Kerékpár
24 feliratkozó
több mint 13 éve
Az utóbbi időben egyszerűen nincs igazán jó olasz kerekes - sajnos.Egyszerűen erővel, és taktikával hegyen nem lehet megütni Contadort.
Ezen tény ismerete gondolom még a minimális lelkesültséget is nullára redukálja, így se a tour-on, se a giron-n nincs igazi támadás, csak amolyan alibik, mint tavaly a Schleck-féle.
több mint 13 éve
Én egyáltalán nem arról írtam, hogy Contador hosszú hajrát nyitott. Persze az utolsó 30 km folyamatosan emelkedett (kivéve két nyereg részt ill. az utolsó 1 km ahol még lejtett is). Én arra gondoltam, hogy több akció, mennek Contador után, de Scarponi elhalt kísérletén kívül nem volt semmi (utána le is maradt, minden erejét elvesztette). Az, hogy 6 km-el a vége előtt elindult Nibali már halott ügy volt, de lehet ő úgy gondolta még meglehet Contador. De sajnos a spanyol nagyon erős volt.Nekem pedig egyáltalán nem meglepő Rujano Guillem hegyi erőssége. És ő még hegyi időfutamban is első 10-ben lesz biztos.
Nincs papírforma hegyi befutó esetén, ki mikor indul, mikor érzi azt, hogy most kell menni. Persze csapattaktika van de sokszor borul az is.
Menchov-ot pl. csak Sastre tudta segíteni a többi elhalt.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Rövid volt? Contador kifejezetten hosszú hajrát indított, a papírforma szerint ennél sokkal rövidebb befutó lett volna. Az emberek meg nem impotensek voltak, hanem Contador volt bivalyerős láthatóan. Inkább Rujano a meglepetés. Szakasz még nyerhet, de nem hiszem, hogy fog, a kisebb hegyeket nem szereti, az ilyen királykategóriásokat meg elviszik a nagyok. De persze nyerhet csak sztem nem valószínű.
több mint 13 éve
Én kicsit csalódtam ezzel az Etnás szakasszal kapcsolatban. Lehet azért mert rövid volt a vége ami igazán izgalmasnak ígérkezett v. mert Contador elrontotta az egészet v. mert impotens módon mentek az olaszok meg a többi a spanyol után menni próbáló emberke (kivéve Rujano Guillem) szerencsétlenkedett. Persze én meghaltam volna kb. mint Weening. 😊Tudom Sipi-ék is ezt mondják sok van még hátra de szerintem Contadort már csak egy pozitív doppingteszt állíthatja meg, hogy megnyerje az idei Giro-t. Vagy úgy felborul, hogy nem tud tovább menni. Nem szeretem a spanyolt alapból, de azért az utóbbit így sem kívánnám neki.
Garzelli meg nem volt béna, még ő az aki a többiekhez képest öreg fejjel ment, hajtott. Magához de szerintem a többi olaszhoz képest is jó teljesítményt nyújtott a 9. szakaszon. Menchov sehol már megint: tőle sokkal többet vártam, Nibali sem volt nagy szám: későn reagált, nem bírta az eggyel nagyobb fokozatot. Scarponi még csak-csak próbálkozott de neki is elfogyott az ereje. A Sivtsov fiú nekem meglepetés, de Le Mevel nem (Sipi mondta; mármint, hogy neki meglepetés). Szerintem a francia eddig is nyújtott kiemelkedőt 3 heteseken. Most nem azt mondom mindig v. folyamatosan, de azért voltak jó pillanatai. Szerintem az idei Giro-ra összpontosította az erejét.
Serpa Perez és Rujano Guillem még biztos nyer szakaszt. Vagy az egyik v. mindkettő de szerintem ott lesznek elől. Mondjuk Serpa kicsit most az Etnán lemaradt, de lesz még jobb is a hegyeken.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Szerencsétlen McEwen, beszenvedte magát majdnem 1 óra hátránnyal, és HD miatt ki is zárták Brown mellett. Mondjuk lehet szóltak nekik, hogy ne nagyon tekerjetek, mert amúgy is bukó a dolog...
több mint 13 éve
Joaquin Rodriguez is rendesen megfőtt. Ilyen Przemyslaw Niemiec félék is otthagyták..
