Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 2 éve
Kristófunk jól beszopta az emnétynél😀Vhogy idevagCsak nehogy kész legyen az átállás és rögtön nem műxik és jön a terheléses támadásos magyarázkodás.Sidenote: IT biztonsági okokból hamarosan (kb. 1 év) kivezetik az Ügyfélkaput, állítólag már fejlesztik azt a mobilos autentikáló appot, amivel ki akarják váltani.Nekem eddig nem volt különösebb gondom vele, a tartós tár, a gyors időpontfoglalás és a digitális aláírás külön tetszik.Mukodik az ugyfelkapu?Sajnos inkább túl régi. Csak mivel az ügyfélkapus cuccok jól működnek, itt is reménykedtem.Ne haragudj, de te új vagy ebben az országban? 😀De nem az lenne a rendszer lényege, hogy NE jöjjön?Online megszámláltam magunkat népileg, erre tegnap az ajtóm előtt toporog a KSH-s mamóka, hogy engedjük be. Az egyedül otthon tartózkodó fiam jelzi, hogy online már megtörtént, erre kéri a kódot, ami valahol a szelektív alján figyel. Most hívhatom fel telefonon tisztázni a helyzetet.Mi is kitöltöttük online még viszonylag az elején. Szombaton kint volt a kapun a cetli, hogy a hosszú hétvége 3 napján jön az ember 9-18 között, a telefonszáma, minden.
Tehát a kérdezőbiztosok kimennek az összes címre, akár online, akár offline népszámlálsz? Agyrém.
Dzsokijuing
Át is küldtem a laptopról az igazolást telefonra, hogy kéznél legyen, de szerencsére hozzánk nem csöngetett be.
warr_b
Dzsokijuing
Fontos_Vidra
Dzsokijuing
Folyamatosan kapom a felszolitasokat h fizessek be 3 havi egeszsegbiztositasi hozzajarulast vagy mit, mikor ezt a temat mar lezartam a NAV-val meg az illetekes szervvel.
Ugy h levelben kellett inteznem a dolgokat, mert az elektronikus ugyintezes az kacifantos, stb.
Lúdas Solymi
Dzsokijuing
empty taxi
Beki
rtl.hu/gazdasag/2022/11/07 /mtva-aktivitas-mero-150-millio
YoungZeeZee
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 567
Vhogy idevagCsak nehogy kész legyen az átállás és rögtön nem műxik és jön a terheléses támadásos magyarázkodás.Sidenote: IT biztonsági okokból hamarosan (kb. 1 év) kivezetik az Ügyfélkaput, állítólag már fejlesztik azt a mobilos autentikáló appot, amivel ki akarják váltani.Nekem eddig nem volt különösebb gondom vele, a tartós tár, a gyors időpontfoglalás és a digitális aláírás külön tetszik.Mukodik az ugyfelkapu?Sajnos inkább túl régi. Csak mivel az ügyfélkapus cuccok jól működnek, itt is reménykedtem.Ne haragudj, de te új vagy ebben az országban? 😀De nem az lenne a rendszer lényege, hogy NE jöjjön?Online megszámláltam magunkat népileg, erre tegnap az ajtóm előtt toporog a KSH-s mamóka, hogy engedjük be. Az egyedül otthon tartózkodó fiam jelzi, hogy online már megtörtént, erre kéri a kódot, ami valahol a szelektív alján figyel. Most hívhatom fel telefonon tisztázni a helyzetet.Mi is kitöltöttük online még viszonylag az elején. Szombaton kint volt a kapun a cetli, hogy a hosszú hétvége 3 napján jön az ember 9-18 között, a telefonszáma, minden.
Tehát a kérdezőbiztosok kimennek az összes címre, akár online, akár offline népszámlálsz? Agyrém.
Dzsokijuing
Át is küldtem a laptopról az igazolást telefonra, hogy kéznél legyen, de szerencsére hozzánk nem csöngetett be.
warr_b
Dzsokijuing
Fontos_Vidra
Dzsokijuing
Folyamatosan kapom a felszolitasokat h fizessek be 3 havi egeszsegbiztositasi hozzajarulast vagy mit, mikor ezt a temat mar lezartam a NAV-val meg az illetekes szervvel.
Ugy h levelben kellett inteznem a dolgokat, mert az elektronikus ugyintezes az kacifantos, stb.
Lúdas Solymi
Dzsokijuing
empty taxi
Beki
rtl.hu/gazdasag/2022/11/07/mtva-aktivitas-mero-150-millio
több mint 2 éve
Azért Akinek a számlájáról le lehet inkasszózni laza 2 milliárdocskát az vagy mégsem túl okos, vagy őt is vlhol nagyon ‘átverték’. 😉Ezt a 2 milliárdot tudjuk.
ozibozi
Azt viszont nem, hogy már mennyit pakoltak át máshová. Lehet ez csak a forgatandó rész, valszeg sokáig akarták még hülyiteni a népet.
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Csak nehogy kész legyen az átállás és rögtön nem műxik és jön a terheléses támadásos magyarázkodás.Sidenote: IT biztonsági okokból hamarosan (kb. 1 év) kivezetik az Ügyfélkaput, állítólag már fejlesztik azt a mobilos autentikáló appot, amivel ki akarják váltani.Nekem eddig nem volt különösebb gondom vele, a tartós tár, a gyors időpontfoglalás és a digitális aláírás külön tetszik.Mukodik az ugyfelkapu?Sajnos inkább túl régi. Csak mivel az ügyfélkapus cuccok jól működnek, itt is reménykedtem.Ne haragudj, de te új vagy ebben az országban? 😀De nem az lenne a rendszer lényege, hogy NE jöjjön?Online megszámláltam magunkat népileg, erre tegnap az ajtóm előtt toporog a KSH-s mamóka, hogy engedjük be. Az egyedül otthon tartózkodó fiam jelzi, hogy online már megtörtént, erre kéri a kódot, ami valahol a szelektív alján figyel. Most hívhatom fel telefonon tisztázni a helyzetet.Mi is kitöltöttük online még viszonylag az elején. Szombaton kint volt a kapun a cetli, hogy a hosszú hétvége 3 napján jön az ember 9-18 között, a telefonszáma, minden.
Dzsokijuing
warr_b
Dzsokijuing
Fontos_Vidra
Dzsokijuing
Lúdas Solymi
Dzsokijuing
empty taxi
több mint 2 éve
mondjuk emiatt én aggódok mer sok inkompetens cég dolgozik az államnak, ha valamelyik onnan kapja meg akkor még nagyobb gebasz lehet
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Igen, pontosabban fogalmaztál, csak az autentikációs funkció lesz lecserélve.Sidenote: IT biztonsági okokból hamarosan (kb. 1 év) kivezetik az Ügyfélkaput, állítólag már fejlesztik azt a mobilos autentikáló appot, amivel ki akarják váltani.a KAÜ-t vezetik csak ki, az ügyfélkapu maga az egész rendszer nem?
empty taxi
r.baggio
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Sidenote: IT biztonsági okokból hamarosan (kb. 1 év) kivezetik az Ügyfélkaput, állítólag már fejlesztik azt a mobilos autentikáló appot, amivel ki akarják váltani.a KAÜ-t vezetik csak ki, az ügyfélkapu maga az egész rendszer nem?
empty taxi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Sidenote: IT biztonsági okokból hamarosan (kb. 1 év) kivezetik az Ügyfélkaput, állítólag már fejlesztik azt a mobilos autentikáló appot, amivel ki akarják váltani.Nekem eddig nem volt különösebb gondom vele, a tartós tár, a gyors időpontfoglalás és a digitális aláírás külön tetszik.Mukodik az ugyfelkapu?Sajnos inkább túl régi. Csak mivel az ügyfélkapus cuccok jól működnek, itt is reménykedtem.Ne haragudj, de te új vagy ebben az országban? 😀De nem az lenne a rendszer lényege, hogy NE jöjjön?Online megszámláltam magunkat népileg, erre tegnap az ajtóm előtt toporog a KSH-s mamóka, hogy engedjük be. Az egyedül otthon tartózkodó fiam jelzi, hogy online már megtörtént, erre kéri a kódot, ami valahol a szelektív alján figyel. Most hívhatom fel telefonon tisztázni a helyzetet.Mi is kitöltöttük online még viszonylag az elején. Szombaton kint volt a kapun a cetli, hogy a hosszú hétvége 3 napján jön az ember 9-18 között, a telefonszáma, minden.
Dzsokijuing
warr_b
Dzsokijuing
Fontos_Vidra
Dzsokijuing
Lúdas Solymi
Dzsokijuing
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
nem azt mondom hogy mentsük fel őket, de azért nem a semmiből nyelték be ezt a szartDe most erre mit mondjak?kapzsiság vegyítve tudatlansággal és butasággal"Ebben arra vállaltak kötelezettséget, hogy amennyiben a befektető az általa féláron vásárolt utalványokat nem használja fel, ez esetben – jellemzően három hónap elteltét követően – azok névértékét, azaz a befektetők által átadott összeg kétszeresét fizetik vissza"Most mondjam, hogy megérdemlik?
Ez sokat elmond mennyire tudatlanok az emberek, egyértelmű csalásba 4000-5000 ember pénzt fizetett be. Nem is kis összegről van szó...
www.napi.hu/magyar-vallalatok/falcon-kereskedohaz-benefit-mnb-csalas-piramisjatek-rendorseg-tiltas-feljelentes-befeketes.762713.html
Nomac
Bróker Marcsi pár éve hasonló módon nyúlt le pár milliárdot de hát a kapzsiság elhomályositja az emlékezetet.
kittli
csak az a baj hogy ha tényleg 2 milliárd van a számlájukon és 5000 károsult van akkor ez kb 400k/fő
szóval akik szívtak azok nagyrészt olyanok akiknek eleve kevés van
Negritis, a vajda
Ha valaki ennyire tudatlan h arra sincs esze h utanakerdezzen ismerostol, bankban vagy vmi, akkor mit varunk?
Vagy azt hiszik az emberek h na most szerencsejuk van, mert belenyultak a tutiba?
Hogy a mai vilagban ha lenne ilyen, akkor uton-utfelen mindenhol ezt hallana es mindenki venne?
Az akkor iszonyat jo befektetesnek kikialtott MAP+ adott 5% kamatot x ev utan.
Lúdas Solymi
de ha jól számoltam akkor akik behúzták őket azok tudták mit csináltak mert nem a nagyokra mentek rá hanem a snecikre akiknek a befektetése senkit se érdekel mivel nincs elég pénzük hogy számítsanak, de a semminél azért több van
eszük annyi van hogy látják a tv-ben social mediában hogy nah most lehet nagyokat szakítani szal beugranak
és nem az a kérdés hogy mit várunk, hanem hogy hogyan tudjuk csökkenteni az ilyen dolgok esélyét a jövőben?
kiküszöbölni nem lehet, mert a legnagyobb koponyák is be tudják szopni,de minimalizálni talán lehetne
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
De most erre mit mondjak?kapzsiság vegyítve tudatlansággal és butasággal"Ebben arra vállaltak kötelezettséget, hogy amennyiben a befektető az általa féláron vásárolt utalványokat nem használja fel, ez esetben – jellemzően három hónap elteltét követően – azok névértékét, azaz a befektetők által átadott összeg kétszeresét fizetik vissza"Most mondjam, hogy megérdemlik?
Ez sokat elmond mennyire tudatlanok az emberek, egyértelmű csalásba 4000-5000 ember pénzt fizetett be. Nem is kis összegről van szó...
www.napi.hu/magyar-vallalatok/falcon-kereskedohaz-benefit-mnb-csalas-piramisjatek-rendorseg-tiltas-feljelentes-befeketes.762713.html
Nomac
Bróker Marcsi pár éve hasonló módon nyúlt le pár milliárdot de hát a kapzsiság elhomályositja az emlékezetet.
kittli
csak az a baj hogy ha tényleg 2 milliárd van a számlájukon és 5000 károsult van akkor ez kb 400k/fő
Negritis, a vajda
Ha valaki ennyire tudatlan h arra sincs esze h utanakerdezzen ismerostol, bankban vagy vmi, akkor mit varunk?
Vagy azt hiszik az emberek h na most szerencsejuk van, mert belenyultak a tutiba?
Hogy a mai vilagban ha lenne ilyen, akkor uton-utfelen mindenhol ezt hallana es mindenki venne?
Az akkor iszonyat jo befektetesnek kikialtott MAP+ adott 5% kamatot x ev utan.
több mint 2 éve
kapzsiság vegyítve tudatlansággal és butasággal"Ebben arra vállaltak kötelezettséget, hogy amennyiben a befektető az általa féláron vásárolt utalványokat nem használja fel, ez esetben – jellemzően három hónap elteltét követően – azok névértékét, azaz a befektetők által átadott összeg kétszeresét fizetik vissza"Most mondjam, hogy megérdemlik?
Nomac
kittli
több mint 2 éve
"Ebben arra vállaltak kötelezettséget, hogy amennyiben a befektető az általa féláron vásárolt utalványokat nem használja fel, ez esetben – jellemzően három hónap elteltét követően – azok névértékét, azaz a befektetők által átadott összeg kétszeresét fizetik vissza"Most mondjam, hogy megérdemlik?
Nomac
több mint 2 éve
jah hülye vagyok 😊 valamiért 3 kifizetéssel számoltamKamatos kamattal számálunk akkor 16x lesz 😊nope, 8xGondolom ott a 20% az éves hozam, itt a 100% 3 hónap, éves szinten ez 400% 😀"Ebben arra vállaltak kötelezettséget, hogy amennyiben a befektető az általa féláron vásárolt utalványokat nem használja fel, ez esetben – jellemzően három hónap elteltét követően – azok névértékét, azaz a befektetők által átadott összeg kétszeresét fizetik vissza"youtube videókban mikor a crypto scameket szedték szét ott már a 20%os hozamra is azt mondták hogy annyi nem igazán lehet, tuti kamu
Nomac
főleg stabilan, szal figyelj oda
itt meg 100%?!
Negritis, a vajda
Nomac
mer 3 hónap után ha visszatolsz mindent akkor a duplát duplázod
Negritis, a vajda
Nomac
több mint 2 éve
Kamatos kamattal számálunk akkor 16x lesz 😊nope, 8xGondolom ott a 20% az éves hozam, itt a 100% 3 hónap, éves szinten ez 400% 😀"Ebben arra vállaltak kötelezettséget, hogy amennyiben a befektető az általa féláron vásárolt utalványokat nem használja fel, ez esetben – jellemzően három hónap elteltét követően – azok névértékét, azaz a befektetők által átadott összeg kétszeresét fizetik vissza"youtube videókban mikor a crypto scameket szedték szét ott már a 20%os hozamra is azt mondták hogy annyi nem igazán lehet, tuti kamu
Nomac
itt meg 100%?!
Negritis, a vajda
Nomac
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
nope, 8xGondolom ott a 20% az éves hozam, itt a 100% 3 hónap, éves szinten ez 400% 😀"Ebben arra vállaltak kötelezettséget, hogy amennyiben a befektető az általa féláron vásárolt utalványokat nem használja fel, ez esetben – jellemzően három hónap elteltét követően – azok névértékét, azaz a befektetők által átadott összeg kétszeresét fizetik vissza"youtube videókban mikor a crypto scameket szedték szét ott már a 20%os hozamra is azt mondták hogy annyi nem igazán lehet, tuti kamu
Nomac
itt meg 100%?!
Negritis, a vajda
Nomac
és scam függő, van ahol heti 10% yield-t ígértek
de jah évi 20% is már rizikós
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Gondolom ott a 20% az éves hozam, itt a 100% 3 hónap, éves szinten ez 400% 😀"Ebben arra vállaltak kötelezettséget, hogy amennyiben a befektető az általa féláron vásárolt utalványokat nem használja fel, ez esetben – jellemzően három hónap elteltét követően – azok névértékét, azaz a befektetők által átadott összeg kétszeresét fizetik vissza"youtube videókban mikor a crypto scameket szedték szét ott már a 20%os hozamra is azt mondták hogy annyi nem igazán lehet, tuti kamu
Nomac
itt meg 100%?!
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
"Ebben arra vállaltak kötelezettséget, hogy amennyiben a befektető az általa féláron vásárolt utalványokat nem használja fel, ez esetben – jellemzően három hónap elteltét követően – azok névértékét, azaz a befektetők által átadott összeg kétszeresét fizetik vissza"youtube videókban mikor a crypto scameket szedték szét ott már a 20%os hozamra is azt mondták hogy annyi nem igazán lehet, tuti kamu
Nomac
itt meg 100%?!
több mint 2 éve
"Ebben arra vállaltak kötelezettséget, hogy amennyiben a befektető az általa féláron vásárolt utalványokat nem használja fel, ez esetben – jellemzően három hónap elteltét követően – azok névértékét, azaz a befektetők által átadott összeg kétszeresét fizetik vissza"Ez sokat elmond mennyire tudatlanok az emberek, egyértelmű csalásba 4000-5000 ember pénzt fizetett be. Nem is kis összegről van szó...
több mint 2 éve
Korabban meg en is egesz sokat rendeltem, de mar úgy megemleketek az arak, hogy elengedem. Veszek valami jobb fajta fagyasztott pizzat oszt jovan. Potom penzbol meg vagyok. Persze sok potkány izu, de van nehany ami egesz jó.én hasonlók miatt kerestem pizzatészta receptet
Ventura
a mirelitet nem szeretem, de amit magamtól rakok össze az jó lett
kenyeret is inkább magam sütök általában
ma mondjuk lusta vagyok és rendelek pizzát, de hát a szép kártyát le kellh asználni 😀
több mint 2 éve
Korabban meg en is egesz sokat rendeltem, de mar úgy megemleketek az arak, hogy elengedem. Veszek valami jobb fajta fagyasztott pizzat oszt jovan. Potom penzbol meg vagyok. Persze sok potkány izu, de van nehany ami egesz jó.Akkor pedig sokaktól megválnak, mint vevő, pl. Tőlem is! Soha nem rendelek olyan helyről, ahol nincs saját futár max. ha nincs messze elmegyek érte magam ...volt egy video ahol a vmelyik tulaj mondta h egy ido utan mar nem eri meg sajat hazhozszallitast csinalni mert annyira sokan hasznaljak ezeket az appokat hogy a maradek aki csak siman rendelne toluk kvazi nem eleg bevetel.nincs mindenhol és nekem így egyszerűbb a szép kártyát levásárolniEzért nem rendelek ezekről. Még netpincér volt mikor utoljára rendeltem. Volt olyan hogy 800 forinttal volt drágább mintha direktben az étteremtől rendeltem volna kiszallitassal együtt. Mindenhol van saját kiszállítás is nem tudok miért mennek ennyire ezek a cégek.Tegnap este gondoltam rendelek egy gyrost a szokásos helyről, ahova járok ebédelni a munkába. Meglepően tapasztaltam hogy a 2700 forint helyett Foodpandán az alap ára 3200 forint, és erre jön még rá 300 forint kiszállítás. Azért ez 900 forint, ez már kiverte nálam is a biztosítékot..erre mondják hogy még 100 forint plusz a fejlesztésre..sztem cég függő hogy mennyi a kiszállítás és mennyi az FP tax
Még valami, a kiszállítás nem kerül többe, mert ugyanúgy műanyagban kapod személyesen is, nincs plusz csomagolás.
Mióta dolgozik ilyen pofátlan árakkal a Foodpanda? Wolton is ez a helyzet?
Nomac
Negritis, a vajda
Nemes samu09
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
nagir
több mint 2 éve
Én is úgy vagyok vele, hogy inkább gyalogolok fél órát, mintsem rendeljek 😀Nem baj...😉Pedig hidd el, ezzel te vagy a kisebbség.Akkor pedig sokaktól megválnak, mint vevő, pl. Tőlem is! Soha nem rendelek olyan helyről, ahol nincs saját futár max. ha nincs messze elmegyek érte magam ...volt egy video ahol a vmelyik tulaj mondta h egy ido utan mar nem eri meg sajat hazhozszallitast csinalni mert annyira sokan hasznaljak ezeket az appokat hogy a maradek aki csak siman rendelne toluk kvazi nem eleg bevetel.nincs mindenhol és nekem így egyszerűbb a szép kártyát levásárolniEzért nem rendelek ezekről. Még netpincér volt mikor utoljára rendeltem. Volt olyan hogy 800 forinttal volt drágább mintha direktben az étteremtől rendeltem volna kiszallitassal együtt. Mindenhol van saját kiszállítás is nem tudok miért mennek ennyire ezek a cégek.Tegnap este gondoltam rendelek egy gyrost a szokásos helyről, ahova járok ebédelni a munkába. Meglepően tapasztaltam hogy a 2700 forint helyett Foodpandán az alap ára 3200 forint, és erre jön még rá 300 forint kiszállítás. Azért ez 900 forint, ez már kiverte nálam is a biztosítékot..erre mondják hogy még 100 forint plusz a fejlesztésre..sztem cég függő hogy mennyi a kiszállítás és mennyi az FP tax
Még valami, a kiszállítás nem kerül többe, mert ugyanúgy műanyagban kapod személyesen is, nincs plusz csomagolás.
Nomac
Negritis, a vajda
Nemes samu09
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
nagir
Lúdas Solymi
nagir
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Nem baj...😉Pedig hidd el, ezzel te vagy a kisebbség.Akkor pedig sokaktól megválnak, mint vevő, pl. Tőlem is! Soha nem rendelek olyan helyről, ahol nincs saját futár max. ha nincs messze elmegyek érte magam ...volt egy video ahol a vmelyik tulaj mondta h egy ido utan mar nem eri meg sajat hazhozszallitast csinalni mert annyira sokan hasznaljak ezeket az appokat hogy a maradek aki csak siman rendelne toluk kvazi nem eleg bevetel.nincs mindenhol és nekem így egyszerűbb a szép kártyát levásárolniEzért nem rendelek ezekről. Még netpincér volt mikor utoljára rendeltem. Volt olyan hogy 800 forinttal volt drágább mintha direktben az étteremtől rendeltem volna kiszallitassal együtt. Mindenhol van saját kiszállítás is nem tudok miért mennek ennyire ezek a cégek.Tegnap este gondoltam rendelek egy gyrost a szokásos helyről, ahova járok ebédelni a munkába. Meglepően tapasztaltam hogy a 2700 forint helyett Foodpandán az alap ára 3200 forint, és erre jön még rá 300 forint kiszállítás. Azért ez 900 forint, ez már kiverte nálam is a biztosítékot..erre mondják hogy még 100 forint plusz a fejlesztésre..sztem cég függő hogy mennyi a kiszállítás és mennyi az FP tax
Nomac
Negritis, a vajda
Nemes samu09
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
nagir
Lúdas Solymi
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Pedig hidd el, ezzel te vagy a kisebbség.Akkor pedig sokaktól megválnak, mint vevő, pl. Tőlem is! Soha nem rendelek olyan helyről, ahol nincs saját futár max. ha nincs messze elmegyek érte magam ...volt egy video ahol a vmelyik tulaj mondta h egy ido utan mar nem eri meg sajat hazhozszallitast csinalni mert annyira sokan hasznaljak ezeket az appokat hogy a maradek aki csak siman rendelne toluk kvazi nem eleg bevetel.nincs mindenhol és nekem így egyszerűbb a szép kártyát levásárolniEzért nem rendelek ezekről. Még netpincér volt mikor utoljára rendeltem. Volt olyan hogy 800 forinttal volt drágább mintha direktben az étteremtől rendeltem volna kiszallitassal együtt. Mindenhol van saját kiszállítás is nem tudok miért mennek ennyire ezek a cégek.Tegnap este gondoltam rendelek egy gyrost a szokásos helyről, ahova járok ebédelni a munkába. Meglepően tapasztaltam hogy a 2700 forint helyett Foodpandán az alap ára 3200 forint, és erre jön még rá 300 forint kiszállítás. Azért ez 900 forint, ez már kiverte nálam is a biztosítékot..erre mondják hogy még 100 forint plusz a fejlesztésre..sztem cég függő hogy mennyi a kiszállítás és mennyi az FP tax
Nomac
Negritis, a vajda
Nemes samu09
Negritis, a vajda
YoungZeeZee
nagir
több mint 2 éve
Tegnap este gondoltam rendelek egy gyrost a szokásos helyről, ahova járok ebédelni a munkába. Meglepően tapasztaltam hogy a 2700 forint helyett Foodpandán az alap ára 3200 forint, és erre jön még rá 300 forint kiszállítás. Azért ez 900 forint, ez már kiverte nálam is a biztosítékot..erre mondják hogy még 100 forint plusz a fejlesztésre..ha foodpanda, akkor kérdezd gyeek-ot 😀
Nomac
Szerkesztette: slowmotion