Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 565
Mi szakmailag a neve ami a kepen van az ajto mellett. erre is muanyag ablakkent kell hivatkozni?több mint 3 éve
7-8 éves LG tévémen elsötétült a képernyő, minden más működik. Áramtalanítottam, kábeleket megnéztem, de minden megy, csak nincs kép, kapcsolgatni is tudom simán. Érdemes ezt javíttatni vajon, mi lehet a baja?Dobd ki
zavi27
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 3 éve
7-8 éves LG tévémen elsötétült a képernyő, minden más működik. Áramtalanítottam, kábeleket megnéztem, de minden megy, csak nincs kép, kapcsolgatni is tudom simán. Érdemes ezt javíttatni vajon, mi lehet a baja?
több mint 3 éve
Igen tvn keresztül 😊Konkrétan: tévéről...Na, beújítottunk egy Samsungot.Vinyorol vagy dlna szerverről szoktatok filmet nézni?
nagylaza
Negritis
nagylaza
2018ota lévő smart samsungoknal pár hang codec ki lett vezetve
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Konkrétan: tévéről...Na, beújítottunk egy Samsungot.Vinyorol vagy dlna szerverről szoktatok filmet nézni?
nagylaza
Negritis
több mint 3 éve
Na, beújítottunk egy Samsungot.Vinyorol vagy dlna szerverről szoktatok filmet nézni?
nagylaza
több mint 3 éve
Laptopon nézem...Na, beújítottunk egy Samsungot.11 esekre már be is tudod állítani 😊
nagylaza
ozibozi
több mint 3 éve
ozibozi
17 182
Na, beújítottunk egy Samsungot.11 esekre már be is tudod állítani 😊
nagylaza
több mint 3 éve
Na, beújítottunk egy Samsungot.
több mint 3 éve
a talpat meg ne nézd, legyen normális vesa rajta és vegyél egy rendes talpat vagy dobd a falra
több mint 3 éve
Tisztában vagyok vele, hogy a legrosszabbkor kérdezem. Mégis: tud valaki ajánlani egy tisztességes, megbízható, ráadásul hozzáértő tévészerelőt Bp-en? (2018-ban vásárolt Philips, fut és vibrál a kép. A márkaszerviz katasztrófa, próbálkoztunk másokkal, de ők sem keltettek bizalmat maguk iránt.)Ahogy a többiek is mondták, legegyszerűbb újat venni (Philipset én sem javaslom, rakás szar). Ha nincsenek nagy igényeid, szarér'-hugyér' kapsz 4K-s okostévét.
nagylaza
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
És végülis ennek a kritériumnak most is megfelel.Már régen elhatároztam, hogy ettől a márkától nem veszek semmit. Sajnos, zárójelbe tettem a fogadalmamat: pont ennek volt olyan méretű "lába", ami ráfért a tévészekrényre...ezeket már úgy gyártják, hogy ne érje meg javítani, csak a legritkább esetben 😕Ja. Kell venni párévente egy újat és ennyi. És ne Phillipset.
ozibozi
Sobri Jóska
nagylaza
Meccset nézni nem lehet rajta, de stabilan, passzentosan áll. 😊
több mint 3 éve
Már régen elhatároztam, hogy ettől a márkától nem veszek semmit. Sajnos, zárójelbe tettem a fogadalmamat: pont ennek volt olyan méretű "lába", ami ráfért a tévészekrényre...ezeket már úgy gyártják, hogy ne érje meg javítani, csak a legritkább esetben 😕Ja. Kell venni párévente egy újat és ennyi. És ne Phillipset.
ozibozi
Sobri Jóska
több mint 3 éve
ezeket már úgy gyártják, hogy ne érje meg javítani, csak a legritkább esetben 😕Ja. Kell venni párévente egy újat és ennyi. És ne Phillipset.
ozibozi
több mint 3 éve
ozibozi
17 182
ezeket már úgy gyártják, hogy ne érje meg javítani, csak a legritkább esetben 😕
több mint 3 éve
Tisztában vagyok vele, hogy a legrosszabbkor kérdezem. Mégis: tud valaki ajánlani egy tisztességes, megbízható, ráadásul hozzáértő tévészerelőt Bp-en? (2018-ban vásárolt Philips, fut és vibrál a kép. A márkaszerviz katasztrófa, próbálkoztunk másokkal, de ők sem keltettek bizalmat maguk iránt.)
több mint 3 éve
Karolina - Bartók Béla.Ez van a Karolina és a Bocskai kereszteződése környékén?Mi szeretjükÚgy volt, hogy a hétvégén megyünk a Karolina út környékére, tervbe vettük, hogy meglátogatjuk a helyet. De aztán mégse.
www.raffaelloexpress.hu/
zemanla
Viszont: ami késik, nem múlik.😊
nagylaza
Szerk: hülye vagyok, eggyel lejjebb van, megnéztem. De erre gondoltam. Jó?
slowmotion
www.raffaelloexpress.hu/kapcsolat
Pontosabban:
Karolina - Hamzsabégi.
www.google.hu/maps/place/Budapest,+Nagysz%C5%91l%C5%91s+u./@47.472922,19.0271619,16z/data=!4m5!3m4!1s0x4741ddc923f5a4a3:0xe5d41e95d69cd633!8m2!3d47.4752666!4d19.0292541
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
nyet, rosestreet, asszem interesekEz van a Karolina és a Bocskai kereszteződése környékén?Mi szeretjükÚgy volt, hogy a hétvégén megyünk a Karolina út környékére, tervbe vettük, hogy meglátogatjuk a helyet. De aztán mégse.
www.raffaelloexpress.hu/
zemanla
nagylaza
slowmotion
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Ez van a Karolina és a Bocskai kereszteződése környékén?Mi szeretjükÚgy volt, hogy a hétvégén megyünk a Karolina út környékére, tervbe vettük, hogy meglátogatjuk a helyet. De aztán mégse.
www.raffaelloexpress.hu/
zemanla
nagylaza
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
Nem XI, de olasz témához:Mi az egyik évfordulónkon az Andrássyn ettünk, valami Millennium Da Pippo volt a neve az étteremnek, nem is tudom.
De teljesen korrekt a hely, és egy olyan munkatársam mondta, hogy próbáljuk ki nyugodtan, akinek a felesége olasz.
több mint 3 éve
Szerintem is, en mondjuk csak egyszer ettem. Illetve egyszer levest, az is finom volt.Párszor ettem ott pizzát sok évvel ezelőtt, szerintem jó volt.Kásás.Ezt még már csak a tulaj miatt isEz a Komjádi? Ki a tulaj?
www.tommydinapoli.hu/
zemanla
nagylaza
De itt sose ettem jót, pedig vagy háromszor megpróbáltuk.
Sobri Jóska
warr_b
több mint 3 éve
Párszor ettem ott pizzát sok évvel ezelőtt, szerintem jó volt.Kásás.Ezt még már csak a tulaj miatt isEz a Komjádi? Ki a tulaj?
www.tommydinapoli.hu/
zemanla
nagylaza
Sobri Jóska
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Próbáld ki.Akkor most elbizonytalanodtam...Kásás.Ezt még már csak a tulaj miatt isEz a Komjádi? Ki a tulaj?
www.tommydinapoli.hu/
zemanla
nagylaza
Sobri Jóska
nagylaza
Az én gyomrom amúgyis mást vesz be, nem mérvadó.
több mint 3 éve
Akkor most elbizonytalanodtam...Kásás.Ezt még már csak a tulaj miatt isEz a Komjádi? Ki a tulaj?
www.tommydinapoli.hu/
zemanla
nagylaza
Sobri Jóska
több mint 3 éve
Kásás.Ezt még már csak a tulaj miatt isEz a Komjádi? Ki a tulaj?
www.tommydinapoli.hu/
zemanla
nagylaza