Jégkorong
22 feliratkozó
2 órája
Legnagyobb tiszteletem Hellenek, de mehetne.Huh, két kapust is draftoltunk, pedig el sem cseréltük Hellet.Még?
nagir
zacknorb
Nem fog, szvsz.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
9 órája
amiket hallottam volt akiket lehúztak pl. 2 húzással is.Első vélemények alapján a Sharks az egyik nagy nyertese a draft első körének. Tényleg ennyire jókat húztunk, a két védő is ennyire minőségi?Dicsérik mindenhol. De baszki, három első körös pick-kel (két top10-essel) mégis mit mondjanak?
zavi27
warr_b
9 órája
Első vélemények alapján a Sharks az egyik nagy nyertese a draft első körének. Tényleg ennyire jókat húztunk, a két védő is ennyire minőségi?Dicsérik mindenhol. De baszki, három első körös pick-kel (két top10-essel) mégis mit mondjanak?
zavi27

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
10 órája
Első vélemények alapján a Sharks az egyik nagy nyertese a draft első körének. Tényleg ennyire jókat húztunk, a két védő is ennyire minőségi?
13 órája
Hurricanes közben megszerezte John Carlsont.Legalábbis a jogot, hogy elsőként tárgyalhat vele a csapat, hiszen UFA.
KeyG
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
20 órája
Huh, két kapust is draftoltunk, pedig el sem cseréltük Hellet.Még?
nagir
21 órája
Hurricanes közben megszerezte John Carlsont.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
22 órája
Huh, két kapust is draftoltunk, pedig el sem cseréltük Hellet.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
22 órája
Két kazah ( igazi kazah ) és egy lett elment első körben. Kemény.
We are just the Ravens!
22 órája
Seth Jarvis 2023 ősze óta váll labrum szakadással játszott, most hogy megvan a kupa, végre megműtötték.És még így is lehozott egy 33 és két 32 gólos szezont, utóbbiakkal a csapat legjobbja volt az elmúlt két évben.
Mire lesz képes ez az ember egészségesen?!
23 órája
Hogy aztán soha ne játszon ott? 😅😥Nah, az első dolog ami miatt kedvelni tudom a Sabrest...A Buffalo meg 5/165-ön Dománt5/156 igen, én meg itt nézem a 6. kört mikor draftolják le, teljesen lemaradtam erről. 😀
zacknorb
KeyG
nagir
23 órája
Nah, az első dolog ami miatt kedvelni tudom a Sabrest...A Buffalo meg 5/165-ön Dománt5/156 igen, én meg itt nézem a 6. kört mikor draftolják le, teljesen lemaradtam erről. 😀
zacknorb
KeyG

23 órája
A Buffalo meg 5/165-ön Dománt5/156 igen, én meg itt nézem a 6. kört mikor draftolják le, teljesen lemaradtam erről. 😀
zacknorb
We are just the Ravens!
23 órája
A Flames 3/65-ön ledraftolta Jarome Iginla fiát, Joe Iginlát.
We are just the Ravens!
1 napja
Justin Bieber lett az 1/1Elég unique volt
Janek
3 napja
A legfrissebb mockban Stenberget írják hozzánk 1/2-re, logikus is Eklund elcserélése után. 1/9-re meg a hátvéd Rudolph-ot.De most nézem, Manny Malhotra fiát is top5-be várják, hogy telik az idő, meg micsoda belterjes liga ez is 😄

3 napja
Mennek szépen a cserék a draft előtt 😊Néhány GM-nél teljesen elmentek otthonról.
warr_b
Mondjuk olvastam, hogy a Canes is gondolkodik Nikishin elcserélésén. Tökön szúrom magam ha tényleg úgy lesz.
Nagyon pletykálják Hellebuyckot, de könyörgöm, miért egy 33 éves kapust akarna Tulsky, pláne egy olyat aki playoffban menetrend szerint leolvad? Ráadásul idén már az alapszakaszban is ótvar volt.
3 napja
Alex Tuch has been traded to Washington and signs an eight-year extension worth $10.5 million annually
We are just the Ravens!
4 napja
Mondjuk igen, azzal ha jól gazdálkodunk, megérhette.Eklundot is ellpasszoltuk, miért?😕Top10-es pickért? 😊
zavi27
warr_b
4 napja
Pár nappal a draft előtt szerintetek melyik csapat lenne az "idealis" Dománnak, hogy draftolja. Illetve Kik hozhatják ki belőle (első magyart aki jégre is lép az NHLben) a legtöbbet!?Neki bármelyik jó lenne.
nagir
Kérdés van e olyan akinek Sz D jó e…
Én kicsi esélyt látok még a draftra is arra még kisebbet hogy NHL meccsen is játszon.
4 napja
Eklundot is ellpasszoltuk, miért?😕Top10-es pickért? 😊
zavi27