Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 4 éve
gondolom annyira tartják be a szabályokat mint a "gyári munkások" amikről láttam képeket és amiket mesélnek ismerőseimszép lesz, a "fenti" sofőrök vajon hogy bírják?Na oszt eszt meg hogy? Elkülönített fülkében vannak, egyedul. Televízión, rádión keresztul szórnak rajuk (covid) atkot vagy mi?
444.hu/2021/03/08/leallhat-a-2-es-metro-ha-meg-ket-ember-megbetegszik-a-dolgozok-kozul
Negritis
Ide tihanyi ur kell!
m.youtube.com/watch?v=8khE8gH1ozk
Ventura
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Reggel kolléga a zemegyet nézte. Németország és hogy miért haladnak ők is lassan az oltassal. Sikerült kihozni, hogy egy meg nem nevezett orvos szerint a német kórházakban nagyrészt bevándorló covidosok vannak, mert hiába kérik meg őket akkor se tartják be a szabályokat. Azt nem magyarázták meg hogy ez hogyan kötődik ahhoz hogy lassan oltanak de nem az a lényeg tudtak egyet migransozni.
több mint 4 éve
Így aktuálisabb:telex.hu/koronavirus/2021/03/08/koronavirus-melyik-vakcinabol-mennyit-adtak-be-es-mennyi-van-raktaronEgyszer régen azt mondtam egy csajnak: ha most feljön hozzám, úgy megdugom, hogy egy óra alatt háromszor is a csúcsra fog jutni.
E számok szerint megdőlt a "kétmillióegyhétvégealatt" mondás. Oltás van, csak nem tudják beadni őket eléggé gyorsan, ami...
cartman023
Feljött, dugtunk, de csak egy jött össze abban az órában, a farkam felülbírálta a korábban e tárgykörben elhangzottakat.
A csaj kérdezte, hogy "hol a többi?"
Mondtam, "többet nem akartam."
Megdőlt a korábbi mondásom?
Rosszul járt valaki?
Sobri Jóska
A második világháborúban az egyik sebész a parancsnoknak: inkább küldje a komoly sebesülteket hozzám, mert úgy belelendülök, hogy egy óra alatt három életet is meg tudok menteni.
Beküldték őket, műtöttem, de csak egy jött össze abban az órában a kezem felülbírálta a korábban e tárgykörben elhangzottakat.
A parancsnok kérdezte, hogy "hol a többi?"
Mondtam, "többet nem akartam, meghaltak, de ezt azért ne reklámozza, maradjuk a 3/óránál"
Rosszul járt valaki?
több mint 4 éve
telex.hu/koronavirus/2021/03/08/koronavirus-melyik-vakcinabol-mennyit-adtak-be-es-mennyi-van-raktaronEgyszer régen azt mondtam egy csajnak: ha most feljön hozzám, úgy megdugom, hogy egy óra alatt háromszor is a csúcsra fog jutni.
E számok szerint megdőlt a "kétmillióegyhétvégealatt" mondás. Oltás van, csak nem tudják beadni őket eléggé gyorsan, ami...
cartman023
Feljött, dugtunk, de csak egy jött össze abban az órában, a farkam felülbírálta a korábban e tárgykörben elhangzottakat.
A csaj kérdezte, hogy "hol a többi?"
Mondtam, "többet nem akartam."
Rosszul járt valaki?
több mint 4 éve
telex.hu/koronavirus/2021/03/08/koronavirus-melyik-vakcinabol-mennyit-adtak-be-es-mennyi-van-raktaronE számok szerint megdőlt a "kétmillióegyhétvégealatt" mondás. Oltás van, csak nem tudják beadni őket eléggé gyorsan, ami...
több mint 4 éve
szép lesz, a "fenti" sofőrök vajon hogy bírják?Na oszt eszt meg hogy? Elkülönített fülkében vannak, egyedul. Televízión, rádión keresztul szórnak rajuk (covid) atkot vagy mi?
