Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 2 éve
Viszont a kettes Focusnál ez csak a bal elsőre igaz, mert ott van mögötte az akksi. A jobb oldalon simán van hely.Másnak is feltűnt, hogy mennyi hibás világítású autó van az utakon?Azért az új autóknál kifejezetten bonyolult az izzócsere, házilag szinte nem elvégezhető. Ezért is került ki a KRESZ-ből a tartalékizzó-készlet, mert esélytelen vagy kicserélni. Fordoknál pl, ami egy elég átlagautó annyira bonyolult, hogy szinte hülye vagy, ha nem szakszervizben csináltatod. Mert ha még ki is cseréled, tuti égnek állva fog világítani.
Nem vagyok egy nagy autóguru, de azért egy tompított cseréje nem nagy kunszt. És olyan kocsim van, aminek a komplett lámpaburáját kell kioperálni.
Főleg agglomerációban vezetek, de egy 10 elemből álló kocsisorból, kb. 3 egy darab működő lámpával megy előre, jön szembe.
Másik kedvencem, amikor a kiégett helyzetjelző/féklámpa izzó helyére ködzárófény izzót tesz bele a jó ember, és kiégeti a szemem, ha utolérem.
gamerkr
www.youtube.com/watch?v=_oqCnlYcbpA
vpi
több mint 2 éve
Másnak is feltűnt, hogy mennyi hibás világítású autó van az utakon?Azért az új autóknál kifejezetten bonyolult az izzócsere, házilag szinte nem elvégezhető. Ezért is került ki a KRESZ-ből a tartalékizzó-készlet, mert esélytelen vagy kicserélni. Fordoknál pl, ami egy elég átlagautó annyira bonyolult, hogy szinte hülye vagy, ha nem szakszervizben csináltatod. Mert ha még ki is cseréled, tuti égnek állva fog világítani.
Nem vagyok egy nagy autóguru, de azért egy tompított cseréje nem nagy kunszt. És olyan kocsim van, aminek a komplett lámpaburáját kell kioperálni.
Főleg agglomerációban vezetek, de egy 10 elemből álló kocsisorból, kb. 3 egy darab működő lámpával megy előre, jön szembe.
Másik kedvencem, amikor a kiégett helyzetjelző/féklámpa izzó helyére ködzárófény izzót tesz bele a jó ember, és kiégeti a szemem, ha utolérem.
gamerkr
www.youtube.com/watch?v=_oqCnlYcbpA
több mint 2 éve
Másnak is feltűnt, hogy mennyi hibás világítású autó van az utakon?nekem az tűnt fel, hogy nagyon sok a lámpák sufni tuningja. csomó olyat látok, hogy mikor indexelnek, felváltva villog a feklampa meg egy random másik lámpa, jobb esetben az irányjelző. főleg kisteherautóknál gyakori mifelénk
gamerkr
több mint 2 éve
Másnak is feltűnt, hogy mennyi hibás világítású autó van az utakon?Nem vagyok egy nagy autóguru, de azért egy tompított cseréje nem nagy kunszt. És olyan kocsim van, aminek a komplett lámpaburáját kell kioperálni.
több mint 2 éve
Bejött az étterembe 6-8 "tipikus suttyó". Zabáltak, aztán wc-re mentek, majd távoztak. 10 perccel később jön egy másik vendég, szól hogy nincs a mosdóban víz. Ellenőrizték a többiek, egyikben se volt. A férfiben volt egy elosztó csap. Valamelyik önjáró poénkalap elzárta. Egy 15 évestől még megérteném. De ezek 20-25 körülinek tűntek. Elevenen fel kellene gyújtani az értelmi szerzőt, hogy fáklyaként világítson a sötétben!Ha van kamera tedd fel a képüket a netre, meglesznek hamar!
gyeek
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
lehet ikarusos szabotörök voltak!!!!!!!!!Engem elvesztettek azon a ponton, hogy valaki a szabadidejében azon töri az agyát, hogyan tud másokkal kitolni.Bejött az étterembe 6-8 "tipikus suttyó". Zabáltak, aztán wc-re mentek, majd távoztak. 10 perccel később jön egy másik vendég, szól hogy nincs a mosdóban víz. Ellenőrizték a többiek, egyikben se volt. A férfiben volt egy elosztó csap. Valamelyik önjáró poénkalap elzárta. Egy 15 évestől még megérteném. De ezek 20-25 körülinek tűntek. Elevenen fel kellene gyújtani az értelmi szerzőt, hogy fáklyaként világítson a sötétben!legalább nem basztak szét semmit hogy azt titkolják az elzárással
gyeek
Negritis, a vajda
gyeek
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
Jelentem a ház tiszta. Úgy tűnik a csatát megnyertem.Londonból hazahoztad, inváziós faj.
Szerk.: amíg a sötétben ezt a másfél sort leírtam a képernyő előtt elszállt egy újabb szúnyog.
