Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Nem az, hogy ez volt fontos, hanem az, hogy amugy ezek az oldalak szerintem mar fel evvel korabban tamogatast kertek az olvasoiktol. Ugyhogy az idozitest nem ertettem.Szerintem a híradózás mélypontja volt minden téren, amikor főműsoridőben Balogh Zotya elkezdte ostorozni a zsindexet meg a 444, hogy támogatásért kuncsorognak.Azert nem lennek most a covid helyeben. Szerintem hagyjuk a koronavirust a hanyatlo nyugat opiumanak!Várom már az m1 híradón a "trumpnak igaza volt, a kínai vírus tényleg ballib hoaxnak bizonyult" breaking news-t, melyet "másfél hónapig liberális köd borította el az utcákat és az elménket", illetve a "soros biológiai fegyverrel támadta a forintot, de matolcsy-n ezúttal se volt fogása" szalaghírek követnek
Vrij6
r.baggio
Volt ezer komoly hír, és nekik ez volt fontos.
Legalja.
LoveSobri
Szerkesztette: Stez
több mint 5 éve
Szerintem a híradózás mélypontja volt minden téren, amikor főműsoridőben Balogh Zotya elkezdte ostorozni a zsindexet meg a 444, hogy támogatásért kuncsorognak.Azert nem lennek most a covid helyeben. Szerintem hagyjuk a koronavirust a hanyatlo nyugat opiumanak!Várom már az m1 híradón a "trumpnak igaza volt, a kínai vírus tényleg ballib hoaxnak bizonyult" breaking news-t, melyet "másfél hónapig liberális köd borította el az utcákat és az elménket", illetve a "soros biológiai fegyverrel támadta a forintot, de matolcsy-n ezúttal se volt fogása" szalaghírek követnek
Vrij6
r.baggio
Volt ezer komoly hír, és nekik ez volt fontos.
Legalja.
több mint 5 éve
Naháááát...alapvetően ezzel nem lenne baj, ha tényleg szakmai alapokon történne és nem csupán azért, mert Karácsony Gergelyt akarnák lejáratni.
index.hu/belfold/2020/04/29/fovarosi_onkormanyzat_pesti_uti_idosek_otthona_birsag_kormanyhivatal_koronavirus/
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ez milyen jo kis film volt ,de szerettem 😊vagy nyomjatok egy ilyet a családdal:www.youtube.com/watch?v=-ozW5tdCL8knem lepődnék meg ha május elsején már állnának a sorok a strandok előtt ...index.hu/belfold/2020/04/29/orban_viktor_bejelentes_kijarasi_korlatozas_koronavirus/Woohoo, mehetünk strandra, meg a kávézó teraszára!
Bazzani
warr_b
csebi
warr_b
csebi
több mint 5 éve
Igy van. Nem lelegzel. Es ne kotozkodjel bazdmeg, mert az van, hogy nem lelegzel es pont. Ha megdoglesz, akkor jol megvernek, szoval nem erdemes meghalni sem, mert utana fajni fogsz es bibis leszel. Es nem igazan kellene belekotni, meg megkerdojelezni a fuhrer altal alaposan kigondolt haditervet. Ilyen ez a popszakma, elfogadod, mesz.De ha leveszem a maszkot amikor eszek, akkor közben nem lélegzek kifele?Valójában szégyellem magam, mert nem vettem észre, hogy mikor ért véget a járvány, mi volt az áttörés, vagy a fordulópont, pedig szépen megnéztem, elolvastam mindent.Jaj,hagyd már ezt a maszkban evést,tele van ezzel az olcsó poénnal a facebook. Amíg eszel,leveszed.A kínaiak egyébként külön zacskókat is tartanak az asztalokon az éttermekben,hogy abba tedd a maszkodat míg eszel.Nehogy megfertőződjön evés közben. Nem hiába,napok óta osztok-szorzok hogy mi a francokat szállítanak a gépek Kínából - mert ugye a maszk meg a kesztyű hiánycikk volt - de most megvilágosodtam.