444.hu/2021/03/08/leallhat-a-2-es-metro-ha-meg-ket-ember-megbetegszik-a-dolgozok-kozul
Negritis
Ide tihanyi ur kell!
m.youtube.com/watch?v=8khE8gH1ozk
“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------
több mint 4 éve
szép lesz, a "fenti" sofőrök vajon hogy bírják?444.hu/2021/03/08/leallhat-a-2-es-metro-ha-meg-ket-ember-megbetegszik-a-dolgozok-kozul
több mint 4 éve
A törzsközönség itt is elbagatellizálja: ha a Totya életbe maradt, akkor nem is komoly vírus, mondta a kőműves.jó hát mind ismerünk ilyeneket. gimis koromban páran részegen elmentek kocsikázni, páhoki 30as kanyart benézte a sofőr nem 30al, egyik meghalt, neki karja tört 2 nappal később a városi pubban ment a jonny walkerezésFigyu, az egyik utcánkban lakó csávó kijött az intenzívről, azóta a második életét éli a kocsmában.én azt hittem h amikor észak olaszból már katonai konvoj vitte a holttesteket akkor mindenki beszar (lehet igy is volt rövid ideig)Elég lenne egy valósághű riportfilmet levetíteni a drága jó "közszolgálati" televízióban. Na, ez az, ami fogalmilag kizárt. Helyette a folyamatos hazudozás, titkolózás és talpnyalás megy: a felülről vezérelt propaganda.ahhoz most már késő sajnos
nagylaza
az elején még működött volna de akkor ugye nem lehetne brüsselt szidni
Negritis
szerencsére itthon nem volt ilyen, de ha mondjuk egy zala megye teljesen letérdel és halmokban pakolják annak idején a koporsókat valszeg komolyabban venné mindenki.
szerencsére nem volt ilyen aztán majd kiderül h hosszútávon hogy jártunk jobban
briareos
Willie Parker
briareos
Totya a segédmunkása, nem igazán van már agya, májjal pótolja.
több mint 4 éve
jó hát mind ismerünk ilyeneket. gimis koromban páran részegen elmentek kocsikázni, páhoki 30as kanyart benézte a sofőr nem 30al, egyik meghalt, neki karja tört 2 nappal később a városi pubban ment a jonny walkerezésFigyu, az egyik utcánkban lakó csávó kijött az intenzívről, azóta a második életét éli a kocsmában.én azt hittem h amikor észak olaszból már katonai konvoj vitte a holttesteket akkor mindenki beszar (lehet igy is volt rövid ideig)Elég lenne egy valósághű riportfilmet levetíteni a drága jó "közszolgálati" televízióban. Na, ez az, ami fogalmilag kizárt. Helyette a folyamatos hazudozás, titkolózás és talpnyalás megy: a felülről vezérelt propaganda.ahhoz most már késő sajnos
nagylaza
Negritis
szerencsére itthon nem volt ilyen, de ha mondjuk egy zala megye teljesen letérdel és halmokban pakolják annak idején a koporsókat valszeg komolyabban venné mindenki.
briareos
Willie Parker
több mint 4 éve
Figyu, az egyik utcánkban lakó csávó kijött az intenzívről, azóta a második életét éli a kocsmában.én azt hittem h amikor észak olaszból már katonai konvoj vitte a holttesteket akkor mindenki beszar (lehet igy is volt rövid ideig)Elég lenne egy valósághű riportfilmet levetíteni a drága jó "közszolgálati" televízióban. Na, ez az, ami fogalmilag kizárt. Helyette a folyamatos hazudozás, titkolózás és talpnyalás megy: a felülről vezérelt propaganda.ahhoz most már késő sajnos
nagylaza
Negritis
briareos
több mint 4 éve
én azt hittem h amikor észak olaszból már katonai konvoj vitte a holttesteket akkor mindenki beszar (lehet igy is volt rövid ideig)Elég lenne egy valósághű riportfilmet levetíteni a drága jó "közszolgálati" televízióban. Na, ez az, ami fogalmilag kizárt. Helyette a folyamatos hazudozás, titkolózás és talpnyalás megy: a felülről vezérelt propaganda.ahhoz most már késő sajnos
nagylaza
Negritis
több mint 4 éve
Elég lenne egy valósághű riportfilmet levetíteni a drága jó "közszolgálati" televízióban. Na, ez az, ami fogalmilag kizárt. Helyette a folyamatos hazudozás, titkolózás és talpnyalás megy: a felülről vezérelt propaganda.ahhoz most már késő sajnos
nagylaza
több mint 4 éve
Elég lenne egy valósághű riportfilmet levetíteni a drága jó "közszolgálati" televízióban. Na, ez az, ami fogalmilag kizárt. Helyette a folyamatos hazudozás, titkolózás és talpnyalás megy: a felülről vezérelt propaganda.Ma itt volt nálunk 3 jómunkásember, a tetőn matattak valamit idáig (nem tudom, a nejem intézi ezeket) Szóba elegyedtem velük mikor vittem nekik kávét, hogy hogy is van szerintük ez a vírus dolog. Nyilván nem reprezentatív de érdekes:Engem az érdekelne, hogy az ilyen emberek szerint hány halottnál és hány komoly szervi károsodást szenvedő betegnél kezdődik egy igazi világjárvány. 10 millió? 100 millió? 1 milliárd?
