemileg iszonyat a béka segge alatt van, tisztelet a kivételnek..
jobbágy#JC6
az értelmesebbje általában nem áll le kommentelni, ezért a torz kép és a béka segge alatti szint
bogec7
aki értelmesebb az nem facebook-ol 😀
🤘 gaben 🤘
Azért ez így nem állja meg a helyét.
Az FB előnye, hogy az általad kedvelt oldalak, csoportok híreit tudod követni és nem kell mindet végiglátogatni, plusz az adott cikk alatt találhatsz olyan kontentet, ami érdekel ill. tanulhatsz új dolgokat.

Belemerülni egy kommentszekcióba az valóban veszélyes, mert ott mindenki elmondhatja a véleményét és nem csak valós gondolatok vannak, hanem trollok és hamis profilok is, direkt az arra fogékonyak gondolkodásának torzítására, befolyásolására.

Mondjuk azt nem tudom miért van, hogy mobilon rendben időrendbe teszi a híreket, de PC-n meg össze-vissza.
több mint 1 éve
A politika topicból kinőtt a fashion, a gyűlölködjünkből indulhat lassan a Guns & ammo 😀
bobi0092
A végén kiderül, hogy senkit se érdekel az amerikai foci 😀

Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 1 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 356
A politika topicból kinőtt a fashion, a gyűlölködjünkből indulhat lassan a Guns & ammo 😀

Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 120 — Steelers fan
Nem tudom, Te mennyire vagy képben ebben a konkrét (2016, Bőny) ügyben!? Én, sajnos eléggé...
Györkös egy büdös gyökér és nem bánom, hogy ráverték a balhét, de Győrben nagyon erős volt az a pletyka, hogy a Kolléganője által leadott lövés vagyis, "baráti" tűz végzett a Nyomozóval. Elég hozzá annyi, hogy csak bementi seb volt az Áldozat fején, márpedig, ha valakit NATO kaliberes AK-val (ilyet foglaltak le a helyszínen) fejbe lőnek, annak leszakad a feje, de ha csak egy PA-val akkor lesz ilyen a sérülés...
nagir
Az eltűnt lőszer gyártósor kapcsán is elkövették ezt a hibát a cikkben, akkor is szóvá tettem, és most is mondom, hogy nincs ilyen. Nem létezik NATO kaliberes AK.

Az orosz és a NATO lőszerek nem cserélhetők egymással. Az AK-ból nem lehet kilőni NATO lőszert, betölteni sem lehet.

A bemeneti és kimeneti nyílás kinézete legalább annyira függ a lövedék típusától, mint a használt kalibertől.

Viszont mivel nem volt kimenet, ergo megvan a maradványtest, innen nem lehet kérdés hogy mivel lőttek, mert egy 7,62-es orosz és egy 9mm-es Para lövedék nem is hasonlít egymásra, azt egyszerű szemrevételezéssel meg lehet mondani hogy melyik. Ha erősen torzult a lövedék, akkor egy tolómérő és egy tizedgrammos mérleg is kellhet a beazonosításhoz, de ha rendelkezésre áll egy szakértői labor, (mint ebben az esetben) akkor még a konkrét fegyvert is be lehet azonosítani - mert minden huzagolás egyedi nyomot hagy a lövedék köpenyen.

Gondoljuk végig, ahhoz hogy "ráverjék a balhét", miközben másvalaki lövedékét szedi ki az orvos az áldozatból, több embernek a komoly összeesküvése kellene, ami ha bármikor kiderül, súlyos következményekkel jár. Nehezen hiszem, hogy ennek a rendőrnőnek a kedvéért ez minden érintett bevállalta volna.
Jan
"Az AK–101 a szovjet Kalasnyikov-fegyvercsaládba tartozó gépkarabély. Az AK–101 gépkarabélyt elsősorban exportra tervezték, ezért az 5,56×45 mm NATO lőszert tüzeli, amely több NATO tagország alapvető lőszertípusa."
 hu.m.wikipedia.org/wiki/AK%E2%80%93101
Nem vagyok fegyver buzi, uh nem tudom a pontos részleteket, de a Kollégám akivel 12éve dolgozom együtt, az. Az összes győri és Győr környéki lőtéren ez volt a téma hónapokig és a lényeg ,hogy nem állt össze a kép a kiszivárgott hírek alapján...
Az ominózus Hölgy nagyon komoly rokoni hátszéllel volt a Rendőrség kötelékében, ezért menteték minden áron... Ezek győri rendőri pletykák voltak, van ismerősöm, barátom és rokonom is a Testületnél.
Amit Pinyő el akar érni ebben az országban, azt el is éri, nem mer ellent mondani Neki SENKI!
Persze az igazság lehet soha nem derül ki, de igen sok volt és még mai napig is van homályos folt az ügyben, Györköst meg kb. örökre letudták.
nagir
Ok, a szovjet blokkban minden rendszeresített AK, és változatai AMD, AMMSz, AKM, stb... a szabvány szovjet 7,62x39mm-es lőszerrel működött. Az újabb 1974-ben rendszeresített lőszerük az 5,45x39mm. Ezekből nem lehet kilőni (sem betölteni) a kaliberazonos NATO lőszert, az eltérő hüvelyhossz miatt. Ez a valaha gyártott AK-k kb 99%-ára igaz.

