Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 4 éve
Jeremy. Amit te említesz azt nem ismerem, de meghallgatom, köszi az ajénlást. 😀Amúgy jó, hogy emlegettetétek a Pearl Jamet, hatásotokra meghallgattam a kedvenc számomat tőlük. Köszi. 😀do the evolution?
adam8
egyetlen amit elviselek tőlük 😀
briareos
több mint 4 éve
Pearl Jam-mel engem vallatni lehetne.
több mint 4 éve
Amúgy jó, hogy emlegettetétek a Pearl Jamet, hatásotokra meghallgattam a kedvenc számomat tőlük. Köszi. 😀do the evolution?
adam8
egyetlen amit elviselek tőlük 😀
több mint 4 éve
Amúgy jó, hogy emlegettetétek a Pearl Jamet, hatásotokra meghallgattam a kedvenc számomat tőlük. Köszi. 😀
több mint 4 éve
d3b4rd8qvu76va.cloudfront.net/783/347/189/-419996965-1sjignb-49c5lc3dmtml7f/original/10999357_498280413636979_4099989980059350165_n.jpgDoktorúr egyszer talán elmondja.MelyikA drog rossz! 😊nade ha van egy jam-es basszerosod azt kérdi há mentek fejek? hát szépségem tomahawk-ra, azz sztánra szól a csili jegyünk, ha ezt a kettőt összetuggyuk egyeztetni, akkor nekedse árthat a szenteddi, ugorjbe, Denem,Pearl Jamnél, már csak azokat a Pear Jam fanokat utálom jobban, akik mélységes mély pátosszal akarják megmagyarázni, hogy miért jó az a zenekar.Rühellem a Pearl Jamet! 😀Eddie a Vödör, ráseráncs
Cancel Culture
sutianap
Cancel Culture
nade mindennek van haszna, mer így befűztem valakit a szabad hejre, űlettanejem
picsábaapördzsemmel!
sutianap
Cancel Culture
ozibozi
Cancel Culture

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
a fájl neveket igen, de ahhoz hogy ellenőrizd hogy az integritás megvan-e sztem nem kell mindent megnyitniHa pl volt olyan hülye - szerintem simán lehet - hogy kimondottan mondjuk adatok visszanyerése miatt vitte be, az infosok ezt eleve csaknugy tudják megtenni, a képeket vissznyerni, ha látják is a fájlokat nem?Passz, lehet már a háttérképe is egy pucsító nyolc éves kislány volt.Abszolt mellékszál, de esettől függetlenül, ha én beviszem egy szervízbe a laptopomat, akkor oké az, ha a szervíz dolgozói megnézegetik a fájljaimat? 😀Szerencse hogy olyan ostoba véglény, hogy beadja a szervízbe a laptopját, ami tele van pedofil képekkel...Még jó h szedem a vérnyomás gyógyszerem...mindig öröm keszthelyről olvasni.
24.hu/belfold/2021/04/08/zalaegerszeg-pedofilok-autista-kislany-vademeles/
empty taxi
no sebaj majd a sitten gerincbe basszák ezeket a kihegyezett fogkefével
briareos
warr_b
adam8
warr_b
Cowboykarcsi90
max 1et random
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ha pl volt olyan hülye - szerintem simán lehet - hogy kimondottan mondjuk adatok visszanyerése miatt vitte be, az infosok ezt eleve csaknugy tudják megtenni, a képeket vissznyerni, ha látják is a fájlokat nem?Passz, lehet már a háttérképe is egy pucsító nyolc éves kislány volt.Abszolt mellékszál, de esettől függetlenül, ha én beviszem egy szervízbe a laptopomat, akkor oké az, ha a szervíz dolgozói megnézegetik a fájljaimat? 😀Szerencse hogy olyan ostoba véglény, hogy beadja a szervízbe a laptopját, ami tele van pedofil képekkel...Még jó h szedem a vérnyomás gyógyszerem...mindig öröm keszthelyről olvasni.
empty taxi
briareos
warr_b
adam8
warr_b
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Én mondjuk szeretem a Pearl Jamet de nem igazán kardoskodok mellettük, viszont van egy hölgy ismerősöm aki konkrét életcéljának tekinti, hogy mindenkit PJ szektataggá avasson.Pearl Jamnél, már csak azokat a Pear Jam fanokat utálom jobban, akik mélységes mély pátosszal akarják megmagyarázni, hogy miért jó az a zenekar.Rühellem a Pearl Jamet! 😀Eddie a Vödör, ráseráncs
Cancel Culture
sutianap
Cancel Culture
több mint 4 éve
Doktorúr egyszer talán elmondja.MelyikA drog rossz! 😊nade ha van egy jam-es basszerosod azt kérdi há mentek fejek? hát szépségem tomahawk-ra, azz sztánra szól a csili jegyünk, ha ezt a kettőt összetuggyuk egyeztetni, akkor nekedse árthat a szenteddi, ugorjbe, Denem,Pearl Jamnél, már csak azokat a Pear Jam fanokat utálom jobban, akik mélységes mély pátosszal akarják megmagyarázni, hogy miért jó az a zenekar.Rühellem a Pearl Jamet! 😀Eddie a Vödör, ráseráncs
Cancel Culture
sutianap
Cancel Culture
picsábaapördzsemmel!
sutianap
Cancel Culture
ozibozi
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Csak mert kérted 😀A drog rossz! 😊nade ha van egy jam-es basszerosod azt kérdi há mentek fejek? hát szépségem tomahawk-ra, azz sztánra szól a csili jegyünk, ha ezt a kettőt összetuggyuk egyeztetni, akkor nekedse árthat a szenteddi, ugorjbe, Denem,Pearl Jamnél, már csak azokat a Pear Jam fanokat utálom jobban, akik mélységes mély pátosszal akarják megmagyarázni, hogy miért jó az a zenekar.Rühellem a Pearl Jamet! 😀Eddie a Vödör, ráseráncs
Cancel Culture
sutianap
Cancel Culture
picsábaapördzsemmel!
sutianap
Cancel Culture

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
amelyikből nem adnak a spanokMelyikA drog rossz! 😊nade ha van egy jam-es basszerosod azt kérdi há mentek fejek? hát szépségem tomahawk-ra, azz sztánra szól a csili jegyünk, ha ezt a kettőt összetuggyuk egyeztetni, akkor nekedse árthat a szenteddi, ugorjbe, Denem,Pearl Jamnél, már csak azokat a Pear Jam fanokat utálom jobban, akik mélységes mély pátosszal akarják megmagyarázni, hogy miért jó az a zenekar.Rühellem a Pearl Jamet! 😀Eddie a Vödör, ráseráncs
Cancel Culture
sutianap
Cancel Culture
picsábaapördzsemmel!
sutianap
Cancel Culture
ozibozi
több mint 4 éve
MelyikA drog rossz! 😊nade ha van egy jam-es basszerosod azt kérdi há mentek fejek? hát szépségem tomahawk-ra, azz sztánra szól a csili jegyünk, ha ezt a kettőt összetuggyuk egyeztetni, akkor nekedse árthat a szenteddi, ugorjbe, Denem,Pearl Jamnél, már csak azokat a Pear Jam fanokat utálom jobban, akik mélységes mély pátosszal akarják megmagyarázni, hogy miért jó az a zenekar.Rühellem a Pearl Jamet! 😀Eddie a Vödör, ráseráncs
Cancel Culture
sutianap
Cancel Culture
picsábaapördzsemmel!
sutianap
Cancel Culture
több mint 4 éve
kivéve ha ingyen vanik, lögyé roxtár, lukács ingyen...A drog rossz! 😊nade ha van egy jam-es basszerosod azt kérdi há mentek fejek? hát szépségem tomahawk-ra, azz sztánra szól a csili jegyünk, ha ezt a kettőt összetuggyuk egyeztetni, akkor nekedse árthat a szenteddi, ugorjbe, Denem,Pearl Jamnél, már csak azokat a Pear Jam fanokat utálom jobban, akik mélységes mély pátosszal akarják megmagyarázni, hogy miért jó az a zenekar.Rühellem a Pearl Jamet! 😀Eddie a Vödör, ráseráncs
Cancel Culture
sutianap
Cancel Culture
picsábaapördzsemmel!
sutianap
Cancel Culture

több mint 4 éve
Bjútiful lávsztori 😊nade ha van egy jam-es basszerosod azt kérdi há mentek fejek? hát szépségem tomahawk-ra, azz sztánra szól a csili jegyünk, ha ezt a kettőt összetuggyuk egyeztetni, akkor nekedse árthat a szenteddi, ugorjbe, Denem,Pearl Jamnél, már csak azokat a Pear Jam fanokat utálom jobban, akik mélységes mély pátosszal akarják megmagyarázni, hogy miért jó az a zenekar.Rühellem a Pearl Jamet! 😀Eddie a Vödör, ráseráncs
Cancel Culture
sutianap
Cancel Culture
picsábaapördzsemmel!
sutianap

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
A drog rossz! 😊nade ha van egy jam-es basszerosod azt kérdi há mentek fejek? hát szépségem tomahawk-ra, azz sztánra szól a csili jegyünk, ha ezt a kettőt összetuggyuk egyeztetni, akkor nekedse árthat a szenteddi, ugorjbe, Denem,Pearl Jamnél, már csak azokat a Pear Jam fanokat utálom jobban, akik mélységes mély pátosszal akarják megmagyarázni, hogy miért jó az a zenekar.Rühellem a Pearl Jamet! 😀Eddie a Vödör, ráseráncs
Cancel Culture
sutianap
Cancel Culture
picsábaapördzsemmel!
sutianap
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
nade ha van egy jam-es basszerosod azt kérdi há mentek fejek? hát szépségem tomahawk-ra, azz sztánra szól a csili jegyünk, ha ezt a kettőt összetuggyuk egyeztetni, akkor nekedse árthat a szenteddi, ugorjbe, Denem,Pearl Jamnél, már csak azokat a Pear Jam fanokat utálom jobban, akik mélységes mély pátosszal akarják megmagyarázni, hogy miért jó az a zenekar.Rühellem a Pearl Jamet! 😀Eddie a Vödör, ráseráncs
Cancel Culture
sutianap
Cancel Culture
picsábaapördzsemmel!

több mint 4 éve
Pearl Jamnél, már csak azokat a Pear Jam fanokat utálom jobban, akik mélységes mély pátosszal akarják megmagyarázni, hogy miért jó az a zenekar.Rühellem a Pearl Jamet! 😀Eddie a Vödör, ráseráncs
Cancel Culture
sutianap
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Rühellem a Pearl Jamet! 😀Eddie a Vödör, ráseráncs
Cancel Culture

több mint 4 éve
Rühellem a Pearl Jamet! 😀
Sending out an S.O.S
több mint 4 éve
Passz, lehet már a háttérképe is egy pucsító nyolc éves kislány volt.Abszolt mellékszál, de esettől függetlenül, ha én beviszem egy szervízbe a laptopomat, akkor oké az, ha a szervíz dolgozói megnézegetik a fájljaimat? 😀Szerencse hogy olyan ostoba véglény, hogy beadja a szervízbe a laptopját, ami tele van pedofil képekkel...Még jó h szedem a vérnyomás gyógyszerem...mindig öröm keszthelyről olvasni.
empty taxi
briareos
warr_b
adam8

több mint 4 éve
epp ezen gondolkodtam. sztem alap esetben nem. de attol fugg, hogy milyen cellal adtad oda, ha csak mondjuk venti csere miatt akkor kevesse valoszinu h igen de ha pl fajl mentes akkor az mar mas tortenet.Abszolt mellékszál, de esettől függetlenül, ha én beviszem egy szervízbe a laptopomat, akkor oké az, ha a szervíz dolgozói megnézegetik a fájljaimat? 😀Szerencse hogy olyan ostoba véglény, hogy beadja a szervízbe a laptopját, ami tele van pedofil képekkel...Még jó h szedem a vérnyomás gyógyszerem...mindig öröm keszthelyről olvasni.
empty taxi
briareos
warr_b
adam8
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Abszolt mellékszál, de esettől függetlenül, ha én beviszem egy szervízbe a laptopomat, akkor oké az, ha a szervíz dolgozói megnézegetik a fájljaimat? 😀Szerencse hogy olyan ostoba véglény, hogy beadja a szervízbe a laptopját, ami tele van pedofil képekkel...Még jó h szedem a vérnyomás gyógyszerem...mindig öröm keszthelyről olvasni.
empty taxi
briareos
warr_b
több mint 4 éve
Szerencse hogy olyan ostoba véglény, hogy beadja a szervízbe a laptopját, ami tele van pedofil képekkel...Még jó h szedem a vérnyomás gyógyszerem...mindig öröm keszthelyről olvasni.
empty taxi
briareos

több mint 4 éve
Még jó h szedem a vérnyomás gyógyszerem...mindig öröm keszthelyről olvasni.
empty taxi
több mint 4 éve
Még jó h szedem a vérnyomás gyógyszerem...24.hu/belfold/2021/04/08/zalaegerszeg-pedofilok-autista-kislany-vademeles/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...