Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 4 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Itt van még egy, részletesebb:
 liner.hu/hivatalos-a-kinai-vakcinak-hatekonysaga-alacsony-a-koronavirussal-szemben/
nagylaza
Van a cikkel egy pöti probléma: nálunk nem oltanak Sinovac-kal.

Lásd korábban:
 www.portfolio.hu/global/20210206/kinaban-engedelyeztek-a-gyenge-hatekonysagu-vakcinat-468626
Charlie Firpo
Állította valaki az ellenkezőjét?
nagylaza
A cikkben sikerült összemosni (fosni).

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 287 — beers & Packers
 liner.hu/hivatalos-a-kinai-vakcinak-hatekonysaga-alacsony-a-koronavirussal-szemben/
nagylaza

Lásd korábban:
 www.portfolio.hu/global/20210206/kinaban-engedelyeztek-a-gyenge-hatekonysagu-vakcinat-468626
Charlie Firpo
Állította valaki az ellenkezőjét?
több mint 4 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
nagylaza

Lásd korábban:

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 464 — The Mathematician
Úgy látom Jóska ma szabadnapos, így hamar be tudtam hozni a lemaradást 😊
bcsarli
nyugi nemsoká rákezdi

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Úgy látom Jóska ma szabadnapos, így hamar be tudtam hozni a lemaradást 😊

több mint 4 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
ma kaptam Pfizert, rövid tapasztalat ha még érdekel valakit (biztos volt már sok, azért írom így):

12:30-ra volt időpontom, nem háziorvoshoz, hanem tanárként a helyi kórház területén lévő oltópontra. Kicsit hamarabb érkeztem (12:10 körül), mert korábban láttam előző napokról képeket, hogy bőven állt a sor a bejárat előtt egész az utcáig is... hát nekem nagyon szerencsés idősávom volt a vasárnapi ebéddel, ugyanis csak egyetlen ember állt előttem a regisztrációnál, és amíg őt felvették, addig gyorsan megírtam újra az ikszelgetős papírt, amit sikeresen bentfelejtettem melóhelyen. Semmilyen igazolványt nem kértek, viszont meg kellett mutatnom a vakcinainfós sms-t a telefonomban, kicsit fura hogy ezt nem jelezték előre, de a zsebemben volt szerencsére a teló. Leültem, kb 5 perc múlva jött egy dolgozó, hogy "akinek a papírja a kezemben van, az jöjjön velem", de nem mondott neveket 😀 néztünk egymásra páran, aztán gondoltam megyek, abból nagy baj nem lehet. Ugyanúgy le kellett ülni megint várakozni pár percet, ott már név szerint szólítottak mindenkit, születési időt kellett megmondani, hogy ne más nevében menj be, aztán a doki elmondta a legfontosabb tudnivalókat, és minimális fájdalommal (minden sima háziorvosi injekció fájdalmasabb ennél) megkaptam az oltást 12:23-kor (meglepően gyorsan haladtunk, elég jól volt szervezve minden). 20 percet kellett még várni egy tornateremben (rehabilitációs épület volt), hogy van-e valamilyen negatív reakció, de velem semmi nem történt, kolléganőnek pár percig zsibbadt a karja, aztán neki is elmúlt. Megkaptuk a kártyát a következő időponttal (ezt is még a 20 perc lejárta előtt), és lehetett is menni. Egy hölgynek volt elírva a neve, tőle visszakérték és írtak neki új kártyát, mert az igazolvány majd ezek alapján lesz elkészítve elvileg, és ne legyenek rajta hibás adatok neki.
Fél óra alatt lepörgött az egész a sorompón való belépés/kilépés között, legközelebb május közepén kell mennem ugyanígy vasárnapra.

Ezt már csak érdekességként: az egyik ápoló kártyaosztás közben elszólta magát, hogy jegyezzük meg a dátumot a kártyán, mert ettől kell majd számítani a 6 hónapot, ha újra meg kell ismételni az oltást. A következő kártyaosztó ápoló ezt már nem említette, úgyhogy nem tudom mennyire volt magánakciója az elsőnek, vagy csak elfelejtette a második, de gondolom ezt még nem is tudja senki biztosan, hogy meg kell-e majd újra ismételni később.
több mint 4 éve
Ellenpélda, azaz lehet így is
Gergőbácsi
Kétségkívül jobb, mint az, amit én kaptam. De. Az én elvárásom az, hogy a háziorvos ne általános ismertetőt küldjön, hanem személyre szabottan mondjon át vagy bét. Tudom, maximalista vagyok.😊
nagylaza
Jézusom, te mit szívsz? Adhatná belőle
peach
Szóval ezért vezettek.
 fuzovelkifele.com/wp-content/uploads/2021/04/AiEeT7SNYq9C.jpeg
Tactful Cactus
az a baj h denverben a játékosok szívják mostanában nem a szurkolók

több mint 4 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 384
Ellenpélda, azaz lehet így is
Gergőbácsi
Kétségkívül jobb, mint az, amit én kaptam. De. Az én elvárásom az, hogy a háziorvos ne általános ismertetőt küldjön, hanem személyre szabottan mondjon át vagy bét. Tudom, maximalista vagyok.😊
nagylaza
Jézusom, te mit szívsz? Adhatná belőle
peach
Szóval ezért vezettek.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
 24.hu/kulfold/2021/04/11/koronavirus-gyogyszer-oroszorszag/

ez jó hír lehet, csak azok a fránya követelmények ugye

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Na, kijött a 24-en is:
"Kína elismerte, hogy nem elég hatékonyak a jelenlegi vakcináik"
 24.hu/kulfold/2021/04/11/koronavirus-kina-vakcina-sinopharm-sinovac-hatekonysag-fejlesztes-mrns/
nagylaza
Az ellenzéknek még pár napot kellett volna kibírni "oltásellenességben", de a korábbi nyilatkozatok után ezt az orbitális labdát már nem tudják lecsapni