Köszi hogy beraktad ezt a linket, mindig tanulok valamit, erről a változatról még nem hallottam, valószínűleg azért, mert ahogy olvasom, 3 országban rendszeresítették: Fidzsi-szigetek, Indonézia, Uruguay.
Ezek meg eléggé kiestek az érdeklődési körömből, szóval nálad a pont, létezik ilyen. Hogy Bőnyben pont ezt használták volna, a kis túlzással bárhol elérhető 7,62-es helyett, azon nagyon csodálkoznék, de nem ismerem az ügy részleteit, szóval lehetséges.

A rendőr meg gondolom 9mm-es (Makarov vagy Para) lőszert lőtt, attól függően hogy régi PA vagy valami újabb típusú fegyvere volt.

Az 5,56-os NATO és a 9mm-es Makarov / Para nagyon különböző lövedékek, kizárt dolog, hogy bármilyen igazságügyi szakértő összetévessze. Gondolom a védelem is kérhetett független szakértői véleményt, ha azt mondod hogy szándékosan így csinálták, akkor a bizonyítékokat meg kellett hamisítani, attól a ponttól kezdve, hogy a patológus kivette a testből. Pontosabban kicserélni egy a Györkös fegyveréből korábban kilőtt lövedékre, és azt vinni a szekértőhöz, hogy ez volt a testben. Másképp nemigen működhetett a dolog. Nekem nyilván nincsenek helyi, vagy bennfentes infóim, de ez így elég meredek sztori lenne, még NER viszonylatban is.
több mint 1 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 912 — Bla, bla, bla
Sajnos eszembe juttatja az öt évvel ezelőtti esetet, amikor az idióta agyonlőtte a nyomozót, ahova úgy küldték ki őket, hogy tudvalévő, de legalább is erős gyanú volt, hogy annál a patkánynál lőfegyver van/lehet.
csi77
Nem tudom, Te mennyire vagy képben ebben a konkrét (2016, Bőny) ügyben!? Én, sajnos eléggé...
Györkös egy büdös gyökér és nem bánom, hogy ráverték a balhét, de Győrben nagyon erős volt az a pletyka, hogy a Kolléganője által leadott lövés vagyis, "baráti" tűz végzett a Nyomozóval. Elég hozzá annyi, hogy csak bementi seb volt az Áldozat fején, márpedig, ha valakit NATO kaliberes AK-val (ilyet foglaltak le a helyszínen) fejbe lőnek, annak leszakad a feje, de ha csak egy PA-val akkor lesz ilyen a sérülés...
nagir
Az eltűnt lőszer gyártósor kapcsán is elkövették ezt a hibát a cikkben, akkor is szóvá tettem, és most is mondom, hogy nincs ilyen. Nem létezik NATO kaliberes AK.

Az orosz és a NATO lőszerek nem cserélhetők egymással. Az AK-ból nem lehet kilőni NATO lőszert, betölteni sem lehet.

A bemeneti és kimeneti nyílás kinézete legalább annyira függ a lövedék típusától, mint a használt kalibertől.

Viszont mivel nem volt kimenet, ergo megvan a maradványtest, innen nem lehet kérdés hogy mivel lőttek, mert egy 7,62-es orosz és egy 9mm-es Para lövedék nem is hasonlít egymásra, azt egyszerű szemrevételezéssel meg lehet mondani hogy melyik. Ha erősen torzult a lövedék, akkor egy tolómérő és egy tizedgrammos mérleg is kellhet a beazonosításhoz, de ha rendelkezésre áll egy szakértői labor, (mint ebben az esetben) akkor még a konkrét fegyvert is be lehet azonosítani - mert minden huzagolás egyedi nyomot hagy a lövedék köpenyen.

Gondoljuk végig, ahhoz hogy "ráverjék a balhét", miközben másvalaki lövedékét szedi ki az orvos az áldozatból, több embernek a komoly összeesküvése kellene, ami ha bármikor kiderül, súlyos következményekkel jár. Nehezen hiszem, hogy ennek a rendőrnőnek a kedvéért ez minden érintett bevállalta volna.
Jan
"Az AK–101 a szovjet Kalasnyikov-fegyvercsaládba tartozó gépkarabély. Az AK–101 gépkarabélyt elsősorban exportra tervezték, ezért az 5,56×45 mm NATO lőszert tüzeli, amely több NATO tagország alapvető lőszertípusa."
 hu.m.wikipedia.org/wiki/AK%E2%80%93101
Nem vagyok fegyver buzi, uh nem tudom a pontos részleteket, de a Kollégám akivel 12éve dolgozom együtt, az. Az összes győri és Győr környéki lőtéren ez volt a téma hónapokig és a lényeg ,hogy nem állt össze a kép a kiszivárgott hírek alapján...
Az ominózus Hölgy nagyon komoly rokoni hátszéllel volt a Rendőrség kötelékében, ezért menteték minden áron... Ezek győri rendőri pletykák voltak, van ismerősöm, barátom és rokonom is a Testületnél.
Amit Pinyő el akar érni ebben az országban, azt el is éri, nem mer ellent mondani Neki SENKI!
Persze az igazság lehet soha nem derül ki, de igen sok volt és még mai napig is van homályos folt az ügyben, Györköst meg kb. örökre letudták.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 120 — Steelers fan
Sajnos eszembe juttatja az öt évvel ezelőtti esetet, amikor az idióta agyonlőtte a nyomozót, ahova úgy küldték ki őket, hogy tudvalévő, de legalább is erős gyanú volt, hogy annál a patkánynál lőfegyver van/lehet.
csi77
nagir

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 964 — Lucas Scott
Nekem még az az érdekes vagy érthetetlen inkább, hogy miért nem alapból a TEK ment ki?

Ők konkrétan az ilyen esetekre lettek kitalálva. Egyáltalán ilyenkor amúgy ki dönti el kit kell küldeni? Gondolom nem a hívást fogadó diszpécser. Hanem ő továbbítja valakinek az informáciot.
Cowboykarcsi90
TEK csak lőfegyver és robbanóanyag esetén megy.

Diszpécser dönt a TIK-nél, de mondjuk a parancsnok helyében - ha egy őrjöngőről van szó a bejelentésben - akkor bevetési csoportot küldeném, nehézfegyverzettel.

Sidenote: a megyénkben - egy darabig - volt egy ilyen őrjöngő drogos gyerek (kisebbségi komplexussal) és folyton szamurájkardozni akart.
Mentek érte a Claudius bev csop-tól egy lépcsőházba, amikor megint shaolinnak képzelte magát.
Ott volt egy felszólítás, h tegye le, a csávó elkezdett megindulni a srácok felé, az egyik kommondoros (az anuta hítta ígyen a pörben) megküldte 7 golyóval. Az első még combba ment, a srác nem lassított, a többit már testre kapta. A kommondor tudott célozni, m életben hagyta, igaz, h kihallgatásra már tolókocsiban jött és abban is maradt élete végéig...

Bevetésiseknél CZ Bren2 vagy KGP 9 van ált:

m.facebook.com/magyarhonvedseg/photos/a.203981969689198/4829119380508744/?type=3
Willie Parker
én úgy tudom belsős infók alapján, hogy a TEK csak teljesen előre felderített helyekre megy, olyan szitukba, amiket szépen le tudnak előre modellezni, minimális meglepetéssel. ha olyan helyzet van, ami hirtelen jön, akkor kinn megvárják míg a sima rendőrök elintézik a dolgokat hiába ő feladatuk lenne.
de amúgy szvsz ez a történet sztem tipikusan nem TEK hatáskör.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 448 — no es importante
Nekem még az az érdekes vagy érthetetlen inkább, hogy miért nem alapból a TEK ment ki?

