Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 13 éve
Én úgy tudom, hogy nem rossz. Kb. Andyval megy egy szinten.Egyébként, akiről mindenki elfeledkezett, mint fehér trikó esélyes, az Uran. Szerintem még ő is odaérhet.Schleckhegyen jó, Taaramaet erősebbnek hittem Uran így bőven esélyes. A FDJ nem ment olyan szarul TTT-n, ebből kiindulva viszont Jeannesson is jó lehet TT-n. Uran hogy megy TT-n?eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Egyébként, akiről mindenki elfeledkezett, mint fehér trikó esélyes, az Uran. Szerintem még ő is odaérhet.Schleckhegyen jó, Taaramaet erősebbnek hittem Uran így bőven esélyes. A FDJ nem ment olyan szarul TTT-n, ebből kiindulva viszont Jeannesson is jó lehet TT-n. Uran hogy megy TT-n?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Hát ha Te így, akkor én is. Az hogy nem szóltam eddig hozzá, az nem azt jelenti, hogy nem nézem 2 évtizede a Tour-t. És minden egyéb más bringaversenyt. Doppingolt? Igen. Megengedett mennyiség van? Igen (bár klenbuterolnál azt hiszem nincs, de van egy szint ami alatt semmi haszna). Az alatt volt? Igen. Contadornak szurkolok? Nem. Tudtad értelmezni az előző hozzászólásom lényegét? Nem. Ha újra elolvasod és rájössz, hogy mit is akartam mondani, mi a problémám a WADA-val és társaival, akkor jelezd és folytathatjuk.gdavidEgyszerűen erre nem a válasz, fogalmam sincs miről beszélsz.
több mint 13 éve
Hát ha Te így, akkor én is. Az hogy nem szóltam eddig hozzá, az nem azt jelenti, hogy nem nézem 2 évtizede a Tour-t. És minden egyéb más bringaversenyt. Doppingolt? Igen. Megengedett mennyiség van? Igen (bár klenbuterolnál azt hiszem nincs, de van egy szint ami alatt semmi haszna). Az alatt volt? Igen. Contadornak szurkolok? Nem. Tudtad értelmezni az előző hozzászólásom lényegét? Nem. Ha újra elolvasod és rájössz, hogy mit is akartam mondani, mi a problémám a WADA-val és társaival, akkor jelezd és folytathatjuk.Komolyan nem értem ezt a Contador + állítólag fertőzött hús = dopping témát. A megengedett mennyiség 1 ezrelékét (máshol 4 század részét írnak) találták a szervezetében. Ennél már csak az volt viccesebb, amikor Kelli White-ot olyan szer miatt tiltották el és törölték a világbajnoki címeit, ami nem is volt rajta a doppinglistán. Én nem tudom, hogy a doppingellenes szervek milyen jogelv mentén működnek, de hogy az nem felel meg a fejlett világban használt BTK., PTK., nemzetközi jog, illetve alkotmányjog alapelveinek az biztos.gdavidImádom a 'tegnap még vattaárusból lett tdf szakértőket' 😛
A megengedett mennyiség 0. Annál többet találtak benne. VAn egy határ, h a labornak milyen küszöbérték felett kell tudnia kimutatni a doppingot. Ez az alatt a küszöb alatt volt, de a labor nem a minimum elvárást tudta csak teljesíteni, ezért kimuatta azt a mennyiséget is ami Contadorban volt, és ami több mint a megengedett, mivel az 0, nulla, zero, cero.
A történet meg sok helyen sántít, először még az Astana szakács is azt mondta, h nem csinált ACnek húst, aztán módosította, magával a történettel is csak jó sokára álltak elő, a blokk is hónapok nem volt meg, aztán meg csak úgy előkerült, stb.
