Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
"pünkösdig pedig a szálláshelyeknek is lehet esélyük az újranyitásra az országban"Hááát biztos én vagyok félős de ez nagyon necces.
több mint 5 éve
Matthew mamája is ebbe halt bele, nem?Nem. Azt a tájékoztatást kaptuk, hogy negatív lett a teszt.
NB2

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
tényleg? nem láttam, hogy a tesztről beírta h pozitív. amúgy ha enyhítünk most akkor egyre több ilyen történet lesz közelebbről. Máltán bejelentették, hogy a repülési tilalmat jóval később fogják feloldani, mint a többi ország ...Matthew mamája is ebbe halt bele, nem?De.
NB2
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
A héten azon gondolkoztam munkából hazafelé menet, hogy a kijárási korlátozás nagyon sok embert tett állatbaráttá illetve "sportolóvá".Amíg jó az idő, gondolom azért lesznek bőven. 😀 De jó kérdés, mennyire fog majd visszaesni, vagy esetleg egy kis résznél következett be ilyen téren "szemléletváltás".
Ha vége lesz a korlátozásnak vajon hány százalékuk fog továbbra is futni, kerékpározni, kutyát sétáltatni?
kittli
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
A héten azon gondolkoztam munkából hazafelé menet, hogy a kijárási korlátozás nagyon sok embert tett állatbaráttá illetve "sportolóvá".Ha vége lesz a korlátozásnak vajon hány százalékuk fog továbbra is futni, kerékpározni, kutyát sétáltatni?
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
Én a minap beszéltem valakivel, aki azt hitte, hogy a piros papír azt jelenti koronás van a házban. Sokan tudatlanul élnek...és boldogok😊Lehet hogy szégyellte. Félt attól hogy megbélyegzik. Hallottam olyat,hogy pl. akik hazajönnek külföldről alap hogy piros papiruszt kapnak az ajtajukra,és onnantól kezdve a szomszédok meg mindenki kirekesztően állt hozzá.Egy kérdés valakinek itt a fórumon van ismerőse aki koronás lett már ?Nekem egy bérlőm.
(Lehetőleg közeli ne a havernak az egyik haverjának a haverja)
Rózsa Sándor (betyár)
Nem is szólt, tünetmentes volt, de amikor egyszer telefonon majd megfulladt, rákérdeztem és mondta, hogy elkapta.
Előtte egész héten ki-be járt a társasházban, mindenféle védőfelszerelés nélkül, ott ahol 400 lakás van...
Gratuláltam neki.
LoveSobri
Persze ez sem mentség,csak mint esetleges okot mondtam.
Foresz
több mint 5 éve
pont erről beszéltünk itthon, hogy vajon a dializálás hogy zajlik a 2-es belen???Egy kérdés valakinek itt a fórumon van ismerőse aki koronás lett már ?Tobb is. 2 Pulmonologus kollegam, 2 ful-orr-gegesz, es egy belgyogyasz. Teljes ful-orr-gege volt karanten alatt valamint a II Belklinika most is. Ott nem tudom hanyan lettek pozitivak.
Rózsa Sándor (betyár)
diverdoc
több mint 5 éve
Matthew mamája is ebbe halt bele, nem?De.
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
78 új fertőzött, 9 halott, köztük egy 44 éves nő. Nagyjából ugyanazok a számok vagy két hete...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Matthew mamája is ebbe halt bele, nem?
több mint 5 éve
Na jó, orvos nem ér 😊Egy kérdés valakinek itt a fórumon van ismerőse aki koronás lett már ?Tobb is. 2 Pulmonologus kollegam, 2 ful-orr-gegesz, es egy belgyogyasz. Teljes ful-orr-gege volt karanten alatt valamint a II Belklinika most is. Ott nem tudom hanyan lettek pozitivak.
Rózsa Sándor (betyár)
diverdoc
több mint 5 éve
Egy kérdés valakinek itt a fórumon van ismerőse aki koronás lett már ?Tobb is. 2 Pulmonologus kollegam, 2 ful-orr-gegesz, es egy belgyogyasz. Teljes ful-orr-gege volt karanten alatt valamint a II Belklinika most is. Ott nem tudom hanyan lettek pozitivak.
Rózsa Sándor (betyár)

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Bírom ezt a pápát. Szerintem ki fogják nyírni:Nem ismerős ez valahonnan?Mondjuk a magyar politikából?
