Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 3 éve
Zajszűrős, mikrofonos fejhallgatót kéne találnom a munkahelyre. JBL-t és Sennheiser-t néztem, de várom a javaslatokat/tapasztalatokat.nekem jbl quantum 800 van, és meg vagyok vele elégedve. filmet is lehet nézni rajta wireless módban, nem érzékelhető semmilyen késés. kényelmes számomra eléggé. a 14 órás üzemidő nem jött össze, de egy átlagos teljes napos meetinget (9-16ig) lazán kibír.
Matthew99
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Zajszűrős, mikrofonos fejhallgatót kéne találnom a munkahelyre. JBL-t és Sennheiser-t néztem, de várom a javaslatokat/tapasztalatokat.
Szerkesztette: Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Klaci79
22 221
Van esetleg valaki aki lakást ad ki airbnb-n keresztül?
több mint 3 éve
csináltak már figyelmeztető sztrájkot korábban is, amikor semmi fennakadás nem történtKülönben mi értelme lenne sztrájkolni ugye 😊 ha nem okozna fennakadást, minek csinálni? 😊24.hu/fn/gazdasag/2021/07/26/ferihegy-sztrajk/ha tényleg lesz sztrájk, akkor igen, az nagyon durva fennakadásokat okozhat
Repteresektől kérdezném h ez okozhat-e fennakadást? Két hét múlva repülnék haza.
empty taxi
r.baggio
MC12
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Mivel három szakszervezetből kettővel sikerült megállapodni, szvsz jogosan merül fel az emberben a kérdés h 1 szakszervezet sztrájkja mekkora működési nehézséget okoz.Különben mi értelme lenne sztrájkolni ugye 😊 ha nem okozna fennakadást, minek csinálni? 😊24.hu/fn/gazdasag/2021/07/26/ferihegy-sztrajk/ha tényleg lesz sztrájk, akkor igen, az nagyon durva fennakadásokat okozhat
Repteresektől kérdezném h ez okozhat-e fennakadást? Két hét múlva repülnék haza.
empty taxi
r.baggio
MC12
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
MC12
6 378
Különben mi értelme lenne sztrájkolni ugye 😊 ha nem okozna fennakadást, minek csinálni? 😊24.hu/fn/gazdasag/2021/07/26/ferihegy-sztrajk/ha tényleg lesz sztrájk, akkor igen, az nagyon durva fennakadásokat okozhat
empty taxi
r.baggio
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 3 éve
24.hu/fn/gazdasag/2021/07/26/ferihegy-sztrajk/ha tényleg lesz sztrájk, akkor igen, az nagyon durva fennakadásokat okozhat
empty taxi
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
24.hu/fn/gazdasag/2021/07/26/ferihegy-sztrajk/Repteresektől kérdezném h ez okozhat-e fennakadást? Két hét múlva repülnék haza.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Az unokáink meg majd el is hagyják:Na Srácok! Lányommal aki elsős volt, az írás könyvéből év közben elmaradt feladatokat oldjuk meg a nyáron gyakorlás gyanánt. A végén volt egy illetve két szó amit magam sem tudtam helyesen leírni, a benne lévő betűk kapcsolását soha nem írtam le... pedig a műszaki rajz mint olyan, 5én se tudtam 😊
évig kézzel történő gyakorlása miatt igen büszke vagyok a kézírásom külalakjára.
Az o és utána az x betű helyes kapcsolásáról van szó. Pl. oxigén, foxi.
Jelentkezzen aki le tudja írni segítség nélkül magától és nem manapság volt iskolakezdő a gyerek!!! 🤣🤣🤣
nagir
www.youtube.com/watch?v=ZCxyojg9hRY
(iszonyatosan látszik amúgy, hogy egyre kevesebbet írok kézzel)
NB2
www.google.com/amp/s/index.hu/tudomany/2015/09/08/iras_keziras_folyoiras_oktatas/amp
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
Na Srácok! Lányommal aki elsős volt, az írás könyvéből év közben elmaradt feladatokat oldjuk meg a nyáron gyakorlás gyanánt. A végén volt egy illetve két szó amit magam sem tudtam helyesen leírni, a benne lévő betűk kapcsolását soha nem írtam le... pedig a műszaki rajz mint olyan, 5én se tudtam 😊
évig kézzel történő gyakorlása miatt igen büszke vagyok a kézírásom külalakjára.
Jelentkezzen aki le tudja írni segítség nélkül magától és nem manapság volt iskolakezdő a gyerek!!! 🤣🤣🤣
nagir
www.youtube.com/watch?v=ZCxyojg9hRY
(iszonyatosan látszik amúgy, hogy egyre kevesebbet írok kézzel)
több mint 3 éve
Na Srácok! Lányommal aki elsős volt, az írás könyvéből év közben elmaradt feladatokat oldjuk meg a nyáron gyakorlás gyanánt. A végén volt egy illetve két szó amit magam sem tudtam helyesen leírni, a benne lévő betűk kapcsolását soha nem írtam le... pedig a műszaki rajz mint olyan, 5 évig kézzel történő gyakorlása miatt igen büszke vagyok a kézírásom külalakjára.
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 564
Parade,kosziMi szakmailag a neve ami a kepen van az ajto mellett. erre is muanyag ablakkent kell hivatkozni?ol-dal-be-vi-lá-gí-tó
YoungZeeZee
sutianap
több mint 3 éve
Mi szakmailag a neve ami a kepen van az ajto mellett. erre is muanyag ablakkent kell hivatkozni?ol-dal-be-vi-lá-gí-tó
YoungZeeZee
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 564
Mi szakmailag a neve ami a kepen van az ajto mellett. erre is muanyag ablakkent kell hivatkozni?több mint 3 éve
7-8 éves LG tévémen elsötétült a képernyő, minden más működik. Áramtalanítottam, kábeleket megnéztem, de minden megy, csak nincs kép, kapcsolgatni is tudom simán. Érdemes ezt javíttatni vajon, mi lehet a baja?Dobd ki
zavi27
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
7-8 éves LG tévémen elsötétült a képernyő, minden más működik. Áramtalanítottam, kábeleket megnéztem, de minden megy, csak nincs kép, kapcsolgatni is tudom simán. Érdemes ezt javíttatni vajon, mi lehet a baja?
több mint 3 éve
Igen tvn keresztül 😊Konkrétan: tévéről...Na, beújítottunk egy Samsungot.Vinyorol vagy dlna szerverről szoktatok filmet nézni?
nagylaza
Negritis
nagylaza
2018ota lévő smart samsungoknal pár hang codec ki lett vezetve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Konkrétan: tévéről...Na, beújítottunk egy Samsungot.Vinyorol vagy dlna szerverről szoktatok filmet nézni?
nagylaza
Negritis
több mint 3 éve
Na, beújítottunk egy Samsungot.Vinyorol vagy dlna szerverről szoktatok filmet nézni?
nagylaza
több mint 3 éve
Laptopon nézem...Na, beújítottunk egy Samsungot.11 esekre már be is tudod állítani 😊
nagylaza
ozibozi
több mint 3 éve
ozibozi
17 178
Na, beújítottunk egy Samsungot.11 esekre már be is tudod állítani 😊
nagylaza
több mint 3 éve
Na, beújítottunk egy Samsungot.
több mint 3 éve
a talpat meg ne nézd, legyen normális vesa rajta és vegyél egy rendes talpat vagy dobd a falra
több mint 3 éve
Tisztában vagyok vele, hogy a legrosszabbkor kérdezem. Mégis: tud valaki ajánlani egy tisztességes, megbízható, ráadásul hozzáértő tévészerelőt Bp-en? (2018-ban vásárolt Philips, fut és vibrál a kép. A márkaszerviz katasztrófa, próbálkoztunk másokkal, de ők sem keltettek bizalmat maguk iránt.)Ahogy a többiek is mondták, legegyszerűbb újat venni (Philipset én sem javaslom, rakás szar). Ha nincsenek nagy igényeid, szarér'-hugyér' kapsz 4K-s okostévét.
nagylaza
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
És végülis ennek a kritériumnak most is megfelel.Már régen elhatároztam, hogy ettől a márkától nem veszek semmit. Sajnos, zárójelbe tettem a fogadalmamat: pont ennek volt olyan méretű "lába", ami ráfért a tévészekrényre...ezeket már úgy gyártják, hogy ne érje meg javítani, csak a legritkább esetben 😕Ja. Kell venni párévente egy újat és ennyi. És ne Phillipset.
ozibozi
Sobri Jóska
nagylaza
Meccset nézni nem lehet rajta, de stabilan, passzentosan áll. 😊