Ők konkrétan az ilyen esetekre lettek kitalálva. Egyáltalán ilyenkor amúgy ki dönti el kit kell küldeni? Gondolom nem a hívást fogadó diszpécser. Hanem ő továbbítja valakinek az informáciot.
Cowboykarcsi90
amúgy ha már szóba hoztad, a TEK központ az esettől 500m-re van
bogec7
Nem éppen
r.baggio
 goo.gl/maps/RkqVoSRWwY8vNj2N6

akkor ez csak az elemző kp., és külön kp.-ban vannak a műveletisek? (azt hittem 1 helyen..mybad akkor)
bogec7
A Zách utca az övék

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 24 185 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Cowboykarcsi90
bogec7
Nem éppen
r.baggio

akkor ez csak az elemző kp., és külön kp.-ban vannak a műveletisek? (azt hittem 1 helyen..mybad akkor)
bogec7
a TEK központ nem a Hős utcai dzsumbuj mögött van?
Amúgy arról volt szó, hogy a Fehérvári útra az IH (vagy AH, vagy hogy is hívják éppen a hírszerzést) költözik, nem? Lidlt is azért fúrták meg a szomszéd sarkon, nem?
slowmotion
De, a Pongrác útról lehet bemenni. Ott van a fullos repülőgép is.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 201 — Deion Sanders for president!
Szerintem én pár napig hanyagolom a face-t, brutál, ami megy ezzel az üggyel kapcsolatban is. Magyarország szellemileg iszonyat a béka segge alatt van, tisztelet a kivételnek..
jobbágy#JC6
az értelmesebbje általában nem áll le kommentelni, ezért a torz kép és a béka segge alatti szint
bogec7
aki értelmesebb az nem facebook-ol 😀

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 656 — Cowboys fan

Cowboykarcsi90
bogec7
Nem éppen
r.baggio

bogec7
a TEK központ nem a Hős utcai dzsumbuj mögött van?
Amúgy arról volt szó, hogy a Fehérvári útra az IH (vagy AH, vagy hogy is hívják éppen a hírszerzést) költözik, nem? Lidlt is azért fúrták meg a szomszéd sarkon, nem?
több mint 1 éve
bogjosi New England Patriots 1 499

Cowboykarcsi90
bogec7
Nem éppen
r.baggio

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 448 — no es importante

Cowboykarcsi90
bogec7
Nem éppen

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
jobbágy#JC6

több mint 1 éve

Cowboykarcsi90

több mint 1 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
Fungus volt a nagy megmondó ember?
steelwolf
Bocsi, új vagyok még itt, de ki a faszom az a Fungus?

Valahogy így volt az a Soldi idézet 😀
dugo93
Valami gombaféle, amit a pizzára raknak, nem?
😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
csi77
nagir
Ezt nem tudtam, azt viszont hallottam, hyogy itt a TEK-nek kellett volna kivonulnia, mivel lőfegyver volt az embernél. Azt is pletykálták, hogy a rendőrök (NNI?) és a TEK közti cicaharc folyt és ennek a szövődménye, hogy nem a kommandósok mentek állig felfegyverkezve a házhoz.
Én egyáltalán nem értek ahhoz, ilyen és a tegnapelőtti esetben hogyan kell intézkedni, de naivan feltételezem megvan a megfelelő protokoll, amely betartásával elkerülhetőek a tragédiák.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 1 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 233
steelwolf
Bocsi, új vagyok még itt, de ki a faszom az a Fungus?

Valahogy így volt az a Soldi idézet 😀

több mint 1 éve
- JC6 Denver Broncos 6 992
több mint 1 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 7 912 — Bla, bla, bla
csi77

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Szerkesztette: steelwolf
több mint 1 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 14 295 — beers & Packers
 index.hu/belfold/2020/12/24/keseles_rendorseg_ujpest_tamadas/

Tanulni kellett volna ebből.
Ember most jöttem a templomból
És a rendes nickedet miért nem mered felvállalni? Ezért ugyan kár volt újat regelni...
warr_b
Fungus újra rendel.
Nemes samu09
Ennyiből felismertétek?😊
több mint 1 éve
szar az egész. a rendőr fosik használni a fegyverét mert fél a bürokratikus következményektől. haverom egyszer adott le figyelmezető lövést, 2szer kellett elmesélnie miért tette meg írhatta a több oldalas jelentőst. amúgy bökővel a kezében megindult felé a kan cigàny...
peach
Na ja, ez meg a másik, hogy van egy vagy több ügyed, aztán folyamatosan járhatsz a bíróságra, mert a sértettek beperelnek. Ha meg helyi is vagy, akkor tudják hol laksz, ki a családod, rokonod, stb.
több mint 1 éve
Ember most jöttem a templomból 17
 www.blikk.hu/aktualis/krimi/rendorgyilkos-budapest-elfogas-video/qynkfms

Földön fekszik valaki és ketten fognak rá fegyvert és feláll és elmegy.....