"Az óvintézkedések enyhítésének a római kormány által elrendelt ütemezése mellett szólalt fel Ferenc pápa kedden, miután az olasz püspöki kar (Cei) korábban élesen bírálta a miniszterelnököt a templomok bezárásának meghosszabbítása miatt.
A katolikus egyházfő kijelentette, a korlátozásokat enyhítő intézkedésekkel egy időben azért imádkozik, hogy "mindannyian óvatosságot és engedelmességet tanúsítsunk a rendelkezésekkel kapcsolatban a pandémia visszatérésének elkerülésére".
Ferenc pápa ily módon közvetve állást foglalt az olasz püspöki kar (Cei) és a római kormány vitájában: a Cei tíz pontos javaslatot terjesztett be a hívők előtti misézés újraindítására, ehelyett azonban a kormány meghosszabbította a templomok zárvatartását."
nagylaza
Ugrott a püspökök iparűzési adója....
több mint 5 éve
Bírom ezt a pápát. Szerintem ki fogják nyírni:"Az óvintézkedések enyhítésének a római kormány által elrendelt ütemezése mellett szólalt fel Ferenc pápa kedden, miután az olasz püspöki kar (Cei) korábban élesen bírálta a miniszterelnököt a templomok bezárásának meghosszabbítása miatt.
A katolikus egyházfő kijelentette, a korlátozásokat enyhítő intézkedésekkel egy időben azért imádkozik, hogy "mindannyian óvatosságot és engedelmességet tanúsítsunk a rendelkezésekkel kapcsolatban a pandémia visszatérésének elkerülésére".
Ferenc pápa ily módon közvetve állást foglalt az olasz püspöki kar (Cei) és a római kormány vitájában: a Cei tíz pontos javaslatot terjesztett be a hívők előtti misézés újraindítására, ehelyett azonban a kormány meghosszabbította a templomok zárvatartását."
több mint 5 éve
Attól még fölvehet az arcára egy kib.ott maszkot.Lehet hogy szégyellte. Félt attól hogy megbélyegzik. Hallottam olyat,hogy pl. akik hazajönnek külföldről alap hogy piros papiruszt kapnak az ajtajukra,és onnantól kezdve a szomszédok meg mindenki kirekesztően állt hozzá.Egy kérdés valakinek itt a fórumon van ismerőse aki koronás lett már ?Nekem egy bérlőm.
Rózsa Sándor (betyár)
Nem is szólt, tünetmentes volt, de amikor egyszer telefonon majd megfulladt, rákérdeztem és mondta, hogy elkapta.
Előtte egész héten ki-be járt a társasházban, mindenféle védőfelszerelés nélkül, ott ahol 400 lakás van...
Gratuláltam neki.
LoveSobri
Foresz
több mint 5 éve
Lehet hogy szégyellte. Félt attól hogy megbélyegzik. Hallottam olyat,hogy pl. akik hazajönnek külföldről alap hogy piros papiruszt kapnak az ajtajukra,és onnantól kezdve a szomszédok meg mindenki kirekesztően állt hozzá.Egy kérdés valakinek itt a fórumon van ismerőse aki koronás lett már ?Nekem egy bérlőm.
Rózsa Sándor (betyár)
Gratuláltam neki.
LoveSobri
több mint 5 éve
Ennyi? Gratuláltál neki?Egy kérdés valakinek itt a fórumon van ismerőse aki koronás lett már ?Nekem egy bérlőm.
Rózsa Sándor (betyár)
Gratuláltam neki.
LoveSobri
több mint 5 éve
Csapattársam nagyapja belehalt.Egy kérdés valakinek itt a fórumon van ismerőse aki koronás lett már ?Nekem egy bérlőm.
Rózsa Sándor (betyár)
Gratuláltam neki.
LoveSobri
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Floridában május 1-től az összes strand és szálloda újranyit, még New York is megkezdi már ezen a héten a részleges feloldástÉrtelmetlenül biztos nem.
Kész röhej az egész, így tényleg értelmetlenül üldögéltünk otthon másfél hónapot
r.baggio
Laposítottuk a görbét, most is lapos.
Nem terheltük, terheltettük az eü. rendszert.
Nem lettünk betegek, így kitudjamilyen szövődmény se alakulhat ki emiatt később.
Valamint hiába nyit az USA, majd később bezár.
Ahogy a többi ország is.
Hisz még nincs vége, attól, hogy úgy csinálnak.
több mint 5 éve
Egy kérdés valakinek itt a fórumon van ismerőse aki koronás lett már ?Nekem egy bérlőm.
Rózsa Sándor (betyár)
Gratuláltam neki.
több mint 5 éve
Szerintem tok foloslegesen kerdezed, mert mindenki mashogy eli meg. A multkor 30 eves profi focistarol irtam, a csavo elmondasa szerint egy hetig szenvedett, a budira is alig birt elvanszorogni, semmi ereje sem volt. Emellett lazas volt es levegot is alig kapott. Es o egy profi focista. De ha megnezed a magyar uszokat, Kapas Bogi meg sem erezte peldaul, de volt, aki meg igen.És mennyire érezte magát rosszul ?a húgom, ő németbe' orvos.És ők mit tapasztaltak milyen volt ?Egy kérdés valakinek itt a fórumon van ismerőse aki koronás lett már ?Egy kollégám felesége az Uzsokiban orvos, ő elkapta.
Rózsa Sándor (betyár)
Vmint egy kolléganőm kapta el Németországban, mikor meglátogatta a szüleit.
empty taxi
Vagy még betegek?
Személyes tapasztalat érdekelne.
Rózsa Sándor (betyár)
egy ideig lázas volt meg sokáig köhögött, szerintem kb két és fél hétig esett ki.
slowmotion
Vagy nem volt semmi extra?
Tehát egy szimpla láz és köhögés mint a többi átlagos betegség?
Rózsa Sándor (betyár)
Szoval lutri az egesz. Abbol, hogy kinek melyik ismerose mit erzett, szerintem ne vonj le messzemeno kovetkeztetest.
több mint 5 éve
Egy kérdés valakinek itt a fórumon van ismerőse aki koronás lett már ?Ezt egyszer már írtam ide, de lehet nem olvastad. Haverom is az volt. Utólag teszteltette le magát, kicsit rosszul érezte magát és ennyi.
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
"Hiába menekülsz, hiába futsz..."😊Thx, fasza. Az elmult heten direkt kerultem az egesz temat, kis nyugalom kellett, hogy ne allandoan a fost, a szart es egymas gyilkolasat halljam mindenhol. Most folytatom is inkabb ezt, itt meg mindig kurva komolytalan minden. Jobb nekem a bekesseg es a nyugalom.Mi volt az? Most kattintottam ra, mar nem volt elerheto.A Népszava kitett egy tudósítást a Népjóléti Bizottság üléséről:
Stez
nepszava.hu/3076230_zarlatot-rendeltek-el-a-tatabanyai-korhazban
A tatabányai kórház innen tudta meg, egyébként pedig "nem is úgy van", ahogyan a Népszava írja. Ezt a FB-bejegyzést vették most le.
nagylaza
Stez
több mint 5 éve
mintha influenzás lett volna. láz, fájás, köhögés, de fulladni nem fulladt.És mennyire érezte magát rosszul ?a húgom, ő németbe' orvos.És ők mit tapasztaltak milyen volt ?Egy kérdés valakinek itt a fórumon van ismerőse aki koronás lett már ?Egy kollégám felesége az Uzsokiban orvos, ő elkapta.
Rózsa Sándor (betyár)
empty taxi
Vagy még betegek?
Rózsa Sándor (betyár)
egy ideig lázas volt meg sokáig köhögött, szerintem kb két és fél hétig esett ki.
slowmotion
Vagy nem volt semmi extra?
Tehát egy szimpla láz és köhögés mint a többi átlagos betegség?
Rózsa Sándor (betyár)
azt nem kértem, hogy az influenzához képest értékelje a súlyosságát, úgyhogy ilyen irányú információt nem tudok adni.
(meg azt sem tudom, mennyire volt influenzás korábban, erről nem szoktunk beszélni.)
de azért két hét után még köhögött, azért az szerintem jelzés értékű.
több mint 5 éve
Érdekes, a csaj 31 éves és állítása szerint őt jobban megviselte, mint a szüleit, akiktől ugye elkapta. Azt mondta láz, orrfolyás, mint egy komolyabb influenza.És ők mit tapasztaltak milyen volt ?Egy kérdés valakinek itt a fórumon van ismerőse aki koronás lett már ?Egy kollégám felesége az Uzsokiban orvos, ő elkapta.
Rózsa Sándor (betyár)
empty taxi
Vagy még betegek?
Rózsa Sándor (betyár)
A másik esetben szinte tünetmentes volt az illető.
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...