Gyűlölködjünk

37 feliratkozó

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
És ha a 600ezer magyar miatt mentek, akinek deportálását elősegítette Horthy, az változtat valamin?szaba
Na erről beszéltem, ott voltál? Honnan tudod, hogy elősegítette? Csak azért, mert legalább ugyan annyi írás szólt arról, hogy leállította a deportálásokat, mint arról, hogy elősegítette! Amúgy gondolom a Szovjet emlékmű nem zavar, elvégre ők csak alig pár 10 ezer nőt erőszakoltak meg és pár millió embert nyírtak ki...

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 501
Hmm, hmm. Tényleg, ez a Horty milyen jó ember volt, senki sem tudja rábizonyítani, hogy ő küldte a halálba a 2. magyar hadsereget...JC6
Meg még kb vagy 10 királyunk vesztett csatát törökökkel, mongolokkal stb. Horthy lehet, hogy nem volt a magyar történelem legelegánsabb alakja, de amit a libsik csinálnak az undorító!NB2
+1 egyáltalán nem biztos, hogy ő volt a legrosszabb magyar ember a történelemben.vandeminek
Szobrot neki!szaba
elégedett mosollyal várom Kádár János szobrát 😊
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 12 259
És ha a 600ezer magyar miatt mentek, akinek deportálását elősegítette Horthy, az változtat valamin?
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Hmm, hmm. Tényleg, ez a Horty milyen jó ember volt, senki sem tudja rábizonyítani, hogy ő küldte a halálba a 2. magyar hadsereget...JC6
Meg még kb vagy 10 királyunk vesztett csatát törökökkel, mongolokkal stb. Horthy lehet, hogy nem volt a magyar történelem legelegánsabb alakja, de amit a libsik csinálnak az undorító!NB2
+1 egyáltalán nem biztos, hogy ő volt a legrosszabb magyar ember a történelemben.vandeminek
Szobrot neki!szaba
Nem ezt írtam. Az is dilettáns, aki olyan blődségeket mondogatott róla a szobor avatásakor, mint ahogy olvasgattam itt-ott. De ezzel szemben azt sem hiszem, hogy ő tette volna tönkre az országot. Nem egy szent ember, de nem is az ördög.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Ne haragudj, de háborúban a katonák mit csinálnak? Elmennek wellnesszelni? Csak mert úgy gondolom, hogy az utolsó csepp vérükig harcolnak és nem igazán ismerek olyan hadvezért, vagy vezetőt aki a történelem során, azt mondta volna a hadseregének, hogy srácok, ne menjetek oda, mert lehet, hogy megsérültök...FearTomi
Ember, itt a Don kanyarról beszélünk. Biztos halálba mentek. Fegyver, ruha és élelem nélkül.szaba
Jó, mondjuk ebben igazad van, de jól tudod, hogy az ellentüntetők a szoboravatásnál egyáltalán nem a szegény magyar katonák halálba küldése miatt tiltakoztak a szobor ellen...

több mint 12 éve
Szobrot neki!
több mint 12 éve
Ne haragudj, de háborúban a katonák mit csinálnak? Elmennek wellnesszelni? Csak mert úgy gondolom, hogy az utolsó csepp vérükig harcolnak és nem igazán ismerek olyan hadvezért, vagy vezetőt aki a történelem során, azt mondta volna a hadseregének, hogy srácok, ne menjetek oda, mert lehet, hogy megsérültök...FearTomi
Ember, itt a Don kanyarról beszélünk. Biztos halálba mentek. Fegyver, ruha és élelem nélkül.
több mint 12 éve
Ne haragudj, de háborúban a katonák mit csinálnak? Elmennek wellnesszelni? Csak mert úgy gondolom, hogy az utolsó csepp vérükig harcolnak és nem igazán ismerek olyan hadvezért, vagy vezetőt aki a történelem során, azt mondta volna a hadseregének, hogy srácok, ne menjetek oda, mert lehet, hogy megsérültök...

több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
+1 egyáltalán nem biztos, hogy ő volt a legrosszabb magyar ember a történelemben.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 157 — nabege2@yahoo.com
Meg még kb vagy 10 királyunk vesztett csatát törökökkel, mongolokkal stb. Horthy lehet, hogy nem volt a magyar történelem legelegánsabb alakja, de amit a libsik csinálnak az undorító!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hmm, hmm. Tényleg, ez a Horty milyen jó ember volt, senki sem tudja rábizonyítani, hogy ő küldte a halálba a 2. magyar hadsereget...
több mint 12 éve
Ebbe szerintem ne menjünk bele, mert az ellenkezőjét sem tudja senki bebizonyítani😀FearTomi
Minek az ellenkezőjét?
több mint 12 éve
De mind a két oldalon! Az jobb oldalon az inyekciós ostoba gyökerek, a másikon, meg az ultraliberális szivárványt fosó segg hülye emberi jogvédők. Sajnos nem az értelmes réteg megy el ezekre a rendezvényekre, akár tüntetni, akár részt venni rajta.FearTomi
Szerintem a tüntetések sose arról szólnak, hogy elmegy az összes képzett ember, és majd azt kiabálják be, ami a történelemkönyvekbe le van írva. Viszont az, hogy elmegy a szoboravatásra, és kiáll Horthy mellett ilyen demagóg hülyeségeket állítva, az szánalmas.szaba
Ebbe szerintem ne menjünk bele, mert az ellenkezőjét sem tudja senki bebizonyítani😀

több mint 12 éve
De mind a két oldalon! Az jobb oldalon az inyekciós ostoba gyökerek, a másikon, meg az ultraliberális szivárványt fosó segg hülye emberi jogvédők. Sajnos nem az értelmes réteg megy el ezekre a rendezvényekre, akár tüntetni, akár részt venni rajta.FearTomi
Szerintem a tüntetések sose arról szólnak, hogy elmegy az összes képzett ember, és majd azt kiabálják be, ami a történelemkönyvekbe le van írva. Viszont az, hogy elmegy a szoboravatásra, és kiáll Horthy mellett ilyen demagóg hülyeségeket állítva, az szánalmas.
több mint 12 éve
Horthy szobrot minden új stadion elé! biztos örülne neki az a pár százer katona is, csak nem értek haza még a Don-kanyarbólpetey
Megnézve az index videóját ( index.indavideo.hu/video/Horthy_megmentette_a_zsidokat_ok_meg_igy_koszonik_meg_1 )... Elképesztő, milyen sötét emberek vannak ma Magyarországon.szaba
De mind a két oldalon! Az jobb oldalon az inyekciós ostoba gyökerek, a másikon, meg az ultraliberális szivárványt fosó segg hülye emberi jogvédők. Sajnos nem az értelmes réteg megy el ezekre a rendezvényekre, akár tüntetni, akár részt venni rajta.

több mint 12 éve
Horthy szobrot minden új stadion elé! biztos örülne neki az a pár százer katona is, csak nem értek haza még a Don-kanyarbólpetey
Megnézve az index videóját ( index.indavideo.hu/video/Horthy_megmentette_a_zsidokat_ok_meg_igy_koszonik_meg_1 )... Elképesztő, milyen sötét emberek vannak ma Magyarországon.
több mint 12 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
Most olvastam én is! Hülye a gazda, mert azt kellett volna nyilatkozni, hogy ráírta, hogy fagyálló, de lemosták. Abszurdisztán.NB2
Pár éve az öreg papi is kiírta a kerítésre, hogy vigyázz, áram van benne, csak a tudatlan sáska nem tudott olvasni. Agyon is baszta az áram. Azt mondom ott még valahol megértem, hogy megrángatták az öreg bajszát kicsit. Mehetett volna arra egy kisgyerek is, aki nem tud olvasni, stb...
Na de itt? Nem a ház elé tette ki, hanem a saját zárt pincéjében volt. Ahol semmi keresnivalója rajta kívül senkinek. Most meg gyilkossággal gyanúsítják??? Nemár.....GRAFI
Az én konyhafiókom meg tele késekkel. Éles, veszélyes késekkel. Valami barom erre jár, játszik velük, forgatja, elesik, beledől, meghal, és gyilkossá avanzsálok.
Most oké, egyenként leszigszalagozom mindnek az élét, de mi van ha azt meg leszedi?
Vagy kalapáccsal letompítom, használatkor kiélesítem, majd visszatompítom, de mi van ha nekifutásból ugrik rájuk egy hasast valamelyik hívatlan látogatóm?
És akkor nem is beszéltem arról, hogyha a tévémet húzza ki bénán a falból, és megcsapja az áram, vagy felzabálja a hűtőmet a jól végzett munka után, és bélcsavarodást kap, és elpatkol, ismét csak gyilkossá válok.
Asszem ideje átköltözni egy akváriumba.
De mi van ha a betörő nem tud úszni?!....Sobri Jóska
ebből kettő dolog láccik, hogy nállad a minőségbiztosítás csírája sem lelhető fel 😀 kettő, a folyadék-fizika bezony halálos mesterség. De ez nem mai sztori a papa mikor roszz boltja volt elszalasztotta apámat a zöld üvegér, az kupicázták ki, de lutri vót, az egyik pálesz a másik ecet 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
Most olvastam én is! Hülye a gazda, mert azt kellett volna nyilatkozni, hogy ráírta, hogy fagyálló, de lemosták. Abszurdisztán.NB2
Pár éve az öreg papi is kiírta a kerítésre, hogy vigyázz, áram van benne, csak a tudatlan sáska nem tudott olvasni. Agyon is baszta az áram. Azt mondom ott még valahol megértem, hogy megrángatták az öreg bajszát kicsit. Mehetett volna arra egy kisgyerek is, aki nem tud olvasni, stb...
Na de itt? Nem a ház elé tette ki, hanem a saját zárt pincéjében volt. Ahol semmi keresnivalója rajta kívül senkinek. Most meg gyilkossággal gyanúsítják??? Nemár.....GRAFI
Az én konyhafiókom meg tele késekkel. Éles, veszélyes késekkel. Valami barom erre jár, játszik velük, forgatja, elesik, beledől, meghal, és gyilkossá avanzsálok.
Most oké, egyenként leszigszalagozom mindnek az élét, de mi van ha azt meg leszedi?
Vagy kalapáccsal letompítom, használatkor kiélesítem, majd visszatompítom, de mi van ha nekifutásból ugrik rájuk egy hasast valamelyik hívatlan látogatóm?
És akkor nem is beszéltem arról, hogyha a tévémet húzza ki bénán a falból, és megcsapja az áram, vagy felzabálja a hűtőmet a jól végzett munka után, és bélcsavarodást kap, és elpatkol, ismét csak gyilkossá válok.
Asszem ideje átköltözni egy akváriumba.
De mi van ha a betörő nem tud úszni?!....

több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Na de itt? Nem a ház elé tette ki, hanem a saját zárt pincéjében volt. Ahol semmi keresnivalója rajta kívül senkinek. Most meg gyilkossággal gyanúsítják??? Nemár.....
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 103 — #NoStress
Hofi rulez!

több mint 12 éve
NB2 New England Patriots 28 157 — nabege2@yahoo.com
Most olvastam én is! Hülye a gazda, mert azt kellett volna nyilatkozni, hogy ráírta, hogy fagyálló, de lemosták. Abszurdisztán.
több mint 12 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 175 — Csodabogár
Horthy szobrot minden új stadion elé! biztos örülne neki az a pár százer katona is, csak nem értek haza még a Don-kanyarból

több mint 12 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Komolyan mondom ez már vicc, ami itt folyik. A saját pincémben, a saját hordómban nem tarthatok azt, amit akarok, mert jön egy tolvaj, megmérgez azzal egy csomó embert, amihez köze sem volt, végül ő maga beledöglik, engem meg gyilkossággal fognak vádolni????
 index.hu/belfold/2013/11/03/fagyalloval_gyilkolt_a_meglopott_gazda/
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 501
kurva Rota...slowmotion
Fosol, hánysz?szaba
már nem. de hajnalban nagyon ott voltam a szeren. és ami még rosszabb: a kiskölök is, sikerült négyszer lehánynia magát, és a végén nem mert elaludni, nehogy megint hánynia kelljen...slowmotion
Húgom volt kiskorában 1-2 alkalommal rotás. Addig nem hittem el, hogy lehet annyit hányni.szaba
én gimi első évében.... egyben küldtem kifele a délutáni hamburgert.
több mint 12 éve
kurva Rota...slowmotion
Fosol, hánysz?szaba
már nem. de hajnalban nagyon ott voltam a szeren. és ami még rosszabb: a kiskölök is, sikerült négyszer lehánynia magát, és a végén nem mert elaludni, nehogy megint hánynia kelljen...slowmotion
Húgom volt kiskorában 1-2 alkalommal rotás. Addig nem hittem el, hogy lehet annyit hányni.