NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 748
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Szerintem nem a Sky tesz rosszat, hanem az összes többi.Ha kifejted talán vita is kialakulhat.
gdavid
több mint 6 éve
Szerintem nem a Sky tesz rosszat, hanem az összes többi.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Nem volt egy rossz TDF, de a jó 3hetes továbbra sem ilyen. Az meg, h Thomas nyert számomra semmivel nem különb, mint a korábbi évek Froome-Sky győzelmei. Elvileg Thomas az, aki jót tesz a kerékpársportnak, hát nem tudom Froomehoz képest ez miben nyilvánul meg. Mindenesetre aki rosszat tesz az a Sky. Thomas ugyanúgy csapata erőfölényét kihasználva nyert magabiztosan. Ha Dumoulin 2015-től a Skyban tekerne, akkor most nyerte volna min. a 4. Grand Tourját. A szakaszok jelentős részét neutralizálja a Sky. Az ellenfelek első támadásaival előbb max csak a segítőket tudják fárasztani. Ez pedig ilyen szoros mezőnyben igen is számít. A komplett tdf-ről kimaradó soruk is erősebb, mint bármely összetett esélyes kiszolgáló személyzete. Az meg, h Dumoulin a hátránya 3/4-ét annak köszönhette, h defektet kapott egy szakasz utolsó 5km-én, az borzasztóan dühítő.
BTW kíváncsi vagyok a vb pálya miatt milyen mezőny lesz a Vueltán.
több mint 6 éve
Mikey
18 758
A Movistar azért nagyon kemény, hogy a Vueltán is bejátssza a "háromkapitányos" módszert. Tök jól bejött a Touron is.
több mint 6 éve
Kérdés, hogy definiálod a top-ot. Ha Top10-et nézed akkor ok. Ha hosszúkörön aki győzelemre esélyes akkor nem igazán legalábbis az utóbbi 2 éve eléggé lapos lett.Azèrt Quintana megint hatalmas csalódàs volt. Èvek óta megy a duma, hogy majd most ès mindig felsül. Nem is èrtem mièrt emlegetik a top versenyzők között.Grand Tourok
FViktor93
Giro d’Italia
Összetett verseny (2014)
Fiatalok versenye (2014)
3 szakaszgyőzelem
Tour de France
Hegyi összetett (2013)
Fiatalok versenye (2013, 2015)
2 szakaszgyőzelem
Vuelta ciclista a España
Összetett verseny (2016)
Kombinációs verseny (2016)
1 szakaszgyőzelem
2 csapatidőfutam győzelem
Egyhetes versenyek
Baszk körverseny (2013)
Katalán körverseny (2016)
Tour de Romandie (2016)
Tirreno–Adriatico (2015, 2017)
Vuelta a Burgos (2013, 2014)
Oké, hogy eléggé eltolta ő és a csapata a Tour-t tavaly és idén, de ha ő nem élversenyző akkor nem tudom ki az...
flzoli
Tegyük hozzá, hogy nincs csapat körülötte, aki csak őt segítené és szvsz a 3 kör közül a TDF ami legkevésbé fekszik neki útvonal szinten.
több mint 6 éve
Most nezem, hogy 2007ben Thomas az utolso elotti, 140. Helyen vegzett az osszetettben. Ejha. 😀Jó azért ő 2012-ig főleg pályakerékpárra fokuszált, nem véletlen Olimpia Bajnok.
Vrij6
több mint 6 éve
Azèrt Quintana megint hatalmas csalódàs volt. Èvek óta megy a duma, hogy majd most ès mindig felsül. Nem is èrtem mièrt emlegetik a top versenyzők között.Grand Tourok
FViktor93
Giro d’Italia
Összetett verseny (2014)
Fiatalok versenye (2014)
3 szakaszgyőzelem
Tour de France
Hegyi összetett (2013)
Fiatalok versenye (2013, 2015)
2 szakaszgyőzelem
Vuelta ciclista a España
Összetett verseny (2016)
Kombinációs verseny (2016)
1 szakaszgyőzelem
2 csapatidőfutam győzelem
Egyhetes versenyek
Baszk körverseny (2013)
Katalán körverseny (2016)
Tour de Romandie (2016)
Tirreno–Adriatico (2015, 2017)
Vuelta a Burgos (2013, 2014)
Oké, hogy eléggé eltolta ő és a csapata a Tour-t tavaly és idén, de ha ő nem élversenyző akkor nem tudom ki az...
több mint 6 éve
Top versenyző, hisz tvaly behúzta a Girot, de valójában kissé balfasz, mivel nem leli a győzelmi taktikát, még egy olyan Giron vagy Touron se, ahol kb. egy jó szakasszal 3 hetest lehet nyerni.Azèrt Quintana megint hatalmas csalódàs volt. Èvek óta megy a duma, hogy majd most ès mindig felsül. Nem is èrtem mièrt emlegetik a top versenyzők között.gondlom a dobogói miatt, dehát azok se most voltak...
FViktor93
Viszont remélem Dumoulin most már top versenyző Soldi szerint is. 😀
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Azèrt Quintana megint hatalmas csalódàs volt. Èvek óta megy a duma, hogy majd most ès mindig felsül. Nem is èrtem mièrt emlegetik a top versenyzők között.gondlom a dobogói miatt, dehát azok se most voltak...
FViktor93
Viszont remélem Dumoulin most már top versenyző Soldi szerint is. 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
FViktor93
2 173
Azèrt Quintana megint hatalmas csalódàs volt. Èvek óta megy a duma, hogy majd most ès mindig felsül. Nem is èrtem mièrt emlegetik a top versenyzők között.
több mint 6 éve
Most nezem, hogy 2007ben Thomas az utolso elotti, 140. Helyen vegzett az osszetettben. Ejha. 😀Csak a puffin adot neki erőt!
Vrij6
több mint 6 éve
Unalmas volt ez a francia kör sajnos. Sprinterek nélkül a lapos szakaszok érdektelen vonatozássá silányultak, a hegyek meg csapat időfutammá....
Minden esetre Thomas szimpatikus figura, jó lenne ha kapna még GT-ket egyedüli kapitányként.
több mint 6 éve
Most nezem, hogy 2007ben Thomas az utolso elotti, 140. Helyen vegzett az osszetettben. Ejha. 😀
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Mikey
18 758
Thomas megcsinálta. Örülök neki.
több mint 6 éve
Wow, Roglic. Nem lesz semmi, ha Froome előtt végez majd az összetettben.
több mint 6 éve
Hát ma nem lesz Giro-s csodaszakasz Froometól.
több mint 6 éve
Domoulin szép teljesítményt nyújt. Pont annyival erősebb Froomenál, mint fordítva volt ez a Giron. Lesz két 2. helye. Mindenki döntse el, hogy ez jobb-e, mint egy győzelem és egy 4. hely.amúgy az epic hogy előtte fél órával írtad hogy ugyanannyit tudnak 😀
tüsi91
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Danny
1 726
Ha Froome megindul mint a Giron vajon a sky mit csinálna?Ismet tortenelmet irna.
Toca
több mint 6 éve
Ha Froome megindul mint a Giron vajon a sky mit csinálna?
több mint 6 éve
Mikey
18 758
Feszegessük, a kokszos Froome ennyire bírja a Tourt, akkor a nem kokszos Domoulin hogyan bírja még jobban kérdést?Ha rendszeresen olvasod a topikot, akkor tudhatod, hogy a sportértéke miatt írtam és nem azért mert #mindenkidoppingol
tüsi91
több mint 6 éve
Danny
1 726
Thomas parade amit megy. Egyetlen rossz pillanata nem volt a Touron.
több mint 6 éve
tüsi91
11 023
Feszegessük, a kokszos Froome ennyire bírja a Tourt, akkor a nem kokszos Domoulin hogyan bírja még jobban kérdést?
több mint 6 éve
Mikey
18 758
Mindenki játsza az eszét aztán Froome pénteken odabasz 3 percre mindenkit 😀Vagy holnap nyom egy Landist.
Toca
több mint 6 éve
dawyd728
3 851
Jó volt ez a szakasz. Mondjuk többet reméltem hónapokkal ezelőtt.Thomas kimagaslik.