+ aki látott már 0,0001nél több kerékpár versenyt, az pontosan tudja, h egy elcseszett vérdoppingról van szó. Abban a vérben amit adtak neki, még volt klenbuterol. Azt a vért edzésközben szedték le tőle, csak edzésközben, ilyen cuccokat használt.Black_Adder
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Egyébként, akiről mindenki elfeledkezett, mint fehér trikó esélyes, az Uran. Szerintem még ő is odaérhet.
több mint 13 éve
Frank nagyon erős, hihetetlen könnyedén tekert fel. Evans is ott van, bár nála mindig benne van, hogy lesz egy hegy, és megrogy, bár most ezt nehéz elképzelnem. Basso is jó, Contadoron meglepődtem, és Andy meg görcsös. Nagyon.De Weert ha így folytatja, bejöhet az első 8-ba is akár, szurkolok neki. Kár, Van Den Broeck sérüléséért, Vanendert jól bírta a mai szakaszt, lett volna Jürgennek egy jó segítője... 😕
több mint 13 éve
Komolyan nem értem ezt a Contador + állítólag fertőzött hús = dopping témát. A megengedett mennyiség 1 ezrelékét (máshol 4 század részét írnak) találták a szervezetében. Ennél már csak az volt viccesebb, amikor Kelli White-ot olyan szer miatt tiltották el és törölték a világbajnoki címeit, ami nem is volt rajta a doppinglistán. Én nem tudom, hogy a doppingellenes szervek milyen jogelv mentén működnek, de hogy az nem felel meg a fejlett világban használt BTK., PTK., nemzetközi jog, illetve alkotmányjog alapelveinek az biztos.gdavidImádom a 'tegnap még vattaárusból lett tdf szakértőket' 😛
A megengedett mennyiség 0. Annál többet találtak benne. VAn egy határ, h a labornak milyen küszöbérték felett kell tudnia kimutatni a doppingot. Ez az alatt a küszöb alatt volt, de a labor nem a minimum elvárást tudta csak teljesíteni, ezért kimuatta azt a mennyiséget is ami Contadorban volt, és ami több mint a megengedett, mivel az 0, nulla, zero, cero.
A történet meg sok helyen sántít, először még az Astana szakács is azt mondta, h nem csinált ACnek húst, aztán módosította, magával a történettel is csak jó sokára álltak elő, a blokk is hónapok nem volt meg, aztán meg csak úgy előkerült, stb.
+ aki látott már 0,0001nél több kerékpár versenyt, az pontosan tudja, h egy elcseszett vérdoppingról van szó. Abban a vérben amit adtak neki, még volt klenbuterol. Azt a vért edzésközben szedték le tőle, csak edzésközben, ilyen cuccokat használt.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Komolyan nem értem ezt a Contador + állítólag fertőzött hús = dopping témát. A megengedett mennyiség 1 ezrelékét (máshol 4 század részét írnak) találták a szervezetében. Ennél már csak az volt viccesebb, amikor Kelli White-ot olyan szer miatt tiltották el és törölték a világbajnoki címeit, ami nem is volt rajta a doppinglistán. Én nem tudom, hogy a doppingellenes szervek milyen jogelv mentén működnek, de hogy az nem felel meg a fejlett világban használt BTK., PTK., nemzetközi jog, illetve alkotmányjog alapelveinek az biztos.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Ez a szakasz óriási csalódás volt nekem, aki egy Andy vs Contador párharcot várt, ehhez képest mind a kettő gyenge (ezen a szakszon legalábbis azok voltak). Mondjuk még azt mondom Contador érthető is, mert hát megnyert egy nagyon kemény Girot, és a Tour első hetén is esett-kelt, ami szintén nem használt neki (ennek ellenére nem ezt vártam tőle, főleg nem azt hogy ilyen passzív lesz).1.) Andy miért volt gyenge? Csak Contadorra figyelt, Bassoval is Evansszel tudott menni. A kis dombocska azért teljesen más mint egy meredek és hosszú hegy. Neki mindig is az utóbbi feküdt
De hogy Andy mit csinált egész évben?Mert, hogy ennél tavaly sokkal jobb volt. A mai szakaszon is alig bírta a tempót, és akkor még arról nem is beszéltem, hogy a múlt héten egy kis dombocskán is lemaradt.
Ha csak a mai szakasz után kéne véleményt mondanom, akkor én esélyesebbnek látom Andynál Bassot, Evanst, és még a bátyját is (Samut is idevenném csak ő sajnos a hegyek előtt túl sok időt vesztett).
Ennek ellenére azt mondom, hogy én még mindig bízok bennük (a két esélyesben), de eddig ez mind a kettőjüktől semmi.
Ja és még azt hozzátenném, hogy látom itt sokan nagyon örülnek Contador "leszereplésének", de azt hozzátenném, hogy Girón lévő Contador a mai hegyen egy fél percet simán vert volna mindenkire. 😉Jughead
2.) Vert volna. Ja Indurain meg 2× annyit vert volna, meg Merckx, meg Hinault, meg Anquetil, meg Armstrong. Kb ennyi értelme van erről beszélni, mint az általam említett nevekről. És itt azért keményebb a mezőny, mint a Giron volt. Nem az a Contador van itt, és nem az a mezőny és nem azok a hegyek, nem az az aszfalt, nem az a tempó /*és nem az a hús 😛 😊*/
3.) Ha a nagy nevek nem mennek olyan jól, az csak jót tesz a versenynek. Nekem ez sokkal jobban tetszik, mint a tavalyi kétesélyes játék...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Ez a szakasz óriási csalódás volt nekem, aki egy Andy vs Contador párharcot várt, ehhez képest mind a kettő gyenge (ezen a szakszon legalábbis azok voltak). Mondjuk még azt mondom Contador érthető is, mert hát megnyert egy nagyon kemény Girot, és a Tour első hetén is esett-kelt, ami szintén nem használt neki (ennek ellenére nem ezt vártam tőle, főleg nem azt hogy ilyen passzív lesz).A Giro nem Tour. Ott ellenfele sem volt gyakorlatilag, itt azért vannak nevek.
De hogy Andy mit csinált egész évben?Mert, hogy ennél tavaly sokkal jobb volt. A mai szakaszon is alig bírta a tempót, és akkor még arról nem is beszéltem, hogy a múlt héten egy kis dombocskán is lemaradt.
Ha csak a mai szakasz után kéne véleményt mondanom, akkor én esélyesebbnek látom Andynál Bassot, Evanst, és még a bátyját is (Samut is idevenném csak ő sajnos a hegyek előtt túl sok időt vesztett).
Ennek ellenére azt mondom, hogy én még mindig bízok bennük (a két esélyesben), de eddig ez mind a kettőjüktől semmi.
Ja és még azt hozzátenném, hogy látom itt sokan nagyon örülnek Contador "leszereplésének", de azt hozzátenném, hogy Girón lévő Contador a mai hegyen egy fél percet simán vert volna mindenkire. 😉Jughead
Basso és Cadel meg annyira erősek voltak, hogy vertek Andy-ra kőkemény 0 mp-t. Azon az Andy-n akinek igazán érdekében állt Frank után iramot menni, hogy még az a 20 mp se legyen köztük. Tényleg... 😀
Contadornak meg hoznia kell Andy-n, Basson és Cadelen is, nem fog ennyit egyikre se ráverni TT-n. Franknak még kell cirka 1 perc előny a többiekhez képest, és Ő lesz a Favorit.
Cadel meg évek óta bizonyítja hogy nem fog nyerni. Sastre-t sem verte meg TT-n, ha ő a legerősebb is képes perceket kapni az utolsó héten, annyira örök második, hogy idén sem nyer szerintem. Basso viszont jónak tűnik, kár hogy síkon kapott rendesen.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
+1. Bár a ha szó teszi érdekessé a sportot és a ha szó ad nekünk okot vitára. Az sztem vitán felüli, hogy egy jó passzban lévő Contador amelyik versenyen elindul azt meg is nyeri. Azért lesz jó az idei Tour, mert nincs formában, Andy Schleck pedig idén egyenlőre nem olyan kiemelkedő, mint tavaly.Ja és még azt hozzátenném, hogy látom itt sokan nagyon örülnek Contador "leszereplésének", de azt hozzátenném, hogy Girón lévő Contador a mai hegyen egy fél percet simán vert volna mindenkire. 😉JugheadIgen, az a Contador lehet. De itt NEM tud úgy menni, ez nem az a Contador. Innentől felesleges belemenni a mi lenne ha kérdésbe.shawnka
Én nagyon drukkolok Cadelnek. Frank Schleckre sztem egy bő percet képes lenne verni a kronón, Andyra valamivel kevesebbet. HA ezen az intervallumon belül marad nyerhet.
több mint 13 éve
Ja és még azt hozzátenném, hogy látom itt sokan nagyon örülnek Contador "leszereplésének", de azt hozzátenném, hogy Girón lévő Contador a mai hegyen egy fél percet simán vert volna mindenkire. 😉JugheadIgen, az a Contador lehet. De itt NEM tud úgy menni, ez nem az a Contador. Innentől felesleges belemenni a mi lenne ha kérdésbe.
több mint 13 éve
Jughead
5 205
Ez a szakasz óriási csalódás volt nekem, aki egy Andy vs Contador párharcot várt, ehhez képest mind a kettő gyenge (ezen a szakszon legalábbis azok voltak). Mondjuk még azt mondom Contador érthető is, mert hát megnyert egy nagyon kemény Girot, és a Tour első hetén is esett-kelt, ami szintén nem használt neki (ennek ellenére nem ezt vártam tőle, főleg nem azt hogy ilyen passzív lesz). De hogy Andy mit csinált egész évben?Mert, hogy ennél tavaly sokkal jobb volt. A mai szakaszon is alig bírta a tempót, és akkor még arról nem is beszéltem, hogy a múlt héten egy kis dombocskán is lemaradt.
Ja és még azt hozzátenném, hogy látom itt sokan nagyon örülnek Contador "leszereplésének", de azt hozzátenném, hogy Girón lévő Contador a mai hegyen egy fél percet simán vert volna mindenkire. 😉
több mint 13 éve
Tud valaki olyan oldalt, ahol csapat alapján lehet szűrni az egyéni állására?Gogofelmész a tour oldalára, és az F3 lenyomása után beírod a kívánt csapat nevét, majd hevesen nyomogatod az entert.
több mint 13 éve
Tud valaki olyan oldalt, ahol csapat alapján lehet szűrni az egyéni állására?
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 13 éve
Többet nem szabad kapni, TT-n megcsaphatja 😀 De örülök Jeanessonnak is, végre egy francia, aki közel áll egy trikóhoz, és nem egy kamu pöttyössel 😀 Amúgy nem emlékszem mikor voltak ilyen jók a franciák Touron, Vöki is bírja magát, Peraud is elismerésre méltó, 34 éves, 2 éve országútizik, és ma is beért 26-nak 😊Taaramaet benéztem, még jó hogy fantasyban Jeannesson megkapta a bizalmat. Gesink lefőtt, többi tippem még bejöhet...eaglesmcnabbHat a Taaramae tippeddel még mindig közelebb állsz mint mindenki más a Gesinkel 😀
15 emberből csak Te nem tettél GesinkreFa
Contador vagy nagy taktikus, vagy kurvagyenge, vagy kifogyott a marhahús, mondjuk egymás után 2szer nehéz lenne bemagyarázni 😀
több mint 13 éve
Mondtam, hogy Cunyesz qrva jó önmagához képest, sima TOP10, Evans-t is mondtam, hogy erős. Persze lehet még betli napjuk, de tényleg erősek. Contador viszont önmagához képest gyenge, de én Andyt se érzem igazán erősnek. Szvsz Basso-Evans-Andy a 3 favorit. Köztük most nehezen tudnék választani. Franknek nagyon örülnék, de ő cronón annyira gyengus, hogy vmi überbrutál nagy győzelemmel lenne esélye. Pedig neki nagyon tudnék örülni, hogy megint egy igazi hegymászó nyerjen.
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
cadel legkesobb az alpokban ugyis elbassza. ne legyen igazam de szvsz ennel mar volt erosebb is es akkor is kepes volt elkurni. samu jol inditott ma de csak ezert ne legyen mar eros mert "hazai palyan" odarakott neki.
ha nem voeckleren van a sarga gyanitom nem "kocogjak" igy vegig a ardidont az elmenok.
viszont contadort azert nem irnam le. kapott szaros 13 mpet egy ilyen szakaszon ez azert messze van a lefolestol ...
ellenben durva kiszamolni. touron ha landist nem szamitom 13 eve varok arra h a topfavorit akitol hanyok legalabb egy kicsiket megboruljon a hegyen. es lon 😊
több mint 13 éve
No akkor! A tavalyi bajnok meg van ütve, de még hozzá mérem az időket:F.Schleck -2'11"
Evans -1'54"
A. Schleck -1'43"
Basso -44"
Cunego -38"
Contador
Sanchez +11"
több mint 13 éve
tüsi91
11 023
Igen ugye Armstrong éra előtti utolsó évben duplázott, meg előtte lévő években vmikor volt dobogós mindkettőn egy évben, ha jól tévedek. Contador dobogóra talán felférhet.Persze az én nagy kedvencem Pantani meg tudta csinálni de az más helyzet volt és más útvonalak ill. más típusú versenyzők. Ezt a duplázást nagyon sokáig senki nem fogja megcsinálni...danylyHát én nagyot csalódtam eddig Contador-ban. Ez egy nagy 0 teljesítmény volt tőle. Nem ezt vártam.Szerintem teljesen papírforma. Nem hiába mondták, hogy ha vmikor nem lehet duplázni, az az idei év. Brutál kemény Giro volt és Contador 1000szer jobb formában volt, mint pl. a tavalyi Touron. Jó volt a formaidőzítése, utána kicsit pihent, de másfél hónap alatt két GTn jól teljesíteni a mai időkben nehéz, majdhogynem lehetetlen.
danyly
Frank Schleck és Samuel Sanchez, Cadel a 3 legerősebb + Andy Schleck. Ha Evans nem fől le óriási sansza van. Cunegoval viszont nem lőttem mellé, hogy jó lesz.tüsi91
Gesink + 17'44". Erős.
több mint 13 éve
Fa
232
Taaramaet benéztem, még jó hogy fantasyban Jeannesson megkapta a bizalmat. Gesink lefőtt, többi tippem még bejöhet...eaglesmcnabbHat a Taaramae tippeddel még mindig közelebb állsz mint mindenki más a Gesinkel 😀
15 emberből csak Te nem tettél Gesinkre
több mint 13 éve
Persze az én nagy kedvencem Pantani meg tudta csinálni de az más helyzet volt és más útvonalak ill. más típusú versenyzők. Ezt a duplázást nagyon sokáig senki nem fogja megcsinálni...Hát én nagyot csalódtam eddig Contador-ban. Ez egy nagy 0 teljesítmény volt tőle. Nem ezt vártam.Szerintem teljesen papírforma. Nem hiába mondták, hogy ha vmikor nem lehet duplázni, az az idei év. Brutál kemény Giro volt és Contador 1000szer jobb formában volt, mint pl. a tavalyi Touron. Jó volt a formaidőzítése, utána kicsit pihent, de másfél hónap alatt két GTn jól teljesíteni a mai időkben nehéz, majdhogynem lehetetlen.
danyly
Frank Schleck és Samuel Sanchez, Cadel a 3 legerősebb + Andy Schleck. Ha Evans nem fől le óriási sansza van. Cunegoval viszont nem lőttem mellé, hogy jó lesz.tüsi91
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Taaramaet benéztem, még jó hogy fantasyban Jeannesson megkapta a bizalmat. Gesink lefőtt, többi tippem még bejöhet...
több mint 13 éve
Ma nagyon kötözködős hangulatomban vagyok, de Jenőéknek azt is megsúghatná valaki, hogy Samu egyszerűenn nem baszk.SchleckAki az Euskaltelben van az baszk, tökmindegy, hogy Sydney-ben vagy Madridban született-e, már mehet az ETA-ba.
több mint 13 éve
Fa
232
Fehér Jeannesson lett. Pöttyös meg Samu