Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
"pünkösdig pedig a szálláshelyeknek is lehet esélyük az újranyitásra az országban"

Hááát biztos én vagyok félős de ez nagyon necces.

több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 253 — Invisible man
Matthew mamája is ebbe halt bele, nem?
NB2
Nem. Azt a tájékoztatást kaptuk, hogy negatív lett a teszt.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 659 — Lucas Scott
NB2
De.
warr_b
tényleg? nem láttam, hogy a tesztről beírta h pozitív. amúgy ha enyhítünk most akkor egyre több ilyen történet lesz közelebbről. Máltán bejelentették, hogy a repülési tilalmat jóval később fogják feloldani, mint a többi ország ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 068 — Слава Україні! Героям слава!
A héten azon gondolkoztam munkából hazafelé menet, hogy a kijárási korlátozás nagyon sok embert tett állatbaráttá illetve "sportolóvá".
Ha vége lesz a korlátozásnak vajon hány százalékuk fog továbbra is futni, kerékpározni, kutyát sétáltatni?
kittli
Amíg jó az idő, gondolom azért lesznek bőven. 😀 De jó kérdés, mennyire fog majd visszaesni, vagy esetleg egy kis résznél következett be ilyen téren "szemléletváltás".

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 837 — Steelers fan
A héten azon gondolkoztam munkából hazafelé menet, hogy a kijárási korlátozás nagyon sok embert tett állatbaráttá illetve "sportolóvá".
Ha vége lesz a korlátozásnak vajon hány százalékuk fog továbbra is futni, kerékpározni, kutyát sétáltatni?

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 890
Egy kérdés valakinek itt a fórumon van ismerőse aki koronás lett már ?
(Lehetőleg közeli ne a havernak az egyik haverjának a haverja)
Rózsa Sándor (betyár)
Nekem egy bérlőm.
Nem is szólt, tünetmentes volt, de amikor egyszer telefonon majd megfulladt, rákérdeztem és mondta, hogy elkapta.
Előtte egész héten ki-be járt a társasházban, mindenféle védőfelszerelés nélkül, ott ahol 400 lakás van...
Gratuláltam neki.
LoveSobri
Lehet hogy szégyellte. Félt attól hogy megbélyegzik. Hallottam olyat,hogy pl. akik hazajönnek külföldről alap hogy piros papiruszt kapnak az ajtajukra,és onnantól kezdve a szomszédok meg mindenki kirekesztően állt hozzá.

Persze ez sem mentség,csak mint esetleges okot mondtam.
Foresz
Én a minap beszéltem valakivel, aki azt hitte, hogy a piros papír azt jelenti koronás van a házban. Sokan tudatlanul élnek...és boldogok😊
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 143 — nabege2@yahoo.com
Rózsa Sándor (betyár)
Tobb is. 2 Pulmonologus kollegam, 2 ful-orr-gegesz, es egy belgyogyasz. Teljes ful-orr-gege volt karanten alatt valamint a II Belklinika most is. Ott nem tudom hanyan lettek pozitivak.
diverdoc
pont erről beszéltünk itthon, hogy vajon a dializálás hogy zajlik a 2-es belen???
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 005 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
NB2
De.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 005 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
78 új fertőzött, 9 halott, köztük egy 44 éves nő.
Nagyjából ugyanazok a számok vagy két hete...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 143 — nabege2@yahoo.com
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Rózsa Sándor (betyár)
Tobb is. 2 Pulmonologus kollegam, 2 ful-orr-gegesz, es egy belgyogyasz. Teljes ful-orr-gege volt karanten alatt valamint a II Belklinika most is. Ott nem tudom hanyan lettek pozitivak.
diverdoc
Na jó, orvos nem ér 😊

több mint 5 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Rózsa Sándor (betyár)

