Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 3 éve
3 óra után jár, de csak ha a késést nem rendkívüli, pl. időjárási körülmény okozza. Itt viszont az okozta.Köszi szépen a válaszokat! Sejtettem azért, hogy nem lehet ezzel megfogni őket.Nem ugyanez a szitu de 4 órás késés után pl. jár kompenzáció. Feleségemnek ez 250 EUR volt legutóbb ugyanezen a járaton.
Tipikus egyébként, feleségem marosvásárhelyi, 10 éve jár/járunk haza (amikor épp van járat) repülővel, sose volt semmi, mióta a gyerekkel megyünk, ez a 4. út, Pestről még sose ment el időben a gép, de ez volt eddig a legdurvább, eddig 30-60 percek voltak.
Közben landoltak, feleségem most írja, hogy valaki rágyújtott a wc-n, örülök, hogy nem a mi gyerekünk bírta a legrosszabbul a késést. 😀
J. Dee
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Kérdésem, hogy ilyenkor van értelme reklamálni/panaszt tenni bárhol is?Azért egy próbát megérhet:
Köszi
J. Dee
flightrefund.com/hu/
több mint 3 éve
Holnap repülök, remélem nem lesz ilyen gond.🙏🏻
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Bele gondolni is felelmetes egyebkent a low-cost társaságok uzemelesebe. Erosen korbe vannak bastyazva jogokkal, s oly formaban, hogy tudjak, az utasok úgyis meg fogjak venni a sok tízezerrel kevesebb jegyet, ezzel lemondva a felxibiltasrol.2 eve mi is lemondtunk ezekről 35 ezerert dubaiba oda-vissza. Szerencsere problema mentes volt.
Nagyon kivancsi vagyok a wizz airnek mennyire és hogy jon be a maldiv lépése. Ha bejon, azt nagyon meg fogjak sinyleni szerintem a “nagyok”.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
Köszi szépen a válaszokat! Sejtettem azért, hogy nem lehet ezzel megfogni őket.Nem ugyanez a szitu de 4 órás késés után pl. jár kompenzáció. Feleségemnek ez 250 EUR volt legutóbb ugyanezen a járaton.
Tipikus egyébként, feleségem marosvásárhelyi, 10 éve jár/járunk haza (amikor épp van járat) repülővel, sose volt semmi, mióta a gyerekkel megyünk, ez a 4. út, Pestről még sose ment el időben a gép, de ez volt eddig a legdurvább, eddig 30-60 percek voltak.
Közben landoltak, feleségem most írja, hogy valaki rágyújtott a wc-n, örülök, hogy nem a mi gyerekünk bírta a legrosszabbul a késést. 😀
J. Dee
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Köszi szépen a válaszokat! Sejtettem azért, hogy nem lehet ezzel megfogni őket.Tipikus egyébként, feleségem marosvásárhelyi, 10 éve jár/járunk haza (amikor épp van járat) repülővel, sose volt semmi, mióta a gyerekkel megyünk, ez a 4. út, Pestről még sose ment el időben a gép, de ez volt eddig a legdurvább, eddig 30-60 percek voltak.
Szerkesztette: J. Dee
több mint 3 éve
Sziasztok,Borzasztóan sajnálom, pont ez volt az egyik óriási félelmem a kisgyerekkel való utazásnál.
adott a következő szituáció: a papíron 7.00-kor Marosvásárhelyre induló Wizzair gép 1,5 órája nem indul, az utasok azóta a repülőn dekkolnak (köztük a feleségem a 2 éves gyerekünkkel). Az ok az, hogy a célállomáson köd van. Csakhogy az a köd nem csak úgy hopp odakerült, már a beszálláskor nyilvánvaló volt, hogy nem fog felszállni a gép, de azért nyilván feltoltak mindenkit. 2 éves gyerekkel egy 45 perces repülő út még nem vész (ennyi lett volna), de így, hogy azóta ülnek a gépen, már totál szétesett. Tudom, ez egyéni szoc problem, csak ez a háttere, hogy miért rugózok ezen, így nyilván kicsit nagyobb az érzelmi töltet mögötte. Azt értem, hogy a ködről nem tehetnek, de az normális, hogy így is feltolnak mindenkit a gépre, és ott rohadnak a tervezett 45p helyett minimum 1,5-2 órával többet? Gondolom így kevesebbet kell fizetni a Wizzairnek. Kérdésem, hogy ilyenkor van értelme reklamálni/panaszt tenni bárhol is?
