Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 3 éve
A durvább, hogy nem koptattak le minket, sőt időpontra fogadtak nagyon kedélyesen... és már nem ez az első ilyen eset, volt egy félrediagnosztizált bőrkiütésünk is, és nem is valami kezdő doktornőről van szóGyerek nem tud mászni a jobb kezével, amúgy minden másra használja, felhívjuk a védőnőt, hogy menjünk-e rögtön röntgenre vagy mi legyen.Én mindig csak annyit kérek az orvostól, aki nem akarja komolyan megvizsgálni a gyerekemet, hogy legyen kedves ezt a remek hírt – miszerint semmi komoly – leírni egy zárójelentésbe, vagy akár egy db fecnire és már ott sem vagyunk. Valahogy ilyenkkor mindegyik arra az elhatározásra jut, hogy mégiscsak kell az a röntgen...
Azt mondja elég a gyerekorvos, rendben, rá egy napra megnézi, azt mondja semmi komolyabb gond, kenegessük csak feketenadálytőkrémmel.
Lemegy a hétvége, nincs javulás, akkor már azért csak elnézünk a gyereksebészetre, ahol kiderül, hogy törés és 4 hét gipsz...
r.baggio
Ezt egyébként egy doki barátom javasolta, és valóban azóta sosem kergettek el / koptattak le. Ajánlom, próbáld ki te is.
vpi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Gyerek nem tud mászni a jobb kezével, amúgy minden másra használja, felhívjuk a védőnőt, hogy menjünk-e rögtön röntgenre vagy mi legyen.Én mindig csak annyit kérek az orvostól, aki nem akarja komolyan megvizsgálni a gyerekemet, hogy legyen kedves ezt a remek hírt – miszerint semmi komoly – leírni egy zárójelentésbe, vagy akár egy db fecnire és már ott sem vagyunk. Valahogy ilyenkkor mindegyik arra az elhatározásra jut, hogy mégiscsak kell az a röntgen...
Azt mondja elég a gyerekorvos, rendben, rá egy napra megnézi, azt mondja semmi komolyabb gond, kenegessük csak feketenadálytőkrémmel.
Lemegy a hétvége, nincs javulás, akkor már azért csak elnézünk a gyereksebészetre, ahol kiderül, hogy törés és 4 hét gipsz...
r.baggio
Ezt egyébként egy doki barátom javasolta, és valóban azóta sosem kergettek el / koptattak le. Ajánlom, próbáld ki te is.
több mint 3 éve
Egyebkent pont temaba vag, meg ugy is gyulolkodjunk:Egyrészt ahol gyerek van, ott elég evidens a dolog. 😊
Mire jo a karacsonyfa? Van mi ala berakni az ajandekot?
Van amit ki lehet rakni instagramra?
Ha vki melyen vallasos es az adventi gyertyakat is gyujtogatja, azt mondom megertem.
Gondolom ha nem lennek agnosztikus akkor konnyebben menne a megertese 😀
Borbinho
Másrészt én például nagyon szeretem a karácsonyt, a fadíszítést, a fenyő illatot, az egész ritualet, úgyhogy amíg világ a világ, biztos lesz karacsonyfank. Instagramom nincs, vallásos nem vagyok 😊
több mint 3 éve
Ezek közül a kedvencem az volt mikor a Bosnyák téri piacon volt kiírva a banán mellé egy táblára h "Származási hely: Egvador"érezzétek magatokat szerencsésnek, hogy Nálatok lehet kapni normandfenyőt, mifelénk csak nordmann van 😕Nálunk a zöldségesnél normann fenyőt árulnak - a kiírás szerint 😊
slowmotion
MC12