HONNAN JÖTTTTTTT????
jobbágy#JC6
youtu.be/jagU-gt2EPM
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
Halloweenkor nyitva vannak a kripták, azért van annyi légy.
több mint 2 éve
Mikey
18 756
Hát ha fél napig be volt zárva minden is, akkor lehet hogy csak hallucinálod őket az elhasználódott levegőtől.De ha nem voltam kint fél napig és minden ajtó és ablak zárva, akkor honnan a rákból jönnek? 😃😃😃Jelentem a ház tiszta. Úgy tűnik a csatát megnyertem.Ez most olyan, mint amikor néhai mamám kiakadt azon, hogy berepült egy méh a második emeleti lakásába.
Szerk.: amíg a sötétben ezt a másfél sort leírtam a képernyő előtt elszállt egy újabb szúnyog.
HONNAN JÖTTTTTTT????
jobbágy#JC6
ő: - honnan jött ez be?
én: - hát kintről.
ő: - de ilyen magasan???
😀😀😀
Mikey
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
Lehet ezek T-1000-es modellek, átfolynak a résekenDe ha nem voltam kint fél napig és minden ajtó és ablak zárva, akkor honnan a rákból jönnek? 😃😃😃Jelentem a ház tiszta. Úgy tűnik a csatát megnyertem.Ez most olyan, mint amikor néhai mamám kiakadt azon, hogy berepült egy méh a második emeleti lakásába.
HONNAN JÖTTTTTTT????
jobbágy#JC6
😀😀😀
Mikey
jobbágy#JC6
több mint 2 éve
- JC6
6 999
De ha nem voltam kint fél napig és minden ajtó és ablak zárva, akkor honnan a rákból jönnek? 😃😃😃Jelentem a ház tiszta. Úgy tűnik a csatát megnyertem.Ez most olyan, mint amikor néhai mamám kiakadt azon, hogy berepült egy méh a második emeleti lakásába.
HONNAN JÖTTTTTTT????
jobbágy#JC6
😀😀😀
Mikey
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Jelentem a ház tiszta. Úgy tűnik a csatát megnyertem.Venni kellene egy jóféle szúnyogirtót, nem gagyit, valami megbízhatót, tartósat, lehetőleg Mielét 😉
HONNAN JÖTTTTTTT????
jobbágy#JC6
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 2 éve
Na ja, abban a magasságban simán orrvérzést kellett volna kapniaJelentem a ház tiszta. Úgy tűnik a csatát megnyertem.Ez most olyan, mint amikor néhai mamám kiakadt azon, hogy berepült egy méh a második emeleti lakásába.
HONNAN JÖTTTTTTT????
jobbágy#JC6
😀😀😀
Mikey
több mint 2 éve
az is lehet hogy indián temetőre építkeztetek:www.youtube.com/watch?v=n1lVAyHdAys
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Mikey
18 756
Jelentem a ház tiszta. Úgy tűnik a csatát megnyertem.Ez most olyan, mint amikor néhai mamám kiakadt azon, hogy berepült egy méh a második emeleti lakásába.
HONNAN JÖTTTTTTT????
jobbágy#JC6
😀😀😀
több mint 2 éve
mindig van mit tanulniAztán asszony meg nem érti, hogy miért rühellem az összes repülö kis geci rovart és folytatok írtóhadjáratot ellenük.Nemcsak az erdőben ilyenek. 😀Azt figyeltétek, hogy az erdőben mennek ezek a kis rohadékok a lélegzetre és mindig pár centivel az ember képe előtt repkednek? Elpusztíthatatlanok.Itt ezekből az apró, 2 mm-es kis legyekből van egy ezred, kibaszottul idegesít, fogalmam nincs mire jönnek, de elpusztulhatnának már...De ezek ilyen agressziv kis köcsögök, mert egyből az arcomba/szemembe repülnek, semmi kerülgetés előtte.
warr_b
Mikey
gyeek
Mikey
warr_b
Baal Zebub
youtu.be/icI9-AFjM0g
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Jelentem a ház tiszta. Úgy tűnik a csatát megnyertem.Itt is. Szerintem az enyém tőled jött.
HONNAN JÖTTTTTTT????
jobbágy#JC6
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Addig örüljünk, amíg nem jelenik meg az ágyi poloska.Aztán asszony meg nem érti, hogy miért rühellem az összes repülö kis geci rovart és folytatok írtóhadjáratot ellenük.Nemcsak az erdőben ilyenek. 😀Azt figyeltétek, hogy az erdőben mennek ezek a kis rohadékok a lélegzetre és mindig pár centivel az ember képe előtt repkednek? Elpusztíthatatlanok.Itt ezekből az apró, 2 mm-es kis legyekből van egy ezred, kibaszottul idegesít, fogalmam nincs mire jönnek, de elpusztulhatnának már...De ezek ilyen agressziv kis köcsögök, mert egyből az arcomba/szemembe repülnek, semmi kerülgetés előtte.
warr_b
Mikey
gyeek
Mikey
warr_b
több mint 2 éve
Aztán asszony meg nem érti, hogy miért rühellem az összes repülö kis geci rovart és folytatok írtóhadjáratot ellenük.Nemcsak az erdőben ilyenek. 😀Azt figyeltétek, hogy az erdőben mennek ezek a kis rohadékok a lélegzetre és mindig pár centivel az ember képe előtt repkednek? Elpusztíthatatlanok.Itt ezekből az apró, 2 mm-es kis legyekből van egy ezred, kibaszottul idegesít, fogalmam nincs mire jönnek, de elpusztulhatnának már...De ezek ilyen agressziv kis köcsögök, mert egyből az arcomba/szemembe repülnek, semmi kerülgetés előtte.
warr_b
Mikey
gyeek
Mikey
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Mikey
18 756
Nemcsak az erdőben ilyenek. 😀Azt figyeltétek, hogy az erdőben mennek ezek a kis rohadékok a lélegzetre és mindig pár centivel az ember képe előtt repkednek? Elpusztíthatatlanok.Itt ezekből az apró, 2 mm-es kis legyekből van egy ezred, kibaszottul idegesít, fogalmam nincs mire jönnek, de elpusztulhatnának már...De ezek ilyen agressziv kis köcsögök, mert egyből az arcomba/szemembe repülnek, semmi kerülgetés előtte.
warr_b
Mikey
gyeek
több mint 2 éve
Eccer kirándultunk a feleségemmel valahol a Bakonyban, elleptek a legyek. A feleségemet nem. Kitaláltam, hogy a hátizsákomban lévő Medve sajtra gyűlnek. Előkerestem a sajtot, és (eléggé el nem ítélhető módon) eldobtam jó messzire. A legyek oda se hederítettek, ugyanúgy inváziós támadást intéztek ellenem, ahogyan addig. Elmentem megkeresni a sajtot, visszatettem a hátizsákomba és sűrű káromkodások közepette indultam tovább.Azt figyeltétek, hogy az erdőben mennek ezek a kis rohadékok a lélegzetre és mindig pár centivel az ember képe előtt repkednek? Elpusztíthatatlanok.Itt ezekből az apró, 2 mm-es kis legyekből van egy ezred, kibaszottul idegesít, fogalmam nincs mire jönnek, de elpusztulhatnának már...De ezek ilyen agressziv kis köcsögök, mert egyből az arcomba/szemembe repülnek, semmi kerülgetés előtte.
warr_b
Mikey
gyeek
Lehet, hogy tényleg fürödni kellene időnként.😊
több mint 2 éve
csak arra gondoltam hogy valamelyik okos letört valamit ami miatt ömlik a víz, elzárják hogy ne tűnjön fel senkinek aztán kocc mielőtt kiderülEngem elvesztettek azon a ponton, hogy valaki a szabadidejében azon töri az agyát, hogyan tud másokkal kitolni.Bejött az étterembe 6-8 "tipikus suttyó". Zabáltak, aztán wc-re mentek, majd távoztak. 10 perccel később jön egy másik vendég, szól hogy nincs a mosdóban víz. Ellenőrizték a többiek, egyikben se volt. A férfiben volt egy elosztó csap. Valamelyik önjáró poénkalap elzárta. Egy 15 évestől még megérteném. De ezek 20-25 körülinek tűntek. Elevenen fel kellene gyújtani az értelmi szerzőt, hogy fáklyaként világítson a sötétben!legalább nem basztak szét semmit hogy azt titkolják az elzárással
gyeek
Negritis, a vajda
gyeek
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Engem elvesztettek azon a ponton, hogy valaki a szabadidejében azon töri az agyát, hogyan tud másokkal kitolni.Bejött az étterembe 6-8 "tipikus suttyó". Zabáltak, aztán wc-re mentek, majd távoztak. 10 perccel később jön egy másik vendég, szól hogy nincs a mosdóban víz. Ellenőrizték a többiek, egyikben se volt. A férfiben volt egy elosztó csap. Valamelyik önjáró poénkalap elzárta. Egy 15 évestől még megérteném. De ezek 20-25 körülinek tűntek. Elevenen fel kellene gyújtani az értelmi szerzőt, hogy fáklyaként világítson a sötétben!legalább nem basztak szét semmit hogy azt titkolják az elzárással
gyeek
Negritis, a vajda
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 2 éve
Azt figyeltétek, hogy az erdőben mennek ezek a kis rohadékok a lélegzetre és mindig pár centivel az ember képe előtt repkednek? Elpusztíthatatlanok.Itt ezekből az apró, 2 mm-es kis legyekből van egy ezred, kibaszottul idegesít, fogalmam nincs mire jönnek, de elpusztulhatnának már...De ezek ilyen agressziv kis köcsögök, mert egyből az arcomba/szemembe repülnek, semmi kerülgetés előtte.
warr_b
Mikey
Szerkesztette: gyeek