Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 3 éve
Nincs légkondi és kokin állunk 20perceDe kurva messze van szeged
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Ugyanezt mondtam. Csak én nem tértem ki a többi légitársaságra. 😀Az alapvető gond a mezei ember szemszogebol tekintve, hogy a tarsasag reszerol a hivatkozási alap az, hogy rajtuk kivul allo ok miatt esett meg a törlés. A masodik gond, hogy fapados tarsasag - innestol fogva a rugalmasság igencsak csokken.Ha nem érted a háborgást az alapján amit leírt akkor veled van a gond. 😉“Kedves Wizz AirEzeket a háborgásokat nem értem. Ha valaki fapadossal repül, mert az nagyon olcsó, akkor készüljön fel arra, hogy így járhat, hisz nem ez az első ilyen eset. Ahogy a poszt írója is írja minden más repülőtársaság taxit hív, hotelt intéz stb., többek között ezért is érdemes velük utazni.
Próbálok szofisztikált lenni.
Elmentek a pics#ba a semmire kellő hozzá állásotokkal.
Ma (2022.07.18.) Luton repülőtéren miután törölték az összes járatot ti vagytok az egyetlen cég, aki a vásárlók szájába szarik. Mindenki más hotelt, taxit intézett a károsultaknak.
Ti a #wizzair -től arra nem vettétek a fáradságot, hogy bármilyen infót adjatok. Hagyjátok étlen, szomjan az embereket, mindezt az állítólagos angol meleg rekord közepén.
Az mellékes, hogy 7kor még felszálltak a gépeitek. Szóval nem lehet arra hivatkozni, hogy megolvadt a kifutó pálya.
Utána meg mindent töröltök és 0, azaz nulla infó nélkül úgy haza húztok nyugodtan aludni, hogy még a Luton reptéri rendőrség sem találja a munkatársaitok.
Következő #Wizzair járat vasárnap 6 nap múlva van, amin van szabad hely.
Másik cégnél pedig a foglalt 40 font helyett 350 fontért tudnánk másik helyet foglalni. Szállás nincs 10 km-es körzetben, mert a reptéren ragadt több ezer ember elindult oda. Ami szállás van az 4-500£/éjszaka....
#köszbazdmeg
Update
26 órája rohadunk itt....40 órája ébren!”
Klaci79
Amíg csak háborognak az utasok, de ugyanúgy tele van minden fapados gép, addig pedig ez nem is fog változni.
Jughead
Persze értem amit írsz ( gondolom más fapados intézett taxi / szállást amúgy) illetve miért vannak 26 órája a reptéren ha nem tudnak jegyet szerezni.
Amúgy meg kell venni a drágább jegyet wizz úgyis visszafizeti.
Toca
Minden legitarsagnak megvan a maga operacioja (plusz, alapvető altalanos szabályozás a légiközlekedésben), am olvasva az indexen lehozott nyilatkozatot, nekem inkabb az tunt le, hogy pr szempontbol tortenik a “menekites”.
Ha törlik a jaratot atfoglalnak egy masik leghamarabbi legelerhetobbre. Ha nem sajátra, partneren belülire. Ha nem fogadod el, visszateritik (nem feltétlen teljesen, de ez egy masik kifejtesbe tartozik).
Egy fapadosnal mi van? Az o kovetkezo elerheto jaratuk. Nincs szövetség. Nincs partner jarat. A fapad azert fapad, mert az üzemeltetési költségeket a lefalacsonnyabban tartjak. Ezzel tudjak felvenni a versenyt a “nagyokkal” és sajnos/szerencsere hódítanak teret, mert a legtöbb ember szamara elerheto.
Ha valaki utazik fapadossal, törlik a jaratot, s nem a tarsasagon kivul allo ok miatt (fapad eseteben legalabbis erdemes erre figyelni), úgy, ha megveszi - legyen az akar a cikkben emlitett 1 millio forint - úgy a tarsasagnal a legközelebbi hazautra szolo jegyet, s benyujtja a kerelmet (mert be kell nyújtani, nem varni a sult galambot, mert akkor nem fog tortenni semmi), akkor az bizony visszateritik (mint emlitettem, nem feltétlen teljesen).
