Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 4 éve
érdekes mikor a whitewashing ment akkor nem olvastam ilyen hisztiketHogy mi ment? 😀 😀
csak pár példa:
Ben Affleck
Bale-Edgerton mint Mózes, Ramszesz
Alfred Molina, Chris Abott mint afgánok
Gyllenhall mint perzsia hercege
Mena Suvari - Chan
Bale mint Jézus ....
de eleve az egész keresztény jézus ábrázolás úgy hazug ahogy van alapvetően
Negritis

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Random 4 percet toltam bele a keresésbe és másolgatásba. Húúhúúú micsoda eltérések vannaaaaak, azta. Hát szinte már-már van egy árnyalatnyi. Afflecknél is ha szerinted ez jó példa, az komoly gondokat jelent ott. (egyetlen beleköthető a szőke nagyon más Suvari, de ha csak ennyik lennének fordítva...)
Ééééés:

Ha nem érzed a difit, akkor nem azzal az emberrel van a gond, akinek ezek az egyre inkább előforduló dolgok kezdenek zavaróak lenni. Hiszen lökik szembe folyamat ezeket. 😊
| (Tegnap néztem a pókember 3-at. Jamie Foxx: "azt hittem legalább feka vagy, vagy valami" --> Imádtam vicces. Fordítsuk meg a dolgot, mondjuk a homokember feka lett volna, és pókember mondja neki, hogy "azt hittem legalább fehér vagy, vagy valami". Nos, mennyire lenne tele a net azóta ezzel? A választ mindenki tudja. Pedig pont ugyanolyan humoros lett volna. Normális közegben. |
Itt most a hisztit személyed vágja ki, aki nem képes elfogadni a tényeket. Bocsi.
több mint 4 éve
érdekes mikor a whitewashing ment akkor nem olvastam ilyen hisztiketcsak pár példa:
Ben Affleck

Bale-Edgerton mint Mózes, Ramszesz
Alfred Molina, Chris Abott mint afgánok
Gyllenhall mint perzsia hercege
Mena Suvari - Chan

Bale mint Jézus ....
de eleve az egész keresztény jézus ábrázolás úgy hazug ahogy van alapvetően
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Azért remélem, amikor az etióp császárról lesz sorozat, akkor Gebreselassie szerepét egy szőke, fehér nő fogja játszani. 😊
több mint 4 éve
Kultúrkampf, semmi más

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
elmennek ezek már a jó édes anyjukbaAgymosás ezerrel. Undorító. 😊
mandiner.hu/cikk/20220209_kulfold_kultura_netflix_viking_woke_rassz_feher_ferfi_fekete_no_haakon_sigurdsson_caroline_henderson
NB2
több mint 4 éve
elmennek ezek már a jó édes anyjukbamandiner.hu/cikk/20220209_kulfold_kultura_netflix_viking_woke_rassz_feher_ferfi_fekete_no_haakon_sigurdsson_caroline_henderson
több mint 4 éve
Ahhoz nem kell odaköltöznöm 😄Pedig ott is biztos van foci 8.osztály amit tudnál követniMost Szibériába küldenél? 🤣miert nem koltoztetek oda? 😊Ömm, izé, pont leszarom mi van máshol, nem ott lakunk 🤣csak mondom, hogy a mostani tel soran meg vmiek Voros tengeri turista paradicsomban (Sharm v Hurghada, nem emlekszem) is volt hoeses.Idén sem volt tél, talán ha 1-2 hét volt összesen amikor nappal is mínusz fok volt a városokban a házak között. És már nem is lesz.Amúgy engem nem zavar, mert utálom a havat, de kisgyerekkel kibaszott gáz, hogy kb soha nem esik... Idén itt Pesten egyetlen egyszer volt kb két centi.
ozibozi
Szerencse hogy pont anyósnál voltunk Nyíregyen, mikor ott kb két napig esett egyfolytában, így látták havat legalább a fiúk...
warr_b
csebi
Oroszországban is van hó, meg Kanadában, sokra megyek vele.
warr_b
csebi
warr_b
Heisman
(Van vajon külön tatár liga mondjuk, vagy hasonló? Utána kéne nézni 🤔)