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Egyebkent pont temaba vag, meg ugy is gyulolkodjunk:Mire jo a karacsonyfa? Van mi ala berakni az ajandekot?
Van amit ki lehet rakni instagramra?
Ha vki melyen vallasos es az adventi gyertyakat is gyujtogatja, azt mondom megertem.
Gondolom ha nem lennek agnosztikus akkor konnyebben menne a megertese 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
érezzétek magatokat szerencsésnek, hogy Nálatok lehet kapni normandfenyőt, mifelénk csak nordmann van 😕Nálunk a zöldségesnél normann fenyőt árulnak - a kiírás szerint 😊
slowmotion
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
érezzétek magatokat szerencsésnek, hogy Nálatok lehet kapni normandfenyőt, mifelénk csak nordmann van 😕
több mint 3 éve
Én 20 ezerért vettem nordmann fenyőt, nem egészen 2 m-est. Igaz, nem így terveztem, csak a húszezresből visszakapott 10-est elhagytam......Szépen elszálltak a fenyőárak is...Tegnap voltam haveromeknal Obudan, egy 2m koruli gyonyoru normand fenyojuk van, amit az Auchan mellett vettek a heten 8500 ftert talan. 700ftert faragtak meg a labat es igy megvolt nekik 10k alatt.
Nagyjából ami nem egy félig elszáradt kóró eleve, hanem még ki is néz valahogy, arra mind rámondják hogy prémium, és 15-16 ezer egy másfél méteres, 1,80-as fa...
warr_b
fenyofa.hu/normand-fenyo/
Itt is 10k-ert van mar 2-2.5 meteres.
Borbinho
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 3 éve
Aztán csodálkoznak a dokik, ha az ember a netről is tájékozódik és nem hisz el mindent nekik...Nekünk múltkor simán Algopyrint ajánlott a nyolcévesnek, pedig asszem 15 év alatt nem annyira javasolt...Pedig nekünk is azt ajánlotta a gyerekorvos! 😮Gyerek nem tud mászni a jobb kezével, amúgy minden másra használja, felhívjuk a védőnőt, hogy menjünk-e rögtön röntgenre vagy mi legyen.gyereknek nadálykrém, eszüknél vannak? - az csak felnőttnek szabad
r.baggio
sutianap
nagir
warr_b
Monnyuk én inkább hiszek sütinek gyógyszer témában, mint bárki másnak! Bár, Mi szerencsések vagyunk, mert a sarki gyógyszertár/több generációs gyógyszerész famíliával jóba vagyunk és mindíg elmondják a tutit!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Nekünk múltkor simán Algopyrint ajánlott a nyolcévesnek, pedig asszem 15 év alatt nem annyira javasolt...Pedig nekünk is azt ajánlotta a gyerekorvos! 😮Gyerek nem tud mászni a jobb kezével, amúgy minden másra használja, felhívjuk a védőnőt, hogy menjünk-e rögtön röntgenre vagy mi legyen.gyereknek nadálykrém, eszüknél vannak? - az csak felnőttnek szabad
r.baggio
sutianap
nagir

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Pedig nekünk is azt ajánlotta a gyerekorvos! 😮Gyerek nem tud mászni a jobb kezével, amúgy minden másra használja, felhívjuk a védőnőt, hogy menjünk-e rögtön röntgenre vagy mi legyen.gyereknek nadálykrém, eszüknél vannak? - az csak felnőttnek szabad
r.baggio
sutianap

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 3 éve
Gyerek nem tud mászni a jobb kezével, amúgy minden másra használja, felhívjuk a védőnőt, hogy menjünk-e rögtön röntgenre vagy mi legyen.gyereknek nadálykrém, eszüknél vannak? - az csak felnőttnek szabad
r.baggio

