Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 068 — Слава Україні! Героям слава!
Május 15-el meg akarják nyitni az iskolákat?
Valós infó ez?
Már második kolléganőm mondja.
Bazzani
Faterom tanár, megkérdezem ő hallott e valamit erről.

Szerk.: még nem tud erről semmit, de hát ő csak egy mezei tanár.

Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Május 15-el meg akarják nyitni az iskolákat?
Valós infó ez?
Már második kolléganőm mondja.

több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 068 — Слава Україні! Героям слава!
na ikea nyit máj 5én
briareos
Nem akarok belegondolni, milyen tömeg lesz.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Miklobi Közöny
kockázatbecslés

Sándor 47 éves alkoholista, kora reggel áll a Taknyoskakasba ezentúl még egy tamponálló van amit favorizál, mindig ugyanabba jár ugyanazokkal találkozik, beértve az ebédszünetben beeső ukrán ácsokat. Sándor folyamatosan fertőtenítve van, ő Trumpibácsival szemben tudja melyik fertőtlenítő használható belsőleg.
sutianap
Frissen 32, hallóóóó!!! (amúgy nemis)

Ez a tocilizumab nincs véletlenül a málnaszörpben, mert a tonikot már kurvára unom? 😊
Sobri Jóska
abban lesz, amiben feloldod... mondjuk a mellékelt betegtájékozatóval is érdemes konzultálni 😊

Ha biztonságról van szó, nincs olyan, hogy “túl”.
Sobri Jóska
ugye van valami hasonló, hogy "If you think insurance costs too much, try paying damages"

több mint 5 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
"pünkösdig pedig a szálláshelyeknek is lehet esélyük az újranyitásra az országban"

Hááát biztos én vagyok félős de ez nagyon necces.
Bazzani
Az usa nagyobb üdülőhelyein már ezen a hétvégén újranyitnak a szállodák, csak szólok...

De akkora csekket kap most minden munkanélküli meg kkv-s, amit még sose látott egy összegben, úgyhogy lehet majd menni bulikázni
r.baggio
Nálunk is most töltöttük ki a 800.000 es Cafeteria igénylést, amit nyilván nem a mekiben akarok elkölteni 😁
kapitnono
oké, Burger Kinges vagy, értjük...
NB2
Lebuktam, de lehet KFC lesz belőle 😁
kapitnono
30-as hot wings kosarrakkal gyorsan le lehet dolgozni 😀

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!
"pünkösdig pedig a szálláshelyeknek is lehet esélyük az újranyitásra az országban"

Bazzani
Az usa nagyobb üdülőhelyein már ezen a hétvégén újranyitnak a szállodák, csak szólok...

De akkora csekket kap most minden munkanélküli meg kkv-s, amit még sose látott egy összegben, úgyhogy lehet majd menni bulikázni
r.baggio
Nálunk is most töltöttük ki a 800.000 es Cafeteria igénylést, amit nyilván nem a mekiben akarok elkölteni 😁
kapitnono
NB2
Lebuktam, de lehet KFC lesz belőle 😁

több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 143 — nabege2@yahoo.com

Bazzani

r.baggio
kapitnono
több mint 5 éve
na ikea nyit máj 5én

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 145 — WHO DAT!!!!

Bazzani

r.baggio

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 236 — Cowboys fan
 m.origo.hu/itthon/20200429-orban-viktor-ujabb-fontos-kerdesekrol-dontunk-fb.html
Igen!?....
zemanla
Hogy meddig hosszabbítsák meg a kisvasutat, esetleg hogy a rimaszombati vagy a selmecbányai focicsapatot vegye-e meg az otp, esetleg Újvidéken vagy Szabadkán építsenek stadiont...
warr_b
plusz templom belső fekete rodéziában
briareos
El a kezekkel! Zimbabwe a zimbabweieieieké!
több mint 5 éve
 m.origo.hu/itthon/20200429-orban-viktor-ujabb-fontos-kerdesekrol-dontunk-fb.html
Igen!?....
zemanla
Hogy meddig hosszabbítsák meg a kisvasutat, esetleg hogy a rimaszombati vagy a selmecbányai focicsapatot vegye-e meg az otp, esetleg Újvidéken vagy Szabadkán építsenek stadiont...
warr_b
plusz templom belső fekete rodéziában

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 005 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Igen!?....
zemanla

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
Egy kérdés valakinek itt a fórumon van ismerőse aki koronás lett már ?
(Lehetőleg közeli ne a havernak az egyik haverjának a haverja)
Rózsa Sándor (betyár)
Nekem egy bérlőm.
Nem is szólt, tünetmentes volt, de amikor egyszer telefonon majd megfulladt, rákérdeztem és mondta, hogy elkapta.
Előtte egész héten ki-be járt a társasházban, mindenféle védőfelszerelés nélkül, ott ahol 400 lakás van...
Gratuláltam neki.
LoveSobri
Lehet hogy szégyellte. Félt attól hogy megbélyegzik. Hallottam olyat,hogy pl. akik hazajönnek külföldről alap hogy piros papiruszt kapnak az ajtajukra,és onnantól kezdve a szomszédok meg mindenki kirekesztően állt hozzá.

Persze ez sem mentség,csak mint esetleges okot mondtam.
Foresz
Én a minap beszéltem valakivel, aki azt hitte, hogy a piros papír azt jelenti koronás van a házban. Sokan tudatlanul élnek...és boldogok😊
Klaci79
"Látod ez kell a népnek, cirkusz és kenyér, s ami a lényeg
Bûnbak, háború, új remények \"boldogok a lelki szegények\"
Boldog a jó, ha a rossz meglakol, boldog az Ördög, övé a Pokol
Boldogok a méhek, mer\' övék a méz, boldog a rendszer, mer\' övé a pénz"

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499

Bazzani

r.baggio
ez ilyen tipik amcsi megoldás lehet, és általában működik is.
több mint 5 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 406 — Do Your Job
Igen!?....

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve

Bazzani

r.baggio
Közben meg megy a sivákolás twitteren, hogy kinek hány rokona halt meg.

több mint 5 éve
Szerintem az amcsik rohadt korán nyitnak, nálunk igazándiból áprilisban indult el a dolog és javában tombol is még!
NB2
Teljesen elmebeteg dolog ami ott megy. Halomra fognak halni.

több mint 5 éve
Szerintem az amcsik rohadt korán nyitnak, nálunk igazándiból áprilisban indult el a dolog és javában tombol is még!
több mint 5 éve
Matthew mamája is ebbe halt bele, nem?
NB2
Nem. Azt a tájékoztatást kaptuk, hogy negatív lett a teszt.
Matthew99
akkor bocs...
több mint 5 éve
Foresz Denver Broncos 950 — Broncos

Bazzani
Ez a június 1.-es határidő már a korlátozások elején prognosztizálható volt. A környezetemben lévő szállodák eleve addig küldték haza a dolgozóikat,azt mondták nekik hogy júniustól várható nyitás.
De az még egy hónap,és mint tudjuk vasárnap tetőzik,hétfőn meg már itt se lesz. 😉
Ahhoz képest meg egyáltalán nem tűnik vészesnek... 😉

Szerkesztette: Foresz
több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 899
78 új fertőzött, 9 halott, köztük egy 44 éves nő.
Nagyjából ugyanazok a számok vagy két hete...
warr_b
Kicsit sem érdekes Fideszisztánban 😊
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 890
A héten azon gondolkoztam munkából hazafelé menet, hogy a kijárási korlátozás nagyon sok embert tett állatbaráttá illetve "sportolóvá".
Ha vége lesz a korlátozásnak vajon hány százalékuk fog továbbra is futni, kerékpározni, kutyát sétáltatni?
kittli
Én már baromira várom, hogy lehessen menni focizni! Egy sziget foci is tetszene...
több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 821 — no es importante

Bazzani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 005 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Matthew mamája is ebbe halt bele, nem?
NB2
De.
warr_b
tényleg? nem láttam, hogy a tesztről beírta h pozitív. amúgy ha enyhítünk most akkor egyre több ilyen történet lesz közelebbről. Máltán bejelentették, hogy a repülési tilalmat jóval később fogják feloldani, mint a többi ország ...
csebi
Ah, akkor rosszul emlékeztem, bocsánat.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 659 — Lucas Scott

Bazzani
nem necces, hanem veszélyes és felelőtlen.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.