Ventura
több mint 3 éve
A szokásos szűk 6 óra vonatutat is nagyon szeretem, de a mai milyen jó volt, amiből több, mint 9 óra lett... A teringettét 😀
több mint 3 éve
Perpill. úgy néz ki elrngedte a történetet.Hogy rohadna meg az összes...Mi lett a tortenet folytatasa?
Ma reggel jöttek megnézni a 2. számú kocsinkat.
Öreg mint az országút van hibája nem kevés, műszaki novemberben lejár, ezért is volt annyi az ára amennyi.
Elmondom emberünknek amit tudok, megnézi, kritizálja, alkuszik, megegyezünk.
Papir megír, kifizeti, elmegy.
3 órával később hív, hogy most ért csak haza (35 km) mert 15 km után felforrt a víz, se kép, se hang, tréler kellett neki.
Napi használatból adtam el, ilyen baja sosem volt.
Most hív autószerelőt nézze meg...
Gondol hív majd még
De ha vissza akarja hozni, első út a szerelőm lesz (a jóember költségére) nézze meg mit pakoltak ki a kocsi alól.
Ha bármi bajos, katalizátor, egyebek akkor jegyzőkönyv, rendőrség.
kittli
undisputedly
Lehet bepróbálkozott, csak a heves kirohanásomra nem számított.
Utólag lenyugodva azért néhány kocka a helyére került, mint pl. amikor susmorogtak egymás között és a katalizátor szó megcsapta a fülemet, csak nem tulajdonítottam neki jelentőséget.
Telefonáltam párat és jottek vissza az infók arról, hogy több ember is járt hasonlóan, volt aki vissza is vette a kocsit és később derült ki a turpisság.
Csakhát az ember a saját balfaszságát nem veri nagy dobra.
És mindegyik sztori az ilyen pár százezres autóhoz fűződött. Én is úgy voltam vele, hogy ha nem viszik el, akkor a műszakiig még melóba járni elmegy, de utána vége, annyit nem ér az egész, hogy csináltassam.
Nem is nézték meg nagyon mert telefonba elmondtam minden hibáját amiről tudtam, hogy felesleges köröket ne fussunk vele.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
mérik keményen, és már jóval halkabbak a modern motorok mint 10-15 éve.Nézd, én nem tudom milyen kategóriák vannak. Nyilván a zebrán, járdán közlekedő gyökerek nem reprezentálják a teljes motoros társadalmat, csak ők a feltűnők.Alapvetően három kategóriája van a Motorosoknak (nagybetűvel). Az egyik aki túrázni jár vele, hosszú távokra, de lakott terülten max. addig amíg áthalad rajta, a másik aki munkába, suliba, dolgot intézni jár vele, rövid távra, de autó helyett, meg aki pályázni jár (aszfalt vagy motokrossz). A többi nem Motoros, csak azt képzeli, mert az menő. Sem a robogósgokartkipufogós taknyok, sem a papucstrikóshortos izomagyak, sem a motorosfelvonulóskoncerthányós sörhasuak!!!No offense a motorosoknakEngem a hang is zavar. Sőt. Az zavar igazán.
Kint ülök a verandán, vidéki kisváros, ciripel a tücsök, mar a gyérítést túlélt szúnyog, hideg a sör, idilli minden, 150 méterre a főút és hallani percekig a wannabe Valentino Rossikat nyélen csapatni ezerrel... Nem a 20 mp-ig tartó zaj zavar így éjjel, hanem hogy sosem tanulnak semmiből és kockáztatják saját és mások életét. A sok fszkalap nappali és éjjeli gyorsulásos autósról nem is szólok
Gergőbácsi
vpi
nagir
Én azt nem értem, mi a jó abban, ha kurva hangos a motor, és még huzatja is a balfasz.
Miért nem lehet ez ellen fellépni? Nem egy bonyolult műszer, ami kimutatja a zajtúllépést, akár egy mobiltelefon is elég (tudom, nem közhiteles), és mehetne a bünti.
Mint közlekedési eszköz, engem nem zavar, sőt hasznosnak tartom.
vpi
van az az indok h hangos motor biztonságosabb mert jobban hallanak autósok ( nem alaptalan)
de az ész nélküli huzatást durrogtatást sosem értettem én sem, (kocsiban sem).
ezt úgy h 14 éves kor óta van motoros jogsim
több mint 3 éve
Hogy rohadna meg az összes...Mi lett a tortenet folytatasa?
Ma reggel jöttek megnézni a 2. számú kocsinkat.
Öreg mint az országút van hibája nem kevés, műszaki novemberben lejár, ezért is volt annyi az ára amennyi.
3 órával később hív, hogy most ért csak haza (35 km) mert 15 km után felforrt a víz, se kép, se hang, tréler kellett neki.
Gondol hív majd még
De ha vissza akarja hozni, első út a szerelőm lesz (a jóember költségére) nézze meg mit pakoltak ki a kocsi alól.
kittli
több mint 3 éve
Nézd, én nem tudom milyen kategóriák vannak. Nyilván a zebrán, járdán közlekedő gyökerek nem reprezentálják a teljes motoros társadalmat, csak ők a feltűnők.Alapvetően három kategóriája van a Motorosoknak (nagybetűvel). Az egyik aki túrázni jár vele, hosszú távokra, de lakott terülten max. addig amíg áthalad rajta, a másik aki munkába, suliba, dolgot intézni jár vele, rövid távra, de autó helyett, meg aki pályázni jár (aszfalt vagy motokrossz). A többi nem Motoros, csak azt képzeli, mert az menő. Sem a robogósgokartkipufogós taknyok, sem a papucstrikóshortos izomagyak, sem a motorosfelvonulóskoncerthányós sörhasuak!!!No offense a motorosoknakEngem a hang is zavar. Sőt. Az zavar igazán.
Kint ülök a verandán, vidéki kisváros, ciripel a tücsök, mar a gyérítést túlélt szúnyog, hideg a sör, idilli minden, 150 méterre a főút és hallani percekig a wannabe Valentino Rossikat nyélen csapatni ezerrel... Nem a 20 mp-ig tartó zaj zavar így éjjel, hanem hogy sosem tanulnak semmiből és kockáztatják saját és mások életét. A sok fszkalap nappali és éjjeli gyorsulásos autósról nem is szólok
Gergőbácsi
vpi
nagir
Én azt nem értem, mi a jó abban, ha kurva hangos a motor, és még huzatja is a balfasz.
Miért nem lehet ez ellen fellépni? Nem egy bonyolult műszer, ami kimutatja a zajtúllépést, akár egy mobiltelefon is elég (tudom, nem közhiteles), és mehetne a bünti.
Mint közlekedési eszköz, engem nem zavar, sőt hasznosnak tartom.
több mint 3 éve
Csak egy donor, ami még mozog…De ha odaverik magukat, akkor még annak se lesznek jók
ozibozi
több mint 3 éve
Alapvetően három kategóriája van a Motorosoknak (nagybetűvel). Az egyik aki túrázni jár vele, hosszú távokra, de lakott terülten max. addig amíg áthalad rajta, a másik aki munkába, suliba, dolgot intézni jár vele, rövid távra, de autó helyett, meg aki pályázni jár (aszfalt vagy motokrossz). A többi nem Motoros, csak azt képzeli, mert az menő. Sem a robogósgokartkipufogós taknyok, sem a papucstrikóshortos izomagyak, sem a motorosfelvonulóskoncerthányós sörhasuak!!!No offense a motorosoknakEngem a hang is zavar. Sőt. Az zavar igazán.
Gergőbácsi
vpi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Az alapvető gond a mezei ember szemszogebol tekintve, hogy a tarsasag reszerol a hivatkozási alap az, hogy rajtuk kivul allo ok miatt esett meg a törlés. A masodik gond, hogy fapados tarsasag - innestol fogva a rugalmasság igencsak csokken.Ha nem érted a háborgást az alapján amit leírt akkor veled van a gond. 😉“Kedves Wizz AirEzeket a háborgásokat nem értem. Ha valaki fapadossal repül, mert az nagyon olcsó, akkor készüljön fel arra, hogy így járhat, hisz nem ez az első ilyen eset. Ahogy a poszt írója is írja minden más repülőtársaság taxit hív, hotelt intéz stb., többek között ezért is érdemes velük utazni.
Ma (2022.07.18.) Luton repülőtéren miután törölték az összes járatot ti vagytok az egyetlen cég, aki a vásárlók szájába szarik. Mindenki más hotelt, taxit intézett a károsultaknak.
Ti a #wizzair -től arra nem vettétek a fáradságot, hogy bármilyen infót adjatok. Hagyjátok étlen, szomjan az embereket, mindezt az állítólagos angol meleg rekord közepén.
Az mellékes, hogy 7kor még felszálltak a gépeitek. Szóval nem lehet arra hivatkozni, hogy megolvadt a kifutó pálya.
Utána meg mindent töröltök és 0, azaz nulla infó nélkül úgy haza húztok nyugodtan aludni, hogy még a Luton reptéri rendőrség sem találja a munkatársaitok.
Másik cégnél pedig a foglalt 40 font helyett 350 fontért tudnánk másik helyet foglalni. Szállás nincs 10 km-es körzetben, mert a reptéren ragadt több ezer ember elindult oda. Ami szállás van az 4-500£/éjszaka....
#köszbazdmeg
Update
Klaci79
Amíg csak háborognak az utasok, de ugyanúgy tele van minden fapados gép, addig pedig ez nem is fog változni.
Jughead
Persze értem amit írsz ( gondolom más fapados intézett taxi / szállást amúgy) illetve miért vannak 26 órája a reptéren ha nem tudnak jegyet szerezni.
Toca
Minden legitarsagnak megvan a maga operacioja (plusz, alapvető altalanos szabályozás a légiközlekedésben), am olvasva az indexen lehozott nyilatkozatot, nekem inkabb az tunt le, hogy pr szempontbol tortenik a “menekites”.
Ha törlik a jaratot atfoglalnak egy masik leghamarabbi legelerhetobbre. Ha nem sajátra, partneren belülire. Ha nem fogadod el, visszateritik (nem feltétlen teljesen, de ez egy masik kifejtesbe tartozik).
Egy fapadosnal mi van? Az o kovetkezo elerheto jaratuk. Nincs szövetség. Nincs partner jarat. A fapad azert fapad, mert az üzemeltetési költségeket a lefalacsonnyabban tartjak. Ezzel tudjak felvenni a versenyt a “nagyokkal” és sajnos/szerencsere hódítanak teret, mert a legtöbb ember szamara elerheto.
Ha valaki utazik fapadossal, törlik a jaratot, s nem a tarsasagon kivul allo ok miatt (fapad eseteben legalabbis erdemes erre figyelni), úgy, ha megveszi - legyen az akar a cikkben emlitett 1 millio forint - úgy a tarsasagnal a legközelebbi hazautra szolo jegyet, s benyujtja a kerelmet (mert be kell nyújtani, nem varni a sult galambot, mert akkor nem fog tortenni semmi), akkor az bizony visszateritik (mint emlitettem, nem feltétlen teljesen).
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
No offense a motorosoknakEngem a hang is zavar. Sőt. Az zavar igazán.
Gergőbácsi
több mint 3 éve
Csak egy donor, ami még mozog…
több mint 3 éve
No offense a motorosoknakKint ülök a verandán, vidéki kisváros, ciripel a tücsök, mar a gyérítést túlélt szúnyog, hideg a sör, idilli minden, 150 méterre a főút és hallani percekig a wannabe Valentino Rossikat nyélen csapatni ezerrel... Nem a 20 mp-ig tartó zaj zavar így éjjel, hanem hogy sosem tanulnak semmiből és kockáztatják saját és mások életét. A sok fszkalap nappali és éjjeli gyorsulásos autósról nem is szólok
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 3 éve
Erre direkt nem tértem ki 😀mondjuk télen a parkoláshoz behúzott kézifék tud még vicces meglepetéseket okozniAzért alapvető emberi jogok is vannak a világon, és más fapadosok képesek megugrani legalább a legalsó szintet...Alapból amatőr dolog az üres-kézifék kombó. Hagyd sebességbe, akkor kurva isten, hogy nem mozdul meg. Kéziféket csak lejtőn, domboldalon stb... használok parkoláshoz.
Ha meg már megrongálódott autó akkor muszáj beírnom, hogy a nyaralás előtti napon életemben először okoztam balesetet, de a létező egyik legamatőrebb módon; beugrottam a vecsési praktikerbe szilóért, 2 perc, megyek ki, de az autó nincs ott, ahol leparkoltam - hát nem elfelejtettem behúzni a kéziféket... a Kia nem is sérült, és szerencsére csak egy suzuki swift hátsó lökhárítójában keletkezett kár, csak hát na, rászorultam már erre a nyaralásra
r.baggio
Amúgy tudom, hogy így oktatják, de szerintem faszság...
peach
slowmotion
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
mondjuk télen a parkoláshoz behúzott kézifék tud még vicces meglepetéseket okozniAzért alapvető emberi jogok is vannak a világon, és más fapadosok képesek megugrani legalább a legalsó szintet...Alapból amatőr dolog az üres-kézifék kombó. Hagyd sebességbe, akkor kurva isten, hogy nem mozdul meg. Kéziféket csak lejtőn, domboldalon stb... használok parkoláshoz.
Ha meg már megrongálódott autó akkor muszáj beírnom, hogy a nyaralás előtti napon életemben először okoztam balesetet, de a létező egyik legamatőrebb módon; beugrottam a vecsési praktikerbe szilóért, 2 perc, megyek ki, de az autó nincs ott, ahol leparkoltam - hát nem elfelejtettem behúzni a kéziféket... a Kia nem is sérült, és szerencsére csak egy suzuki swift hátsó lökhárítójában keletkezett kár, csak hát na, rászorultam már erre a nyaralásra
r.baggio
peach
több mint 3 éve
Azért alapvető emberi jogok is vannak a világon, és más fapadosok képesek megugrani legalább a legalsó szintet...Alapból amatőr dolog az üres-kézifék kombó. Hagyd sebességbe, akkor kurva isten, hogy nem mozdul meg. Kéziféket csak lejtőn, domboldalon stb... használok parkoláshoz.
r.baggio
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
Hogy rohadna meg az összes...Ma reggel jöttek megnézni a 2. számú kocsinkat.
Gondol hív majd még
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
Ha nem érted a háborgást az alapján amit leírt akkor veled van a gond. 😉“Kedves Wizz AirEzeket a háborgásokat nem értem. Ha valaki fapadossal repül, mert az nagyon olcsó, akkor készüljön fel arra, hogy így járhat, hisz nem ez az első ilyen eset. Ahogy a poszt írója is írja minden más repülőtársaság taxit hív, hotelt intéz stb., többek között ezért is érdemes velük utazni.
#köszbazdmeg
Update
Klaci79
Jughead
több mint 3 éve
Azért alapvető emberi jogok is vannak a világon, és más fapadosok képesek megugrani legalább a legalsó szintet......de minek a nyaraláshoz sziló? 😀
r.baggio
több mint 3 éve
Azért alapvető emberi jogok is vannak a világon, és más fapadosok képesek megugrani legalább a legalsó szintet...Ha meg már megrongálódott autó akkor muszáj beírnom, hogy a nyaralás előtti napon életemben először okoztam balesetet, de a létező egyik legamatőrebb módon; beugrottam a vecsési praktikerbe szilóért, 2 perc, megyek ki, de az autó nincs ott, ahol leparkoltam - hát nem elfelejtettem behúzni a kéziféket... a Kia nem is sérült, és szerencsére csak egy suzuki swift hátsó lökhárítójában keletkezett kár, csak hát na, rászorultam már erre a nyaralásra

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
“Kedves Wizz AirEzeket a háborgásokat nem értem. Ha valaki fapadossal repül, mert az nagyon olcsó, akkor készüljön fel arra, hogy így járhat, hisz nem ez az első ilyen eset. Ahogy a poszt írója is írja minden más repülőtársaság taxit hív, hotelt intéz stb., többek között ezért is érdemes velük utazni.
