Kérdések bármiről
31 feliratkozó
több mint 14 éve
Note: You need cookies enabled to log in.Firefox- Eszközök-Beállítások-Tartalom
firefoxban ezt hol tudom belőni ?Mad
Itt a Felugró ablakok tiltásánál hozzáadod a megnyitni kívánt oldalt

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 14 éve
Note: You need cookies enabled to log in.firefoxban ezt hol tudom belőni ?
@KJuraszik
több mint 14 éve
ilyen oldalt kerestem, kösz még egyszer 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
valaki le tudná nekem írni, hogy google keresésnél milyen kulcsszavakat lehet használni? itt van egy példafeladat:google help
Keressen az interneten madarakkal kapcsolatos dokumentumokat! Szűrje ki a találatok közül azokat, amelyekben – a „Madár”-nak becézett – Erdei Zsolt neve szerepel! Szűkítse tovább ezen találatokat úgy, hogy legyen bennük a „tyúkész” és a „lángész” szavak közül valamelyik!
köszJJ Tiller
így elsőre azt mondanám hogy
madár +tyúkész OR lángész -"erdei zsolt"
de nem esküdnék meg rá. 😊
child please!
több mint 14 éve
valaki le tudná nekem írni, hogy google keresésnél milyen kulcsszavakat lehet használni? itt van egy példafeladat:Keressen az interneten madarakkal kapcsolatos dokumentumokat! Szűrje ki a találatok közül azokat, amelyekben – a „Madár”-nak becézett – Erdei Zsolt neve szerepel! Szűkítse tovább ezen találatokat úgy, hogy legyen bennük a „tyúkész” és a „lángész” szavak közül valamelyik!
kösz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Honnan lehet playbookot letölteni?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nagyon szepen koszonom Tomeee es JayB-nek a privat uzenetet!Orulok, mint majom a farkanak! 😀
:cool:
több mint 14 éve
Továbbra is várok a hidemyass-hez hasonló oldalt, ahonnan meg lehet olyan oldalakat nyitni, amit a rendszergazda letiltott a hálózatról.
több mint 14 éve
Tomeee
753
Sziasztok!Megy PM.
Nem akartam beoffolni sehova a kerdesemmel, itt latom lehet barmit kerdezni.
Nos! Szepen lemaradtam par meccsrol a week1-et illetoen (PHI-GB-t lattam sport2on, a tobbirol lemaradtam) 😕 Van ra mod, hogy valahonnan letolni a meccseket lehetoleg HD-ban? Torrent vagy fajlmegoszto szinten kerdezem... Tudtok valami tippet? 😊
Koszonettel, Ocsi.ocsisajt
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sziasztok!Nem akartam beoffolni sehova a kerdesemmel, itt latom lehet barmit kerdezni.
Nos! Szepen lemaradtam par meccsrol a week1-et illetoen (PHI-GB-t lattam sport2on, a tobbirol lemaradtam) 😕 Van ra mod, hogy valahonnan letolni a meccseket lehetoleg HD-ban? Torrent vagy fajlmegoszto szinten kerdezem... Tudtok valami tippet? 😊
Koszonettel, Ocsi.
több mint 14 éve
Webkamerával kapcsolatos gondom lenne...Annyi a történet,hogy szedtem le hozzá netről telepítőt,fel is raktam normálisan,de ahogy az msn-ben próbáltam mindenki azt mondja,hogy nem látják a képet,mert rögtön visszadobja nekik.Viszont én a sajátomat tökéletesen látom.???
Valami ötlet valakinek?JoeyPorter

több mint 14 éve
Tehát igen, kell egy Gmail-es fiók hozzá? 😊A Google-féle online táblázatokat csak gmail-fiókkal rendelkező ember tudja kezelni? Mármint gondolom beleírni akárkinek lehet, akinek alapból engedélyezve van, de megcsinálni csak gmail-es csinálhatja?nyitsz egy gmaileset aztán egy fiókba importálod az összes többet, ennyiJJ Tiller
Kéne egyet csinálni, mondjuk kicsit zavar, hogy van már hotmail-es, citromail-es, freemail-es meg yahoo-s fiókom is, de ha kell ehhez egy másik, nincs sok lehetőségem... :/csabi19
Az lesz a többivel, bár a Gmail nem a kedvencem, de ez a legkisebb gondom most. 😊

több mint 14 éve
A Google-féle online táblázatokat csak gmail-fiókkal rendelkező ember tudja kezelni? Mármint gondolom beleírni akárkinek lehet, akinek alapból engedélyezve van, de megcsinálni csak gmail-es csinálhatja?nyitsz egy gmaileset aztán egy fiókba importálod az összes többet, ennyi
Kéne egyet csinálni, mondjuk kicsit zavar, hogy van már hotmail-es, citromail-es, freemail-es meg yahoo-s fiókom is, de ha kell ehhez egy másik, nincs sok lehetőségem... :/csabi19

---
több mint 14 éve
A Google-féle online táblázatokat csak gmail-fiókkal rendelkező ember tudja kezelni? Mármint gondolom beleírni akárkinek lehet, akinek alapból engedélyezve van, de megcsinálni csak gmail-es csinálhatja?Kéne egyet csinálni, mondjuk kicsit zavar, hogy van már hotmail-es, citromail-es, freemail-es meg yahoo-s fiókom is, de ha kell ehhez egy másik, nincs sok lehetőségem... :/

több mint 14 éve
Tud valaki a Hydemyass-en kívül olyan oldalt, ami "elrejti" az embert. Az valamiért nem nagyon akar most nekem menni.
több mint 14 éve
Webkamerával kapcsolatos gondom lenne...Annyi a történet,hogy szedtem le hozzá netről telepítőt,fel is raktam normálisan,de ahogy az msn-ben próbáltam mindenki azt mondja,hogy nem látják a képet,mert rögtön visszadobja nekik.Viszont én a sajátomat tökéletesen látom.Valami ötlet valakinek?

több mint 14 éve
Azt adott játékon belül tudom állítani vagy "központilag" is?Látott már valaki olyat, hogy lövöldözős játékoknál (CoD, Sas) nem működik a billentyűzet. Az egér jó de se mozogni se kilépni nem lehet. A menüben még minden okés csak mikor játszani kéne akkor vége. Okozhat ilyet a SP3? Vagy valakinek valami mentő ötlete?Matthew99Nincs a játékirányítás konzolra állítva?JayB
Azon gondolkoztam, hogy lehet hogy a Winfos cseszett el valamit telepítés közben és kéne rátolni egy frissítő telepítést hátha egyenesbe húzza magát.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Látott már valaki olyat, hogy lövöldözős játékoknál (CoD, Sas) nem működik a billentyűzet. Az egér jó de se mozogni se kilépni nem lehet. A menüben még minden okés csak mikor játszani kéne akkor vége. Okozhat ilyet a SP3? Vagy valakinek valami mentő ötlete?Matthew99Nincs a játékirányítás konzolra állítva?
több mint 14 éve
Látott már valaki olyat, hogy lövöldözős játékoknál (CoD, Sas) nem működik a billentyűzet. Az egér jó de se mozogni se kilépni nem lehet. A menüben még minden okés csak mikor játszani kéne akkor vége. Okozhat ilyet a SP3? Vagy valakinek valami mentő ötlete?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Ha Uránból jössz és leszállsz a Petőfi utcánál (Magasház)l ott van csatlakozás a 37-esre az közvetlenül a suli előtt áll meg (Rodostó utcai megálló)Hát Urántól fogom közelíteni a sulit.PTE Pollack-ra (Boszorkány u.) hányas buszok mennek?Bébéattól függ honnan
ha arra gondolsz, hogy mi áll meg ott, akkor 30ast és 32est ajánlom, bár nemtom 30as útvonalán (Ifjúság út) mennyire kavar be a földtúrás. SPAR környékén kell leszállnod, felsétálsz ott egy dombra és készpassz
32es az fönt megy, leszállsz asszem a Szőlőskert megállónál és lesétálszkonqueror
Úgy nézem, hogy marad a 27-es, Ifjúság úton leszállok és kezdem az erőltetett hegymenetet.
Majd még a csatlakozásnak járok utána, bár nagy eséllyel nem ér annyit az egész.Bébé
Ha pedig továbbmész a busszal akkor a Kórház térnél van csatlakozás a 36-osra amivel a Szőlőskertnél le tudsz szállni és megközelíteni hátulról a sulit vagy a végállomás MTA Székház megállótól kell lesétálni

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 14 éve
hálókábellelWifivel vagy hálókábellel kötöttétek rá a másodikgépre? Véletlenül nem állítottatok be olyat az első gépen, hogy a hálózatot kizárólag ezen gép számára engedélyezi, vagy valami hasonlót?F.Schleckna most én kérdezeksenki? 😛konqueror
van egy vezetékes internet (T-Home), egy laptop rányomva, megy a net, minden fasza. a gond az, hogy másik gépnek is kéne internetet varázsolni, de nem megy a másik gépnek (észleli a hálózatot, csak a netet nem). T-Home arcok aszonták, hogy egy gépre kötik ők be vezetékkel, ha másik gépet akarok rá, akkor azt magamnak kell megoldani routerrel. van az is, de mégse megy, és a másodlagos laptopon úgyse megy a net ha direktbe rá van kötve, szóval gyanú szerint a másodlagos laptopon kell valamit beállítani, tűzfal, hálózat, fasztudja
na ez a kérdés 😀 hogy tudnék mindkét gépre netet bűvölni? előre is thxkonqueror
első gépen nemtom, most hirtelen nem találtam ilyen featuret. hol kéne keresnem?
több mint 14 éve
Wifivel vagy hálókábellel kötöttétek rá a másodikgépre? Véletlenül nem állítottatok be olyat az első gépen, hogy a hálózatot kizárólag ezen gép számára engedélyezi, vagy valami hasonlót?na most én kérdezeksenki? 😛konqueror
van egy vezetékes internet (T-Home), egy laptop rányomva, megy a net, minden fasza. a gond az, hogy másik gépnek is kéne internetet varázsolni, de nem megy a másik gépnek (észleli a hálózatot, csak a netet nem). T-Home arcok aszonták, hogy egy gépre kötik ők be vezetékkel, ha másik gépet akarok rá, akkor azt magamnak kell megoldani routerrel. van az is, de mégse megy, és a másodlagos laptopon úgyse megy a net ha direktbe rá van kötve, szóval gyanú szerint a másodlagos laptopon kell valamit beállítani, tűzfal, hálózat, fasztudja
na ez a kérdés 😀 hogy tudnék mindkét gépre netet bűvölni? előre is thxkonqueror