Jégkorong
21 feliratkozó
4 napja
Meglepően jó ez a már tét nélküli Pit-Was most,Crosby már 1+1, Ovi gól is
4 napja
For the FIRST time since 1967, the Bruins and Red Wings will both miss the playoffsS akkor nyert utoljára!!!!! a Toronto....ezt nem kellene ismètelni vhogy 🤪😎😅
warr_b
4 napja
For the FIRST time since 1967, the Bruins and Red Wings will both miss the playoffs

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 napja
PO menetrend:a Lightning-Panthers "viszi az úszót"
NHL announces Round 1 playoff schedule
thescore.com/nhl/news/3269467
dande2
4 napja
Ott is van a duplázás!Ráadásul a Vákárban😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
4 napja
Az alapszakaszban nem, mert a kanadai visát nem kapta még meg (és miért is ne, ma Torontóban játszik a csapat) de az amerikai megvan neki. Szóval a rájátszásban a Devils ellen már játszhat. Elvileg az AHL-es farmcsapat utolsó két alapszakasz meccsén is játszik előtte.Nektek viszont Nikishinetek nem lesz ha minden igaz.No hát sikeresen átaludtam, de a lènyeg hogy megvan 🥳🥳🥳🥳🥳🥳Én belenéztem, sokkal simább volt, mint amit a 4-2 sejtet.
dande2
Mikey
dande2
Szerkesztette: Mikey
4 napja
Nektek viszont Nikhisinetek nem lesz ha minden igaz.No hát sikeresen átaludtam, de a lènyeg hogy megvan 🥳🥳🥳🥳🥳🥳Én belenéztem, sokkal simább volt, mint amit a 4-2 sejtet.
dande2
Mikey
Bízom benne az Arena legalább egy meccset ad vhogy a Caps ellen, ha már az alapszakaszban legalább őket mutogatták rendesen. Így talán mi is beleférünk. Vagy kéntelenek leszünk legalább a főcsop döntőig eljutni, hogy itthon képre kerüljünk. 😉
4 napja
No hát sikeresen átaludtam, de a lènyeg hogy megvan 🥳🥳🥳🥳🥳🥳Én belenéztem, sokkal simább volt, mint amit a 4-2 sejtet.
dande2
5 napja
No hát sikeresen átaludtam, de a lènyeg hogy megvan 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
5 napja
Elképesztő, hogy megint az Oilerst kaptuk az első körben. Gyűlölöm ezt az "újfajta" lebonyolítási rendszert. Gondolom addigra valami csoda folytán felépül majd Draisaitl, Nurse, Ekholm, Kane, és Hyman is, aztán megint ennyi volt 😤
Szerkesztette: Stoki
5 napja
Legyen igazad 😉Akkor jön a plusz egy PO meccs, abban nem hiszek hogy az Ilanders veri a CBJt.....Majd ti a várhatóan hat újonccal felálló Canest veritek, ne aggódj. 😊
dande2
Mikey
5 napja
Akkor jön a plusz egy PO meccs, abban nem hiszek hogy az Ilanders veri a CBJt.....Majd ti a várhatóan hat újonccal felálló Canest veritek, ne aggódj. 😊
dande2
5 napja
Akkor jön a plusz egy PO meccs, abban nem hiszek hogy az Ilanders veri a CBJt.....
7 napja
Mondjuk nem sokat èrtünk vele mert egy szerencsètlen bfsz bgzs....kabarè volt amit 2-0-s vezetès után műveltünk 😡😡😡😡😡🙈Meg is nèztem, ha bukunk rendes játèkidőben a Carolina ellen ès a CBJ hozza mindkettőt akkor bukjuk a POt is. Meg is èrdemelnènk 😵💫
Szerkesztette: dande2
7 napja
Ez pocsèk debütálás...... | 1 gól 1 gólpassz az első harmadban!!! 🤪💪🥳 |
7 napja
Na hajrá kölyök, legjobb alkalom a debütálasra, nèzni fogom, remélem találok rá streamet:Akkor Nikishinnek is hamar meg kell kapnia. Vicces lenne ha szerdán, pont a Canadiens (és a volt csapattárs Demidov) ellen mutatkozhatna be.
Demidov to make Canadiens debut vs. Blackhawks
thescore.com/nhl/news/3266939
dande2
7 napja
Kucherov tavaly után idén is behúzza az Art Ross-t és valszeg egyik évben sem lesz MVP, ami Jagr óta nem történt meg.
Lesz ez még így se!
7 napja
Na hajrá kölyök, legjobb alkalom a debütálasra, nèzni fogom, remélem találok rá streamet:Demidov to make Canadiens debut vs. Blackhawks
thescore.com/nhl/news/3266939
7 napja
Na ha ma a majdnem tökutolsó Hawks ellen nem biztosítjuk be a POt meg is èrdemeljük hogy az utolsó körben izguljunk miatta.
7 napja
ennyi volt, nyilván nem mi voltunk a vb esélyesei, de ez így akkor is blamaAzert az tulzas, ez a csapat olyan kva gyenge, hogy az mar faj. Mar nagy dolog volt az is, hogy egyaltalan kijutottunk. Cortinanak meg ha van esze, visszamegy a ferfiakhoz edzoskodni valamelyik csapathoz.
Stoki

7 napja
ennyi volt, nyilván nem mi voltunk a vb esélyesei, de ez így akkor is blama
7 napja
Ez a gólínség már nagyon durván aggasztó.a fiúk voltak így pár éve, hogy rengeteg lövés, de 0 gól
zacknorb
ahogy nézem ki is estünk nem? tegnap kellett volna a norge-kat legyőzni
7 napja
Végre legalább egy szerzett gólEz a kapus mondjuk nalunk hasonlo szinten van, mint a noi focistaknal a kapusok. Barmi, ami terd folott jon, az fixen gol lesz, mert mellenyul.
zacknorb

7 napja
Végre legalább egy szerzett gól
Poloska vagyok.