- Van valami persze, de valamibe meg kell halni nem? - nevet
- Na komolyra fordítva, egy világjárány nem így néz ki, ott tömegével halnak az emberek meg minden, nem lehet megúszni egy kis orfojással, például abban a "Vírus" című filmben is, az komolyan nézett ki, de ez mi?
- Vakcinát csak akkor adatnak be, ha nagyon kell, mert pl nem lehet utazni nélküle de egyébként az oroszban bíznak leginkább a kínai nem kéne, nyugati meg úgyis csak a gazdagoknak jut (wtf??)
- A környezetükben nem tudnak vírusos személyről
Ennyiben maradtunk.
Érdekes, és itt visszacsatolnék oda, hogy az a felelőtlenség, hogy mondjuk a tömegközelekedésen nem hordanak maszkot az emberek, habár kötelező, mennyire lehet akár tudat alatt is popkultúrális hatás? Értitek, egy rendes pandémia az úgy néz ki mint a filmekben, ezrével-tízezrével halnak az emberek a közelemben, mindenféle rusnyaságok lepik el a testüket és látványosan borzalmas kínhalált halnak, a katonság meg lezár-bombáz és a végén Dustin Hoffmann ment meg 😊 Ha egy nógrádi tetősnek ez jut eszébe, miért ne lehetne ez tömeges? Ha ilyen popkulturális utalást nem is, olyat azért már sok embertől hallottam, hogy egyszerűen nem így képzelnek egy világjárványt ez "nem olyan". Azt mondjuk nem tudták megmondani, hogy szerintük milyen de nem olyan 😊
MC12
Mikey
több mint 4 éve
Egy nem túl kvalifikált kollégám azon dühöng, hogy eddig hétszer volt karanténban, de ő maga mindig negatívat tesztelt és antiteste sincs.Mindig van néhány ember, aki immunis az adott kórságra.
Pedig volt néhányszor közvetlen kontakt, egy irodában ült egy hétig kb egy pozitív tesztessel, aki napokig köhögött mint atom, majd akinek később 9 napig láza volt, neki semmi. Átesett rajta a közvetlen főnöke, akivel kb 4 napig tuti lappangási időben volt egy légtérben a nap 8 órájában.
A víruson átesett mind3 gyereke, egy fősulis, egy közép és egy ált sulis. A felesége, a vele élő anyukája külön-külön + a szomszédja.
Pech vagy mázli, attól függ, honnan nézzük!
Willie Parker

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Egy nem túl kvalifikált kollégám azon dühöng, hogy eddig hétszer volt karanténban, de ő maga mindig negatívat tesztelt és antiteste sincs. Pedig volt néhányszor közvetlen kontakt, egy irodában ült egy hétig kb egy pozitív tesztessel, aki napokig köhögött mint atom, majd akinek később 9 napig láza volt, neki semmi. Átesett rajta a közvetlen főnöke, akivel kb 4 napig tuti lappangási időben volt egy légtérben a nap 8 órájában.
A víruson átesett mind3 gyereke, egy fősulis, egy közép és egy ált sulis. A felesége, a vele élő anyukája külön-külön + a szomszédja.
Pech vagy mázli, attól függ, honnan nézzük!
több mint 4 éve
Ma itt volt nálunk 3 jómunkásember, a tetőn matattak valamit idáig (nem tudom, a nejem intézi ezeket) Szóba elegyedtem velük mikor vittem nekik kávét, hogy hogy is van szerintük ez a vírus dolog. Nyilván nem reprezentatív de érdekes:Engem az érdekelne, hogy az ilyen emberek szerint hány halottnál és hány komoly szervi károsodást szenvedő betegnél kezdődik egy igazi világjárvány. 10 millió? 100 millió? 1 milliárd?
