Kérdések bármiről
30 feliratkozó
több mint 3 éve
dugo93
4 230
Azt is vedd figyelembe, hogy szakemberekről van szó. Nekem pár éve 3x mondta, hogy ekkor meg ekkora jön, majd persze nem jelent meg, a másik fel sem vette, szóval fogtam magam és megcsináltam én.vagy kifizetsz 5-10 ezer forintot, és megcsinálja valaki, aki életvitelszerűen ezzel foglalkozikRedony zsinor (gurtni) javitas.A negyediken, enyhe tériszonnyal én leengedett redőnynél szoktam feltekerni 3-4 kört a tárcsára és a végén húzom fel. Így könnyebb csomózni is, mert nincs útban az egész redőny-henger és amúgy is kevés a hely a tokban.
a mak az, hogy a vege nem tunt el, szoval az utanaolvasasnak koszonhetoen amit eddig talaltam:
kulsotokos, tehat a veget vissza kell raknom a tetejere. ha szerencsem van hozzaferek ha a tokot kinyitom. csomoval kell odaerositeni.
ennyi lenne?
a redony termeszetesen most leengedve pihen, szoval eloszor azt fel kene tekernem es utana fuzni a veget felulre?
Aki tapasztalt az segitsen ha tud.
koszi.
YoungZeeZee
bmg
slowmotion
Tanácsot azért nem adnék 😀
több mint 3 éve
vagy kifizetsz 5-10 ezer forintot, és megcsinálja valaki, aki életvitelszerűen ezzel foglalkozikRedony zsinor (gurtni) javitas.A negyediken, enyhe tériszonnyal én leengedett redőnynél szoktam feltekerni 3-4 kört a tárcsára és a végén húzom fel. Így könnyebb csomózni is, mert nincs útban az egész redőny-henger és amúgy is kevés a hely a tokban.
a mak az, hogy a vege nem tunt el, szoval az utanaolvasasnak koszonhetoen amit eddig talaltam:
kulsotokos, tehat a veget vissza kell raknom a tetejere. ha szerencsem van hozzaferek ha a tokot kinyitom. csomoval kell odaerositeni.
ennyi lenne?
a redony termeszetesen most leengedve pihen, szoval eloszor azt fel kene tekernem es utana fuzni a veget felulre?
koszi.
YoungZeeZee
bmg
több mint 3 éve
bmg
2 681
Redony zsinor (gurtni) javitas.A negyediken, enyhe tériszonnyal én leengedett redőnynél szoktam feltekerni 3-4 kört a tárcsára és a végén húzom fel. Így könnyebb csomózni is, mert nincs útban az egész redőny-henger és amúgy is kevés a hely a tokban.
ennyi lenne?
koszi.
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 565
Redony zsinor (gurtni) javitas.a mak az, hogy a vege nem tunt el, szoval az utanaolvasasnak koszonhetoen amit eddig talaltam:
ennyi lenne?
koszi.
több mint 3 éve
Kis segítséget kérnék hátha valaki jártas. Közeleg az esküvő napja és hát augusztus végén szeptember elején lenne esedékes a nászút aztán a franc se tudja mi lesz még, de azért gondolkozunk külföldön, elsősorban Cipruson (persze lehet belföld lesz belőle majd meglátjuk). Van valakinek esetleg tapasztalata? Szállás érdekelne elsősorban, de persze főbb látnivalók, közlekedés, árak bármi jó tanácsot szívesen fogadok 😊 Booking, trivago vagy valami más esetleg? Előre is köszi!
több mint 3 éve
hát a "kert" rész az Astoria betonja 😀 de a Donna Mammától nem találtok jobbat szerintemMa már ki is próbáltuk. Pont olyan volt a tésztája, amilyennek elképzeltük. Sőt: annál is jobb. Isten áldása!😊
kristof
több mint 3 éve
Törölt felhasználó
hát a "kert" rész az Astoria betonja 😀 de a Donna Mammától nem találtok jobbat szerintem
több mint 3 éve
Mi szeretjükwww.raffaelloexpress.hu/
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 3 éve
Kedvünk támadt pizzát enni, elmentünk egy már kipróbált vendéglőbe, a Lövőház utcába (Bp.). Az egész utca zsongott, minden kocsma és étterem nyitva volt. Egyetlen kivétel akadt, történetesen éppen az a hely, ahova mi szerettünk volna beülni. Az ajtóra kitett, kreatívan rövid tájékoztatás a lényegre koncentrált: „Zárva”.A Király utcában volt még egy spéci olasz pizzéria, amit szerettünk. Szegény, a járványhelyzet áldozata lett. (Szintén a Király utcában van a Kis Itália, jó a híre, de nekem nem annyira jött be.)
Pizzafronton nem mozgok túl otthonosan: tud valaki ajánlani belterületen lévő, lehetőleg kerthelyiséges műintézményt, ahol finom és (fontos szempont!) vékony tésztájú pizzát csinálnak?
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 565
Gracias 😊jah küldeni fognak valakit aki kijön és felmériLakasbiztositas:Tájékoztasd őket, hogy megrepedt.
par napja kotottem es az utan vettem eszre, hogy egy muanyag nyilaszaroban az uveg megrepedt itt-ott.
tapasztalat, hogy milyen modon vezessem ezt fel a biztositonak?
nem tudom, hogy mikor es hogyan repedt meg.
illetve ha egy 2005-os muanyagnyilaszarot mennyire nehez kicserelni? ott is bontas meg szetveres van?
olvastam olyat hogy az uveget magat is ki tudjak cserelni.
elore is koszi a valszt.
YoungZeeZee
Nem vagy szakember, nem tudod mikor, mitől, most detektáltad, fizessenek.
A többit úgyis mondja, teszi, javasolja a biztosító.
Sobri Jóska
vagy mondják hogy hívj te valakit aki felméri
Negritis
több mint 3 éve
jah küldeni fognak valakit aki kijön és felmériLakasbiztositas:Tájékoztasd őket, hogy megrepedt.
par napja kotottem es az utan vettem eszre, hogy egy muanyag nyilaszaroban az uveg megrepedt itt-ott.
illetve ha egy 2005-os muanyagnyilaszarot mennyire nehez kicserelni? ott is bontas meg szetveres van?
elore is koszi a valszt.
YoungZeeZee
Sobri Jóska
vagy mondják hogy hívj te valakit aki felméri
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Lakasbiztositas:Tájékoztasd őket, hogy megrepedt.
elore is koszi a valszt.
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
8 565
Lakasbiztositas:par napja kotottem es az utan vettem eszre, hogy egy muanyag nyilaszaroban az uveg megrepedt itt-ott.
elore is koszi a valszt.
több mint 3 éve
Hát ha ilyen népszavazás lenne akkor az olyan lesz mint az Anschlussról volt 1938-ban 😉Belgiumot vagy Hollandiat azonnal alairnam, de sok eselyt nem latok ra 😀Teljesen elmeleti szintu kerdes:Melyik orszagot szeretned uj hazadnak?😀
Lehetne arrol nepszavazast tartani, hogy egy masik orszaghoz csatlakozzon Magyarorszag?
Van valami (nemzetkozi) jog, ami tiltja?
Borbinho
YoungZeeZee
Inkabb arra gondoltam, hogy az orosz tudasom frissitsem fel vagy a mandarint kezdjem el tanulni 😀
Borbinho
Arra nem emlékszem hogy Schuschniggot is megölték volna mint Dollfusst 34-ben, bár itt ilyen probléma nem lenne, ugyanis nem lenne ellenállás az országvezető részéről
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
ozibozi
17 183
Ha az étterem fizet juszticiának akkor nyugodtan mehet ott is 😊Ha van Game Pass + ESPN player elofizetesem (a cegemmel, nem maganszemelykent), akkor egy sport pubban Budapesten kozvetithetnek/adhatnek college + NFL meccseket?Kötve hiszem, hogy nyilvános sugárzásra jogosítana...
Borbinho
Ugyanígy attól még hogy van mondjuk Netflix előfizetésed, nem rakhatod ki pl egy étteremben a kivetítőre vacsi közben.
warr_b
több mint 3 éve
Mondjuk szerencsere itthon sztem streammel is megoldhato, sot.Ha van Game Pass + ESPN player elofizetesem (a cegemmel, nem maganszemelykent), akkor egy sport pubban Budapesten kozvetithetnek/adhatnek college + NFL meccseket?Kötve hiszem, hogy nyilvános sugárzásra jogosítana...
Borbinho
Ugyanígy attól még hogy van mondjuk Netflix előfizetésed, nem rakhatod ki pl egy étteremben a kivetítőre vacsi közben.
warr_b
Ugy se fogja ellenorizni senki. 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
Ha van Game Pass + ESPN player elofizetesem (a cegemmel, nem maganszemelykent), akkor egy sport pubban Budapesten kozvetithetnek/adhatnek college + NFL meccseket?Kötve hiszem, hogy nyilvános sugárzásra jogosítana...
Borbinho
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Ha van Game Pass + ESPN player elofizetesem (a cegemmel, nem maganszemelykent), akkor egy sport pubban Budapesten kozvetithetnek/adhatnek college + NFL meccseket?
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 3 éve
ozibozi
17 183
2 milkó felett bankja válogatja
több mint 3 éve
Willie Parker
15 387
Emlékeim szerint 3.6 millió forint az a küszöbérték, ahol a pénzintézetet a pénzmosás elleni tv. alapján ügyfél-azonosítási kötelezettség terheli, vagyis átvilágítanak.Ennyi csak? Senki nem kérdezi meg honnan loptam a pénzt, miért van ennyi kp-m, miért titkolom a NAV-tól, én is nagymamától kaptam mint Győzike?Ha bankszámlára fizetnék be készpénz fizetési korlát feletti összeget, akkor mit fognak kérni tőlem a bankban?bármit amivel igazolni tudod magad
Matthew99
személyi, jogsi, útlevél
NB2
Matthew99
több mint 3 éve
Ha nem utalod el rovid idon belul a szamladrol akkor valszeg beken fognak hagyni. Bar nyilvan ha par tizmilliot raksz fel, akkor jelzik a NAVnakEnnyi csak? Senki nem kérdezi meg honnan loptam a pénzt, miért van ennyi kp-m, miért titkolom a NAV-tól, én is nagymamától kaptam mint Győzike?Ha bankszámlára fizetnék be készpénz fizetési korlát feletti összeget, akkor mit fognak kérni tőlem a bankban?bármit amivel igazolni tudod magad
Matthew99
személyi, jogsi, útlevél
NB2
Matthew99
Szerk:
2019 majus 1 ota 10M Ft feletti osszegnel kell igazolnod, honnan van, alatta eleg szoban.
Ha ennel nagyobb osszegrol van szo, akkor menj el tobb bankfiokba szepen sorban 😀
Szerkesztette: Borbinho
több mint 3 éve
Ennyi csak? Senki nem kérdezi meg honnan loptam a pénzt, miért van ennyi kp-m, miért titkolom a NAV-tól, én is nagymamától kaptam mint Győzike?Ha bankszámlára fizetnék be készpénz fizetési korlát feletti összeget, akkor mit fognak kérni tőlem a bankban?bármit amivel igazolni tudod magad
Matthew99
személyi, jogsi, útlevél
NB2
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Ha bankszámlára fizetnék be készpénz fizetési korlát feletti összeget, akkor mit fognak kérni tőlem a bankban?bármit amivel igazolni tudod magad
Matthew99
személyi, jogsi, útlevél
több mint 3 éve
Ha bankszámlára fizetnék be készpénz fizetési korlát feletti összeget, akkor mit fognak kérni tőlem a bankban?Mi az a készpénzfizetési korlát? 😳
Matthew99
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Ha bankszámlára fizetnék be készpénz fizetési korlát feletti összeget, akkor mit fognak kérni tőlem a bankban?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.