Nálam ez a hír kb kiemelést érdemelne a topicban
r.baggio
Még van esélyük.😊
"Vonja vissza a baloldal a keleti vakcinák felfüggesztését követelő határozati javaslatát!"
 www.origo.hu/itthon/20210411-vonja-vissza-a-baloldal-a-keleti-vakcinak-felfuggeszteset-kovetelo-hatarozati-javaslatat.html?utm_source=hirkereso&utm_medium=referral&utm_campaign=hiraggregator
több mint 4 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 810 — no es importante
Na, kijött a 24-en is:
 24.hu/kulfold/2021/04/11/koronavirus-kina-vakcina-sinopharm-sinovac-hatekonysag-fejlesztes-mrns/
nagylaza
Az ellenzéknek még pár napot kellett volna kibírni "oltásellenességben", de a korábbi nyilatkozatok után ezt az orbitális labdát már nem tudják lecsapni

Nálam ez a hír kb kiemelést érdemelne a topicban

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Végtelenül meglepődtem:
 www.atv.hu/belfold/20210411-itt-a-kormany-valasza-fekete-gyor-felhivasara/hirkereso
több mint 4 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 058 — Слава Україні! Героям слава!
Most hivott a hazidoki: aprilis 21. szerda, pfizer

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Két mai hír. Kissé mintha kaotikus lenne a helyzet.
1. AstraZeneca-oltás: Dél-Koreában folytatják az oltást a 30-60 év közöttiek körében
2. Több uniós országban csak a 60 év felettieket oltják a brit-svéd vakcinával
több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 388 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
 www.egeszsegkalauz.hu/betegsegek/fertozo-betegsegek/kiderult-akinek-jo-a-belfloraja-azt-nem-donti-le-a-covid/9ezvzyc
Pont jó, úgyis a Bélügyek című könyvet olvasom 😊

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 4 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 406 — Do Your Job
Erre meg az oltás ráerősít?Vagy nem? Erről kellene info.
Csütörtökön oltottak és még mindig nem vagyok jól
VvAlekosz
Volt feleségemet oltották hétfőn. Neki is lett estére kis hőemelkedése, szerdára már köhögött is. Csütörtökön gyorsteszt: pozitív.
Szal simán benne van, h úgy kapod az oltást, h nem tudod, h pozitív vagy...
zemanla
Most hogy van ?
VvAlekosz
Szerencsére nem rosszabbul. Kicsit gyenge, de más tünete nincs

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
több mint 4 éve
VvAlekosz
Jobbulást!
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
VvAlekosz
Volt feleségemet oltották hétfőn. Neki is lett estére kis hőemelkedése, szerdára már köhögött is. Csütörtökön gyorsteszt: pozitív.
zemanla
Most hogy van ?
több mint 4 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 406 — Do Your Job
VvAlekosz

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Na, kijött a 24-en is:
nagylaza
dehát tegnap megtudtuk hogy mind ugyanolyan jó ...
Negritis
Így van. Mindegyik ugyanolyan jó, de mégse.
több mint 4 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 548 — The only discipline that lasts, is self discipline
Fekete-Győr arra kéri Orbánt, hogy közös videóban biztassák oltásra a magyarokat

Na ezt magyarázzák meg, hogy miért nem fog közös videóban szerepelni Orbán.
Mikey
Ezt különösebben nem nehéz kezelni, ha egyáltalán reagálnak rá.
Az már érdekesebb, hogy ugyan ki a fene regisztrálna azért mert az ország egyik legelutasítottabb és leggyűlöltebb rétege (a politikusok) közösen kéri meg rá? 😊 ez éppen csak egy fokkal lenne jobb, mintha a Mészáros - Csányi - mittomén, Leisztinger típusú oligarchák állnának ki, hogy ez nem a gyűlölködés, hanem az összefogás ideje és oltasson mindneki.
Aki idáig regisztrált az nem Orbán kedvéért tette, aki meg majd ezután fog az meg nem az ellenzék buzdítása miatt teszi.
Ha ilyet akarnak csinálni, ahhoz itthon olimpikonok, színészek meg zenészek kellenek.
MC12
Te írod Gulyás reakció-beszédeit? 😀 Ha nem, jelentkezz, jól fizető állás, be tudnád tölteni. 😊

(Nyilvánvaló, hogy Fekete-Győr politikai szándékkal is indítványozta ezt. De ez most egy olyan indítvány volt, amire Jóska azt mondaná, ha Orbán tette volna, hogy: ügyes. 😊 )
peterk2005
1. Lebuktam 😊

2.Hát akkor nem értenék egyet jóskàval, borzasztó ötlet lenne a kommunikációs csapattól egy videóba tenni a démonnal 😉
MC12
2. Ez soha nem fog megtörténni, ezt Fekete is tudta. A javaslat éppen ezért ügyes.

Más. Úgy látszik egy ideig felesleges lesz vitázni az AZ-ról. Alig fog érkezni valamennyi a közeljövőben:

index.hu/kulfold/2021/04/10/astrazeneca-vakcina-szallitmany-europai-unio/

Nem csodálkoznék, ha rövidesen komolyabb személycserék lennének a cég felső vezetésében. Január óta amit lehet azt nagyjából sikerült elrontaniuk.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Na, kijött a 24-en is:
nagylaza
dehát tegnap megtudtuk hogy mind ugyanolyan jó ...

több mint 4 éve
Na, kijött a 24-en is: