Gyűlölködjünk
36 feliratkozó
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 567
Engem nem zavart az h milyet kakil az rosszabbul erintett h volt egy olyan korszaka h eves kozben rottttty.reggeli majd ebed.szoval miutan megettem/megettuk a joizu kajat mehettunk kakit torolgetni.érdekes, nekünk az rohadtul nem jött be, kb ugyanúgy kicsapta őt mint a sima dm vagy rossmannoss amik sajnos ez miatt nekünk nem voltak opciókmondjuk pelenkaban burzsuj vagyok, es a premium pampersre eskuszom (gondom is van abbol, hogy itt Maltan a pantsbol nincs "csak" sima pampers nem a premium. zongorazni tudom a kulonbsegeket.ez így van, lidl pelenka, ruha sokkal jobb a kétszer olyan drága cuccokmi foleg egy ev alatt szinte csak ilyet vettunk, es hasznaltunk marmint bodyt. mostmar azert eleg szep szamban vannak sot ami vicces, hogy a tescos, auchanos bodyk neha jobbak voltak mint a brendonos, minimanosok.Imádom a háromhetes kislányom, meg hogy sokat tud enni. De baszki, mikor a trikója pántjáig ősszefossa magát csóró, és pelenkacsere közben elindul a hígfos, azt az időszakot szívesen magam mögött hagynám már.éberség, elvtársak, éberség!
dancogo
nálunk is volt olyan, hogy furcsa hangok érkeztek lentről, úgyhogy az éppen felhelyezés alatt álló tiszta pelenkát azonnal ráfogtuk a gyerekre, hát ez van, egy pelenkával (három órával? 😀) hamarabb kell a következő dobozt megvenni.
de majd évek múlva iszonyat nagyonkat lehet nevetni az ilyen sztorikon.
én amin csodálkozom az az, hogy még mindig nem gyártanak nagy tételekben olyan bodyt ami nem csak a láb között patentolható, hanem körívben egészen a nyakig. életünk legjobb vétele volt, nem bírom elégszer hangsúlyozni. azért nem mindegy, hogy a teleszaros bodyt még át kell hózni a gyerek fején, vagy egyszerűen csak kipatentolod, és kiemeled belőle...
slowmotion
csebi
a trikó amúgy h&m-es, azt is le lehet venni lefelé, nem csak fejen át
dancogo
csebi
peach
Amugy pelusban a pampers bugyi a favorit.mellesleg duplaja az ara mar.neki nem volt kiutese se semmi.kiprobaltunk parat
Egy hatranya van csak h telen pl ha utkozben trottyol mindent le kell venni h ki tudjad cserelni.amugy nem mozog el.nem tudta levenni.oldalt nem folyik ki.
több mint 2 éve
érdekes, nekünk az rohadtul nem jött be, kb ugyanúgy kicsapta őt mint a sima dm vagy rossmannoss amik sajnos ez miatt nekünk nem voltak opciókmondjuk pelenkaban burzsuj vagyok, es a premium pampersre eskuszom (gondom is van abbol, hogy itt Maltan a pantsbol nincs "csak" sima pampers nem a premium. zongorazni tudom a kulonbsegeket.ez így van, lidl pelenka, ruha sokkal jobb a kétszer olyan drága cuccokmi foleg egy ev alatt szinte csak ilyet vettunk, es hasznaltunk marmint bodyt. mostmar azert eleg szep szamban vannak sot ami vicces, hogy a tescos, auchanos bodyk neha jobbak voltak mint a brendonos, minimanosok.Imádom a háromhetes kislányom, meg hogy sokat tud enni. De baszki, mikor a trikója pántjáig ősszefossa magát csóró, és pelenkacsere közben elindul a hígfos, azt az időszakot szívesen magam mögött hagynám már.éberség, elvtársak, éberség!
dancogo
nálunk is volt olyan, hogy furcsa hangok érkeztek lentről, úgyhogy az éppen felhelyezés alatt álló tiszta pelenkát azonnal ráfogtuk a gyerekre, hát ez van, egy pelenkával (három órával? 😀) hamarabb kell a következő dobozt megvenni.
én amin csodálkozom az az, hogy még mindig nem gyártanak nagy tételekben olyan bodyt ami nem csak a láb között patentolható, hanem körívben egészen a nyakig. életünk legjobb vétele volt, nem bírom elégszer hangsúlyozni. azért nem mindegy, hogy a teleszaros bodyt még át kell hózni a gyerek fején, vagy egyszerűen csak kipatentolod, és kiemeled belőle...
slowmotion
csebi
dancogo
csebi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
A legnagyobb anno telibeszarta a főorvost és a főnővért, így leküzdve a sárgaságát. Azután mondták, h inkább hozzuk haza...Pelusból mi a sima DM-es Babylive vagy mi nevűt használtuk, hibátlan volt.mondjuk pelenkaban burzsuj vagyok, es a premium pampersre eskuszom (gondom is van abbol, hogy itt Maltan a pantsbol nincs "csak" sima pampers nem a premium. zongorazni tudom a kulonbsegeket.ez így van, lidl pelenka, ruha sokkal jobb a kétszer olyan drága cuccokmi foleg egy ev alatt szinte csak ilyet vettunk, es hasznaltunk marmint bodyt. mostmar azert eleg szep szamban vannak sot ami vicces, hogy a tescos, auchanos bodyk neha jobbak voltak mint a brendonos, minimanosok.Imádom a háromhetes kislányom, meg hogy sokat tud enni. De baszki, mikor a trikója pántjáig ősszefossa magát csóró, és pelenkacsere közben elindul a hígfos, azt az időszakot szívesen magam mögött hagynám már.éberség, elvtársak, éberség!
dancogo
slowmotion
csebi
dancogo
csebi
Az átlapolós body is királyság volt 😊
Tarkóig felfosás is volt természetesen, bár a kisebbik azzal kezdte a földi pályafutását, hogy hason pisálta az anyját a szülőszobában 😂
warr_b
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
egy idő után csak így megy...😉Nem tudom miért volt boros a kezed, de piásan nem kellene vigyáznod a picire!😃😝Imádom a háromhetes kislányom, meg hogy sokat tud enni. De baszki, mikor a trikója pántjáig ősszefossa magát csóró, és pelenkacsere közben elindul a hígfos, azt az időszakot szívesen magam mögött hagynám már.nekem volt olyan h annyi textilpelust mostam szappannal, hogy a bor is lejott a kezemrol. mi most jarukn 15 honapnal es egy ideje mar szerencsere nincs fosas, megfelelo a kaki allaga is.
dancogo
kitartast!
csebi
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
Nem tudom miért volt boros a kezed, de piásan nem kellene vigyáznod a picire!😃😝Imádom a háromhetes kislányom, meg hogy sokat tud enni. De baszki, mikor a trikója pántjáig ősszefossa magát csóró, és pelenkacsere közben elindul a hígfos, azt az időszakot szívesen magam mögött hagynám már.nekem volt olyan h annyi textilpelust mostam szappannal, hogy a bor is lejott a kezemrol. mi most jarukn 15 honapnal es egy ideje mar szerencsere nincs fosas, megfelelo a kaki allaga is.
dancogo
kitartast!
csebi
több mint 2 éve
Pelusból mi a sima DM-es Babylive vagy mi nevűt használtuk, hibátlan volt.mondjuk pelenkaban burzsuj vagyok, es a premium pampersre eskuszom (gondom is van abbol, hogy itt Maltan a pantsbol nincs "csak" sima pampers nem a premium. zongorazni tudom a kulonbsegeket.ez így van, lidl pelenka, ruha sokkal jobb a kétszer olyan drága cuccokmi foleg egy ev alatt szinte csak ilyet vettunk, es hasznaltunk marmint bodyt. mostmar azert eleg szep szamban vannak sot ami vicces, hogy a tescos, auchanos bodyk neha jobbak voltak mint a brendonos, minimanosok.Imádom a háromhetes kislányom, meg hogy sokat tud enni. De baszki, mikor a trikója pántjáig ősszefossa magát csóró, és pelenkacsere közben elindul a hígfos, azt az időszakot szívesen magam mögött hagynám már.éberség, elvtársak, éberség!