#köszbazdmeg
Update
Klaci79
több mint 3 éve
“Kedves Wizz Air Próbálok szofisztikált lenni.
#köszbazdmeg
Update
több mint 3 éve
Amúgy Mekkora kárt tud okozni egy ilyen beleguruló csotrogány? LökhÁrító csere vagy lámpa törés?Nekem fél éve gurultak nekem, nyilván függ a sebességtől de lökhárító volt összekarcolva szóval azt cserélték.
ozibozi
Van problémásabb eset amikor tolatóradar, tolató kamera sérül ott kicsit nagyobb a kár.
több mint 3 éve
Amúgy Mekkora kárt tud okozni egy ilyen beleguruló csotrogány? LökhÁrító csere vagy lámpa törés?Attól függ, hogy mi a szitu, mert kurva nagyot is.
ozibozi
Faternak az autója parkol szépen az út melletti parkolósávban, vidéken, mellette két autó hely, de valahogy a jóval hátrébb álló autónak este/hajnalban, ki tudja, sikerült oldalról belemennie.
Jó, hát egyszerű a sztori, elismerte, betétlap, kitölt, biztosítónak (Genertel, hogy ott rohadjanak meg ahol vannak) elküld, azok kapásból vissza, hogy márpedig ez nem így történt ahogy a lapon van, nem fizetnek, ha meg problémánk van, várnak szeretettel a bíróságon.
Közben azért az autó meg lett javítja ('16-ban 300K-ért, baráti áron, hátsó elemcsere, stb., meg gazdasági totálkárra vették (szép kifejezés ez is, az embernek leáll tőle a működése, miközben kb. normál szakszó), az autó meg kellene használatra.
Na, szegény apámnak se kellett több, nem értette, hogy mi van, idegeskedni kezdett, hogy kifizetett ennyi pénzt és lehet nem látja viszont, irány ügyvéd, levelezés, békéltető, igazságügyi szakértő (még 150k) stb., kb. feleslegesen, mert a biztosító (Genertel, csak hogy mindenki megjegyezze) folyamatosan a bírósággal jött, megegyezési hajlandóság nuku, ráadásul a javítási költség se annyi volt szerintük (persze, hisz sokkal több lett volna, ha márkaszervizben javítják).
Na itt már ott állt, hogy benne volt félmilliója, az ügy meg sehol se tart, hát ajánlottak neki egy ügyvédnőt (reklám helye: Dr. Hegedűs Ildikó) akinek az ilyen ügyek az egyik specialitása, elvállalta, végigvitte, megnyerte.
Végén a bíróság kifizettetett mindent, illetve majdnem mindent, mert 50k-val kevesebbet ítéltek meg azért, mert sokallták az ügyvédi díjat...anyátok...
Mindez telt kb. 3 évbe és több mint 700k állt benne...
több mint 3 éve
Szenzorok nagyon nem szeretik a koccolást plAmúgy Mekkora kárt tud okozni egy ilyen beleguruló csotrogány? LökhÁrító csere vagy lámpa törés?El nem hiszed, de milliós kárt tud okozni egy komolyabb autóban egy ilyen láthatatlan koccanás! Tudok mesélni valós rémtörténetet, ha szeretnéd!
ozibozi
Tanulság, mindenki számára, úgy cselekedjen, ahogy undi!! Azonnal rendőrt hívni, ha felmerül a sumákolás gyanúja!!!
nagir