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
megint király volt reggelire egy fél marha...Contadornál kevés undorítóbb arc van jelenleg a mezőnyben
több mint 13 éve
Dub
1 019
Drukkoltam Nibalinak, de igazából ezzel el is dőlt az egész (ha csak nincs valami bukás vagy ilyesmi). Touron ugyanez lesz, csak Schlek-el, gondolom ott Alberto úgysem indulhat már, pedig az jó kis csata lenne.
több mint 13 éve
Na remélem majd utólag odaadják a győzelmet Rujano-nak miután Alberto-t eltiltják...Hiába na, nem szénhidrátot kell enni versenyen, hanem fehérjét, amit legideálisabb stake formájában magukhoz venniük. Ez a titka...
//fantasyban ha kettő közül választok most rendre rosszul döntök, de már úgyis elszálltam, szal mindegy...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Menchov sem volt sehol. :/ ebből cut lesz.Mondjuk már az elején elbasztam az egészet, sebaj majd a Tour fantasy jobb lesz.
Ennyi a Giro lehet itt akármennyi és bármekkora hegy, ha nincs iram.
Contador elindul és otthagy mindenkit ráadásul 5 km alatt kapnak 1 percet.
Ráadásul láthatjuk, hogy a Giro semmivel nem izgalmasabb mint a Tour ha van egy Contador. Amíg a sok másodkategóriás hegyimenő verseng egymással, addig nyilvánvalóan szoros a küzdelem...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Bazzeg, Contador ahogy akarja, úgy hagyja ott a "csak giron megyek, de kemény vagyok" olaszokat. Ennél még a Tour is szorosabb szokott lenni. De jól elbasztam a fantasyt is, hogy bíztam ilyen balfaszokban, mint Joaquin Rodriguez vagy Garzelli.
több mint 13 éve
Az idei Girohoz ti tudtok valami oldalt, ahol van ilyen interaktív profil, ahol ilyen flash-es környezetben lehet követni azt, hogy hol tartanak a szökevények, a mezőny, stb.? A TdF-en mindig van ilyen azt hiszem.Schleckhttp://videochat.gazzetta.it/index_giro.shtml
találtam flash követést, bár a tournál oldalnézetből szokott lenni 😀
több mint 13 éve
Csak olasz nyelvű streamet találtam... pfejj...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Dub
1 019
Na, ma Etna, indul a komolyabb buli. 😊 Kár, hogy csak 15:45-től kezdi adni az Eurosport. Ja meg ma indul a Tour of California is, ott is vannak nagy nevek + Bodroginak is lehet szurkolni.
több mint 13 éve
Öcsém, ez a befutó. Van még 5 méter a szakaszból nem De Clerq nyer. Nagyot szurkoltam, hogy ő legyen az első, mert jókor lépett el. Kicsit naiv voltam, mert azt hittem nagyobb hajtás lesz, de nem idegeskedték túl a skacok. 😊
több mint 13 éve
Most értem haza, de mi volt ez a buziskodás ma? 24-en egyszerre beértek, ráadásul nem volt köztük Duarte sem...
több mint 13 éve
Feillu sima top10 lett volna. Le Mevel jó, jelenleg a legjobb francia, de Gadret szvsz már nem a régi, ha az lenne is verné Feillu. és ugye árban a fele sincs.a sajnálatos tragédia után, gyakorlatilag azon emberek mind kihulotltak, akire építettem, és építettem volna a csapatomat, úgyhogy most igen szar helyzetben leszek, főleg hogy meggyőződésem, hogy Feillu ott lett volna a nagyokkal.eaglesmcnabbNekem egy csomó transzferpontom bánta, meg egyébként is Weylandt volt a kedvenc fantasy sprinterem, neki volt a legjobb az árérték aránya, de valahogy nem ez érdekel engem se a történtek fényében.
