Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Május 15-el meg akarják nyitni az iskolákat?Faterom tanár, megkérdezem ő hallott e valamit erről.
Valós infó ez?
Már második kolléganőm mondja.
Bazzani
Szerk.: még nem tud erről semmit, de hát ő csak egy mezei tanár.
Szerkesztette: Brouwerij van de Vrij
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Május 15-el meg akarják nyitni az iskolákat?Valós infó ez?
Már második kolléganőm mondja.
több mint 5 éve
na ikea nyit máj 5énNem akarok belegondolni, milyen tömeg lesz.
briareos
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Miklobi KözönyFrissen 32, hallóóóó!!! (amúgy nemis)
kockázatbecslés
Sándor 47 éves alkoholista, kora reggel áll a Taknyoskakasba ezentúl még egy tamponálló van amit favorizál, mindig ugyanabba jár ugyanazokkal találkozik, beértve az ebédszünetben beeső ukrán ácsokat. Sándor folyamatosan fertőtenítve van, ő Trumpibácsival szemben tudja melyik fertőtlenítő használható belsőleg.
sutianap
Ez a tocilizumab nincs véletlenül a málnaszörpben, mert a tonikot már kurvára unom? 😊abban lesz, amiben feloldod... mondjuk a mellékelt betegtájékozatóval is érdemes konzultálni 😊
Sobri Jóska
Ha biztonságról van szó, nincs olyan, hogy “túl”.ugye van valami hasonló, hogy "If you think insurance costs too much, try paying damages"
Sobri Jóska
több mint 5 éve
30-as hot wings kosarrakkal gyorsan le lehet dolgozni 😀Lebuktam, de lehet KFC lesz belőle 😁oké, Burger Kinges vagy, értjük...Nálunk is most töltöttük ki a 800.000 es Cafeteria igénylést, amit nyilván nem a mekiben akarok elkölteni 😁"pünkösdig pedig a szálláshelyeknek is lehet esélyük az újranyitásra az országban"Az usa nagyobb üdülőhelyein már ezen a hétvégén újranyitnak a szállodák, csak szólok...
Hááát biztos én vagyok félős de ez nagyon necces.
Bazzani
De akkora csekket kap most minden munkanélküli meg kkv-s, amit még sose látott egy összegben, úgyhogy lehet majd menni bulikázni
r.baggio
kapitnono
NB2
kapitnono
több mint 5 éve
Lebuktam, de lehet KFC lesz belőle 😁oké, Burger Kinges vagy, értjük...Nálunk is most töltöttük ki a 800.000 es Cafeteria igénylést, amit nyilván nem a mekiben akarok elkölteni 😁"pünkösdig pedig a szálláshelyeknek is lehet esélyük az újranyitásra az országban"Az usa nagyobb üdülőhelyein már ezen a hétvégén újranyitnak a szállodák, csak szólok...
Bazzani
De akkora csekket kap most minden munkanélküli meg kkv-s, amit még sose látott egy összegben, úgyhogy lehet majd menni bulikázni
r.baggio
kapitnono
NB2

több mint 5 éve
oké, Burger Kinges vagy, értjük...Nálunk is most töltöttük ki a 800.000 es Cafeteria igénylést, amit nyilván nem a mekiben akarok elkölteni 😁"pünkösdig pedig a szálláshelyeknek is lehet esélyük az újranyitásra az országban"Az usa nagyobb üdülőhelyein már ezen a hétvégén újranyitnak a szállodák, csak szólok...
Bazzani
r.baggio
kapitnono
több mint 5 éve
Nálunk is most töltöttük ki a 800.000 es Cafeteria igénylést, amit nyilván nem a mekiben akarok elkölteni 😁"pünkösdig pedig a szálláshelyeknek is lehet esélyük az újranyitásra az országban"Az usa nagyobb üdülőhelyein már ezen a hétvégén újranyitnak a szállodák, csak szólok...
Bazzani
r.baggio

több mint 5 éve
El a kezekkel! Zimbabwe a zimbabweieieieké!plusz templom belső fekete rodéziábanm.origo.hu/itthon/20200429-orban-viktor-ujabb-fontos-kerdesekrol-dontunk-fb.htmlHogy meddig hosszabbítsák meg a kisvasutat, esetleg hogy a rimaszombati vagy a selmecbányai focicsapatot vegye-e meg az otp, esetleg Újvidéken vagy Szabadkán építsenek stadiont...
Igen!?....
zemanla
warr_b
briareos
több mint 5 éve
plusz templom belső fekete rodéziábanm.origo.hu/itthon/20200429-orban-viktor-ujabb-fontos-kerdesekrol-dontunk-fb.htmlHogy meddig hosszabbítsák meg a kisvasutat, esetleg hogy a rimaszombati vagy a selmecbányai focicsapatot vegye-e meg az otp, esetleg Újvidéken vagy Szabadkán építsenek stadiont...
Igen!?....
zemanla
warr_b
több mint 5 éve
m.origo.hu/itthon/20200429-orban-viktor-ujabb-fontos-kerdesekrol-dontunk-fb.htmlHogy meddig hosszabbítsák meg a kisvasutat, esetleg hogy a rimaszombati vagy a selmecbányai focicsapatot vegye-e meg az otp, esetleg Újvidéken vagy Szabadkán építsenek stadiont...
Igen!?....
zemanla

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
"Látod ez kell a népnek, cirkusz és kenyér, s ami a lényegÉn a minap beszéltem valakivel, aki azt hitte, hogy a piros papír azt jelenti koronás van a házban. Sokan tudatlanul élnek...és boldogok😊Lehet hogy szégyellte. Félt attól hogy megbélyegzik. Hallottam olyat,hogy pl. akik hazajönnek külföldről alap hogy piros papiruszt kapnak az ajtajukra,és onnantól kezdve a szomszédok meg mindenki kirekesztően állt hozzá.Egy kérdés valakinek itt a fórumon van ismerőse aki koronás lett már ?Nekem egy bérlőm.
(Lehetőleg közeli ne a havernak az egyik haverjának a haverja)
Rózsa Sándor (betyár)
Nem is szólt, tünetmentes volt, de amikor egyszer telefonon majd megfulladt, rákérdeztem és mondta, hogy elkapta.
Előtte egész héten ki-be járt a társasházban, mindenféle védőfelszerelés nélkül, ott ahol 400 lakás van...
Gratuláltam neki.
LoveSobri
Persze ez sem mentség,csak mint esetleges okot mondtam.
Foresz
Klaci79
Bûnbak, háború, új remények \"boldogok a lelki szegények\"
Boldog a jó, ha a rossz meglakol, boldog az Ördög, övé a Pokol
Boldogok a méhek, mer\' övék a méz, boldog a rendszer, mer\' övé a pénz"

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
ez ilyen tipik amcsi megoldás lehet, és általában működik is."pünkösdig pedig a szálláshelyeknek is lehet esélyük az újranyitásra az országban"Az usa nagyobb üdülőhelyein már ezen a hétvégén újranyitnak a szállodák, csak szólok...
Bazzani
r.baggio
több mint 5 éve
m.origo.hu/itthon/20200429-orban-viktor-ujabb-fontos-kerdesekrol-dontunk-fb.htmlIgen!?....

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Közben meg megy a sivákolás twitteren, hogy kinek hány rokona halt meg."pünkösdig pedig a szálláshelyeknek is lehet esélyük az újranyitásra az országban"Az usa nagyobb üdülőhelyein már ezen a hétvégén újranyitnak a szállodák, csak szólok...
Bazzani
r.baggio
több mint 5 éve
Szerintem az amcsik rohadt korán nyitnak, nálunk igazándiból áprilisban indult el a dolog és javában tombol is még!Teljesen elmebeteg dolog ami ott megy. Halomra fognak halni.
NB2
több mint 5 éve
Szerintem az amcsik rohadt korán nyitnak, nálunk igazándiból áprilisban indult el a dolog és javában tombol is még!
több mint 5 éve
akkor bocs...Matthew mamája is ebbe halt bele, nem?Nem. Azt a tájékoztatást kaptuk, hogy negatív lett a teszt.
NB2
Matthew99
több mint 5 éve
"pünkösdig pedig a szálláshelyeknek is lehet esélyük az újranyitásra az országban"Ez a június 1.-es határidő már a korlátozások elején prognosztizálható volt. A környezetemben lévő szállodák eleve addig küldték haza a dolgozóikat,azt mondták nekik hogy júniustól várható nyitás.
Bazzani
De az még egy hónap,és mint tudjuk vasárnap tetőzik,hétfőn meg már itt se lesz. 😉
Ahhoz képest meg egyáltalán nem tűnik vészesnek... 😉
Szerkesztette: Foresz
több mint 5 éve
78 új fertőzött, 9 halott, köztük egy 44 éves nő.Kicsit sem érdekes Fideszisztánban 😊
Nagyjából ugyanazok a számok vagy két hete...
warr_b
több mint 5 éve
A héten azon gondolkoztam munkából hazafelé menet, hogy a kijárási korlátozás nagyon sok embert tett állatbaráttá illetve "sportolóvá".Én már baromira várom, hogy lehessen menni focizni! Egy sziget foci is tetszene...
Ha vége lesz a korlátozásnak vajon hány százalékuk fog továbbra is futni, kerékpározni, kutyát sétáltatni?
kittli
több mint 5 éve
"pünkösdig pedig a szálláshelyeknek is lehet esélyük az újranyitásra az országban"Az usa nagyobb üdülőhelyein már ezen a hétvégén újranyitnak a szállodák, csak szólok...
Bazzani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Ah, akkor rosszul emlékeztem, bocsánat.tényleg? nem láttam, hogy a tesztről beírta h pozitív. amúgy ha enyhítünk most akkor egyre több ilyen történet lesz közelebbről. Máltán bejelentették, hogy a repülési tilalmat jóval később fogják feloldani, mint a többi ország ...Matthew mamája is ebbe halt bele, nem?De.
NB2
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
"pünkösdig pedig a szálláshelyeknek is lehet esélyük az újranyitásra az országban"nem necces, hanem veszélyes és felelőtlen.
Bazzani
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.