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Foresz Denver Broncos 950 — Broncos
Bírom ezt a pápát. Szerintem ki fogják nyírni:
"Az óvintézkedések enyhítésének a római kormány által elrendelt ütemezése mellett szólalt fel Ferenc pápa kedden, miután az olasz püspöki kar (Cei) korábban élesen bírálta a miniszterelnököt a templomok bezárásának meghosszabbítása miatt.
A katolikus egyházfő kijelentette, a korlátozásokat enyhítő intézkedésekkel egy időben azért imádkozik, hogy "mindannyian óvatosságot és engedelmességet tanúsítsunk a rendelkezésekkel kapcsolatban a pandémia visszatérésének elkerülésére".
Ferenc pápa ily módon közvetve állást foglalt az olasz püspöki kar (Cei) és a római kormány vitájában: a Cei tíz pontos javaslatot terjesztett be a hívők előtti misézés újraindítására, ehelyett azonban a kormány meghosszabbította a templomok zárvatartását."
nagylaza
Nem ismerős ez valahonnan?Mondjuk a magyar politikából?
Ugrott a püspökök iparűzési adója....
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 299 — beers & Packers
Bírom ezt a pápát. Szerintem ki fogják nyírni:
"Az óvintézkedések enyhítésének a római kormány által elrendelt ütemezése mellett szólalt fel Ferenc pápa kedden, miután az olasz püspöki kar (Cei) korábban élesen bírálta a miniszterelnököt a templomok bezárásának meghosszabbítása miatt.
A katolikus egyházfő kijelentette, a korlátozásokat enyhítő intézkedésekkel egy időben azért imádkozik, hogy "mindannyian óvatosságot és engedelmességet tanúsítsunk a rendelkezésekkel kapcsolatban a pandémia visszatérésének elkerülésére".
Ferenc pápa ily módon közvetve állást foglalt az olasz püspöki kar (Cei) és a római kormány vitájában: a Cei tíz pontos javaslatot terjesztett be a hívők előtti misézés újraindítására, ehelyett azonban a kormány meghosszabbította a templomok zárvatartását."
több mint 5 éve
Rózsa Sándor (betyár)
Nekem egy bérlőm.
Nem is szólt, tünetmentes volt, de amikor egyszer telefonon majd megfulladt, rákérdeztem és mondta, hogy elkapta.
Előtte egész héten ki-be járt a társasházban, mindenféle védőfelszerelés nélkül, ott ahol 400 lakás van...
Gratuláltam neki.
LoveSobri
Lehet hogy szégyellte. Félt attól hogy megbélyegzik. Hallottam olyat,hogy pl. akik hazajönnek külföldről alap hogy piros papiruszt kapnak az ajtajukra,és onnantól kezdve a szomszédok meg mindenki kirekesztően állt hozzá.

Foresz
Attól még fölvehet az arcára egy kib.ott maszkot.
több mint 5 éve
Foresz Denver Broncos 950 — Broncos
Rózsa Sándor (betyár)
Nekem egy bérlőm.
Gratuláltam neki.
LoveSobri

több mint 5 éve
Rózsa Sándor (betyár)
Nekem egy bérlőm.
Gratuláltam neki.
LoveSobri
Ennyi? Gratuláltál neki?
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 669 — "Montoya por favor!"
Rózsa Sándor (betyár)
Nekem egy bérlőm.
Gratuláltam neki.
LoveSobri
Csapattársam nagyapja belehalt.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 085 — #NoStress
Floridában május 1-től az összes strand és szálloda újranyit, még New York is megkezdi már ezen a héten a részleges feloldást

Kész röhej az egész, így tényleg értelmetlenül üldögéltünk otthon másfél hónapot
r.baggio
Értelmetlenül biztos nem.
Laposítottuk a görbét, most is lapos.
Nem terheltük, terheltettük az eü. rendszert.
Nem lettünk betegek, így kitudjamilyen szövődmény se alakulhat ki emiatt később.

Valamint hiába nyit az USA, majd később bezár.
Ahogy a többi ország is.
Hisz még nincs vége, attól, hogy úgy csinálnak.

több mint 5 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 899
Rózsa Sándor (betyár)
Nekem egy bérlőm.
Gratuláltam neki.
több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 47 612 — Whoops, looks like something went wrong.
Rózsa Sándor (betyár)
Egy kollégám felesége az Uzsokiban orvos, ő elkapta.
Vmint egy kolléganőm kapta el Németországban, mikor meglátogatta a szüleit.
empty taxi
És ők mit tapasztaltak milyen volt ?
Vagy még betegek?
Személyes tapasztalat érdekelne.
Rózsa Sándor (betyár)
a húgom, ő németbe' orvos.
egy ideig lázas volt meg sokáig köhögött, szerintem kb két és fél hétig esett ki.
slowmotion
És mennyire érezte magát rosszul ?
Vagy nem volt semmi extra?
Tehát egy szimpla láz és köhögés mint a többi átlagos betegség?
Rózsa Sándor (betyár)
Szerintem tok foloslegesen kerdezed, mert mindenki mashogy eli meg. A multkor 30 eves profi focistarol irtam, a csavo elmondasa szerint egy hetig szenvedett, a budira is alig birt elvanszorogni, semmi ereje sem volt. Emellett lazas volt es levegot is alig kapott. Es o egy profi focista. De ha megnezed a magyar uszokat, Kapas Bogi meg sem erezte peldaul, de volt, aki meg igen.

Szoval lutri az egesz. Abbol, hogy kinek melyik ismerose mit erzett, szerintem ne vonj le messzemeno kovetkeztetest.

több mint 5 éve
hden Philadelphia Eagles 340
Rózsa Sándor (betyár)
Ezt egyszer már írtam ide, de lehet nem olvastad. Haverom is az volt. Utólag teszteltette le magát, kicsit rosszul érezte magát és ennyi.
több mint 5 éve
Mi volt az? Most kattintottam ra, mar nem volt elerheto.
Stez
A Népszava kitett egy tudósítást a Népjóléti Bizottság üléséről:
 nepszava.hu/3076230_zarlatot-rendeltek-el-a-tatabanyai-korhazban
A tatabányai kórház innen tudta meg, egyébként pedig "nem is úgy van", ahogyan a Népszava írja. Ezt a FB-bejegyzést vették most le.
nagylaza
Thx, fasza. Az elmult heten direkt kerultem az egesz temat, kis nyugalom kellett, hogy ne allandoan a fost, a szart es egymas gyilkolasat halljam mindenhol. Most folytatom is inkabb ezt, itt meg mindig kurva komolytalan minden. Jobb nekem a bekesseg es a nyugalom.
Stez
"Hiába menekülsz, hiába futsz..."😊
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 236 — Cowboys fan
Rózsa Sándor (betyár)
empty taxi
Vagy még betegek?
Rózsa Sándor (betyár)
a húgom, ő németbe' orvos.
egy ideig lázas volt meg sokáig köhögött, szerintem kb két és fél hétig esett ki.
slowmotion
És mennyire érezte magát rosszul ?
Vagy nem volt semmi extra?
Tehát egy szimpla láz és köhögés mint a többi átlagos betegség?
Rózsa Sándor (betyár)
mintha influenzás lett volna. láz, fájás, köhögés, de fulladni nem fulladt.
azt nem kértem, hogy az influenzához képest értékelje a súlyosságát, úgyhogy ilyen irányú információt nem tudok adni.
(meg azt sem tudom, mennyire volt influenzás korábban, erről nem szoktunk beszélni.)

de azért két hét után még köhögött, azért az szerintem jelzés értékű.
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 231 — NFL bracket champion '26
Rózsa Sándor (betyár)
empty taxi
Vagy még betegek?
Rózsa Sándor (betyár)
Érdekes, a csaj 31 éves és állítása szerint őt jobban megviselte, mint a szüleit, akiktől ugye elkapta. Azt mondta láz, orrfolyás, mint egy komolyabb influenza.
A másik esetben szinte tünetmentes volt az illető.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...