Gyűlölködjünk
37 feliratkozó
több mint 5 éve

Hogy az ilyen szarházi kis gyökerek miért nem a telibevert anyjukat fújkálják le otthon...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Oké, bocs, csak eszembe jutott, nem a konkrét esetről akartam okoskodni. Visszavonulok.Ha kohogok, es csinaltatok tesztet, mert en is tudom, hogy egy tucat german span ugrik be az eskuvomre egy het horvatorszag utan, akkor van bennem annyi, hogy megvarom az eredmenyt. Ahogy Negritis fogalmazott: human decency. Az, amit a magyarok tobbsege nem is ert, meg tolmacs segitsegevel sem.Nem ismerem a körülményeket, ezért általánosságban (lehetséges opcióként) írom. 1. Belföldre megyek nászútra, vagyis betartom a „központi ajánlást”, és nem hagyom el az országot. 2. Köhögök ugyan, de ez bármitől lehet. A rohadt pollenek. 3. Megcsináltatom a tesztet, pusztán a magam és a környezetem megnyugtatására. Mo-n a hivatalos statisztikák szerint naponta pár tucat ember kapja el a koronát, nyilvánvaló, hogy én nem vagyok közöttük. Ennek egészen minimális az esélye. 4. A főnököm rohadtul nem örülne, ha két hét szabadság után azzal indítanék, hogy karanténba vonulok. Kell ez a munka, drága az albérlet. Ha ki akarnak rúgni, a szakszervezet nem fog megvédeni. Mert nincs is szakszervezet. 5. Osztok és szorzok: ezt a csekély kockázatot érdemes bevállalni.Ha köhögött akkor elég barom, de...Szerencse, hogy en egeszen pontosan meg tudom mondani, hogyan reagalnek arra, ha egy idiota liba miatt felborul az eletem 😊 Itt, ebben a tortenetben a masik -kisebb, toporodottebb- fasz a ceg, amelyiknek nincs normalis, kidolgozott protokollja, nincs minden reggel kerdoiveztetes es nem forditjak egybol vissza a kohogo agyhalottat, mqjd utana meg az illeto kollega nevet is megprobaljak eltitkolni, hogy ne zuduljon ra ossztuz; szerencsere ez utobbit elbaszta a fonok ur, aki egy ideges pillanatban elszolta magat, es mivel itt most eleg sok ember egeszen konkretan tudja, ki boritotta fel az eletet, meglepodnek, ha az emlitett agyhalott fel ev mulva is itt dolgozna.
Én is pont ezen filóztam, hogy vajon ha nálunk is valaki megfertőzi a többieket (valszeg tudtán nélkül) nem tudnék rá haragudni. Annyira nem lehet tudni, hogy ki hol kitől kapja el, hogy bűnbakot nem keresnék.
NB2
dankodavid
nagylaza
A lehetseges opcioid, pedig, bar erthetoek, de az erthetosegebol meg nem fakad elfogadhatosag; az o alberlete -hidd el, nem kel iyleneken aggodnia- nem tromfolja masok testi epseget, nem igazolja az o igenyeinek listaja masok felelotlen veszelyezteteset.