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Pedig ott is biztos van foci 8.osztály amit tudnál követniMost Szibériába küldenél? 🤣miert nem koltoztetek oda? 😊Ömm, izé, pont leszarom mi van máshol, nem ott lakunk 🤣csak mondom, hogy a mostani tel soran meg vmiek Voros tengeri turista paradicsomban (Sharm v Hurghada, nem emlekszem) is volt hoeses.Idén sem volt tél, talán ha 1-2 hét volt összesen amikor nappal is mínusz fok volt a városokban a házak között. És már nem is lesz.Amúgy engem nem zavar, mert utálom a havat, de kisgyerekkel kibaszott gáz, hogy kb soha nem esik... Idén itt Pesten egyetlen egyszer volt kb két centi.
ozibozi
Szerencse hogy pont anyósnál voltunk Nyíregyen, mikor ott kb két napig esett egyfolytában, így látták havat legalább a fiúk...
warr_b
csebi
warr_b
csebi
warr_b
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Ja, nálunk sincs alkoholprobléma a családban. Mindenkinek jut.mint ahogy az alkeszek sem tartják alkesznek magukat.Bocs, lemaradt. Hulye azért nem vagyok, hiába hiszitek sokan 😄😄😄Szerintem a hülyék többsége nem tartja hülyének saját magát...
#JC6
Rataxes
én sem vagyok az!
slowmotion
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
szerintem igen. és még repülőtere is van.Sharm-el-lék az olyan turista paradicsom, mint Sharm-el-sheik? 😊választhatod a gazdaságos utat, lehet csak Sharmellékre költözni isSharmra gondoltam, ha ennyire hianyzott a ho, de felolem lehet Sziberia is 😊Most Szibériába küldenél? 🤣miert nem koltoztetek oda? 😊Ömm, izé, pont leszarom mi van máshol, nem ott lakunk 🤣csak mondom, hogy a mostani tel soran meg vmiek Voros tengeri turista paradicsomban (Sharm v Hurghada, nem emlekszem) is volt hoeses.Idén sem volt tél, talán ha 1-2 hét volt összesen amikor nappal is mínusz fok volt a városokban a házak között. És már nem is lesz.Amúgy engem nem zavar, mert utálom a havat, de kisgyerekkel kibaszott gáz, hogy kb soha nem esik... Idén itt Pesten egyetlen egyszer volt kb két centi.
ozibozi
warr_b
csebi
warr_b
csebi
warr_b
csebi
slowmotion
somoskovig
több mint 4 éve
Sharm-el-lék az olyan turista paradicsom, mint Sharm-el-sheik? 😊választhatod a gazdaságos utat, lehet csak Sharmellékre költözni isSharmra gondoltam, ha ennyire hianyzott a ho, de felolem lehet Sziberia is 😊Most Szibériába küldenél? 🤣miert nem koltoztetek oda? 😊Ömm, izé, pont leszarom mi van máshol, nem ott lakunk 🤣csak mondom, hogy a mostani tel soran meg vmiek Voros tengeri turista paradicsomban (Sharm v Hurghada, nem emlekszem) is volt hoeses.Idén sem volt tél, talán ha 1-2 hét volt összesen amikor nappal is mínusz fok volt a városokban a házak között. És már nem is lesz.Amúgy engem nem zavar, mert utálom a havat, de kisgyerekkel kibaszott gáz, hogy kb soha nem esik... Idén itt Pesten egyetlen egyszer volt kb két centi.
ozibozi
warr_b
csebi
warr_b
csebi
warr_b
csebi
slowmotion
több mint 4 éve
Ez még egy Üres Taxitól is erős favicc lenne, nemhogy lassításbanválaszthatod a gazdaságos utat, lehet csak Sharmellékre költözni isSharmra gondoltam, ha ennyire hianyzott a ho, de felolem lehet Sziberia is 😊Most Szibériába küldenél? 🤣miert nem koltoztetek oda? 😊Ömm, izé, pont leszarom mi van máshol, nem ott lakunk 🤣csak mondom, hogy a mostani tel soran meg vmiek Voros tengeri turista paradicsomban (Sharm v Hurghada, nem emlekszem) is volt hoeses.Idén sem volt tél, talán ha 1-2 hét volt összesen amikor nappal is mínusz fok volt a városokban a házak között. És már nem is lesz.Amúgy engem nem zavar, mert utálom a havat, de kisgyerekkel kibaszott gáz, hogy kb soha nem esik... Idén itt Pesten egyetlen egyszer volt kb két centi.
ozibozi
warr_b
csebi
warr_b
csebi
warr_b
csebi
slowmotion
több mint 4 éve
választhatod a gazdaságos utat, lehet csak Sharmellékre költözni isSharmra gondoltam, ha ennyire hianyzott a ho, de felolem lehet Sziberia is 😊Most Szibériába küldenél? 🤣miert nem koltoztetek oda? 😊Ömm, izé, pont leszarom mi van máshol, nem ott lakunk 🤣csak mondom, hogy a mostani tel soran meg vmiek Voros tengeri turista paradicsomban (Sharm v Hurghada, nem emlekszem) is volt hoeses.Idén sem volt tél, talán ha 1-2 hét volt összesen amikor nappal is mínusz fok volt a városokban a házak között. És már nem is lesz.Amúgy engem nem zavar, mert utálom a havat, de kisgyerekkel kibaszott gáz, hogy kb soha nem esik... Idén itt Pesten egyetlen egyszer volt kb két centi.
ozibozi
warr_b
csebi
warr_b
csebi
warr_b
csebi
több mint 4 éve
Sharmra gondoltam, ha ennyire hianyzott a ho, de felolem lehet Sziberia is 😊Most Szibériába küldenél? 🤣miert nem koltoztetek oda? 😊Ömm, izé, pont leszarom mi van máshol, nem ott lakunk 🤣csak mondom, hogy a mostani tel soran meg vmiek Voros tengeri turista paradicsomban (Sharm v Hurghada, nem emlekszem) is volt hoeses.Idén sem volt tél, talán ha 1-2 hét volt összesen amikor nappal is mínusz fok volt a városokban a házak között. És már nem is lesz.Amúgy engem nem zavar, mert utálom a havat, de kisgyerekkel kibaszott gáz, hogy kb soha nem esik... Idén itt Pesten egyetlen egyszer volt kb két centi.
ozibozi
warr_b
csebi
warr_b
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ha már időjárásról beszélgetünk, így a nyugdíjhoz vészesen közeledve:És milyen gyógyszereket szedsz (ha maradunk a nyugdíjas analógiánál)?
telex.hu/belfold/2022/01/05/idojaras-eves-idojaras-2021-magyarorszag
Willie Parker
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
Most Szibériába küldenél? 🤣miert nem koltoztetek oda? 😊Ömm, izé, pont leszarom mi van máshol, nem ott lakunk 🤣csak mondom, hogy a mostani tel soran meg vmiek Voros tengeri turista paradicsomban (Sharm v Hurghada, nem emlekszem) is volt hoeses.Idén sem volt tél, talán ha 1-2 hét volt összesen amikor nappal is mínusz fok volt a városokban a házak között. És már nem is lesz.Amúgy engem nem zavar, mert utálom a havat, de kisgyerekkel kibaszott gáz, hogy kb soha nem esik... Idén itt Pesten egyetlen egyszer volt kb két centi.
ozibozi
warr_b
csebi
warr_b
csebi

több mint 4 éve
miert nem koltoztetek oda? 😊Ömm, izé, pont leszarom mi van máshol, nem ott lakunk 🤣csak mondom, hogy a mostani tel soran meg vmiek Voros tengeri turista paradicsomban (Sharm v Hurghada, nem emlekszem) is volt hoeses.Idén sem volt tél, talán ha 1-2 hét volt összesen amikor nappal is mínusz fok volt a városokban a házak között. És már nem is lesz.Amúgy engem nem zavar, mert utálom a havat, de kisgyerekkel kibaszott gáz, hogy kb soha nem esik... Idén itt Pesten egyetlen egyszer volt kb két centi.
ozibozi
warr_b
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Ömm, izé, pont leszarom mi van máshol, nem ott lakunk 🤣csak mondom, hogy a mostani tel soran meg vmiek Voros tengeri turista paradicsomban (Sharm v Hurghada, nem emlekszem) is volt hoeses.Idén sem volt tél, talán ha 1-2 hét volt összesen amikor nappal is mínusz fok volt a városokban a házak között. És már nem is lesz.Amúgy engem nem zavar, mert utálom a havat, de kisgyerekkel kibaszott gáz, hogy kb soha nem esik... Idén itt Pesten egyetlen egyszer volt kb két centi.
ozibozi
warr_b
csebi

több mint 4 éve
és még azt mondják, hogy a fizikai erőszak nem megoldás... XDDDDés felétek hogy hívják a talicskát?Nem mondod! Mifelénk esik..az eső esik, a hó hullIdén sem volt tél, talán ha 1-2 hét volt összesen amikor nappal is mínusz fok volt a városokban a házak között. És már nem is lesz.Hát, elég kevés évben esik hó, de egyszer volt a téli szünetben (ilyenre sem nagyon volt példa).
ozibozi
6-8 évente van jelentős havazás itt délen, északon sokszor akkor sem....
csi77
briareos
csi77
mer mifelénk tolják
Negritis
több mint 4 éve
www.origo.hu/auto/20220208-nem-filmforgatas-valodi-autos-uldozes-volt-csepelen-a-rendorautobol-ilyen-volt-az-akcio-video.htmlmondjuk mivan ha meglép?😊 csak egy autó üldözte???
mondjuk az is érdekelne mit gondolt az első autó vezetője 😊
több mint 4 éve
Ha már időjárásról beszélgetünk, így a nyugdíjhoz vészesen közeledve:telex.hu/belfold/2022/01/05/idojaras-eves-idojaras-2021-magyarorszag
több mint 4 éve
és felétek hogy hívják a talicskát?Nem mondod! Mifelénk esik..az eső esik, a hó hullIdén sem volt tél, talán ha 1-2 hét volt összesen amikor nappal is mínusz fok volt a városokban a házak között. És már nem is lesz.Hát, elég kevés évben esik hó, de egyszer volt a téli szünetben (ilyenre sem nagyon volt példa).
ozibozi
csi77
briareos
csi77
mer mifelénk tolják
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
most mentünk le apámhoz Pécsre a téli szünetben, mondta, hogy ha tudunk, akkor szánkót is vihetünk, mert Kertvárosban ahol van egy kurva nagy domboldal (nyilván Nagymező néven fut, a Mecsek oldalában érthető, ha nem kvalifikál dombnak sem), és tele van hóval.Idén sem volt tél, talán ha 1-2 hét volt összesen amikor nappal is mínusz fok volt a városokban a házak között. És már nem is lesz.Hát, elég kevés évben esik hó, de egyszer volt a téli szünetben (ilyenre sem nagyon volt példa).
ozibozi
csi77
csak az volt a baj, hogy tetőcsomagtartó híján csak a két gyerek között, a hátsó ülésnek döntve fért volna el a szánkónk, olyat meg nem játszunk.
több mint 4 éve
Nem mondod! Mifelénk esik..az eső esik, a hó hullIdén sem volt tél, talán ha 1-2 hét volt összesen amikor nappal is mínusz fok volt a városokban a házak között. És már nem is lesz.Hát, elég kevés évben esik hó, de egyszer volt a téli szünetben (ilyenre sem nagyon volt példa).
ozibozi
csi77
briareos
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 4 éve
az eső esik, a hó hullIdén sem volt tél, talán ha 1-2 hét volt összesen amikor nappal is mínusz fok volt a városokban a házak között. És már nem is lesz.Hát, elég kevés évben esik hó, de egyszer volt a téli szünetben (ilyenre sem nagyon volt példa).
ozibozi
csi77