Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 3 éve
Azt kell megérteni, hogy 360-as euró és ekkor nyersanyaghiány mellett normális telót nem kapsz 100 alatt. Vagy ha igen masszív kompromisszumokkal. Mert persze a gyártók is rohadt szenyák, vagy a kamera nem jó, vagy az aksi picit gyengébb, vagy a procija gyengébb. Ráadásul ami nekem nagyon nem tetszik, hogy folyamatosan dobják ki szinte már 1-2 havonta az új modelleket. Ebben a xiaomi élen jár😊 2020-ban filóztam telón, kinéztem egyet, mire olvastam, hogy ha vársz még egy hónapot, akkor jön ez meg az, utána ha megint vársz egy hónapot.... stb. Nah így nem lehet telót venni, az embernek le kell tenni a voksát valami mellett és megvenni és nem agyalni rajta 😊Sajnos az összes gyártó csúcsmodelljeinek az árai elszálltak. De még a xiaomié is! Mondom ezt úgy, hogy szerintem a Samsung és az Iphone mind túlárazottak. Én most tavasszal vettem egy PocoF3-at 130-ért, nekem bőven megfelel és ezzel én 3 évig elleszek! Hülye lennék kiadni 300+ Samu/Iphone vackokért.
több mint 3 éve
ozibozi
17 172
‘Fej vagy gyomor?’Mell vagy fenek🤣es akkor all in.Porsche vagy Ferrari? 😄
messi vagy c ronaldo 😀 ?
YoungZeeZee
warr_b
YoungZeeZee
több mint 3 éve
Egyetértek. Használtam sokáig androidot utána az almástól egy ideig agyfaszt kaptam. Később megint androidom lett és az tűnt az alma után egy kezelhetetlen foshalmaznak.Jobbak az androidok, rendszerszinten, de az Apple iszonyat felhasználóbarát. Évek óta Iphone van, ha kezembe kerül egy Samsung vagy bármi, fignom sincs, hogy kell használni 😀Ezt az érvet sose értettem. Ha valakinek évek óta van az egyik, ha kézbe vesz egy másikat, nyilván nem fogja tudni egyből úgy használni. Én se tudnék egy iphonet, kéne hozzá pár nap/hét, hogy megszokjam. De ez tényleg csak annak a kérdése, hogy ki mit szokott meg.
#JC6
dugo93
több mint 3 éve
bezzeg a jó kis windowsos lumia vagy a még klasszikus symbian 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Mikey
18 752
Kaptam egy céges Iphonet, mert ez a Policy. A kis Honor 9-emhez képest annyira katasztrofálisan átláthatatlan és gyengék kezelhető, hogy az nagyon kemény. Rendesen utálom szegényt, pedig próbálkozok. 😀Céges telefont kap, és még panaszkodik, pff. 😛
kristóf17
több mint 3 éve
dugo93
4 230
Jobbak az androidok, rendszerszinten, de az Apple iszonyat felhasználóbarát. Évek óta Iphone van, ha kezembe kerül egy Samsung vagy bármi, fignom sincs, hogy kell használni 😀Ezt az érvet sose értettem. Ha valakinek évek óta van az egyik, ha kézbe vesz egy másikat, nyilván nem fogja tudni egyből úgy használni. Én se tudnék egy iphonet, kéne hozzá pár nap/hét, hogy megszokjam. De ez tényleg csak annak a kérdése, hogy ki mit szokott meg.
#JC6
több mint 3 éve
Láttál már eredménykövetőt? 🤣Mell vagy fenek🤣es akkor all in.Porsche vagy Ferrari? 😄
messi vagy c ronaldo 😀 ?
YoungZeeZee
warr_b
YoungZeeZee
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 561
Mell vagy fenek🤣es akkor all in.Porsche vagy Ferrari? 😄
messi vagy c ronaldo 😀 ?
YoungZeeZee
warr_b
több mint 3 éve
Igen. Sosem szerettem ha ok nélkül fikáznak valamit, ezért próbálok hozzászokni a kicsikéhez, de nem megy egyelőre. 😊 Illetve szeretem a letisztultságot, amit az Iphone elrendezése a legkevésbé sem ad meg. Legalábbis a bármilyenem is van nem. De pl. az, hogy nem némítható a tárcsázási pittyegős hang, az teljes káosz. Plusz az, hogy a beépített számológép helyett is appot kéne tölteni, mert használhatatlan... Ilyen kis apróságok, de szerintem fontosak. Az androidnál eddig amit észrevettem ilyet, az az e-mailekhez kép csatolásnál egy kiválasztható csak egyszerre, aztán pedig nem is oda ugrik vissza abba a mappába,a ahonnan az előzőt kiválasztottad. No mindegy. Az egész kialakítás nem az ízlésem sajna az almánál.Kaptam egy céges Iphonet, mert ez a Policy. A kis Honor 9-emhez képest annyira katasztrofálisan átláthatatlan és gyengék kezelhető, hogy az nagyon kemény. Rendesen utálom szegényt, pedig próbálkozok. 😀Érdekes ez a ki mihez szokik hozza, meg mihez van inkább agya.
kristóf17
Én egy honort majdnem kibasztam két hete az ablakon annyira felkurt melohelyen.
Toca
több mint 3 éve
es akkor all in.Porsche vagy Ferrari? 😄
messi vagy c ronaldo 😀 ?
YoungZeeZee
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
es akkor all in.natural talent Messi
messi vagy c ronaldo 😀 ?
YoungZeeZee
elképesztő fókusz és tökéletesre kifejlesztett munka CRoni
saját csapatomba kit raknék be : CRoni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Kaptam egy céges Iphonet, mert ez a Policy. A kis Honor 9-emhez képest annyira katasztrofálisan átláthatatlan és gyengék kezelhető, hogy az nagyon kemény. Rendesen utálom szegényt, pedig próbálkozok. 😀Érdekes ez a ki mihez szokik hozza, meg mihez van inkább agya.
kristóf17
Én egy honort majdnem kibasztam két hete az ablakon annyira felkurt melohelyen.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 561
teny nem hasznaltam meg iphonet, szoval igy hogy csak androidot tolok es a logikatlan, fapados, kenyelmetlen meg nem tiszta kicsit ertelmezhetetlen nekem.Lassú, logikátlan, fapados, kényelmetlen. Összegezve: egyszerűen nincs meg benne az a használati élmény, mint egy IPhone esetén.Nekem óriási ajándék, hogy a cég androidos telókat ad, mert így mindig rájövök, hogy sose vennék magamnak androidos telefont, ugyanis szenvedés a céges telót használni.mi szenvedes benne?
Jughead
komolyan erdekel
simen vannak a teloszamok.
radugod a telod a gepre es barmit atraksz.
a beallitasok resz kicsit agyfasz mar, mert annyi minden szar van benne, de ha 1szer megvan akkor addig nem nyulsz hozza amig meg nem hal a telo.
ha hivnak jobbra vagy balra huzod.
szoval komolyan erdekel 😊
YoungZeeZee
Jughead
a mac - windows nalam eldolt mivel mindkettot hasznalok es mac "parti" lettem, bar bizonyos dolgok nem tetszenek benne.
több mint 3 éve
Jughead
5 213
Lassú, logikátlan, fapados, kényelmetlen. Összegezve: egyszerűen nincs meg benne az a használati élmény, mint egy IPhone esetén.Nekem óriási ajándék, hogy a cég androidos telókat ad, mert így mindig rájövök, hogy sose vennék magamnak androidos telefont, ugyanis szenvedés a céges telót használni.mi szenvedes benne?
Jughead
komolyan erdekel
a beallitasok resz kicsit agyfasz mar, mert annyi minden szar van benne, de ha 1szer megvan akkor addig nem nyulsz hozza amig meg nem hal a telo.
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 561
Nekem óriási ajándék, hogy a cég androidos telókat ad, mert így mindig rájövök, hogy sose vennék magamnak androidos telefont, ugyanis szenvedés a céges telót használni.mi szenvedes benne?
Jughead
komolyan erdekel
Szerkesztette: YoungZeeZee
több mint 3 éve
Jobbak az androidok, rendszerszinten, de az Apple iszonyat felhasználóbarát. Évek óta Iphone van, ha kezembe kerül egy Samsung vagy bármi, fignom sincs, hogy kell használni 😀a samsung esetében nem felhasználóbarátság kérdése sztem csak a "rutin"
#JC6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
- JC6
6 988
Jobbak az androidok, rendszerszinten, de az Apple iszonyat felhasználóbarát. Évek óta Iphone van, ha kezembe kerül egy Samsung vagy bármi, fignom sincs, hogy kell használni 😀
több mint 3 éve
Jughead
5 213
Nekem óriási ajándék, hogy a cég androidos telókat ad, mert így mindig rájövök, hogy sose vennék magamnak androidos telefont, ugyanis szenvedés a céges telót használni.
több mint 3 éve
ozibozi
17 172
Miért ne lehetne, ez csak froclizás, nyilván nem kell komolyan venni.Aki iPhone után androidod használ az nem gond, de ha ezt meg is akarja magyarázni, az tuti mellébeszél, hazudik, vagy csak nem érti melyik ország, melyik város.Miért lenne lehetetlen hogy valaki jobbnak találja az androidot az almásnál mikor az?
Spongyát reá
😉
ozibozi
kapitnono
több mint 3 éve
Aki iPhone után androidod használ az nem gond, de ha ezt meg is akarja magyarázni, az tuti mellébeszél, hazudik, vagy csak nem érti melyik ország, melyik város.Miért lenne lehetetlen hogy valaki jobbnak találja az androidot az almásnál mikor az?
Spongyát reá
😉
ozibozi
több mint 3 éve
elvileg ahhoz voltak/vannak, mégse találom, vagy nem minden számot rakott oda automatikusan, nem tudom... igen vhol elállítódhatott mert úgy jó 80 %ban megvan, csak persze ami épp kell az nincs 😊Engem is ami a legjobban zavar az jó néhány szám elvesztése...elvileg lementettem korábban, de persze most nem találom, az alaplap tönkremenetelével meg minden kuka 😕 no mindegy köszi a tanácsokat!jótanács a jövőre nézve ha maradsz Androidos: Google-fiókhoz rendeld a névjegyeket, akkor ilyen biztos nem fordul elő.
dande
empty taxi
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
Engem is ami a legjobban zavar az jó néhány szám elvesztése...elvileg lementettem korábban, de persze most nem találom, az alaplap tönkremenetelével meg minden kuka 😕 no mindegy köszi a tanácsokat!jótanács a jövőre nézve ha maradsz Androidos: Google-fiókhoz rendeld a névjegyeket, akkor ilyen biztos nem fordul elő.
dande
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...