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
nekünk mondjuk nagyon jó gyerekorvosunk volt - aztán természetesen visszavonult.Gyerek nem tud mászni a jobb kezével, amúgy minden másra használja, felhívjuk a védőnőt, hogy menjünk-e rögtön röntgenre vagy mi legyen.😮
r.baggio
De hogy tört el úgy, hogy nem vettétek észre?
Amúgy a védőnők meg gyerekorvosok se érnek semmit, felesleges időpazarlás...
warr_b
mondjuk a mostaniról fogalmam sincs milyen, mert amióta ő van azóta még nem kellett orvoshoz menni.
több mint 3 éve
Jaj, lehet, hogy érsebész volt.Gyerek nem tud mászni a jobb kezével, amúgy minden másra használja, felhívjuk a védőnőt, hogy menjünk-e rögtön röntgenre vagy mi legyen.Nyilván el kéne gondolkodni egy másik gyerekorvoson.
r.baggio
De tudom fokozni, mert nekem egy sebész nem ismerte fel hogy nincs a helyén az ujjam és kicsit össze is kéne csavarozni a kézfejem.
Matthew99
több mint 3 éve
Gyerek nem tud mászni a jobb kezével, amúgy minden másra használja, felhívjuk a védőnőt, hogy menjünk-e rögtön röntgenre vagy mi legyen.Nyilván el kéne gondolkodni egy másik gyerekorvoson.
r.baggio
De tudom fokozni, mert nekem egy sebész nem ismerte fel hogy nincs a helyén az ujjam és kicsit össze is kéne csavarozni a kézfejem.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Gyerek nem tud mászni a jobb kezével, amúgy minden másra használja, felhívjuk a védőnőt, hogy menjünk-e rögtön röntgenre vagy mi legyen.😮
r.baggio
De hogy tört el úgy, hogy nem vettétek észre?
Amúgy a védőnők meg gyerekorvosok se érnek semmit, felesleges időpazarlás...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Gyerek nem tud mászni a jobb kezével, amúgy minden másra használja, felhívjuk a védőnőt, hogy menjünk-e rögtön röntgenre vagy mi legyen.Azt mondja elég a gyerekorvos, rendben, rá egy napra megnézi, azt mondja semmi komolyabb gond, kenegessük csak feketenadálytőkrémmel.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
nekünk egész gyerekkoromban ugyanaz a műfenyőnk volt, ugyanazokkal a dísszekkel 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Én kb. 20éve, még agglegényként vettem egy ku.va drága 2m-es műfenyőt, azóta is az van...Nekünk már 9-10 ève szègyen nem szègyen műfenyő van. Miután mèg nyáron is előkerült tűlevél a parkettából a feleségem kijelentette, hogy bármennyire szereti ő is az igazit, lemondana róla. A fiamat nem zavarja. A templomba meg amúgy is igazi van.Egyáltalán nem szégyen. Abból gondolom, hogy nekünk is az van. (Rengeteget segít a karácsonyi stressz oldásában.)
dande
nagylaza

több mint 3 éve
Nekünk már 9-10 ève szègyen nem szègyen műfenyő van. Miután mèg nyáron is előkerült tűlevél a parkettából a feleségem kijelentette, hogy bármennyire szereti ő is az igazit, lemondana róla. A fiamat nem zavarja. A templomba meg amúgy is igazi van.Egyáltalán nem szégyen. Abból gondolom, hogy nekünk is az van. (Rengeteget segít a karácsonyi stressz oldásában.)
dande
több mint 3 éve
Detto. 5000-ért vettem pont tegnap megint ott,majdnem 2 méteres.Simán lehet kapni még 10e alatt. Délelőtt voltam OBI-ban 10e a 2,5m-es normand.még egy pont az Obi mellett, évek óta ott szoktuk beszerezni, 5500 volt az idei.
dawyd728
gamerkr
több mint 3 éve
Simán lehet kapni még 10e alatt. Délelőtt voltam OBI-ban 10e a 2,5m-es normand.még egy pont az Obi mellett, évek óta ott szoktuk beszerezni, 5500 volt az idei.
dawyd728
több mint 3 éve
dawyd728
4 034
Simán lehet kapni még 10e alatt. Délelőtt voltam OBI-ban 10e a 2,5m-es normand.
több mint 3 éve
Szépen elszálltak a fenyőárak is...Tegnap voltam haveromeknal Obudan, egy 2m koruli gyonyoru normand fenyojuk van, amit az Auchan mellett vettek a heten 8500 ftert talan. 700ftert faragtak meg a labat es igy megvolt nekik 10k alatt.
Nagyjából ami nem egy félig elszáradt kóró eleve, hanem még ki is néz valahogy, arra mind rámondják hogy prémium, és 15-16 ezer egy másfél méteres, 1,80-as fa...
warr_b
fenyofa.hu/normand-fenyo/
Itt is 10k-ert van mar 2-2.5 meteres.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Nekünk már 9-10 ève szègyen nem szègyen műfenyő van. Miután mèg nyáron is előkerült tűlevél a parkettából a feleségem kijelentette, hogy bármennyire szereti ő is az igazit, lemondana róla. A fiamat nem zavarja. A templomba meg amúgy is igazi van.