Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Nem tudom.Elvesztettem a fonalat.Azért írtam, mert szerintem sincs diktatúra.akkor ez alapján miért írtad, hogy az OT, munkacsoportok, polgármesterek is csináltak bmit is?Az eü-ért felelős minisztérium mit csinált egyáltalán?Kirúgta a legjobb kórházigazgatókat.Az is valami,nem?
Mindent az OT, a munkacsoportok, polgármesterek, korházak, orvosok, lakosság, szolgáltatók, stb. csináltak.
Mind feladat, mind felelősség tekintetében nullára ki lett üresítve az eü-ért felelős minisztérium.
Sobri Jóska
Foresznem ő rendelte el a kórházak kiürítését pl? lehet ez alapján rakták a legutolsó helyre.Szerintetek ez lehetséges egy autokráciában, diktatúrában Orbán háta mögött? Ráadásul jól beágyazott fideszes intézményvezetőkről van szó.
csebi
Csak nekem ellentmondásos ez?
Vagy diktatúra nincs, vagy Kásler nem felelős.
Amúgy, ha bárkit megnyugtat, Káslernek hamarosan megköszönik áldozatos munkáját és fáradozásait, és mehet is pihenni.
Sobri Jóska
ahogy korábban is mondtam, OVt igen is meg lehet győzni adatokkal szakemberek által. tehát el tudom képzelni, hogy Kásler győzte meg az ágyak kiürítéséről. én a diktatúra szót nem szeretem használni az otthoni rendszerre amúgy.
csebi
Sobri Jóska
"Mind feladat, mind felelősség tekintetében nullára ki lett üresítve az eü-ért felelős minisztérium."
Ha jól értelmezem, ezek szerint semmit nem csinált Kásler,
"Vagy diktatúra nincs, vagy Kásler nem felelős."
Ez alapján ha Kásler felelős a leváltásokért, stb. akkor nincs diktatúra.
"szerintem sincs diktatúra."
Itt megerősítettél, hogy Kásler a felelős.
És itt visszakanyarodunk az alaphoz
"Mindent az OT, a munkacsoportok, polgármesterek, korházak, orvosok, lakosság, szolgáltatók, stb. csináltak.
Mind feladat, mind felelősség tekintetében nullára ki lett üresítve az eü-ért felelős minisztérium."
Akkor végül diktatúra van, vagy Kásler a felelős?
Vagy csak nekem ellentmondásos ez?
kittli
Azt tudom, hogy nincs diktatúra, Kásler egy pöcs, de mindez a múlt, hisz' GYŐZTÜNK!
Van aki semminek se tud örülni...
több mint 5 éve
Elvesztettem a fonalat.Azért írtam, mert szerintem sincs diktatúra.akkor ez alapján miért írtad, hogy az OT, munkacsoportok, polgármesterek is csináltak bmit is?Az eü-ért felelős minisztérium mit csinált egyáltalán?Kirúgta a legjobb kórházigazgatókat.Az is valami,nem?
Mindent az OT, a munkacsoportok, polgármesterek, korházak, orvosok, lakosság, szolgáltatók, stb. csináltak.
Mind feladat, mind felelősség tekintetében nullára ki lett üresítve az eü-ért felelős minisztérium.
Sobri Jóska
Foresznem ő rendelte el a kórházak kiürítését pl? lehet ez alapján rakták a legutolsó helyre.Szerintetek ez lehetséges egy autokráciában, diktatúrában Orbán háta mögött? Ráadásul jól beágyazott fideszes intézményvezetőkről van szó.
csebi
Amúgy, ha bárkit megnyugtat, Káslernek hamarosan megköszönik áldozatos munkáját és fáradozásait, és mehet is pihenni.
Sobri Jóska
ahogy korábban is mondtam, OVt igen is meg lehet győzni adatokkal szakemberek által. tehát el tudom képzelni, hogy Kásler győzte meg az ágyak kiürítéséről. én a diktatúra szót nem szeretem használni az otthoni rendszerre amúgy.
csebi
Sobri Jóska
"Mind feladat, mind felelősség tekintetében nullára ki lett üresítve az eü-ért felelős minisztérium."
Ha jól értelmezem, ezek szerint semmit nem csinált Kásler,
"Vagy diktatúra nincs, vagy Kásler nem felelős."
Ez alapján ha Kásler felelős a leváltásokért, stb. akkor nincs diktatúra.
"szerintem sincs diktatúra."
Itt megerősítettél, hogy Kásler a felelős.
És itt visszakanyarodunk az alaphoz
"Mindent az OT, a munkacsoportok, polgármesterek, korházak, orvosok, lakosság, szolgáltatók, stb. csináltak.
Mind feladat, mind felelősség tekintetében nullára ki lett üresítve az eü-ért felelős minisztérium."
Akkor végül diktatúra van, vagy Kásler a felelős?
Vagy csak nekem ellentmondásos ez?
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
Az újranyitásról a South Park alsógatyagnómjainak zseniális, 3 lépéses üzleti modellje ugrik be:1. Begyűjtjük az összes alsógatyát.
3. Profit!
Tuti ez a méltatlanul elfeledett metodika lett most leporolva, ideje volt.
több mint 5 éve
Sajnos tudok friss példát. Polgárin 10 fő, paposon meg 5 fő lehetett. Tehát egy pap 5-öt ér. Szerinted melyiket választottuk?Azt nem tudom, hogy a halott, a pap és a kántor is beleszámít-e a limitbe?a cikkből a "kedvencem": a gyülekezést pedig tíz főben maximalizálják. Ez alól a temetések kivételt képeznek, azokon legfeljebb 30 ember vehet részt.r.baggioAz a motbid kép jelent meg előttem, ahogy a halottsirató asszonyok és/vagy a napi programként temetésre járó vénlányok (minden faluban / környéken van pár tucat ilyen) hamarabb érkeznek a temetésre (mert úgy szoktak), és a rokont visszafordítják a kapuban, hogy sorry, betelt a létszám...
Azért ezt a rendeletet együttérzőbben is meg lehetett volna fogalmazni. Mondjuk úgy, hogy nem darabszám limitet húznak, hanem azt írják le, hogy temetés csak a ronokság / szűk baráti kör részvételével rendezhető.
peterk2005
Fast Willie

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Amúgy tegnap vagy tegnapelőtt írtam hogy nem is értem miért nem lehetett a teraszokat,a szabad légteres helyeket megnyitni. Erre ma a vezér betolta rendelkezésként vidéken. Jóska,ugye nem te informálod a jó istent...? 😊
Egyébként meg könnyen van ezzel Viktor,egész hétvégére esőt mondanak.
Szerkesztette: Foresz
több mint 5 éve
vagy nyomjatok egy ilyet a családdal:www.youtube.com/watch?v=-ozW5tdCL8knem lepődnék meg ha május elsején már állnának a sorok a strandok előtt ...index.hu/belfold/2020/04/29/orban_viktor_bejelentes_kijarasi_korlatozas_koronavirus/Woohoo, mehetünk strandra, meg a kávézó teraszára!
Bazzani
warr_b
csebi
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
semmi Mr Rick?www.youtube.com/watch?v=bEk_W9MVJlwindex.hu/belfold/2020/04/29/orban_viktor_bejelentes_kijarasi_korlatozas_koronavirus/Woohoo, mehetünk strandra, meg a kávézó teraszára!
Bazzani
warr_b
vaaaaaagy Viszlát Covid!
www.youtube.com/watch?v=reYb7TMFMQE
Na, jó, ez az uccsó szerk.:
www.youtube.com/watch?v=vDRBAPrCr2I
És nem, ez kimaradt:
"Újra érzem a balatoni lázat
Budapest várhat míg vége van a nyárnak"
www.youtube.com/watch?v=EuGGr2fuTNg
Solymi
enyje benyje mit fog ehhez szólni a lánya
több mint 5 éve
Szép volt Viktor.Adtál a szarnak egy pofont.Megint.
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=-ozW5tdCL8knem lepődnék meg ha május elsején már állnának a sorok a strandok előtt ...index.hu/belfold/2020/04/29/orban_viktor_bejelentes_kijarasi_korlatozas_koronavirus/Woohoo, mehetünk strandra, meg a kávézó teraszára!
Bazzani
warr_b
csebi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
nem lepődnék meg ha május elsején már állnának a sorok a strandok előtt ...index.hu/belfold/2020/04/29/orban_viktor_bejelentes_kijarasi_korlatozas_koronavirus/Woohoo, mehetünk strandra, meg a kávézó teraszára!
Bazzani
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=bEk_W9MVJlwindex.hu/belfold/2020/04/29/orban_viktor_bejelentes_kijarasi_korlatozas_koronavirus/Woohoo, mehetünk strandra, meg a kávézó teraszára!
Bazzani
warr_b
vaaaaaagy Viszlát Covid!
www.youtube.com/watch?v=reYb7TMFMQE
Na, jó, ez az uccsó szerk.:
www.youtube.com/watch?v=vDRBAPrCr2I
És nem, ez kimaradt:
"Újra érzem a balatoni lázat
Budapest várhat míg vége van a nyárnak"
www.youtube.com/watch?v=EuGGr2fuTNg
Szerkesztette: Lúdas Solymi
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2020/04/29/orban_viktor_bejelentes_kijarasi_korlatozas_koronavirus/Woohoo, mehetünk strandra, meg a kávézó teraszára!
Bazzani

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Azért írtam, mert szerintem sincs diktatúra.akkor ez alapján miért írtad, hogy az OT, munkacsoportok, polgármesterek is csináltak bmit is?Az eü-ért felelős minisztérium mit csinált egyáltalán?Kirúgta a legjobb kórházigazgatókat.Az is valami,nem?
Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska
csebi
több mint 5 éve
akkor ez alapján miért írtad, hogy az OT, munkacsoportok, polgármesterek is csináltak bmit is?Az eü-ért felelős minisztérium mit csinált egyáltalán?Kirúgta a legjobb kórházigazgatókat.Az is valami,nem?
Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Lényegtelen mikor melyik bábot rúgják ki.Az eü-ért felelős minisztérium mit csinált egyáltalán?Kirúgta a legjobb kórházigazgatókat.Az is valami,nem?
Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Az eü-ért felelős minisztérium mit csinált egyáltalán?Kirúgta a legjobb kórházigazgatókat.Az is valami,nem?
Sobri Jóska
Foresz
nem ő rendelte el a kórházak kiürítését pl? lehet ez alapján rakták a legutolsó helyre.Szerintetek ez lehetséges egy autokráciában, diktatúrában Orbán háta mögött? Ráadásul jól beágyazott fideszes intézményvezetőkről van szó.
csebi
Szerkesztette: Őszentsége Sobri Jóska
több mint 5 éve
OV nem felejt, vesszen Budapest.index.hu/belfold/2020/04/29/orban_viktor_bejelentes_kijarasi_korlatozas_koronavirus/Ebből már most látom hogy mi lesz,egész Pest megye kilép vidékre.Hááát....nem tudom hogy ez ilyenformán jó ötlet-e.
Bazzani
Foresz
több mint 5 éve
Europara gondoltam főkéntAz nem lehet hogy 2 hónap alatt mar latjak mit tud a virus es belefer a nyitas?Cecilia neni imadsagot tartott es szepen megkerte csunya gonosz Covid bacsit, hogy maradjon tavol. Most mar nem lesz gond, el fog menni, ezert lehet elindulni ismet mindennek.
Persze ésszel.
Janek
Stez
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2020/04/29/orban_viktor_bejelentes_kijarasi_korlatozas_koronavirus/Ebből már most látom hogy mi lesz,egész Pest megye kilép vidékre.Hááát....nem tudom hogy ez ilyenformán jó ötlet-e.
Bazzani
több mint 5 éve
Az nem lehet hogy 2 hónap alatt mar latjak mit tud a virus es belefer a nyitas?Cecilia neni imadsagot tartott es szepen megkerte csunya gonosz Covid bacsit, hogy maradjon tavol. Most mar nem lesz gond, el fog menni, ezert lehet elindulni ismet mindennek.
Persze ésszel.
Janek
több mint 5 éve
nem ő rendelte el a kórházak kiürítését pl? lehet ez alapján rakták a legutolsó helyre.Érdekes info. 93 %-ban orvosok által kitöltött kérdőív alapján, melyik szektor teljesítményét hogy járulnak hozzá a koronavírus elleni küzdelemhezAz eü-ért felelős minisztérium mit csinált egyáltalán?
A diagramokat átnézve eléggé szórnak a szavazatok egy kivételével. Az Eü-ért felelős minisztérium teljesítményét tartották egységesen és kiugróan a legszarabbnak. Most már sokkal több kitöltés van, és még markánsabb a dolog.
diverdoc
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Az nem lehet hogy 2 hónap alatt mar latjak mit tud a virus es belefer a nyitas?Persze ésszel.
több mint 5 éve
Valamit azért csak csinált.Érdekes info. 93 %-ban orvosok által kitöltött kérdőív alapján, melyik szektor teljesítményét hogy járulnak hozzá a koronavírus elleni küzdelemhezAz eü-ért felelős minisztérium mit csinált egyáltalán?
A diagramokat átnézve eléggé szórnak a szavazatok egy kivételével. Az Eü-ért felelős minisztérium teljesítményét tartották egységesen és kiugróan a legszarabbnak. Most már sokkal több kitöltés van, és még markánsabb a dolog.
diverdoc
Sobri Jóska
Leváltott 1-2 intézményvezetőt.
(Na mire bepötyögtem...)
Szerkesztette: kittli
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 5 éve
Kirúgta a legjobb kórházigazgatókat.Az is valami,nem?Érdekes info. 93 %-ban orvosok által kitöltött kérdőív alapján, melyik szektor teljesítményét hogy járulnak hozzá a koronavírus elleni küzdelemhezAz eü-ért felelős minisztérium mit csinált egyáltalán?
diverdoc
Sobri Jóska