Kerékpár

23 feliratkozó

több mint 5 éve
no Baltimore Ravens 8 590
Nem ertem a sky-t. G-nek 130 ember sem tudna segiteni. Ganna eleg lenne oda.
A szerencse nem kiseri tovabbra sem.
több mint 5 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Vlasov kuka, Thomas vergődik... Szépen fejre állt a fantasym...
Akkor már nyerjen Nibali vagy egy fiatal

több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
Kíváncsi vagyok a mai szakaszra, durva ez így az elején. A Jumbo például egyből elszállhat ha Kruijwijk ma is gyenge lesz
FLZOLI
És az Astana is teljesen ha Fuglsang is elszáll, 3 nap alatt 3 esélyes ember esne ki.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Kíváncsi vagyok a mai szakaszra, durva ez így az elején. A Jumbo például egyből elszállhat ha Kruijwijk ma is gyenge lesz

több mint 5 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 486 — Big Penix Energy
Alaphilippe számomra hihetetlen viccemberré vált itt a Liege-Bastogne-Liege-en
Roglic viszont ezt nagyon megérdemelte 😊
Heisman Trophy
Igen, kicsit talán fejébe szállt a dicsőség a VB címmel, ez jót tesz neki szerintem, hogy kicsit visszatérjen a földre. Én nagyon kedvelem, de ez az ő szintjén is unfair volt.
viszont kedveli Taylor Phinney Instant karma tweetjét. tudja, hogy hülye volt

több mint 5 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 096 — je suis poloska
Heisman Trophy
vissza is sorolták a sprintje miatt

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
bello23 Indianapolis Colts 13
 twitter.com/laflammerouge16/status/1312775118964350978
több mint 5 éve

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 5 éve
 telex.hu/sport/2020/10/01/valter-attila-interju-giro-ditalia-ujra-magyar-kerekparos
empty taxi
Nagyon kivancsi leszek, tenyleg egy csapat akik csak magukert jottek es semmifele kotelezettseg nelkul tolhatjak. Csak ok kineztek maguknak 10-15 szakaszt es azert tobb ilyen csapat van. Meglatjuk mi lesz belole.

Ora itt azt mondta valaki hogy a GC a terepe, jobban jarna ha arra koncentralna mint egy szakaszra
több mint 5 éve
Vlasov nagy tipp volt, illetve jo huzas volt fantasyben xd

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
 telex.hu/sport/2020/10/01/valter-attila-interju-giro-ditalia-ujra-magyar-kerekparos

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Az angolok jol dontottek a prologon. 2 jo csapattal kulonbozo kvalitasokkal es 15 km utan lehet kapaszkodni ellenuk. Vlasov-nak orulok, tole varom a paradet.

EF-Vaughters a legnagyobb kiraly. Igy kell a merevseget klasszisul kihasznalni.
több mint 5 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 485 — Bla, bla, bla
Na Attila bekerült a közvetítésbe, csak MÁL bukása miatt, utána jött a mentő...
Heisman Trophy
López hogy a francba esett el?
Mikey
 eurosport.hosszabbitas.hu/videok/lopez-oriasit-bukott-a-giro-elso-szakaszan

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 022
Heisman Trophy
López hogy a francba esett el?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve

több mint 5 éve
15:53-kor indul Valter.
Valamit tudhatnak, ha utoljara inditja a csapata.

több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Most végeztem a Tour-ral!
Roglic szimpatizánsként nagyon szomorú volt h így lett 2.!
Pogacar nagyot ment és teljesen megérdemelten nyert!
Ő totál laza volt, míg Roglic profiként viselkedett az időfutam ,bemelegítésén'! Még Wiggins is megjegyezte ,h itt gond nem lehet'!
Annak viszont örülök h nem Sagané lett a zöld! Végre a leggyorsabb nyert!
több mint 5 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Nem örülök neki, de legalább így majd mehet Tourra remélhetőleg..

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Valter uj csapata az FDJ.

Nem gondoltam volna hogy pont a kedvenceimhez megy 😊
eaglesmcnabb
Nem szeretem a francia csapatokat, temető szinte az összes a komolyabb nevek szempontjából.

Viszont Valternak ez jó lehet, Gaudu szintű segítő lehet ott.

több mint 5 éve
Valter uj csapata az FDJ.

Nem gondoltam volna hogy pont a kedvenceimhez megy 😊

több mint 5 éve
Ki mit vár az idei Giro-tól? Elég gyenge a mezőny, sokan odaérhetnek. Kár, hogy Nibali nincs nagy formában, mehetne még egy nagyot a rózsaszín trikóért.
FLZOLI
Én most kivételesen leszarom az élmezőnyt hogy ki fog nyerni, annak fogok drukkolni hogy Valter versenyképes legyen (végső helyezéstől függetlenül).

A végső győztesre annyit tippelek, hogy szerintem nem nyer Thomas, és Vlasov meglepetést okozhat, top3 simán benne lehet neki, de győztesre sem elképzelhetetlen.
eaglesmcnabb
én pont Fuglsangot akartam írni titkos(?) esélyesként. MA Lopez a Tour után nem hinném, hogy tényező lesz az összetettben, de a hegyeken nagy segítség lehet a többi jó Astana-s összetett menőnek. Mellette Kruijswijk, Thomas, Yates.. jó kis Giro lesz
dancogo
Fuglsang szerintem nem bírja a nagy hegyeket és az időfutamot hogy esélyes legyen.
Kb
***** Thomas, Kruijswijk
**** Yates
*** Nibali, Fuglsang
** Majka, Vlasov
* Soler, Zakarin, Lopez, Keldermann

több mint 5 éve
Szerintem pedig jó és érdekes lesz a Giro hogy ennyi az outsider 😊
Meg lesz Valter is. Másik meg hogy hiába a Tour a legnagyobb és a Vueltara jutottam ki mert itt élünk, a Giro a szívem csücske a GT-k közül

több mint 5 éve
dancogo Minnesota Vikings Indiana Hoosiers 2 486 — Big Penix Energy
Ki mit vár az idei Giro-tól? Elég gyenge a mezőny, sokan odaérhetnek. Kár, hogy Nibali nincs nagy formában, mehetne még egy nagyot a rózsaszín trikóért.
FLZOLI
Én most kivételesen leszarom az élmezőnyt hogy ki fog nyerni, annak fogok drukkolni hogy Valter versenyképes legyen (végső helyezéstől függetlenül).

A végső győztesre annyit tippelek, hogy szerintem nem nyer Thomas, és Vlasov meglepetést okozhat, top3 simán benne lehet neki, de győztesre sem elképzelhetetlen.
eaglesmcnabb
én pont Fuglsangot akartam írni titkos(?) esélyesként. MA Lopez a Tour után nem hinném, hogy tényező lesz az összetettben, de a hegyeken nagy segítség lehet a többi jó Astana-s összetett menőnek. Mellette Kruijswijk, Thomas, Yates.. jó kis Giro lesz
több mint 5 éve
FLZOLI

több mint 5 éve