Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 4 éve
úgy hallottam elérhető az arena4 a tcomnál..Én is frissítettem, bejött a csatorna, csak kép nem volt hozzá! Felhívtam a 1414-et, félóra egyeztetés után (messzemenően kedves és segítőkész volt a srác) átírt egy másik csomagba, van aréna 4, +10 HD csatorna, már mind a 3 tévén egyszerre nézhetünk HD-t, és még olcsóbb is lett a vége...nem kérdés, hogy megérte! 😊
nekünk az van otthon de isten biza nem találom a csatornát sehol!pedig rá is frissítettem hátha...lehet nem minden csomagban van?
yooker
Telefonáljatok, a járvány miatt már sokkal nagyobb a hatáskörük!
több mint 4 éve
köszi! mondjuk most hazajöttem gondoltam megnézem mit lehet kezdeni vele...10másodperc alatt megtaláltam a scores on/off beállítást ! 😊gamepassem viszont van nagyon szeretem is de ha felvételről néznék meccset akkorsupport.nflgamepass.com/hc/en-gb/articles/360005286153-How-can-I-hide-the-scores-for-on-demand-games-
ahol feldobja őket megnézésre ki van írva az eredmény is...
ezt el lehet tüntenti valami beállítással tudja valaki? nem feltétlenül szeretném előre tudni!
yooker
Negritis
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 566
De csak uj kotessel megy.nah ilyenünk nincs de köszi!úgy hallottam elérhető az arena4 a tcomnál..azt hiszem csak a super családi csomagban
nekünk az van otthon de isten biza nem találom a csatornát sehol!pedig rá is frissítettem hátha...lehet nem minden csomagban van?
yooker
bowl.hu/forum/amerikai-futball/arena4
r.baggio
yooker
Aprilisban kotottem, iden.nekem is ujra kene kotnom pedig szuper csaladi hd van😂
több mint 4 éve
gamepassem viszont van nagyon szeretem is de ha felvételről néznék meccset akkorsupport.nflgamepass.com/hc/en-gb/articles/360005286153-How-can-I-hide-the-scores-for-on-demand-games-
ahol feldobja őket megnézésre ki van írva az eredmény is...
ezt el lehet tüntenti valami beállítással tudja valaki? nem feltétlenül szeretném előre tudni!
yooker
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
gamepassem viszont van nagyon szeretem is de ha felvételről néznék meccset akkor ahol feldobja őket megnézésre ki van írva az eredmény is...
több mint 4 éve
nah ilyenünk nincs de köszi!úgy hallottam elérhető az arena4 a tcomnál..azt hiszem csak a super családi csomagban
yooker
r.baggio
Szerkesztette: yooker
több mint 4 éve
elvileg attól még látja csak mikor rámegy közli hogy nem elérhetőúgy hallottam elérhető az arena4 a tcomnál..azt hiszem csak a super családi csomagban
yooker
r.baggio
pl hbo volt ilyen sokáig
azóta persze lehet változott
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
úgy hallottam elérhető az arena4 a tcomnál..azt hiszem csak a super családi csomagban
yooker
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
úgy hallottam elérhető az arena4 a tcomnál..nekünk az van otthon de isten biza nem találom a csatornát sehol!pedig rá is frissítettem hátha...lehet nem minden csomagban van?