dankodavid
több mint 5 éve
Ha kohogok, es csinaltatok tesztet, mert en is tudom, hogy egy tucat german span ugrik be az eskuvomre egy het horvatorszag utan, akkor van bennem annyi, hogy megvarom az eredmenyt. Ahogy Negritis fogalmazott: human decency. Az, amit a magyarok tobbsege nem is ert, meg tolmacs segitsegevel sem.Nem ismerem a körülményeket, ezért általánosságban (lehetséges opcióként) írom. 1. Belföldre megyek nászútra, vagyis betartom a „központi ajánlást”, és nem hagyom el az országot. 2. Köhögök ugyan, de ez bármitől lehet. A rohadt pollenek. 3. Megcsináltatom a tesztet, pusztán a magam és a környezetem megnyugtatására. Mo-n a hivatalos statisztikák szerint naponta pár tucat ember kapja el a koronát, nyilvánvaló, hogy én nem vagyok közöttük. Ennek egészen minimális az esélye. 4. A főnököm rohadtul nem örülne, ha két hét szabadság után azzal indítanék, hogy karanténba vonulok. Kell ez a munka, drága az albérlet. Ha ki akarnak rúgni, a szakszervezet nem fog megvédeni. Mert nincs is szakszervezet. 5. Osztok és szorzok: ezt a csekély kockázatot érdemes bevállalni.Ha köhögött akkor elég barom, de...Szerencse, hogy en egeszen pontosan meg tudom mondani, hogyan reagalnek arra, ha egy idiota liba miatt felborul az eletem 😊 Itt, ebben a tortenetben a masik -kisebb, toporodottebb- fasz a ceg, amelyiknek nincs normalis, kidolgozott protokollja, nincs minden reggel kerdoiveztetes es nem forditjak egybol vissza a kohogo agyhalottat, mqjd utana meg az illeto kollega nevet is megprobaljak eltitkolni, hogy ne zuduljon ra ossztuz; szerencsere ez utobbit elbaszta a fonok ur, aki egy ideges pillanatban elszolta magat, es mivel itt most eleg sok ember egeszen konkretan tudja, ki boritotta fel az eletet, meglepodnek, ha az emlitett agyhalott fel ev mulva is itt dolgozna.
Én is pont ezen filóztam, hogy vajon ha nálunk is valaki megfertőzi a többieket (valszeg tudtán nélkül) nem tudnék rá haragudni. Annyira nem lehet tudni, hogy ki hol kitől kapja el, hogy bűnbakot nem keresnék.
NB2
dankodavid
nagylaza
A lehetseges opcioid, pedig, bar erthetoek, de az erthetosegebol meg nem fakad elfogadhatosag; az o alberlete -hidd el, nem kel iyleneken aggodnia- nem tromfolja masok testi epseget, nem igazolja az o igenyeinek listaja masok felelotlen veszelyezteteset.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Nem ismerem a körülményeket, ezért általánosságban (lehetséges opcióként) írom. 1. Belföldre megyek nászútra, vagyis betartom a „központi ajánlást”, és nem hagyom el az országot. 2. Köhögök ugyan, de ez bármitől lehet. A rohadt pollenek. 3. Megcsináltatom a tesztet, pusztán a magam és a környezetem megnyugtatására. Mo-n a hivatalos statisztikák szerint naponta pár tucat ember kapja el a koronát, nyilvánvaló, hogy én nem vagyok közöttük. Ennek egészen minimális az esélye. 4. A főnököm rohadtul nem örülne, ha két hét szabadság után azzal indítanék, hogy karanténba vonulok. Kell ez a munka, drága az albérlet. Ha ki akarnak rúgni, a szakszervezet nem fog megvédeni. Mert nincs is szakszervezet. 5. Osztok és szorzok: ezt a csekély kockázatot érdemes bevállalni.Ha köhögött akkor elég barom, de...Szerencse, hogy en egeszen pontosan meg tudom mondani, hogyan reagalnek arra, ha egy idiota liba miatt felborul az eletem 😊 Itt, ebben a tortenetben a masik -kisebb, toporodottebb- fasz a ceg, amelyiknek nincs normalis, kidolgozott protokollja, nincs minden reggel kerdoiveztetes es nem forditjak egybol vissza a kohogo agyhalottat, mqjd utana meg az illeto kollega nevet is megprobaljak eltitkolni, hogy ne zuduljon ra ossztuz; szerencsere ez utobbit elbaszta a fonok ur, aki egy ideges pillanatban elszolta magat, es mivel itt most eleg sok ember egeszen konkretan tudja, ki boritotta fel az eletet, meglepodnek, ha az emlitett agyhalott fel ev mulva is itt dolgozna.