dancogo
slowmotion
csebi
dancogo
csebi
Az átlapolós body is királyság volt 😊
Tarkóig felfosás is volt természetesen, bár a kisebbik azzal kezdte a földi pályafutását, hogy hason pisálta az anyját a szülőszobában 😂
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
mondjuk pelenkaban burzsuj vagyok, es a premium pampersre eskuszom (gondom is van abbol, hogy itt Maltan a pantsbol nincs "csak" sima pampers nem a premium. zongorazni tudom a kulonbsegeket.ez így van, lidl pelenka, ruha sokkal jobb a kétszer olyan drága cuccokmi foleg egy ev alatt szinte csak ilyet vettunk, es hasznaltunk marmint bodyt. mostmar azert eleg szep szamban vannak sot ami vicces, hogy a tescos, auchanos bodyk neha jobbak voltak mint a brendonos, minimanosok.Imádom a háromhetes kislányom, meg hogy sokat tud enni. De baszki, mikor a trikója pántjáig ősszefossa magát csóró, és pelenkacsere közben elindul a hígfos, azt az időszakot szívesen magam mögött hagynám már.éberség, elvtársak, éberség!
dancogo
slowmotion
csebi
dancogo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
ez így van, lidl pelenka, ruha sokkal jobb a kétszer olyan drága cuccokmi foleg egy ev alatt szinte csak ilyet vettunk, es hasznaltunk marmint bodyt. mostmar azert eleg szep szamban vannak sot ami vicces, hogy a tescos, auchanos bodyk neha jobbak voltak mint a brendonos, minimanosok.Imádom a háromhetes kislányom, meg hogy sokat tud enni. De baszki, mikor a trikója pántjáig ősszefossa magát csóró, és pelenkacsere közben elindul a hígfos, azt az időszakot szívesen magam mögött hagynám már.éberség, elvtársak, éberség!
dancogo
slowmotion
csebi
több mint 2 éve
anno (2011) én is csak a teszkóban találtam, gyorsan le is csaptunk rá. az egyetlen gond az volt, hogy a művelt vásárlóközönség kinyitotta a zacskót, odamérte a gyerekhez, aztán ha nem volt méretes, akkor lebaszta a legközelebbi rekeszbe, úgyhogy nem csak méretet kellett keresni, hanem egyben leltárazni is vétel előtt, hogy minden darab megvan-e benne?mi foleg egy ev alatt szinte csak ilyet vettunk, es hasznaltunk marmint bodyt. mostmar azert eleg szep szamban vannak sot ami vicces, hogy a tescos, auchanos bodyk neha jobbak voltak mint a brendonos, minimanosok.Imádom a háromhetes kislányom, meg hogy sokat tud enni. De baszki, mikor a trikója pántjáig ősszefossa magát csóró, és pelenkacsere közben elindul a hígfos, azt az időszakot szívesen magam mögött hagynám már.éberség, elvtársak, éberség!
dancogo
slowmotion
csebi
több mint 2 éve
mi foleg egy ev alatt szinte csak ilyet vettunk, es hasznaltunk marmint bodyt. mostmar azert eleg szep szamban vannak sot ami vicces, hogy a tescos, auchanos bodyk neha jobbak voltak mint a brendonos, minimanosok.Imádom a háromhetes kislányom, meg hogy sokat tud enni. De baszki, mikor a trikója pántjáig ősszefossa magát csóró, és pelenkacsere közben elindul a hígfos, azt az időszakot szívesen magam mögött hagynám már.éberség, elvtársak, éberség!
dancogo
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Valakinek van hasonló tapasztalata mint nekem? 2600 VácTegnap este óta ugrál a fáziskimaradás fázisonként...10-60-120 percere is akár. Értsd a lakás mindig különböző szobálya/része marad áram nélkül! Lokális ez a probléma vagy máshol is tapasztaltok ilyet?
Az MVM az első hibabejelentésemet nyugtázta mint javított eset. Másodszor is hívtam őket, hogy remek hogy tájékoztattak a hibaelhárításról (nem tették meg), de már megint szar 😮
Egy hűtő már leolvadt, most épp a kazánunk és a második hűtő van off.
Legalább a hútök között tudok szaladgálni a hosszabbítóval, bár a lakás már egy pókhálóra hasonlít 😕
több mint 2 éve
Imádom a háromhetes kislányom, meg hogy sokat tud enni. De baszki, mikor a trikója pántjáig ősszefossa magát csóró, és pelenkacsere közben elindul a hígfos, azt az időszakot szívesen magam mögött hagynám már.éberség, elvtársak, éberség!
dancogo
több mint 2 éve
Mikey
18 756
Nem egyszer voltam már vállaltan magyarként (mert hát magyarul beszéltem 😀) Fehérvár-Klagenfurt meccsen KAC mezben vendégszektorba szóló jeggyel, minden probléma nélkül. Értsd: beengedtek a bejáraton, kiszolgáltak a büfében, beszélgettem szurkolókkal.telex.hu/sport/2022/10/27/nem-engedtek-be-nezonek-a-fradi-hokimeccsere-egy-erdelyi-szuletesu-magyar-allampolgarsagu-hokistNem is tudtam, hogy így szokták kiszűrni azt, hogy hazaiba ne menjenek vendég drukkerek.
kibaszott orkok bazdmeg. a világ urai...
Nemzetes és Méltóságos petey
Amúgy alapvetően van abban ráció, hogy csíkszeredai ne menjen hazaiba ilyen esetben.
Jughead
több mint 2 éve
köszi a tippet. Orvos felírt már laktáz cseppet, valószínűleg hasfájós, ha az sem válik be, akkor jön a diéta.lehet valami olyat eszik az asszony ami nem jön be a kicsinek. nálunk a fiam volt érzékeny rá, ha a nejem bűnözött valamit. persze ha tápszer van csak akkor nem szóltam.köszi 😊 a másik kettő fiú, 8 és 2, persze velük is voltak balesetek, de ennyire szapora egyik sem volt, mint a kisasszony 3 hét alatt 😀Imádom a háromhetes kislányom, meg hogy sokat tud enni. De baszki, mikor a trikója pántjáig ősszefossa magát csóró, és pelenkacsere közben elindul a hígfos, azt az időszakot szívesen magam mögött hagynám már.fogod még visszasírni, hidd el 😉 😛 áldást! 😊
dancogo
dande2
köszi, nektek is sok örömöt a kicsihezImádom a háromhetes kislányom, meg hogy sokat tud enni. De baszki, mikor a trikója pántjáig ősszefossa magát csóró, és pelenkacsere közben elindul a hígfos, azt az időszakot szívesen magam mögött hagynám már.A lájkot csak az atyai örömökre küldtem, a fossal nekem még nem volt dolgom, de ott leng a fejem fölött már a pendulum. Kitartást! 😉
dancogo
gyeek
dancogo
peach
több mint 2 éve
lehet valami olyat eszik az asszony ami nem jön be a kicsinek. nálunk a fiam volt érzékeny rá, ha a nejem bűnözött valamit. persze ha tápszer van csak akkor nem szóltam.köszi 😊 a másik kettő fiú, 8 és 2, persze velük is voltak balesetek, de ennyire szapora egyik sem volt, mint a kisasszony 3 hét alatt 😀Imádom a háromhetes kislányom, meg hogy sokat tud enni. De baszki, mikor a trikója pántjáig ősszefossa magát csóró, és pelenkacsere közben elindul a hígfos, azt az időszakot szívesen magam mögött hagynám már.fogod még visszasírni, hidd el 😉 😛 áldást! 😊
dancogo
dande2
köszi, nektek is sok örömöt a kicsihezImádom a háromhetes kislányom, meg hogy sokat tud enni. De baszki, mikor a trikója pántjáig ősszefossa magát csóró, és pelenkacsere közben elindul a hígfos, azt az időszakot szívesen magam mögött hagynám már.A lájkot csak az atyai örömökre küldtem, a fossal nekem még nem volt dolgom, de ott leng a fejem fölött már a pendulum. Kitartást! 😉
dancogo
gyeek
dancogo
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
köszi 😊 a másik kettő fiú, 8 és 2, persze velük is voltak balesetek, de ennyire szapora egyik sem volt, mint a kisasszony 3 hét alatt 😀Imádom a háromhetes kislányom, meg hogy sokat tud enni. De baszki, mikor a trikója pántjáig ősszefossa magát csóró, és pelenkacsere közben elindul a hígfos, azt az időszakot szívesen magam mögött hagynám már.fogod még visszasírni, hidd el 😉 😛 áldást! 😊
dancogo
dande2
dancogo
gyeek
több mint 2 éve
Imádom a háromhetes kislányom, meg hogy sokat tud enni. De baszki, mikor a trikója pántjáig ősszefossa magát csóró, és pelenkacsere közben elindul a hígfos, azt az időszakot szívesen magam mögött hagynám már.nekem volt olyan h annyi textilpelust mostam szappannal, hogy a bor is lejott a kezemrol. mi most jarukn 15 honapnal es egy ideje mar szerencsere nincs fosas, megfelelo a kaki allaga is.
