Kerékpár
23 feliratkozó
több mint 4 éve
Melóban bekapcsolom az eurosport playert sz utolsó 2 km-re...Mondom ez miafasz, nem tudom értelmezni...
Szerencsére mar egyedül voltam mert itt kajabáltam a folyosóm mint vmi hülye 🤣🤣🤣
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Atyaég még én is megkönnyeztem. 😊(kutyát nem érdekli itt Magyarországon, de Evenepoel sem emberből van baszdki, 8 hónap kihagyás után 21 évesen így visszatérni...)
több mint 4 éve
A nap/hét/hónap képe.több mint 4 éve
Ha ezt Sipi látná
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Igen, rá emlékeztem én is.Volt már magyar versenyző vezető pozícióban Grand Tour versenyen?Nem, Bodrogi volt egyszer dobogós touron asszem összetettben de annyi
Kampman
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Volt már magyar versenyző vezető pozícióban Grand Tour versenyen?Nem, Bodrogi volt egyszer dobogós touron asszem összetettben de annyi
Kampman
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Volt már magyar versenyző vezető pozícióban Grand Tour versenyen?Nem. Trikót se viselt eddig soha senki előtte.
Kampman
több mint 4 éve
Volt már magyar versenyző vezető pozícióban Grand Tour versenyen?Nem.
Kampman
több mint 4 éve
És nem úgy, mint anno Vasseur, hogy elengedtek egy szökést, hanem izomból ott maradt szinte az elején egy ilyen szakaszon.
több mint 4 éve
Nincsenek szavak Valterre!
több mint 4 éve
Valter Attila a legnagyobb király 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Aztakurva, Ati rózsaszínben, zokogok!
több mint 4 éve
Landa a spanyol Pinot, életben nem volt még nagy körverseny amin az elképzelései szerint gond nélkül végigment.
több mint 4 éve
Rohadt pech, de ilyenkor mindig az a kérdésem kívülről okoskodva és úgy, hogy nem láttam az esetet: ha tudod, hogy gázos a helyszín, te nem sprint győzelmet akarsz, semmi értelme tolakodnod, akkor nem megérné az a pár másodperc, amit esetleg lemaradsz és így csökkented a bukás esélyét? Persze ilyen módon sem lehet mindent kizárni, de amit tud, ésszel tegyen meg az ember...sajnálom.3 kilométerig szoktak menni az összetett esélyesek a sprinterek vonataival. Ha 3 km-en belül történik bukás, mindenki azonos idővel érkezik meg a csoportból, tehát onnan már csak megérkezni kell. Ez a bukás 4-4,5 km-nél történt, ha jól emlékszem, ami extra pech, mert párszáz méter után visszavehettek volna és mehettek volna a boly végére.
dande
több mint 4 éve
Rohadt pech, de ilyenkor mindig az a kérdésem kívülről okoskodva és úgy, hogy nem láttam az esetet: ha tudod, hogy gázos a helyszín, te nem sprint győzelmet akarsz, semmi értelme tolakodnod, akkor nem megérné az a pár másodperc, amit esetleg lemaradsz és így csökkented a bukás esélyét? Persze ilyen módon sem lehet mindent kizárni, de amit tud, ésszel tegyen meg az ember...sajnálom.
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
telex.hu/sport/2021/05/12/mikel-landa-bukas-feladas-giro-ditalia-5-szakasz-caleb-ewan-gyozelem

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
... már olvasom, hogy feladta. Remélem azért nem lett nagy baj!Ez a mai befutó útvonal a szűk útjával és a járdaszigeteivel eléggé érdekes elképzelés volt. Csóri Landa.Azt már lehet tudni, hogy tudja-e folytatni?
Mikey
nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Ez a mai befutó útvonal a szűk útjával és a járdaszigeteivel eléggé érdekes elképzelés volt. Csóri Landa.Azt már lehet tudni, hogy tudja-e folytatni?
Mikey

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Ez a mai befutó útvonal a szűk útjával és a járdaszigeteivel eléggé érdekes elképzelés volt. Csóri Landa.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
telex.hu/sport/2021/05/11/giro-d-italia-4-szakasz-sestola-emelkedo-valter-attila-feher-triko-osszetett-hatodik

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Nouveau maillot blanc du #Giro : Attila Valter ! pic.twitter.com/s3K5MOwmFT
— Équipe Cycliste Groupama-FDJ (@GroupamaFDJ) May 11, 2021