Sutianap vagy diverdoc se írta, hogy mindjárt itt a vége (szerda-csütörtök magasságában), pedig nekik elhinném, de valahogy elkerülte a figyelmemet pont a győzelem.
Na de sebaj, a lényeg, hogy már nincs veszély, újra lehet strandolni, teraszon üldögélni, és pénteken egész nap vehetünk virágot, és akkor már vihetjük is az édesanyáknak, ha meg idősek, majd óvatosan adjuk át.
Csak azt nem értem, hogy tolom be a vidéki étterem teraszán az ebédet, ha kötelezően rajtam a maszk. Lehet erre is a South Parkból kell megoldást találni, és a seggünkkel enni...
Sobri Jóska
Egyébként pedig rendes vagy hogy nem olvastad végig a pár nappal ezelőtti mondókáimat,mert írtam már arról a számomra is érthetetlen dologról,hogy a vezér bedobja a május 4.-et ,másnap meg hipp-hopp eltűnik a vírus.
Lankad a figyelmed.... 😉
Foresz
Vagy egy levegővel egyem végig a leves+főételt?
Vagy felesleges a maszk?
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Azert nem lennek most a covid helyeben. Szerintem hagyjuk a koronavirust a hanyatlo nyugat opiumanak!Várom már az m1 híradón a "trumpnak igaza volt, a kínai vírus tényleg ballib hoaxnak bizonyult" breaking news-t, melyet "másfél hónapig liberális köd borította el az utcákat és az elménket", illetve a "soros biológiai fegyverrel támadta a forintot, de matolcsy-n ezúttal se volt fogása" szalaghírek követnek
Vrij6

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
De ha leveszem a maszkot amikor eszek, akkor közben nem lélegzek kifele?Valójában szégyellem magam, mert nem vettem észre, hogy mikor ért véget a járvány, mi volt az áttörés, vagy a fordulópont, pedig szépen megnéztem, elolvastam mindent.Jaj,hagyd már ezt a maszkban evést,tele van ezzel az olcsó poénnal a facebook. Amíg eszel,leveszed.A kínaiak egyébként külön zacskókat is tartanak az asztalokon az éttermekben,hogy abba tedd a maszkodat míg eszel.Nehogy megfertőződjön evés közben. Nem hiába,napok óta osztok-szorzok hogy mi a francokat szállítanak a gépek Kínából - mert ugye a maszk meg a kesztyű hiánycikk volt - de most megvilágosodtam.
Sutianap vagy diverdoc se írta, hogy mindjárt itt a vége (szerda-csütörtök magasságában), pedig nekik elhinném, de valahogy elkerülte a figyelmemet pont a győzelem.
Na de sebaj, a lényeg, hogy már nincs veszély, újra lehet strandolni, teraszon üldögélni, és pénteken egész nap vehetünk virágot, és akkor már vihetjük is az édesanyáknak, ha meg idősek, majd óvatosan adjuk át.
Csak azt nem értem, hogy tolom be a vidéki étterem teraszán az ebédet, ha kötelezően rajtam a maszk. Lehet erre is a South Parkból kell megoldást találni, és a seggünkkel enni...
Sobri Jóska
Egyébként pedig rendes vagy hogy nem olvastad végig a pár nappal ezelőtti mondókáimat,mert írtam már arról a számomra is érthetetlen dologról,hogy a vezér bedobja a május 4.-et ,másnap meg hipp-hopp eltűnik a vírus.
Lankad a figyelmed.... 😉
Foresz
Vagy egy levegővel egyem végig a leves+főételt?
Vagy felesleges a maszk?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Valójában szégyellem magam, mert nem vettem észre, hogy mikor ért véget a járvány, mi volt az áttörés, vagy a fordulópont, pedig szépen megnéztem, elolvastam mindent.Túl sok Gint iszol 😛
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Azert nem lennek most a covid helyeben. Szerintem hagyjuk a koronavirust a hanyatlo nyugat opiumanak!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Naháááát... index.hu/belfold/2020/04/29/fovarosi_onkormanyzat_pesti_uti_idosek_otthona_birsag_kormanyhivatal_koronavirus/

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Valójában szégyellem magam, mert nem vettem észre, hogy mikor ért véget a járvány, mi volt az áttörés, vagy a fordulópont, pedig szépen megnéztem, elolvastam mindent.Jaj,hagyd már ezt a maszkban evést,tele van ezzel az olcsó poénnal a facebook. Amíg eszel,leveszed.A kínaiak egyébként külön zacskókat is tartanak az asztalokon az éttermekben,hogy abba tedd a maszkodat míg eszel.Nehogy megfertőződjön evés közben. Nem hiába,napok óta osztok-szorzok hogy mi a francokat szállítanak a gépek Kínából - mert ugye a maszk meg a kesztyű hiánycikk volt - de most megvilágosodtam.
Sobri Jóska
Lankad a figyelmed.... 😉
több mint 5 éve
Akkor most felhívom a figyelmet a topic elején kiemelt számlaszamra ismét.Tudom, van már mindenből is sok, de hátha fel tudják még használni a következő hetekben!
🙄

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2020/04/29/halalos_verekedes_lett_belole_hogy_egyszerre_csak_egy_ember_lehetett_a_kisboltban/Ájjájájájj

több mint 5 éve
Buli van a parton a szabadstrandon, velünk együtt tombol a nyár! Buli a vízben és fenn a stégen, szállj be te is, ennyi neked is jár!találkozunk egy hét múlva a balatoni szabadstrandokon.Akkor a topicot bezárhatjuk s majd újra nyitjuk 😛 😕 😊Szerintem kereszteljük át szabadidő topiknak,vagy mondjuk azt is el tudom képzelni,hogy" Mit csinálsz karanténtól-karanténig?". 😀
dande
Vagy mint az osztálytablókon van írva: " Találkozunk két hét múlva!"
Foresz
csebi
😀
Szerkesztette: warr_b

több mint 5 éve
Tekintve, hogy nem lesz túl jó idő, öltözködjünk rétegesen, még megfázunk.....találkozunk egy hét múlva a balatoni szabadstrandokon.Akkor a topicot bezárhatjuk s majd újra nyitjuk 😛 😕 😊Szerintem kereszteljük át szabadidő topiknak,vagy mondjuk azt is el tudom képzelni,hogy" Mit csinálsz karanténtól-karanténig?". 😀
dande
Foresz
csebi
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Valójában szégyellem magam, mert nem vettem észre, hogy mikor ért véget a járvány, mi volt az áttörés, vagy a fordulópont, pedig szépen megnéztem, elolvastam mindent. Sutianap vagy diverdoc se írta, hogy mindjárt itt a vége (szerda-csütörtök magasságában), pedig nekik elhinném, de valahogy elkerülte a figyelmemet pont a győzelem.
több mint 5 éve
találkozunk egy hét múlva a balatoni szabadstrandokon.Akkor a topicot bezárhatjuk s majd újra nyitjuk 😛 😕 😊Szerintem kereszteljük át szabadidő topiknak,vagy mondjuk azt is el tudom képzelni,hogy" Mit csinálsz karanténtól-karanténig?". 😀
dande
Foresz
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
Akkor a topicot bezárhatjuk s majd újra nyitjuk 😛 😕 😊Szerintem kereszteljük át szabadidő topiknak,vagy mondjuk azt is el tudom képzelni,hogy" Mit csinálsz karanténtól-karanténig?". 😀
dande
több mint 5 éve
Lenne most Amerika Kapitány, ha az ifjú Steve Rogers is így állt volna hozzá? Nem!Hááát, akko ideje lenne megtanulni bokszolni vagy belátni, hogy ez nem a te sportágad 😉Erről szól az életem. 😊Azért érezni rajtad valami olyasmit,mint mikor egy bokszolót állon vágnak és számolni kell rá.Nem tudom.Elvesztettem a fonalat.Azért írtam, mert szerintem sincs diktatúra.akkor ez alapján miért írtad, hogy az OT, munkacsoportok, polgármesterek is csináltak bmit is?Az eü-ért felelős minisztérium mit csinált egyáltalán?Kirúgta a legjobb kórházigazgatókat.Az is valami,nem?
Mindent az OT, a munkacsoportok, polgármesterek, korházak, orvosok, lakosság, szolgáltatók, stb. csináltak.
Mind feladat, mind felelősség tekintetében nullára ki lett üresítve az eü-ért felelős minisztérium.
Sobri Jóska
Foresznem ő rendelte el a kórházak kiürítését pl? lehet ez alapján rakták a legutolsó helyre.Szerintetek ez lehetséges egy autokráciában, diktatúrában Orbán háta mögött? Ráadásul jól beágyazott fideszes intézményvezetőkről van szó.
csebi
Csak nekem ellentmondásos ez?
Vagy diktatúra nincs, vagy Kásler nem felelős.
Amúgy, ha bárkit megnyugtat, Káslernek hamarosan megköszönik áldozatos munkáját és fáradozásait, és mehet is pihenni.
Sobri Jóska
ahogy korábban is mondtam, OVt igen is meg lehet győzni adatokkal szakemberek által. tehát el tudom képzelni, hogy Kásler győzte meg az ágyak kiürítéséről. én a diktatúra szót nem szeretem használni az otthoni rendszerre amúgy.
csebi
Sobri Jóska
"Mind feladat, mind felelősség tekintetében nullára ki lett üresítve az eü-ért felelős minisztérium."
Ha jól értelmezem, ezek szerint semmit nem csinált Kásler,
"Vagy diktatúra nincs, vagy Kásler nem felelős."
Ez alapján ha Kásler felelős a leváltásokért, stb. akkor nincs diktatúra.
"szerintem sincs diktatúra."
Itt megerősítettél, hogy Kásler a felelős.
És itt visszakanyarodunk az alaphoz
"Mindent az OT, a munkacsoportok, polgármesterek, korházak, orvosok, lakosság, szolgáltatók, stb. csináltak.
Mind feladat, mind felelősség tekintetében nullára ki lett üresítve az eü-ért felelős minisztérium."
Akkor végül diktatúra van, vagy Kásler a felelős?
Vagy csak nekem ellentmondásos ez?
kittli
Azt tudom, hogy nincs diktatúra, Kásler egy pöcs, de mindez a múlt, hisz' GYŐZTÜNK!
Van aki semminek se tud örülni...
Sobri Jóska
Foresz
Sobri Jóska
Solymi
több mint 5 éve
Akkor a topicot bezárhatjuk s majd újra nyitjuk 😛 😕 😊
több mint 5 éve
Hááát, akko ideje lenne megtanulni bokszolni vagy belátni, hogy ez nem a te sportágad 😉Erről szól az életem. 😊Azért érezni rajtad valami olyasmit,mint mikor egy bokszolót állon vágnak és számolni kell rá.Nem tudom.Elvesztettem a fonalat.Azért írtam, mert szerintem sincs diktatúra.akkor ez alapján miért írtad, hogy az OT, munkacsoportok, polgármesterek is csináltak bmit is?Az eü-ért felelős minisztérium mit csinált egyáltalán?Kirúgta a legjobb kórházigazgatókat.Az is valami,nem?
Mindent az OT, a munkacsoportok, polgármesterek, korházak, orvosok, lakosság, szolgáltatók, stb. csináltak.
Mind feladat, mind felelősség tekintetében nullára ki lett üresítve az eü-ért felelős minisztérium.
Sobri Jóska
Foresznem ő rendelte el a kórházak kiürítését pl? lehet ez alapján rakták a legutolsó helyre.Szerintetek ez lehetséges egy autokráciában, diktatúrában Orbán háta mögött? Ráadásul jól beágyazott fideszes intézményvezetőkről van szó.
csebi
Amúgy, ha bárkit megnyugtat, Káslernek hamarosan megköszönik áldozatos munkáját és fáradozásait, és mehet is pihenni.
Sobri Jóska
ahogy korábban is mondtam, OVt igen is meg lehet győzni adatokkal szakemberek által. tehát el tudom képzelni, hogy Kásler győzte meg az ágyak kiürítéséről. én a diktatúra szót nem szeretem használni az otthoni rendszerre amúgy.
csebi
Sobri Jóska
"Mind feladat, mind felelősség tekintetében nullára ki lett üresítve az eü-ért felelős minisztérium."
"Mindent az OT, a munkacsoportok, polgármesterek, korházak, orvosok, lakosság, szolgáltatók, stb. csináltak.
Mind feladat, mind felelősség tekintetében nullára ki lett üresítve az eü-ért felelős minisztérium."
kittli
Azt tudom, hogy nincs diktatúra, Kásler egy pöcs, de mindez a múlt, hisz' GYŐZTÜNK!
Sobri Jóska
Foresz
Sobri Jóska
több mint 5 éve
nem meglepőErről szól az életem. 😊Azért érezni rajtad valami olyasmit,mint mikor egy bokszolót állon vágnak és számolni kell rá.Nem tudom.Elvesztettem a fonalat.Azért írtam, mert szerintem sincs diktatúra.akkor ez alapján miért írtad, hogy az OT, munkacsoportok, polgármesterek is csináltak bmit is?Az eü-ért felelős minisztérium mit csinált egyáltalán?Kirúgta a legjobb kórházigazgatókat.Az is valami,nem?
Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska
kittli
Sobri Jóska
Foresz
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Erről szól az életem. 😊Azért érezni rajtad valami olyasmit,mint mikor egy bokszolót állon vágnak és számolni kell rá.Nem tudom.Elvesztettem a fonalat.Azért írtam, mert szerintem sincs diktatúra.akkor ez alapján miért írtad, hogy az OT, munkacsoportok, polgármesterek is csináltak bmit is?Az eü-ért felelős minisztérium mit csinált egyáltalán?Kirúgta a legjobb kórházigazgatókat.Az is valami,nem?
Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska
kittli
Sobri Jóska
Foresz
több mint 5 éve
Azért érezni rajtad valami olyasmit,mint mikor egy bokszolót állon vágnak és számolni kell rá.Nem tudom.Elvesztettem a fonalat.Azért írtam, mert szerintem sincs diktatúra.akkor ez alapján miért írtad, hogy az OT, munkacsoportok, polgármesterek is csináltak bmit is?Az eü-ért felelős minisztérium mit csinált egyáltalán?Kirúgta a legjobb kórházigazgatókat.Az is valami,nem?
Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska
csebi
Sobri Jóska
kittli
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Ugyan, kérlek.semmi Mr Rick?www.youtube.com/watch?v=bEk_W9MVJlwindex.hu/belfold/2020/04/29/orban_viktor_bejelentes_kijarasi_korlatozas_koronavirus/Woohoo, mehetünk strandra, meg a kávézó teraszára!
Bazzani
warr_b
vaaaaaagy Viszlát Covid!
www.youtube.com/watch?v=reYb7TMFMQE
Na, jó, ez az uccsó szerk.:
www.youtube.com/watch?v=vDRBAPrCr2I
És nem, ez kimaradt:
"Újra érzem a balatoni lázat
Budapest várhat míg vége van a nyárnak"
www.youtube.com/watch?v=EuGGr2fuTNg
Solymi
enyje benyje mit fog ehhez szólni a lánya