NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Domoulin szép teljesítményt nyújt. Pont annyival erősebb Froomenál, mint fordítva volt ez a Giron. Lesz két 2. helye. Mindenki döntse el, hogy ez jobb-e, mint egy győzelem és egy 4. hely.
több mint 6 éve
Roglic TT-n tarthatja ezt, Froome lemaradhat a dobogóról.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Mindenki játsza az eszét aztán Froome pénteken odabasz 3 percre mindenkit 😀
több mint 6 éve
Froome már 4 km-el ezelőtt is sokkal pörgősebbel tekert, mint a többiek. Nem bírja
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Dumoulint is megértem, hogy nem mert hosszabbat nyitni, de a végén thomas úgyis odaveri szerintem.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Dumolin na végre bmeg
több mint 6 éve
Froome kivan mint a kutya. Nem értem mért nem támadja Domoulin.
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Domoulin kb annyit tud, mint Froome, ami a Girot nézve megsüvegelendő. Kristálytisztán Thomas a legerősebb. Csak a Sky nem ismerte be eddig.
több mint 6 éve
Ezért kéne mennie Dumoulinnek, ha nem megy be 1 perc alá Thomas-szal szemben esélye sem leszszerk.: mondjuk innen szokott támadni Froome 😀
Szerkesztette: eaglesmcnabb
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Szerintem Froome nincs olyan erőben, mint az elmúlt években. Thomas pedig nagyon kompaktnak tűnik.
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Nekem ez a biathlon üldözéses verseny megoldás tetszene. Mondjuk lehetne egy ilyen szakasz az utolsó előtti. Aki végül először ér a célba, az nyeri a TDF-et. A szakaszon elért győzelmet meg kiszámíthatnák utólag is, ahogy sífutásban szokták a Tour de ski alatti üldözéses versenyek esetén, h ki teljesítette leggyorsabban az adott szakaszt. A rajtolás meg annyira kellene eltolni, h mondjuk teszem azt 15 perc után jöjjön a hullám. Ha abba a különbségbe befér 10 ember valós hátránnyal való indítása, akkor annyi, ha 20-an vannak 15 percen belül, akkor 20-an. Lényeg, h 15 perc feletti hátránnyal egyszerre indulhasson mindenki, senki nem kíváncsi több órára szétnyújtott mezőny szórványokban történő tekerésére. Viszont, ha a top10 esélyesek indulnak addigi hátrányuknak megfelelő különbségekkel a sárga trikóa után, az egy iszonyat jó szakaszt eredményezhetne. Mindenki saját zsíron, csapat nélkül. A szakasz hossza 70-80 km-nél ne legyen lehetőleg hosszabb, és legyen ilyen intenzív, mint a mai, ne legyen benne sok sík, csak hegymenet és lejtmenet.
Persze egy ilyen szakasz kicsit elvenné a többi elől a showt. Kis túlzással a megelőző 3000km eredményeihez képest egy ilyen szakaszon mutatott okos, erős versenyzéssel kis túlzással, legalábbis a top 10-én belül akár feje tetejére is lehetne állítani az összetettet. Míg a többi szakaszon a másodpercekért menne a harc itt súlyos percek kerulhetnének kiosztásra. Tavaly számolgattam, h hány olyan kilométere volt a 3 hétnek, ahol az összetett esélyesek segítők nélkül head-to-head tudtak egymással versenyezni. A szám valahol pont ilyen 60-70 km között volt. Míg egy ilyen szakasz során alapból mennének ennyit egymás ellen saját zsíron. Mindenesetre én szívesen vennék egy ilyen szakaszt a 3. hét szombatján. Az ITT-t meg pakolják vagy péntekre vagy 1 héttel korábbra.
Szerkesztette: dawyd728
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Ennek a szakasznak így sok értelme nincs. Akkor legalább raktak volna még bele vagy 50-60 km hegyes-dombos részt 2-3 kategóriás hegyekkel és lehetett volna egyből királyetapnak nevezni. De így, hogy besűrítettek 3 hegyet összesen 60 km-re még inkább elérték ne legyen semmi akció. Csak még jobban kedveznek a Sky-nak mert így még lehet az összes segítő fogja bírni utolsó hegyig a tempót, főleg ha megint hozzák ezt a tutyi-mutyi tempót.Ez tényleg úgy lett volna vlmivel elfogadhatóbb, hogy külön időkkel indítják őket és majd a végén levonják azokat a különbségeket.Így az élmenők se tudtak volna annyira taktikázni,nem tudták volna bevárni a segítőiket és tényleg mehetett volna a 65 km egymás ellen.
Szerkesztette: Mr.Breaker
több mint 6 éve
És a nagy találmány következtében a Sky vonat hamarabb összeállt.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 6 éve
Ma hogy lesz ez a hullámokban történő indítás? Hány embert indítanak egyszerre és milyen időközönként? Nem találom sehol....Na végül nem is lett belőle semmi 😀 de hülye ötlet volt amúgy is
gabokocka
több mint 6 éve
Holnapi szakaszt hol tudom nézni majd streamen?www.firstonetv.net/Live/France/RTS-Un-26
Vrij6
én itt szoktam, még a bankbiztonság sem szokta offolni, úgyhogy szerintem neked is fog működni
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
twitter.com/Laura_Meseguer/status/1021832498156904448Ezt csak most láttam. Hova esett be, te jó ég.
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Egy hete olvastam valahol, h 20 fős csoportokból 3 vagy 4 és utánuk egyszerre az összes többi. A csoportok egymástól 700 m távolságból indulnak. Na most csak az elmúlt 24 órában egy olyan hírt nem találok a lebonyolításról, ahol a 700 m szerepelne egy cikkben is. Szóval passz.
több mint 6 éve
www.google.hu/amp/amp.timeinc.net/cyclingweekly/news/racing/tour-de-france/tour-de-france-grid-start-387824%3Fsource%3DdamÉn ennyit tudok nem hiszem hogy sokkal egyértelműbb lesz bárhol .
több mint 6 éve
Ma hogy lesz ez a hullámokban történő indítás? Hány embert indítanak egyszerre és milyen időközönként? Nem találom sehol....Én se találok, jöhetnek az infók. 😀
gabokocka
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Ma hogy lesz ez a hullámokban történő indítás? Hány embert indítanak egyszerre és milyen időközönként? Nem találom sehol....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Na ez a mai is max bemelegítésnek volt jó. Holnapi rövid szakaszt lehet végignézem elejétől a végéig. Remélem nem okoz csalódást.Amúgy aki szétátkozta a Mitcheltont az lassan levehetné már az átkot. Elég sokk volt már a Giro is, nem kell még további pofon.
több mint 6 éve
index.hu/sport/bringa/2018/07/24/varjas_istvan_rejtett_elony_motor_mechanikai_dopping_tour_de_france_armstrong/Minden évben egyszer-kétszer körbejárja a médiát (biztos kifogy az interjúkból kapott pénzből), csak az a baj, hogy néha magának mond ellent, és igazi bizonyítékot sem szolgáltatott...
Vrij6
Mint már írtam, volt már ilyenre példa, tudomásom szerint ez az első/egyetlen(??) - inkább azzal van a gond, hogy megint a Skujins eset kapcsán most 38ezer ilyen clickbait cikket kell írni... ehh.
www.cyclingnews.com/news/uci-confirms-motorised-doping-uncovered-at-cyclo-cross-world-championships/
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Gilbert te jó ég... 😮És az esését élőben mutatták. Azt hittem ott van vége a csávónak. Örülök, hogy megúszta.
Mikey
több mint 6 éve
index.hu/sport/bringa/2018/07/24/varjas_istvan_rejtett_elony_motor_mechanikai_dopping_tour_de_france_armstrong/
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv