Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
nemzetisport az illetékes ebben a témában.Nah, már ott sincs egyetértés 😄"A profi sportban engedélyezik az edzést."444-en azt írják amit én írtam.
Igaz, Index...
zemanla
Bazzani
zemanla
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
A kormànyinfokon rendszeres az index kérdés és vàlaszt is kapnak.index.hu/belfold/2020/04/30/kormanyinfo_gulyas_gergely_sajtotajekoztato_kijarasi_korlatozas_enyhites/8. csoda: index kérdést tettek fel éppen.
Bazzani
csebi
Mi ebben a csoda?
több mint 5 éve
Akik mostantól halnak meg, azok még a közlemény előtt kapták el.Mi az, mindenki lesokkolódott? 😁a kormány közölte hogy vége 😀
Amúgy 12 újabb halott...
warr_b
Negritis
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2020/04/30/kormanyinfo_gulyas_gergely_sajtotajekoztato_kijarasi_korlatozas_enyhites/

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
Nah, már ott sincs egyetértés 😄"A profi sportban engedélyezik az edzést."444-en azt írják amit én írtam.
Igaz, Index...
zemanla
Bazzani

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 5 éve
origo, baszki, origo 😊Ott nem találtam erről semmit.
NB2
több mint 5 éve
origo, baszki, origo 😊
több mint 5 éve
"A profi sportban engedélyezik az edzést."444-en azt írják amit én írtam.
Igaz, Index...
zemanla
több mint 5 éve
"A profi sportban engedélyezik az edzést."Igaz, Index...

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Igen es ha jol tudom nemetek es olaszok is engedik mar csapatedzeseket, leg kiderul mennyire befolyasolja majd esetleges NFL TCk kezdeset h hol mennyien kapjak el a virust.Május 4-től a profi, amatőr és tömegsportban engedélyezik az edzést és a zártkörű rendezvényeketAug 15-ig fesztivalok nuku es balfasz focistaink leg elkezdhetnek edzeni.Annak ellenére, hogy csak a profikról volt szó?😄
Beki
zemanla
Bazzani
több mint 5 éve
Hmmmmm...akkor rosszul, vagy rossz helyen olvastam.Május 4-től a profi, amatőr és tömegsportban engedélyezik az edzést és a zártkörű rendezvényeketAug 15-ig fesztivalok nuku es balfasz focistaink leg elkezdhetnek edzeni.Annak ellenére, hogy csak a profikról volt szó?😄
Beki
zemanla
Bazzani
Vajh' az up is elkezdheti?

több mint 5 éve
Május 4-től a profi, amatőr és tömegsportban engedélyezik az edzést és a zártkörű rendezvényeketAug 15-ig fesztivalok nuku es balfasz focistaink leg elkezdhetnek edzeni.Annak ellenére, hogy csak a profikról volt szó?😄
Beki
zemanla
több mint 5 éve
Aug 15-ig fesztivalok nuku es balfasz focistaink leg elkezdhetnek edzeni.Mondjuk annak örülök, hogy a lányomék is elkezdhetnek edzeni.
Beki
több mint 5 éve
Aug 15-ig fesztivalok nuku es balfasz focistaink leg elkezdhetnek edzeni.Annak ellenére, hogy csak a profikról volt szó?😄
Beki

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Aug 15-ig fesztivalok nuku es balfasz focistaink leg elkezdhetnek edzeni.
több mint 5 éve
Miklobi Közöny Hipotetikami van azzal az egyszerű beismeréssel, hogy ha nincs valamire ráhatásod, akkor elengeded
ha fasírtba vagy a barátnőddel, mer már kikacsingat, akkor hiába tolod meg naponta x-szer, akkor is félremegy, tehát nem egyszerűbb, ha valaki el akar menni, akkor azt el kell engedni...
belátóképesség, kimaxolta a súlyos betegek elláthatóságának paramétereit, a többire pedig nincs ráhatása, 25 fokban úgyis mindenki illegálisan majálisolni fog, tehát legális...

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
"Az üzletek időkorlát nélkül kinyithatnak, marad az idősek védősávja (9-12)."Nincs kifejtve, ez mindenféle üzletre vonatkozik?
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
Lehetséges, hogy a WHO, az orvosi lobby valamint az orvosi eszközgyártók sugallatára, kicsit túltoltuk a biciklit ebben a koronavírus dologban? Indokoltnak tűnik így utólag, hogy leállítottuk a teljes világot vagy megérte? Vagy erről még korai esetleg eretnek dolog beszélni? Mikor lehet mérleget vonni?olaszok szerint jogos volt. meg gondolom a spanyolok szerint is.
Szerintem vannak kétségtelen előnyei is, hogy kicsit bezárkóztunk, mielőtt valaki félreérti, de nem kevés hátránya is.
vpi
több mint 5 éve
Lehetséges, hogy a WHO, az orvosi lobby valamint az orvosi eszközgyártók sugallatára, kicsit túltoltuk a biciklit ebben a koronavírus dologban? Indokoltnak tűnik így utólag, hogy leállítottuk a teljes világot vagy megérte? Vagy erről még korai esetleg eretnek dolog beszélni? Mikor lehet mérleget vonni?Szerintem vannak kétségtelen előnyei is, hogy kicsit bezárkóztunk, mielőtt valaki félreérti, de nem kevés hátránya is.
több mint 5 éve
index.hu/belfold/2020/04/30/kormanyinfo_gulyas_gergely_sajtotajekoztato_kijarasi_korlatozas_enyhites/8. csoda: index kérdést tettek fel éppen.
Bazzani
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
a világ "legokosabb" embere is megszólaltHoly shit, mit keres/mióta van az avatarjában az 1. Deus Ex ? Gondolom JC Dentonnak hiszi magát, de ő inkább Bob Pagere hajaz...
twitter.com/elonmusk/status/1255380013488189440
r.baggio
több mint 5 éve
a világ "legokosabb" embere is megszólalttwitter.com/elonmusk/status/1255380013488189440
az ördög ügyvédjeként viszont pár dolgot megjegyeznék:
1., süti is írta, hogy a vírus nem önfenntartó, így logikusan hangzik, hogy az elején kell megfogni a terjedést, ha ez megtörtént, nincs akitől elkapd a a betegséget, nincs akkora fertőzöttség, hogy egy random bevásárlásnál olyan emberrel kerülj kapcsolatba, aki covid-pozitív
2., a korlátozások feloldásánál úgy teszünk, mintha eddig mindenki Sobri módon élt volna, és senki nem hagyta el a házát, nem érintkezett volna senkivel, miközben húsvét idején is azon polemizáltunk, hogy a felelőtlenség most biztos berobbantja a vírust (nem történt meg)
3., innentől kissé úgy érződik, hogy sokan szinte már a vírus elterjedésének "szurkolnak", hiszen az validálná a másfél hónapnyi tétlen otthon üldögélést, és ha nem állnak hegyekben a hullák az utcákon, akkor olybá tűnik, hogy feleslegesen csináltunk mindent

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal