Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 2 éve
Mikey
18 756
Itt ezekből az apró, 2 mm-es kis legyekből van egy ezred, kibaszottul idegesít, fogalmam nincs mire jönnek, de elpusztulhatnának már...De ezek ilyen agressziv kis köcsögök, mert egyből az arcomba/szemembe repülnek, semmi kerülgetés előtte.
warr_b
több mint 2 éve
Bejött az étterembe 6-8 "tipikus suttyó". Zabáltak, aztán wc-re mentek, majd távoztak. 10 perccel később jön egy másik vendég, szól hogy nincs a mosdóban víz. Ellenőrizték a többiek, egyikben se volt. A férfiben volt egy elosztó csap. Valamelyik önjáró poénkalap elzárta. Egy 15 évestől még megérteném. De ezek 20-25 körülinek tűntek. Elevenen fel kellene gyújtani az értelmi szerzőt, hogy fáklyaként világítson a sötétben!legalább nem basztak szét semmit hogy azt titkolják az elzárással
gyeek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Itt ezekből az apró, 2 mm-es kis legyekből van egy ezred, kibaszottul idegesít, fogalmam nincs mire jönnek, de elpusztulhatnának már...Műszaki boltban kapható pici konnektorba csatlakoztatható UV-s zapper. Nálunk is imádják a párás közeget, de annak az uv-s cuccnak se tudnak ellenállni.
warr_b
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Bejött az étterembe 6-8 "tipikus suttyó". Zabáltak, aztán wc-re mentek, majd távoztak. 10 perccel később jön egy másik vendég, szól hogy nincs a mosdóban víz. Ellenőrizték a többiek, egyikben se volt. A férfiben volt egy elosztó csap. Valamelyik önjáró poénkalap elzárta. Egy 15 évestől még megérteném. De ezek 20-25 körülinek tűntek. Elevenen fel kellene gyújtani az értelmi szerzőt, hogy fáklyaként világítson a sötétben!
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 2 éve
Nem rossz tipp, kipróbálom 😀fürdeni próbáltál már? 😀Nem, ez egy az egyben légy, csak pici.Itt ezekből az apró, 2 mm-es kis legyekből van egy ezred, kibaszottul idegesít, fogalmam nincs mire jönnek, de elpusztulhatnának már...muslinca?
warr_b
nem rohad vmi gyümölcs?
Negritis, a vajda
Nem, már minden olyasmit kidobtam, áttörölgettem, aztán mégis itt vannak.
warr_b
Negritis, a vajda
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
nem minden légy muslinca, de minden muslinca légyNem, ez egy az egyben légy, csak pici.Itt ezekből az apró, 2 mm-es kis legyekből van egy ezred, kibaszottul idegesít, fogalmam nincs mire jönnek, de elpusztulhatnának már...muslinca?
warr_b
nem rohad vmi gyümölcs?
Negritis, a vajda
warr_b
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Valószínűsítem, hogy anyuka lepetézett valahol a lakásban, oszt' kikeltek.Nem, ez egy az egyben légy, csak pici.Itt ezekből az apró, 2 mm-es kis legyekből van egy ezred, kibaszottul idegesít, fogalmam nincs mire jönnek, de elpusztulhatnának már...muslinca?
warr_b
nem rohad vmi gyümölcs?
Negritis, a vajda
warr_b
több mint 2 éve
fürdeni próbáltál már? 😀Nem, ez egy az egyben légy, csak pici.Itt ezekből az apró, 2 mm-es kis legyekből van egy ezred, kibaszottul idegesít, fogalmam nincs mire jönnek, de elpusztulhatnának már...muslinca?
warr_b
nem rohad vmi gyümölcs?
Negritis, a vajda
warr_b
több mint 2 éve
Nem, ez egy az egyben légy, csak pici.Itt ezekből az apró, 2 mm-es kis legyekből van egy ezred, kibaszottul idegesít, fogalmam nincs mire jönnek, de elpusztulhatnának már...muslinca?
warr_b
nem rohad vmi gyümölcs?
Negritis, a vajda
több mint 2 éve
Itt ezekből az apró, 2 mm-es kis legyekből van egy ezred, kibaszottul idegesít, fogalmam nincs mire jönnek, de elpusztulhatnának már...muslinca?
warr_b
nem rohad vmi gyümölcs?
több mint 2 éve
Itt ezekből az apró, 2 mm-es kis legyekből van egy ezred, kibaszottul idegesít, fogalmam nincs mire jönnek, de elpusztulhatnának már...
több mint 2 éve
eziscsakasátán műve mintahejesírás....Bazmeg, mindjárt november van, és itt röpköd körülöttem egy szúnyog.De ez a gyilkos fekete tigris szúnyog ami lecsaphatatlan bazzeg
nagylaza, főpohárnok
jobbágy#JC6
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Mikey
18 756
Bazmeg, mindjárt november van, és itt röpköd körülöttem egy szúnyog.Örömmel elcserélem néhány büdös poloskára az erkélyemről.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Ne idegelj, próbálom-próbálom, de még mindig nem sikerült. Ezt a rohadékot kiképezték valahol.Bazmeg, mindjárt november van, és itt röpköd körülöttem egy szúnyog.De ez a gyilkos fekete tigris szúnyog ami lecsaphatatlan bazzeg
nagylaza, főpohárnok
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
- JC6
6 999
Bazmeg, mindjárt november van, és itt röpköd körülöttem egy szúnyog.De ez a gyilkos fekete tigris szúnyog ami lecsaphatatlan bazzeg
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Bazmeg, mindjárt november van, és itt röpköd körülöttem egy szúnyog.Szúnyogok minden évszakban vannak, az a medve, ami téli álmot alszik.
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
ozibozi
17 220
Bazmeg, mindjárt november van, és itt röpköd körülöttem egy szúnyog.Mindenütt Pesten vazek
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
Bazmeg, mindjárt november van, és itt röpköd körülöttem egy szúnyog.
több mint 2 éve
Ok, de csak mert ott született nem biztos hogy nekik is drukkol. Eleve nem tudom miért kell ennyire szűrni, hatalmas balhék szoktak lenni vagy mi?telex.hu/sport/2022/10/27/nem-engedtek-be-nezonek-a-fradi-hokimeccsere-egy-erdelyi-szuletesu-magyar-allampolgarsagu-hokistNem is tudtam, hogy így szokták kiszűrni azt, hogy hazaiba ne menjenek vendég drukkerek.
kibaszott orkok bazdmeg. a világ urai...
Nemzetes és Méltóságos petey
Amúgy alapvetően van abban ráció, hogy csíkszeredai ne menjen hazaiba ilyen esetben.
Jughead
Szánalmas sajnos.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Fiatalok vagytok!😄
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 2 éve
Azt hiszem èrthető, látható mièrt nem az èrettsègi felvèteli topic pörög 😁😁😁😁😁Fosabb téma. 😊
dande2
több mint 2 éve
Azt hiszem èrthető, látható mièrt nem az èrettsègi felvèteli topic pörög 😁😁😁😁😁
több mint 2 éve
Nyilván.A céges laptop átka … nyilván bőr volt az a “bor” 😊Nem tudom miért volt boros a kezed, de piásan nem kellene vigyáznod a picire!😃😝Imádom a háromhetes kislányom, meg hogy sokat tud enni. De baszki, mikor a trikója pántjáig ősszefossa magát csóró, és pelenkacsere közben elindul a hígfos, azt az időszakot szívesen magam mögött hagynám már.nekem volt olyan h annyi textilpelust mostam szappannal, hogy a bor is lejott a kezemrol. mi most jarukn 15 honapnal es egy ideje mar szerencsere nincs fosas, megfelelo a kaki allaga is.
dancogo
kitartast!
csebi
Willie Parker
csebi
több mint 2 éve
A céges laptop átka … nyilván bőr volt az a “bor” 😊Nem tudom miért volt boros a kezed, de piásan nem kellene vigyáznod a picire!😃😝Imádom a háromhetes kislányom, meg hogy sokat tud enni. De baszki, mikor a trikója pántjáig ősszefossa magát csóró, és pelenkacsere közben elindul a hígfos, azt az időszakot szívesen magam mögött hagynám már.nekem volt olyan h annyi textilpelust mostam szappannal, hogy a bor is lejott a kezemrol. mi most jarukn 15 honapnal es egy ideje mar szerencsere nincs fosas, megfelelo a kaki allaga is.
dancogo
kitartast!
csebi
Willie Parker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.