Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 3 éve
Bruyneel szerint azért nem voltak képek Superman Lópezről, mert az exkluzívan a Netflixé a jog a Movistarról szóló sorozatunk miatt.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ja ráadásul a semmiből bukkant fel Champoussin feje. Nagyot ment. Elképesztően jó szakasz volt.De fura ez, hogy top 10-bol kiszáll valaki…Lopezzel mi történt?Nem reagált Yates támadására, és elmentek. Nem volt érdek a hátsó csoportban, négy perc hátránya lett. Aztán feladta.
somoskovig
Nomac
Viszont nagyon mókás vége lett a szakasznak, a csávó feje tuti meme lesz, amikor betámadta oket másféllel a vége előtt 😊
somoskovig
Ha már itt vagy, remélem láttad, hogy volt egy SOMOS felirat is nem sokkal a cél előtt. 😊
Szerkesztette: iktriad
több mint 3 éve
De fura ez, hogy top 10-bol kiszáll valaki…Lopezzel mi történt?Nem reagált Yates támadására, és elmentek. Nem volt érdek a hátsó csoportban, négy perc hátránya lett. Aztán feladta.
somoskovig
Nomac
Viszont nagyon mókás vége lett a szakasznak, a csávó feje tuti meme lesz, amikor betámadta oket másféllel a vége előtt 😊
több mint 3 éve
Lopezzel mi történt?Nem reagált Yates támadására, és elmentek. Nem volt érdek a hátsó csoportban, négy perc hátránya lett. Aztán feladta.
somoskovig
több mint 3 éve
no
7 302
A kerdes nem az hogy konkurencia vagy sem, sot igazabol az a jo ha hasonlo erejueknel picit jobb. Az ut eldonti ki az erosebb (remelhetoleg o) es akkor lenne megfelelo segitseg is. A kerdes hogy a csapat ugy indul e neki hogy erdekli a GC vagy sem. Az utobbi esetben mindegy hogy o a GC kutya es a legjobb benne
több mint 3 éve
Ez egyértelmű, inkább arra akartam utalni, hogy nem biztos, hogy ő Valternek lesz konkurencia, mert a versenyzése alapján nem egy összetett menő, hanem inkább ilyen szökő-maki.persze, de azért kettőt be is húzott, most szerintem nem fogja, de megint ő bírta a legtovább.Storer nem gyenge Vueltát tol, Valternek komoly lesz jövőre a konkurencia házon belül is.Szépen megy 1-1 szakaszon, de mondjuk 2 óra hátrányból könnyű szökdösni.
eaglesmcnabb
somoskovig
Ekkora hátrányban nem nehéz szökni, de azért végigvinni más tál tészta.
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
persze, de azért kettőt be is húzott, most szerintem nem fogja, de megint ő bírta a legtovább.Storer nem gyenge Vueltát tol, Valternek komoly lesz jövőre a konkurencia házon belül is.Szépen megy 1-1 szakaszon, de mondjuk 2 óra hátrányból könnyű szökdösni.
eaglesmcnabb
somoskovig
Ekkora hátrányban nem nehéz szökni, de azért végigvinni más tál tészta.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Storer nem gyenge Vueltát tol, Valternek komoly lesz jövőre a konkurencia házon belül is.Szépen megy 1-1 szakaszon, de mondjuk 2 óra hátrányból könnyű szökdösni.
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Storer nem gyenge Vueltát tol, Valternek komoly lesz jövőre a konkurencia házon belül is.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Guillaume Martin mennyit kap Roglictól egy TT-n?Ő még előtte van, megpróbálnám a helyében betámadni valamelyik emelkedőn hátha
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Ha Roglic nem borul meg, akkor elmondhatjuk, hogy 3 baromi unalmas Grand Tourt láttunk idén.Minden nagy kapott egyet. A keresztbe húzás meg ilyen-olyan okokból nem ment.
Jughead
több mint 3 éve
Jughead
5 215
Ha Roglic nem borul meg, akkor elmondhatjuk, hogy 3 baromi unalmas Grand Tourt láttunk idén.
több mint 3 éve
Támadni nem fog.Valamelyik hegyen nem fog támadni? Vagy elég ha valahol minimálisra csökkenti a hátrányt?Szerintetek melyik szakasz van kinézve arra, hogy Roglic megnyerje a Vuelta-t?Az időfutam.
bcsarli
gdavid
bcsarli
Előtte levőket a Jumbo irambol megeszi, többinek ad IT-n.
Mondjuk ha úgy érzi tart majd egy erő demonstrációt valahol, de a tavalyi TDF után lehet biztosra megy.
több mint 3 éve
Szerintem igen, de a fontosabb, hogy a Jumbo szerint is.Akkor az 1-2 ezeken a hegyeken úgyis elvérzik?Lesz még hegy bőven, de minek égetné az energiát? Az első 2 helyezett nem játszik igazából, a mögötte lévőknek simán ad másfél-két percet az ITT-n.Valamelyik hegyen nem fog támadni? Vagy elég ha valahol minimálisra csökkenti a hátrányt?Szerintetek melyik szakasz van kinézve arra, hogy Roglic megnyerje a Vuelta-t?Az időfutam.
bcsarli
gdavid
bcsarli
gdavid
bcsarli
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 3 éve
Akkor az 1-2 ezeken a hegyeken úgyis elvérzik?Lesz még hegy bőven, de minek égetné az energiát? Az első 2 helyezett nem játszik igazából, a mögötte lévőknek simán ad másfél-két percet az ITT-n.Valamelyik hegyen nem fog támadni? Vagy elég ha valahol minimálisra csökkenti a hátrányt?Szerintetek melyik szakasz van kinézve arra, hogy Roglic megnyerje a Vuelta-t?Az időfutam.
bcsarli
gdavid
bcsarli
gdavid
több mint 3 éve
Lesz még hegy bőven, de minek égetné az energiát? Az első 2 helyezett nem játszik igazából, a mögötte lévőknek simán ad másfél-két percet az ITT-n.Valamelyik hegyen nem fog támadni? Vagy elég ha valahol minimálisra csökkenti a hátrányt?Szerintetek melyik szakasz van kinézve arra, hogy Roglic megnyerje a Vuelta-t?Az időfutam.
bcsarli
gdavid
bcsarli
több mint 3 éve
Valamelyik hegyen nem fog támadni? Vagy elég ha valahol minimálisra csökkenti a hátrányt?Szerintetek melyik szakasz van kinézve arra, hogy Roglic megnyerje a Vuelta-t?Az időfutam.
bcsarli
gdavid
több mint 3 éve
Szerintetek melyik szakasz van kinézve arra, hogy Roglic megnyerje a Vuelta-t?Az időfutam.
bcsarli
több mint 3 éve
Szerintetek melyik szakasz van kinézve arra, hogy Roglic megnyerje a Vuelta-t?
több mint 3 éve
És ettől milyen izgalmat vársz?www.nemzetisport.hu/kerekpar/vuelta-ismet-storer-gyozott-roglic-megint-leadta-a-pirosat-2846121Lehetnek itt még izgalmak 😊?
dande
no
dande
Tukorsima Roglic győzelem meg mindig kb 1.1-es odds.
Ebből a mezőnyből kb csak Bernal lehetne eleg jó de a Girora sikerült felkészülnie, ide nem.
Egyébként Masra kiváncsi vagyok, csak olyan konstans tier2-esnek tűnik. Megnézem ha ráépítenének csak egy csapatot.
több mint 3 éve
Max akkor lehet izgalom, ha a Movistar duója összedolgozik és nem elégszik meg beszari módon a dupla dobogóval. Az Ineos úgy tűnik benézte ezt a versenyt, hiába erős a sor ha a formaidőzítés nincs meg.
több mint 3 éve
no
7 302
nem latom, de legyen 😊www.nemzetisport.hu/kerekpar/vuelta-ismet-storer-gyozott-roglic-megint-leadta-a-pirosat-2846121Lehetnek itt még izgalmak 😊?
dande
no
dande
több mint 3 éve
www.nemzetisport.hu/kerekpar/vuelta-ismet-storer-gyozott-roglic-megint-leadta-a-pirosat-2846121Lehetnek itt még izgalmak 😊?
dande
no