dancogo
kitartast!
több mint 2 éve
Imádom a háromhetes kislányom, meg hogy sokat tud enni. De baszki, mikor a trikója pántjáig ősszefossa magát csóró, és pelenkacsere közben elindul a hígfos, azt az időszakot szívesen magam mögött hagynám már.fogod még visszasírni, hidd el 😉 😛 áldást! 😊
dancogo
több mint 2 éve
Imádom a háromhetes kislányom, meg hogy sokat tud enni. De baszki, mikor a trikója pántjáig ősszefossa magát csóró, és pelenkacsere közben elindul a hígfos, azt az időszakot szívesen magam mögött hagynám már.A lájkot csak az atyai örömökre küldtem, a fossal nekem még nem volt dolgom, de ott leng a fejem fölött már a pendulum. Kitartást! 😉
dancogo
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Imádom a háromhetes kislányom, meg hogy sokat tud enni. De baszki, mikor a trikója pántjáig ősszefossa magát csóró, és pelenkacsere közben elindul a hígfos, azt az időszakot szívesen magam mögött hagynám már.
több mint 2 éve
TÖRTÉNELMILEG nem ér rá.Pár éve emlékszem, MTK-FTC-n a hazai szektorban előttem ült Lotfi Begi fradi mezben, a fradi góloknál meg rajtam kívül mindenki felugrott a környékemen, mert mindenki Fradista volt, ráadásul a nagy része fradi mezben. 😀Kemény lehet MTK meccsre járnod, amikor a másik MTK drukker nem ér rá... 😀
eaglesmcnabb
somoskovig
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
dugo93
4 234
Kövezzetek meg, meg no offense, de én évek óta nem vagyok hajlandó suti kommentjeit elolvasni. 😀Össze kellene gyűjteni a komentjeidet egy könyvben, és kiadni. Művészet. Ugyan nem értem mit, de ahogy írod, az tetszik.vagy, kérdezzük megEgyrészt öreg vagy már.Pankotai Lili beszéde. Nem linkelem, a csapból is ez folyik, szerintem "szar" úgy ahogy van, a slamet mint műfajt nem ismerem el.Gondoltam én is meghallgatom miután ekkora felbolydulást keltett, de nem bírtam végig, szerintem is annyira szar volt. Rögtön az elejétől annyira rossznak éreztem a hangsúlyozást, az egész előadásmódot, hogy a tartalom sem igazán jött át, és az jutott eszembe, hogy ha általános harmadikban a versmondó versenyen így szavalok, hogy lebaszott volna Kati néni. Homályosítson fel valaki, mert fingom sincs róla, ennek a slam műfajnak ilyennek kell lennie vagy csak nagyon izgult a lány? Nekem olyannak hatott mintha valaki írt volna egy rapszöveget, de rappelni nem tud, ezért csak felolvassa valahogy, de az sem megy túl jól.
gyeek
Henderson
A verset tudod mi, a rappet is, de a slamről már lemaradtál. Én is.
A 13 éves lányom az tudja mi.
Értékeli is.
Se rap, se vers, valami más.
Anyámék nem értették a metalt. "Zaj."
Nem értették a rapet.
"Csak hadarnak valami szart."
Ilyen a korosztályos különbség. 😀
Másrészt van a yt-bon egy márciusi videó a csajról ahol ugyanezt mondja, saját közeg, valami slam verseny. Ott sem tökély, de szerintem látszik, hogy jobban érzi magát a bőrében.
kittli
mit mond a költő...
szóva van a rep - ami nem hadarás mer recitatív műfaj van dallamvezetése - tehát ha csak a szöveget tudod mégcsak félig vagy meg
nomármost a repek nagyrésze a faszméricske ésa kijafaszagyerek közti kultúrálist részt tömte be - és teret hódított a freestyle, ami improvizáció elvileg...
OFFROAD azén némileg erősen bepippantott zsímókusoknak néha lefrísztájloltam a józsefattilamamát vagy némi radnótit eszetlen menő vótam, de hogy mindeqnki rájöjjön a vége mindig a petőfi ittvanazőszvót - na szóva nagyot szóltak, de azt emomdanám, hogy a freestyle is otthon megírt panelekből áll csak a ritmikai rendezés meg a dallam sokat tud tekerni rajta, de ettől még azok betanult szövegek
ONROAD aztán a repesek kezdtek furmányosak lenni - mondjuk azt a megmérettetést nem vállaták, hogy bedobjanak egy kublakánt vagy csak mondjuk karistolják az angol romantika óriásait, de legyen valami költői, jó nem nagy etvasz versnek, de ha azt mondjuk, hogy rögtönzés akkor meg is van a freestyle versezés, a slam..
de ugyanúgy kellenek panaelek, csak nem rárecitálsz a DJre, hanem összerakod a ritmust a versből
namindegy, itthon egyébként nem kéne semmi ijet húdemodern menőzéssel nyomni, amíg ittvann velünk a Pajor Tamás mert már a magyar rep elején ojant dobott a kockákkal, hogy lehugyozod a bokádat, komplett versek, kassáki vonalvezetéssel, ritmusban, képpel, szójátékkal
tessenek neurotikot nyomni
youtu.be/Z_DfqCbCXp8
OFF mive szeretem a mixet..
ezé indítokegy Gili/HighLifeSquad
lemenetemabótbatejér DE nemvoltmáscsakkenyér
aztán megpakoljuk
énmégőszintembervoltam, ordítottam toporzékoltam
HAGGYAJA dagattruhátmásrra, engemVIGYENFELapallásra
akibaszott HLS a házban, itta gilicegábor pótlóbizottság
ittvanazőszittvanújra széppmintmindig énneken
énnemtomhogy miokból: DE NEM DE NE DE NEM DENEM
csapassadgecca
HITAROADJACK
Gróf de sutianap
Mikey
több mint 2 éve
Pár éve emlékszem, MTK-FTC-n a hazai szektorban előttem ült Lotfi Begi fradi mezben, a fradi góloknál meg rajtam kívül mindenki felugrott a környékemen, mert mindenki Fradista volt, ráadásul a nagy része fradi mezben. 😀Kemény lehet MTK meccsre járnod, amikor a másik MTK drukker nem ér rá... 😀
eaglesmcnabb
több mint 2 éve
Mert normális helyeken nem így szűrnek, (amúgy nem csak hivatalos személy igazoltathat?), elképzelem, hogy Kisbogeszt nem engedik be sehol a hazaiba, mert ő meg Liegeben született, nonszensz. Ilyen nincs.telex.hu/sport/2022/10/27/nem-engedtek-be-nezonek-a-fradi-hokimeccsere-egy-erdelyi-szuletesu-magyar-allampolgarsagu-hokistNem is tudtam, hogy így szokták kiszűrni azt, hogy hazaiba ne menjenek vendég drukkerek.
Amúgy alapvetően van abban ráció, hogy csíkszeredai ne menjen hazaiba ilyen esetben.
Jughead
Hokis gyerek meg ott született, de attól még nem szeredai, mondjuk full mindegy ha az is lenne, mert ez meg egy Gyergyó meccs volt 😀 (eleve nem is szeretjük nagyon a szeredaiakat)
Pár éve emlékszem, MTK-FTC-n a hazai szektorban előttem ült Lotfi Begi fradi mezben, a fradi góloknál meg rajtam kívül mindenki felugrott a környékemen, mert mindenki Fradista volt, ráadásul a nagy része fradi mezben. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Jughead
5 230
telex.hu/sport/2022/10/27/nem-engedtek-be-nezonek-a-fradi-hokimeccsere-egy-erdelyi-szuletesu-magyar-allampolgarsagu-hokistNem is tudtam, hogy így szokták kiszűrni azt, hogy hazaiba ne menjenek vendég drukkerek.