Am szvsz, ha már francia Le Mevel és Gadret is jobb nála...
Egyébként Slagternek is fel kellett adnia, ez mondjuk várható volt, még ha ő nem is esett akkorát mint Weylandt, azért ő is elég csúnyán és elég sokáig feküdt az aszfalton...Black_Adder
Brice le is nyilatkozta, hogy a történtek ellenére folytatta volna a Girot, Jó formában is érezte magát, nem hiába volt kinevezve elsőszámú embernek. Valamilyen szinten meg is értem, nekem könnyebb lenne feldolgozni verseny alatt.
De ami késik nem múlik, marad a Touron a vízhordás, esetleg egy Vuelta, ahol ugyanúgy sanszos top10-re, mint a Giron volt...
Cav+Tyler jó vásár volt 4 millióért, buktam rajtuk 800k-t + Nettó 200 pontot. 😀
több mint 13 éve
Értem. Olaszok...Az idei Girohoz ti tudtok valami oldalt, ahol van ilyen interaktív profil, ahol ilyen flash-es környezetben lehet követni azt, hogy hol tartanak a szökevények, a mezőny, stb.? A TdF-en mindig van ilyen azt hiszem.SchleckAGiro honlapja általában igen szar, marad a steephill és a cyclingnews.Rajna
Ez a sprint meg mi a fakk volt? Amúgy nem esne jól egy Petacchi győzelem nekem, szóval inkább Ventoso nyerjen.
több mint 13 éve
Az idei Girohoz ti tudtok valami oldalt, ahol van ilyen interaktív profil, ahol ilyen flash-es környezetben lehet követni azt, hogy hol tartanak a szökevények, a mezőny, stb.? A TdF-en mindig van ilyen azt hiszem.SchleckAGiro honlapja általában igen szar, marad a steephill és a cyclingnews.
több mint 13 éve
Az idei Girohoz ti tudtok valami oldalt, ahol van ilyen interaktív profil, ahol ilyen flash-es környezetben lehet követni azt, hogy hol tartanak a szökevények, a mezőny, stb.? A TdF-en mindig van ilyen azt hiszem.
több mint 13 éve
a sajnálatos tragédia után, gyakorlatilag azon emberek mind kihulotltak, akire építettem, és építettem volna a csapatomat, úgyhogy most igen szar helyzetben leszek, főleg hogy meggyőződésem, hogy Feillu ott lett volna a nagyokkal.eaglesmcnabbNekem egy csomó transzferpontom bánta, meg egyébként is Weylandt volt a kedvenc fantasy sprinterem, neki volt a legjobb az árérték aránya, de valahogy nem ez érdekel engem se a történtek fényében.
Am szvsz, ha már francia Le Mevel és Gadret is jobb nála...
Egyébként Slagternek is fel kellett adnia, ez mondjuk várható volt, még ha ő nem is esett akkorát mint Weylandt, azért ő is elég csúnyán és elég sokáig feküdt az aszfalton...
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
a sajnálatos tragédia után, gyakorlatilag azon emberek mind kihulotltak, akire építettem, és építettem volna a csapatomat, úgyhogy most igen szar helyzetben leszek, főleg hogy meggyőződésem, hogy Feillu ott lett volna a nagyokkal.
több mint 13 éve
No ez nem volt rossz szakasz, és majdnem bejött a Scarponi tippem... ez nagyon nekivalónak tűnt pedig. Lassan jön a lényeg, holnap még egy ilyen furácsak szakasz de aztán már Etna.RajnaTényleg nem volt rossz, csak kár, hogy Rodriguez nem volt hajlandó menni a második helyért...
több mint 13 éve
No ez nem volt rossz szakasz, és majdnem bejött a Scarponi tippem... ez nagyon nekivalónak tűnt pedig. Lassan jön a lényeg, holnap még egy ilyen furácsak szakasz de aztán már Etna.
több mint 13 éve
Neki mozog a karja.. hálistennek.IgorHuh, remélem nem lesz gond. Csak nagyon ijesztő volt, ahogy kiabált a segítő, vagy ki.