Kerékpár

24 feliratkozó

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
A videó alapján minimum nyakigerinc sérülése és középső koponyaalapi törése volt. 😕gerle
egyébként én azon csodálkozom hogy ilyen kevés haláleset van bicikliversenyen.
gyakorlatilag mindenféle védőfelszerelés nélkül, egy autó városi sebességével mennek, sőt a sprintekben meg a lejtőkön még gyorsabban. és rengeteg a brutális bukás.

itt valami extra szerencsétlen dolog lehetett, hogy full fejre illetve arcra esett, mindenféle tompítás nélkül.
ez sajnos tényleg benne van ebben a sportban és abszolút nem megelőzhető, maximum a lényeg megszüntetésével.haromt
Mondjuk én már régen mondom, hogy a biciklisek egészségét sokszor feleslegesen kockáztatják. Ez az eset most nem ilyen volt, de mikor 2000 m-es hegyről jönnek le, csak azért mert a hegy lábánál fekvő falu/város fizetett egy rakat pénzt, azt tényleg túlzásnak tartom. A verseny is szarabb úgy, és az atom fáradt versenyzők még könnyebben hibázhatnak.

több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 963 — we almost always almost win
Jimmy Casper pavén bukott lejtmenetben, szó szerint lenyomatot hagytak a macskakövek az arcán...

A legnagyobb bukás egyébként amit láttam az Belokié, persze az értő közönség csak arra emlékszik, h Armstrongnak le kellett vágni a kanyart, még emléket is állítottak neki, azt meg h egy ívelő karrier ketté tört mindenki leszarta...

szerk: Ja és persze Augustyin, csak abból 'hál Isten nem lett semmi, de kevés veszélyesebb helyzetet láttam..

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Igen, Jens Voigt is bukott egy óriásit lejtőn lefelé majdnem teljesen arcra 1-2 éve a Touron. De ő megúszta, pedig azt is szörnyű volt látni...
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
A videó alapján minimum nyakigerinc sérülése és középső koponyaalapi törése volt. 😕gerle
egyébként én azon csodálkozom hogy ilyen kevés haláleset van bicikliversenyen.
gyakorlatilag mindenféle védőfelszerelés nélkül, egy autó városi sebességével mennek, sőt a sprintekben meg a lejtőkön még gyorsabban. és rengeteg a brutális bukás.

itt valami extra szerencsétlen dolog lehetett, hogy full fejre illetve arcra esett, mindenféle tompítás nélkül.
ez sajnos tényleg benne van ebben a sportban és abszolút nem megelőzhető, maximum a lényeg megszüntetésével.
több mint 13 éve
gerle 185 — Buckeye
A videó alapján minimum nyakigerinc sérülése és középső koponyaalapi törése volt. 😕

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Azt láttam, hogy vérzett nagyon...
Maga a bukás érdekelne. Úgy láttam, elég szűkös utakon mentek! :/catattack
arról nincs videó
több mint 13 éve
catattack 3 520
Azt láttam, hogy vérzett nagyon...
Maga a bukás érdekelne. Úgy láttam, elég szűkös utakon mentek! :/
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Jobb, ha nem nézed meg, nagyon durván nézett ki szegény 😕
több mint 13 éve
catattack 3 520
Ha valaki belebukkanna a baleset videójába linkelje már be. A youtuberól lekaptak mindent és máshol sem találtam semmit ahol mutatnák a bukást.
Nagyon sajnálom a srácot és családját is!
több mint 13 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 497 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Szünetben lemegyek megnézni az eredményeket és ez fogad. Rettenetesen lesújtó hír ez...
Nyugodjon békében.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 963 — we almost always almost win
Hát nem erre a hírre akartam hazaérni munkából 😕
R.I.P.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 13 éve
gerle 185 — Buckeye
"The team [ Leopard Trek ] in Italy will decide on our further race participation tonight."
RIP Wouter 😕

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nyugodjék békében! Reménykedtem, hogy a zh-ról kijövet jó hírrel szembesülök, de sajnos ez már reménytelen volt.

több mint 13 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Pff bazmeg, egyik kedvenc kerekesem volt. 😕 Nyugodjék békében, sajnos ez benne van ebben a sportban. 😕
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 543
RIP... 26 évesen. 😕
több mint 13 éve
s.gergo Baltimore Ravens 228 — Ravens fan
Nyugodjon békében! 😕 Sajnos ez már a második végzetés bukás amit a tévében élőben láttam Kiviljev után. 😕
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 840 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Hát az idei Giro sem lesz már jó hangulatú, akármekkora verseny lesz még itt. Nyugodjon békében. Szegény felesége és a gyerek aki sohasem fogja látni az apját. 😕
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Nyugodjék békében 😕
több mint 13 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 029 — Packers Suicide Squad
Nyugodjék békében!

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 296 — Tyrone Creek
Ez rendesen beárnyékolja ezt a napot, nem találom a szavakat. Nyugodj békében Wouter!
több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
R.I.P.
Sajnos ebben a sportban az ilyen szörnyű baleseteket nem lehet kiküszöbölni.
több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Igen sajnos: hivatalos közleményben tudatta Giovanni Tredici professzor: Weylandt elhunyt (a Giro honlapja szerint; de nagyon belassult az oldal, gondolom sokan követték az eseményeket).
Szegény. A felesége meg szeptemberben szül. 😕

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Hát ez elég komoly. Pedig nem volt nagy szar, volt sebessége a végén szóval volt benne potenciál. De ez benne van.

több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
R.I.P. 😕

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Úgy tűnik nem sikerült a küzdelem. Az olasz híradások szerint. Ha tényleg így van nagyon sajnálom és Nyugodjon Békében. 😕

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.