több mint 4 éve
No hát akkor 16 év vezetés után még okosabb lettem (tudom volt honnan okosodni) 😉 😛 😀
több mint 4 éve
Lúdas Solymi
8 027
Amúgy kapásból én is rávágtam volna, hogy annak van elsőbbsége aki egyenesen halad, viszont ez nem igaz a KRESZ szerint.Tapasztalat, gyakorlat velem mást mondat, de lehet, hogy szabály szerint (ennek nem tudok utána keresni) igazad van 😉Szerintem meg ha nincsen sehol semmilyen jelzőtábla akkor az bizony egyenrangú utak találkozása ahol jobbkéz szabály van. Az a baromság ha azt hiszed, hogy attól, hogy egyenesen mész akkor elsőbbséged van.Baromság már bocsánat 😉, ilyen esetben mindig az egyenesen haladónak van elsőbbsége, az egyenes út a magasabb rendű, aztán ezért a piros, és utána a zöld. Ha csak nem jelzi a betorkoló útról valami, hogy az mondjuk fő út, vagy valahol nincs jelezve, hogy ez 30-s övezet vagy lenne még egy ága az útnak és akkor esetleg jobbkéz szabály. De szerintem itt alapból kék piros zöld.Piros-zöld-kék. ez azért nem túl bonyolult1. számú függelék az 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelethezmert nem keresztezik egymást?ha van egy utca balra az miért is nem kereszteződés?😊De eleve kereszteződésben mióta lehet előzni?Nem keresztezodes volt hanem egy utca balra ..
Ha meg nem tudja befejezni az előzést a kereszteződésig az is az ő hibája.
eaglesmcnabb
De szerintem ez egy jo hulye szabaly hogy nyugodtan elozgethetek varosban allo kocsisort ha akarok....
yooker
NB2
ha jól értem:
ez kereszteződés:
ha a zöld kocsi vagy, akkor ez is kereszteződés. viszont ha a piros, akkor csak lehajtó. mondjuk a zöld csak kanyarban tudna előzni (vagy a mezőn 😀)
de nincs jogsim, csak a paraszti logikát használom 😀 akinek van majd kijavít
Borbinho
I. Az úttal kapcsolatos fogalmak
k) Útkereszteződés: két vagy több útnak azonos szintben való kereszteződése, egymásba torkollása, illetőleg elágazása.
az első az egy nagyon komoly jobbkezes kereszt, mert még meg is kell állni kötelezően előtte.
bónuszkérdés a második ábrához: na itt - ha pontos az ábrázolás - mi az áthaladási sorrend?
slowmotion
peach
dande
peach
dande
Ha jól gondolom, akkor első a piros autó, aztán a zöld és végül a kék.
De amúgy itt van pár hasznos infó:
totalcar.hu/magazin/kozelet/2019/01/09/tisztazatlan_forgalmi_helyzet/
kreszklub.hu/elsobbseg_minta.pdf
vezetunk.hu/tartalom/prezentaciok/egyeb/elsobbseg_anyag.pdf
több mint 4 éve
Elmélet: piros, zöld, kék.Gyakorlat: kék, piros, zöld.
több mint 4 éve
Baromság már bocsánat 😉, ilyen esetben mindig az egyenesen haladónak van elsőbbsége, az egyenes út a magasabb rendű, aztán ezért a piros, és utána a zöld. Ha csak nem jelzi a betorkoló útról valami, hogy az mondjuk fő út, vagy valahol nincs jelezve, hogy ez 30-s övezet vagy lenne még egy ága az útnak és akkor esetleg jobbkéz szabály. De szerintem itt alapból kék piros zöld.ha nincs kint macisajt sehol, akkor ez bezony jobbkezes utca (legfeljebb ha jófej a közútkezelő, akkor kihelyeznek 30-as karikás övezet vagy lakó/pihenőövezet táblát, hogy lehessen számítani erre).
dande
jobbkézszabálynál csak az a tuti, hogy jobbra kis ívben bármikor elsőnek kanyarodhatsz - kivéve, ha annyira keskeny az út, hogy nem férsz el a szembejövő mellett.
persze ez az elmélet, azért egy 60-70-nel karcoló terepjáró elé nem célszerű sem be-, sem kikanyarodni, mert bármilyen kártérítés ellenére nagyon fog fájni
nincs helyes sorrend, gyakorlatilag valakinek engednie kellde van, mert a pirostól jobbra nem érkezik semmi. az a tipik "valakinek engednie kell", amikor mind a négy irányból érkezik valaki, és senki sem kis ívben jobbra kanyarodva akar továbbhaladni (tehát a kereszteződés középpontján túl akar haladni)
NB2
több mint 4 éve
ozibozi
17 193
Annak lesz igaza, akinek több pénze és energiája lesz ügyvédre, szakértőre stb.
több mint 4 éve
Tapasztalat, gyakorlat velem mást mondat, de lehet, hogy szabály szerint (ennek nem tudok utána keresni) igazad van 😉Szerintem meg ha nincsen sehol semmilyen jelzőtábla akkor az bizony egyenrangú utak találkozása ahol jobbkéz szabály van. Az a baromság ha azt hiszed, hogy attól, hogy egyenesen mész akkor elsőbbséged van.Baromság már bocsánat 😉, ilyen esetben mindig az egyenesen haladónak van elsőbbsége, az egyenes út a magasabb rendű, aztán ezért a piros, és utána a zöld. Ha csak nem jelzi a betorkoló útról valami, hogy az mondjuk fő út, vagy valahol nincs jelezve, hogy ez 30-s övezet vagy lenne még egy ága az útnak és akkor esetleg jobbkéz szabály. De szerintem itt alapból kék piros zöld.Piros-zöld-kék. ez azért nem túl bonyolult1. számú függelék az 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelethezmert nem keresztezik egymást?ha van egy utca balra az miért is nem kereszteződés?😊De eleve kereszteződésben mióta lehet előzni?Nem keresztezodes volt hanem egy utca balra ..
eaglesmcnabb
De szerintem ez egy jo hulye szabaly hogy nyugodtan elozgethetek varosban allo kocsisort ha akarok....
yooker
NB2
ha jól értem:
ez kereszteződés:
ha a zöld kocsi vagy, akkor ez is kereszteződés. viszont ha a piros, akkor csak lehajtó. mondjuk a zöld csak kanyarban tudna előzni (vagy a mezőn 😀)
Borbinho
k) Útkereszteződés: két vagy több útnak azonos szintben való kereszteződése, egymásba torkollása, illetőleg elágazása.
az első az egy nagyon komoly jobbkezes kereszt, mert még meg is kell állni kötelezően előtte.
bónuszkérdés a második ábrához: na itt - ha pontos az ábrázolás - mi az áthaladási sorrend?
slowmotion
peach
dande
peach
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Szerintem meg ha nincsen sehol semmilyen jelzőtábla akkor az bizony egyenrangú utak találkozása ahol jobbkéz szabály van. Az a baromság ha azt hiszed, hogy attól, hogy egyenesen mész akkor elsőbbséged van.Baromság már bocsánat 😉, ilyen esetben mindig az egyenesen haladónak van elsőbbsége, az egyenes út a magasabb rendű, aztán ezért a piros, és utána a zöld. Ha csak nem jelzi a betorkoló útról valami, hogy az mondjuk fő út, vagy valahol nincs jelezve, hogy ez 30-s övezet vagy lenne még egy ága az útnak és akkor esetleg jobbkéz szabály. De szerintem itt alapból kék piros zöld.Piros-zöld-kék. ez azért nem túl bonyolult1. számú függelék az 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelethezmert nem keresztezik egymást?ha van egy utca balra az miért is nem kereszteződés?😊De eleve kereszteződésben mióta lehet előzni?Nem keresztezodes volt hanem egy utca balra ..
eaglesmcnabb
yooker
NB2
ha jól értem:
ez kereszteződés:
Borbinho
slowmotion
peach
dande
Szerkesztette: peach
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
En is erre jutottam, de nincs jogsim, csak utaskenti tapasztalatbol nekem ugy remlik. Meg logikailag is az jon ki.Baromság már bocsánat 😉, ilyen esetben mindig az egyenesen haladónak van elsőbbsége, az egyenes út a magasabb rendű, aztán ezért a piros, és utána a zöld. Ha csak nem jelzi a betorkoló útról valami, hogy az mondjuk fő út, vagy valahol nincs jelezve, hogy ez 30-s övezet vagy lenne még egy ága az útnak és akkor esetleg jobbkéz szabály. De szerintem itt alapból kék piros zöld.Piros-zöld-kék. ez azért nem túl bonyolult1. számú függelék az 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelethezmert nem keresztezik egymást?ha van egy utca balra az miért is nem kereszteződés?😊De eleve kereszteződésben mióta lehet előzni?Nem keresztezodes volt hanem egy utca balra ..
eaglesmcnabb
yooker
NB2
ha jól értem:
ez kereszteződés:
Borbinho
slowmotion
peach
dande
De igazabol NB2 valasza is jogos sztem, lehet KRESZben mashogy van, de eloben ugy is alkalmazkodni kell ahhoz amit az elet ad.
Volt mar olyan h ilyenkor a sofor aki mellett ultem meg a masik kocsiban ulo is mutogatott a masiknak, h menjen 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Baromság már bocsánat 😉, ilyen esetben mindig az egyenesen haladónak van elsőbbsége, az egyenes út a magasabb rendű, aztán ezért a piros, és utána a zöld. Ha csak nem jelzi a betorkoló útról valami, hogy az mondjuk fő út, vagy valahol nincs jelezve, hogy ez 30-s övezet vagy lenne még egy ága az útnak és akkor esetleg jobbkéz szabály. De szerintem itt alapból kék piros zöld.Piros-zöld-kék. ez azért nem túl bonyolult1. számú függelék az 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelethezmert nem keresztezik egymást?ha van egy utca balra az miért is nem kereszteződés?😊De eleve kereszteződésben mióta lehet előzni?Nem keresztezodes volt hanem egy utca balra ..
eaglesmcnabb
yooker
NB2
ha jól értem:
ez kereszteződés:
Borbinho
slowmotion
peach
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Mekkora komoly elemzés van it... ez tökjó 😀 Megnézem itt a képet... hát én csak pirosat/kéket látok...
Már aszittem megvakultam, vagy talán esetleg a füvön előz a zöld kocsi vagy mivan?
De akkor gondolom a 2. képen (ami nekem nem) jön be van zöld is... vagy most fog harminiksz év után kiderülni h színvak vagyok...
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
nincs helyes sorrend, gyakorlatilag valakinek engednie kell1. számú függelék az 1/1975. (II. 5.) KPM-BM együttes rendelethezmert nem keresztezik egymást?ha van egy utca balra az miért is nem kereszteződés?😊De eleve kereszteződésben mióta lehet előzni?Nem keresztezodes volt hanem egy utca balra ..
eaglesmcnabb
yooker
NB2
ha jól értem:
ez kereszteződés:
Borbinho
slowmotion
több mint 4 éve
egy beismerőt akarnak, azt nekik annyi elég, csak nem szabad semmit beismerni, a bizonyítási kényszer a hatóságon van, de aztán azt is meg lehet fellebbezni, s a közig. bíró majd megvizsgáljaBeszeltem vele tenyleg sakk mattextra bírság azon felül, hogy rá akarják verni az elsőbbségadási kötelezettség elmulasztását és közúti baleset okozását? azé' az érdekes lenne. költséget ráverhetnek, bírságot nem hiszem.
hiaba minden...rakospalitai hataruton tortent, volt kamerafelvetel
Mondtak a zsaruk hogy ha eroltetne beidezik valami eloadohoz aztan meg valami extra birsag is jon!
yooker
az meg a másik, hogy ebben a "beidézzük előadóhoz, aztán az jól megbasz" szövegben inkább azt érzem, hogy nem akarnak foglalkozni vele, inkább elrettentik.
slowmotion
Aki nem hiszi, annak utánajárnak