Köszi
J. Dee
Na ez az, ami kizárólag fapadosnál történhet meg, pont a fordulóidő leredukálásával és a boarding mindenkinél korábban való elkezdésével. A beszálláskor lehet, hogy nyilvánvaló volt a köd, de a kapitány bízhatott benne, hogy hamarosan fel tudnak szállni, viszont az meg attól is függ, hogy milyen slotot kapott a gép, van hogy indulásra készen kell akár 30-40 perceket is várni. A reklamálás ezért sajnos felesleges, mert ezekre fog hivatkozni majd a wizzair és a menzies is, papíron joggal.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Sziasztok,Utas bánásmód szempontjabol nem, üzletileg igen. Sajnos ez az eljaras.
adott a következő szituáció: a papíron 7.00-kor Marosvásárhelyre induló Wizzair gép 1,5 órája nem indul, az utasok azóta a repülőn dekkolnak (köztük a feleségem a 2 éves gyerekünkkel). Az ok az, hogy a célállomáson köd van. Csakhogy az a köd nem csak úgy hopp odakerült, már a beszálláskor nyilvánvaló volt, hogy nem fog felszállni a gép, de azért nyilván feltoltak mindenkit. 2 éves gyerekkel egy 45 perces repülő út még nem vész (ennyi lett volna), de így, hogy azóta ülnek a gépen, már totál szétesett. Tudom, ez egyéni szoc problem, csak ez a háttere, hogy miért rugózok ezen, így nyilván kicsit nagyobb az érzelmi töltet mögötte. Azt értem, hogy a ködről nem tehetnek, de az normális, hogy így is feltolnak mindenkit a gépre, és ott rohadnak a tervezett 45p helyett minimum 1,5-2 órával többet? Gondolom így kevesebbet kell fizetni a Wizzairnek. Kérdésem, hogy ilyenkor van értelme reklamálni/panaszt tenni bárhol is?
Köszi
J. Dee
Úgy gondolom reklamalni, panaszt tenni mindig erdemes, nyoma marad, de nem kell tole semmit varni.
Latom most gurultok a kifutopalyara BUD-on. Szep keses, nektek meg mar a boarding 6-kor elkezdodott.
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 3 éve
Sziasztok,adott a következő szituáció: a papíron 7.00-kor Marosvásárhelyre induló Wizzair gép 1,5 órája nem indul, az utasok azóta a repülőn dekkolnak (köztük a feleségem a 2 éves gyerekünkkel). Az ok az, hogy a célállomáson köd van. Csakhogy az a köd nem csak úgy hopp odakerült, már a beszálláskor nyilvánvaló volt, hogy nem fog felszállni a gép, de azért nyilván feltoltak mindenkit. 2 éves gyerekkel egy 45 perces repülő út még nem vész (ennyi lett volna), de így, hogy azóta ülnek a gépen, már totál szétesett. Tudom, ez egyéni szoc problem, csak ez a háttere, hogy miért rugózok ezen, így nyilván kicsit nagyobb az érzelmi töltet mögötte. Azt értem, hogy a ködről nem tehetnek, de az normális, hogy így is feltolnak mindenkit a gépre, és ott rohadnak a tervezett 45p helyett minimum 1,5-2 órával többet? Gondolom így kevesebbet kell fizetni a Wizzairnek. Kérdésem, hogy ilyenkor van értelme reklamálni/panaszt tenni bárhol is?
Köszi
több mint 3 éve
Köszi srácok, csak a rendszer appok több mint 2 gb/hó, így már érthető.hüjevaj - fojton jelent...
dancogo

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
meg ha sok a térkép használat érdemes wifi-n letölteni azokat a régiókat ahol sokat mászkálszKöszi srácok, csak a rendszer appok több mint 2 gb/hó, így már érthető.Mondjuk az elég sok. 😀
dancogo
Esetleg nézd meg, hogy a play áruházban nincs-e az beállítva, hogy mobilnetről is frissítheti az appokat.
dugo93
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Köszi srácok, csak a rendszer appok több mint 2 gb/hó, így már érthető.Mondjuk az elég sok. 😀
dancogo
Esetleg nézd meg, hogy a play áruházban nincs-e az beállítva, hogy mobilnetről is frissítheti az appokat.
több mint 3 éve
Köszi srácok, csak a rendszer appok több mint 2 gb/hó, így már érthető.
több mint 3 éve
Bemész a beállításokba, és fent a keresőben beírod, hogy "adathasználat"Meg tudod nézni melyik app mennyit fogyasztde abban a wifis adatforgalom is benne van, nem?
Negritis, a vajda
dancogo
Ekkor kapsz 2 találatot, "Adathasználat - Wi-Fi" és "Adathasználat"
Utóbbik kiválasztva meg tudod nézni külön-külön, melyik csatornán melyik alkalmazás mennyit használt.
Azon a képernyőn a jobb felső sarokban lévő duplanyíl ikonnal tudsz váltani a Wifi stat és a mobilnet stat között.
MIUI-ban így találod meg, valszeg a tiéden is az van.
több mint 3 éve
sztem nincs, de ha benne is van indikátornak lehet jóMeg tudod nézni melyik app mennyit fogyasztde abban a wifis adatforgalom is benne van, nem?
Negritis, a vajda
dancogo
amire tudok tippelni hirtelen hogy youtube-t 1080p-ben nézed a telefonon mert az új bírja normálisan míg korábban 480pben nézted
több mint 3 éve
Meg tudod nézni melyik app mennyit fogyasztde abban a wifis adatforgalom is benne van, nem?
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Meg tudod nézni melyik app mennyit fogyaszt
több mint 3 éve
Boomer kérdésem van. Nyáron cseréltem mobilt, eddig egy CAT-em volt, most Xiaomi. Előbbiben 2 gb mobilnetes előfizetésem volt, amit soha nem fogyasztottam el. Most a Xiaomi-nal 4 gigás, ez az új minimum, de minden hónapban már kb 20-an jön a figyelmeztetés, hogy hamarosan elfogy a mobilnet keret. Nyilván úgy gondolom, nem használom többet a telefont, több mint kétszer annyit biztosan nem. Mi lehet a baj, hogy lehet ez? Megy a Pegasus a háttérben?
több mint 3 éve
Sziasztok! Van olyan, aki itt a fórumon elvégezte a Komlósi Oktatási Stúdió riportersuliját? Jövőre szeretném megcsinálni kommentátorkodás miatt, és érdekelnének a tapasztalatok, én eddig jókat hallottam abszolút 😊 köszönöm előre is
több mint 3 éve
Így-így, lakásonként 1 kód, ha nem tudsz minden személyes adatot, akkor egyeztess a veled lakókkal.Köszönöm szépen a válaszokat, ez lett a megoldás.
Illetve ha nem a bejelentett lakcímeden élsz életvitelszerűen, akkor töltsd ki oda, ahol ténylegesen élsz.
empty taxi
Bejelentkeztem újra, és arra a címre töltöttem ki, ahol élek.
A másikat nem zártam le, nem küldtem be, remélem tesóm is tud majd nyitni magának egy újat a saját címére. 😊
több mint 3 éve
Így-így, lakásonként 1 kód, ha nem tudsz minden személyes adatot, akkor egyeztess a veled lakókkal.Illetve ha nem a bejelentett lakcímeden élsz életvitelszerűen, akkor töltsd ki oda, ahol ténylegesen élsz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
Szerintem lakásonként van egy kód. Legalábbis nekünk egy boríték jött, egy kóddal (feleségem, én meg a két gyerek).

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Tudna nekem felvilágosítást adni valaki a népszámlálás online kitöltésével kapcsolatban?A legjobb, ha egyeztetsz tesóddal és rájuk bízod a kitöltést.
Tesómhoz és a feleségéhez vagyok bejelentve, amíg nem lesz saját lakásom.
Szépen beléptem az online felületre, minden megy simán, beírom, hogy kikkel lakok együtt, majd elérek a személyre szabott kérdésekhez, és kezdik a bátyámmal. WTF?!
Nem egyénileg, egyesével, mindenkinek külön-külön kóddal belépve kell kitöltenie? Egy kód vonatkozik a teljes háztartásra?
Olyan kérdések vannak, a tököm tudja rá a választ, még a saját magamra nézve is, nemhogy a tesóm esetben. Pláne a feleségére vonatkozóan.
Nem az lenne az értelme az online kitöltésnek, hogy akkor csinálom meg amikor van időm, ők is, amikor nekik van, és nem kell összeülnie a familiának, hogy 6 órát elbaszva végigmenjünk a kérdéseken mindenkinél egymás után?
Mi van ha ők is igényeltek már kódot, és az egyikük elkezdte a kitöltést?
Lehet azt, hogy csak magamat írom be? De én nem vagyok tulajdonosa a lakásnak, bérlője sem, csak szívességből lakom ott.
Ez megint egy elég elbaszott dolog, mint mostanában minden online ügyintézési felülete az államnak. Emlékszem az előző népszámlálásra, akkor is online töltöttem ki a kérdőívet, az valahogy jobban ment.
Gomboc_Arthur
Ha esetleg nem csinálják meg online, úgyis náluk jelenik meg az aktivista.
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 3 éve
Tudna nekem felvilágosítást adni valaki a népszámlálás online kitöltésével kapcsolatban?Tesómhoz és a feleségéhez vagyok bejelentve, amíg nem lesz saját lakásom.
Szépen beléptem az online felületre, minden megy simán, beírom, hogy kikkel lakok együtt, majd elérek a személyre szabott kérdésekhez, és kezdik a bátyámmal. WTF?!
Nem egyénileg, egyesével, mindenkinek külön-külön kóddal belépve kell kitöltenie? Egy kód vonatkozik a teljes háztartásra?
Olyan kérdések vannak, a tököm tudja rá a választ, még a saját magamra nézve is, nemhogy a tesóm esetben. Pláne a feleségére vonatkozóan.
Nem az lenne az értelme az online kitöltésnek, hogy akkor csinálom meg amikor van időm, ők is, amikor nekik van, és nem kell összeülnie a familiának, hogy 6 órát elbaszva végigmenjünk a kérdéseken mindenkinél egymás után?
Mi van ha ők is igényeltek már kódot, és az egyikük elkezdte a kitöltést?
Lehet azt, hogy csak magamat írom be? De én nem vagyok tulajdonosa a lakásnak, bérlője sem, csak szívességből lakom ott.
Ez megint egy elég elbaszott dolog, mint mostanában minden online ügyintézési felülete az államnak. Emlékszem az előző népszámlálásra, akkor is online töltöttem ki a kérdőívet, az valahogy jobban ment.
több mint 3 éve
jaja, csak húzd át a felesleges karaktertakkor ne is javítsam, hogy ne legyenek lehúzások?biztosító adminos info, hogy kb. minden negyediknél elírják, de a kutyát nem érdekli, attól még beazonosítják mindenhol ahol kell.vettem egy autót a hétvégén és erről kiállítottunk egy adásvételit az eladóval. Viszont a gépjármű alvázszámát elírtuk (bekerült egy plusz "H" betű).ennyi, a kutyát nem érdekli.
Mennyire necces ez, illetve ha igen, akkor hogy érdemes javítani? Sima lehúzás elég lenne rá?
ervinator
peach
eaglesmcnabb
ervinator
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...