NB2
dankodavid
több mint 5 éve
Emléxem mikor kezdődött az első forduló, jött hozzánk a Dorog, fél éve nem volt meccs, alig vártam már... erre vasárnap kelek, orrom folyik, 5 percenként tüsszögök. Normál keretek között leszartam volna, sőt hosszú évek alatt megfigyeltem, hogy sokszor ilyenkor a levegő jót tesz, de most nem mentem ki meccsre, nehogy dödörögjenek az emberek, meg tényleg nem tudtam mi bajom van. Másnap már semmi nem volt, valszeg valami klímától/ventitől egy picit megfáztam.Persze haverok röhögtek és cinkeltek miatta.
több mint 5 éve
Ha köhögött akkor elég barom, de...Szerencse, hogy en egeszen pontosan meg tudom mondani, hogyan reagalnek arra, ha egy idiota liba miatt felborul az eletem 😊 Itt, ebben a tortenetben a masik -kisebb, toporodottebb- fasz a ceg, amelyiknek nincs normalis, kidolgozott protokollja, nincs minden reggel kerdoiveztetes es nem forditjak egybol vissza a kohogo agyhalottat, mqjd utana meg az illeto kollega nevet is megprobaljak eltitkolni, hogy ne zuduljon ra ossztuz; szerencsere ez utobbit elbaszta a fonok ur, aki egy ideges pillanatban elszolta magat, es mivel itt most eleg sok ember egeszen konkretan tudja, ki boritotta fel az eletet, meglepodnek, ha az emlitett agyhalott fel ev mulva is itt dolgozna.
NB2
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Dankodavid sztorija egy tipikus történet a felelőtlenségről, ostobaságról, figyelmetlenségeől.Nyilván a buta liba se akart semmi rosszat, de egyszerűen az agyi képességei hiányos volta miatt nem kapcsolja össze az okot az okozattal, sőt bele se gondol, hisz ő “csak élni akar”, és ami a szomorú, hogy ilyen sztorik jönnek most majd hónapokig csőstül.
több mint 5 éve
Ha köhögött akkor elég barom, de...ha már elmész tesztre, akkor sejted h van vmi
NB2
lehetne annyi "human decency" hogy kibírja míg jön az eredmény
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Ha köhögött akkor elég barom, de...Én is pont ezen filóztam, hogy vajon ha nálunk is valaki megfertőzi a többieket (valszeg tudtán nélkül) nem tudnék rá haragudni. Annyira nem lehet tudni, hogy ki hol kitől kapja el, hogy bűnbakot nem keresnék.
több mint 5 éve
Belfoldi volt, de egy tonna nemet baratja jott, es roluk ki tudja, merre jartak. Ement tesztre reggel, vegzett, kohecselt es bement dolgozni. Komolyan agyam elszall, hogy ennyire fogyatekos lehet valaki. Miatta most kb felezer tesztet lehet kifizetni majd 😊Hogy a francba engedték be az irodába negatív eredmény nélkül? Vagy: "zöld" országból jött? (Együttérzésem, én is felrobbannék a helyedben. Remélem, nem lesz bajotok.)Ez a legevésbé sem érdekel, az sokkal inkább, hogy miután mi mindketten az elmúlt fél évben elég sok mindenről lemondtunk, hogy ne legyen baj, most legalább egyikünk elkaphatja és mondjuk ténylegesen elszenvedheti a hosszútávú szövődményeit ennek a szarnak. Mert ha egy önző ribanc miatt megszívja párom, nem biztos, hogy nyugodtan fogom tudni lereagálni. Tbh most sem vagyok túl nyugodt, ami gondolom elég nyilvánvaló...Azokat az ostoba, együgyű picsákat lehetne lendületből nyakon verni, akik a nászútról -mikor máskor, ha nem most kell arra is elmenni- hazaérkezve reggel elmennek tesztelésre és az eredmény ismerete nélkül, köhögve bemennek az irodába, majd megdöbbennek, amikor jön délután a telefon, hogy hahó, pozitív vagy öcsém. A butaságának köszönhetően most egy komplett irodát lehet tesztelni a cég költségén, én meg költözhetek haza addig, amíg meg nem kapja párom az eredményt.Min lenne, hogy a tesztelési költséget ráverni szépen.
dankodavid
Beki
dankodavid
nagylaza
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Hogy a francba engedték be az irodába negatív eredmény nélkül? Vagy: "zöld" országból jött? (Együttérzésem, én is felrobbannék a helyedben. Remélem, nem lesz bajotok.)Ez a legevésbé sem érdekel, az sokkal inkább, hogy miután mi mindketten az elmúlt fél évben elég sok mindenről lemondtunk, hogy ne legyen baj, most legalább egyikünk elkaphatja és mondjuk ténylegesen elszenvedheti a hosszútávú szövődményeit ennek a szarnak. Mert ha egy önző ribanc miatt megszívja párom, nem biztos, hogy nyugodtan fogom tudni lereagálni. Tbh most sem vagyok túl nyugodt, ami gondolom elég nyilvánvaló...Azokat az ostoba, együgyű picsákat lehetne lendületből nyakon verni, akik a nászútról -mikor máskor, ha nem most kell arra is elmenni- hazaérkezve reggel elmennek tesztelésre és az eredmény ismerete nélkül, köhögve bemennek az irodába, majd megdöbbennek, amikor jön délután a telefon, hogy hahó, pozitív vagy öcsém. A butaságának köszönhetően most egy komplett irodát lehet tesztelni a cég költségén, én meg költözhetek haza addig, amíg meg nem kapja párom az eredményt.Min lenne, hogy a tesztelési költséget ráverni szépen.
dankodavid
Beki
dankodavid
több mint 5 éve
Ez a legevésbé sem érdekel, az sokkal inkább, hogy miután mi mindketten az elmúlt fél évben elég sok mindenről lemondtunk, hogy ne legyen baj, most legalább egyikünk elkaphatja és mondjuk ténylegesen elszenvedheti a hosszútávú szövődményeit ennek a szarnak. Mert ha egy önző ribanc miatt megszívja párom, nem biztos, hogy nyugodtan fogom tudni lereagálni. Tbh most sem vagyok túl nyugodt, ami gondolom elég nyilvánvaló...Azokat az ostoba, együgyű picsákat lehetne lendületből nyakon verni, akik a nászútról -mikor máskor, ha nem most kell arra is elmenni- hazaérkezve reggel elmennek tesztelésre és az eredmény ismerete nélkül, köhögve bemennek az irodába, majd megdöbbennek, amikor jön délután a telefon, hogy hahó, pozitív vagy öcsém. A butaságának köszönhetően most egy komplett irodát lehet tesztelni a cég költségén, én meg költözhetek haza addig, amíg meg nem kapja párom az eredményt.Min lenne, hogy a tesztelési költséget ráverni szépen.
dankodavid
Beki
Szerkesztette: dankodavid
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Azokat az ostoba, együgyű picsákat lehetne lendületből nyakon verni, akik a nászútról -mikor máskor, ha nem most kell arra is elmenni- hazaérkezve reggel elmennek tesztelésre és az eredmény ismerete nélkül, köhögve bemennek az irodába, majd megdöbbennek, amikor jön délután a telefon, hogy hahó, pozitív vagy öcsém. A butaságának köszönhetően most egy komplett irodát lehet tesztelni a cég költségén, én meg költözhetek haza addig, amíg meg nem kapja párom az eredményt.Min lenne, hogy a tesztelési költséget ráverni szépen.
dankodavid
több mint 5 éve
Azokat az ostoba, együgyű picsákat lehetne lendületből nyakon verni, akik a nászútról -mikor máskor, ha nem most kell arra is elmenni- hazaérkezve reggel elmennek tesztelésre és az eredmény ismerete nélkül, köhögve bemennek az irodába, majd megdöbbennek, amikor jön délután a telefon, hogy hahó, pozitív vagy öcsém. A butaságának köszönhetően most egy komplett irodát lehet tesztelni a cég költségén, én meg költözhetek haza addig, amíg meg nem kapja párom az eredményt.
Pulvis et umbra sumus.
több mint 5 éve
Nem kell közbeszerzés bizonyos nemzetvédelmi beszerzéseknél.Sztem ha bekopogtatsz viktorhoz holnap ezzel a pátosszal, hogy - Viktor, az óceánok ura - még aznap lovaggá ütnek, másnap pedig közbeszit írnak ki egyA friss Leopárdok mellé igazán beszerezhetnének pár rombolót/cirkálót, hisz ha már van kikötőnk, akkor csak egy lépés, hogy legyen flottánk is 😀444.hu/2020/08/21/a-ner-kedvelt-biztonsagpolitikai-szakertoje-szerint-jogos-lett-volna-elsullyeszteni-a-szijjartot-a-jachton-fotozo-ujsagirok-csonakjatLelki szemeim előtt látom a greyhound című film adriai verzióját, ahol a szíjjártó által parancsolt jacht levadássza az újságírók ellenséges ladikjait.
Ha lett volna egy határozott testőrparancsok, akkor elsüllyedt volna a csónakjuk, ahogy Földi szerint a világon mindenhol ez történt volna.
C'mon man
Borbinho
peach
Ti melyiknek örülnétek jobban? Melyikre van nagyobb szüksége az országnak?
egy Szent Viktor nevű repülőgép-hordozó, vagy egy ugyan ilyen nevű atomtengeralattjáró? | esetleg mindkettő |
bár a hajóknak női nevet szoktak adni, szóval legyen Ráhel 😀
Borbinhoqueen elisabethszíjjártó péter osztályú repülőgéphordozóra, természetesen a hozzá tartozó teljes fegyverzettel és kísérő flottával.
peach
Sok kivétel van a közbeszerzési törvényben.
több mint 5 éve
Nem kell semmi újat kitalálni. Legyen Lakinger Béla zsebcirkáló!www.antikvarium.hu/konyv/moldova-gyorgy-a-lakinger-bela-zsebcirkalo-32137
több mint 5 éve
Természetesen is-is, de tengóból nem elég egy.A friss Leopárdok mellé igazán beszerezhetnének pár rombolót/cirkálót, hisz ha már van kikötőnk, akkor csak egy lépés, hogy legyen flottánk is 😀444.hu/2020/08/21/a-ner-kedvelt-biztonsagpolitikai-szakertoje-szerint-jogos-lett-volna-elsullyeszteni-a-szijjartot-a-jachton-fotozo-ujsagirok-csonakjatLelki szemeim előtt látom a greyhound című film adriai verzióját, ahol a szíjjártó által parancsolt jacht levadássza az újságírók ellenséges ladikjait.
Ha lett volna egy határozott testőrparancsok, akkor elsüllyedt volna a csónakjuk, ahogy Földi szerint a világon mindenhol ez történt volna.
C'mon man
Borbinho
peach
egy Szent Viktor nevű repülőgép-hordozó, vagy egy ugyan ilyen nevű atomtengeralattjáró? | esetleg mindkettő |
Borbinho
Nem tudom a Gripenek alkalmasak-e hordozóról való használatra, amennyiben nem, akkor azonnal be kell szerezni néhány század F-35-öst is.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Sztem ha bekopogtatsz viktorhoz holnap ezzel a pátosszal, hogy - Viktor, az óceánok ura - még aznap lovaggá ütnek, másnap pedig közbeszit írnak ki egyA friss Leopárdok mellé igazán beszerezhetnének pár rombolót/cirkálót, hisz ha már van kikötőnk, akkor csak egy lépés, hogy legyen flottánk is 😀444.hu/2020/08/21/a-ner-kedvelt-biztonsagpolitikai-szakertoje-szerint-jogos-lett-volna-elsullyeszteni-a-szijjartot-a-jachton-fotozo-ujsagirok-csonakjatLelki szemeim előtt látom a greyhound című film adriai verzióját, ahol a szíjjártó által parancsolt jacht levadássza az újságírók ellenséges ladikjait.
C'mon man
Borbinho
peach
Borbinho
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
A friss Leopárdok mellé igazán beszerezhetnének pár rombolót/cirkálót, hisz ha már van kikötőnk, akkor csak egy lépés, hogy legyen flottánk is 😀444.hu/2020/08/21/a-ner-kedvelt-biztonsagpolitikai-szakertoje-szerint-jogos-lett-volna-elsullyeszteni-a-szijjartot-a-jachton-fotozo-ujsagirok-csonakjatLelki szemeim előtt látom a greyhound című film adriai verzióját, ahol a szíjjártó által parancsolt jacht levadássza az újságírók ellenséges ladikjait.
C'mon man
Borbinho
peach
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
444.hu/2020/08/21/a-ner-kedvelt-biztonsagpolitikai-szakertoje-szerint-jogos-lett-volna-elsullyeszteni-a-szijjartot-a-jachton-fotozo-ujsagirok-csonakjatLelki szemeim előtt látom a greyhound című film adriai verzióját, ahol a szíjjártó által parancsolt jacht levadássza az újságírók ellenséges ladikjait.
C'mon man
Borbinho
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Hádde, akkor ilyen alapon bárkit el lehetne süllyeszteni, lelőni, becsukni, aki bármelyik védett személlyel (aka fideszes vagy NER közeli) összefut a boltban.444.hu/2020/08/21/a-ner-kedvelt-biztonsagpolitikai-szakertoje-szerint-jogos-lett-volna-elsullyeszteni-a-szijjartot-a-jachton-fotozo-ujsagirok-csonakjatAz a baj, hogy akinek Földi ezt a riportot szánta az mind benyalja.
C'mon man
Borbinho
Azok nem fognak azon agyalni, hogy ha egy szaros újságíró megtalálta SZP-t akkor egy kémszervezet, vagy egy terrorista csoport miket tudhat.
A saját szavazóbázisukat kell erősíteniük lelkiekben, a többiek pedig (mi) had elmélkedjünk rajta, nem osztunk, nem szorzunk.
kittli
Mert ugye ma már szinte mindenkinek van kamerás mobilja, amiben van GPS-es, aminek a figyelésével lekövethetik h hol van a védett személy, aki ellen merényletet fognak megkísérelni vagy végrehajtani!!!
Ami talán annyi lenne, hogy megdobálnák záptojással, rothadt gyümölccsel, kutyaszarral, merthogy golyót nem pazarolnék a kakadura az hétszentség...
Védett személy, az, anyád lett volna védett személy...
több mint 5 éve
Lószart! Csak papíron...Ez mondjuk jogos.A közvélekedés szerint az ország 70 százalékának az sincs, miután a rezsit, kaját kifizette.Erről a “viszik a Balatont” paráról Hadházy poénja jut eszembe:Az csak akkor mindegy, ha forintod sincs. 😊
- Hú, megint drágább lett az euró.
- És van neked?
- Nincs.
- Akkor meg nem mindegy?!
Sobri Jóska
adam8
Sobri Jóska
adam8
több mint 5 éve
Ez mondjuk jogos.A közvélekedés szerint az ország 70 százalékának az sincs, miután a rezsit, kaját kifizette.Erről a “viszik a Balatont” paráról Hadházy poénja jut eszembe:Az csak akkor mindegy, ha forintod sincs. 😊
- És van neked?
- Nincs.
Sobri Jóska
adam8
Sobri Jóska
több mint 5 éve
A közvélekedés szerint az ország 70 százalékának az sincs, miután a rezsit, kaját kifizette.Erről a “viszik a Balatont” paráról Hadházy poénja jut eszembe:Az csak akkor mindegy, ha forintod sincs. 😊
- És van neked?
- Nincs.
Sobri Jóska
adam8
több mint 5 éve
Erről a “viszik a Balatont” paráról Hadházy poénja jut eszembe:Az csak akkor mindegy, ha forintod sincs. 😊
- És van neked?
- Nincs.
Sobri Jóska