- Na komolyra fordítva, egy világjárány nem így néz ki, ott tömegével halnak az emberek meg minden, nem lehet megúszni egy kis orfojással, például abban a "Vírus" című filmben is, az komolyan nézett ki, de ez mi?
- Vakcinát csak akkor adatnak be, ha nagyon kell, mert pl nem lehet utazni nélküle de egyébként az oroszban bíznak leginkább a kínai nem kéne, nyugati meg úgyis csak a gazdagoknak jut (wtf??)
Ennyiben maradtunk.
Érdekes, és itt visszacsatolnék oda, hogy az a felelőtlenség, hogy mondjuk a tömegközelekedésen nem hordanak maszkot az emberek, habár kötelező, mennyire lehet akár tudat alatt is popkultúrális hatás? Értitek, egy rendes pandémia az úgy néz ki mint a filmekben, ezrével-tízezrével halnak az emberek a közelemben, mindenféle rusnyaságok lepik el a testüket és látványosan borzalmas kínhalált halnak, a katonság meg lezár-bombáz és a végén Dustin Hoffmann ment meg 😊 Ha egy nógrádi tetősnek ez jut eszébe, miért ne lehetne ez tömeges? Ha ilyen popkulturális utalást nem is, olyat azért már sok embertől hallottam, hogy egyszerűen nem így képzelnek egy világjárványt ez "nem olyan". Azt mondjuk nem tudták megmondani, hogy szerintük milyen de nem olyan 😊
MC12
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Dehogynem! Én félek is tőlük 😉Ma itt volt nálunk 3 jómunkásember, a tetőn matattak valamit idáig (nem tudom, a nejem intézi ezeket) Szóba elegyedtem velük mikor vittem nekik kávét, hogy hogy is van szerintük ez a vírus dolog. Nyilván nem reprezentatív de érdekes:Mert senki nem lett tőle zombi, aki azonnal zombivá alakít másokat. Attól félnének 😀
Ennyiben maradtunk.
MC12
Amúgy Segal is meg tudja állítani a járványt. Chuck Norris még nem próbálta, de szerintem menne neki 😊
bcsarli
több mint 4 éve
24.hu/belfold/2021/03/08/egymillios-buntetest-kapott-a-tuntetesert-godeny-gyorgy/most már csak a maszkért kellene elkezdeni bírságolni
Szerkesztette: Negritis, a vajda
több mint 4 éve
Igen, az átlag fogyasztó valami ilyesmit várt volna ahhoz, hogy ezt valóban komolyan vegye 😊Ma itt volt nálunk 3 jómunkásember, a tetőn matattak valamit idáig (nem tudom, a nejem intézi ezeket) Szóba elegyedtem velük mikor vittem nekik kávét, hogy hogy is van szerintük ez a vírus dolog. Nyilván nem reprezentatív de érdekes:Mert senki nem lett tőle zombi, aki azonnal zombivá alakít másokat. Attól félnének 😀
Ennyiben maradtunk.
MC12
Amúgy Segal is meg tudja állítani a járványt. Chuck Norris még nem próbálta, de szerintem menne neki 😊
bcsarli
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
Ma itt volt nálunk 3 jómunkásember, a tetőn matattak valamit idáig (nem tudom, a nejem intézi ezeket) Szóba elegyedtem velük mikor vittem nekik kávét, hogy hogy is van szerintük ez a vírus dolog. Nyilván nem reprezentatív de érdekes:Mert senki nem lett tőle zombi, aki azonnal zombivá alakít másokat. Attól félnének 😀
Ennyiben maradtunk.
MC12
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 4 éve
Ma itt volt nálunk 3 jómunkásember, a tetőn matattak valamit idáig (nem tudom, a nejem intézi ezeket) Szóba elegyedtem velük mikor vittem nekik kávét, hogy hogy is van szerintük ez a vírus dolog. Nyilván nem reprezentatív de érdekes:- Van valami persze, de valamibe meg kell halni nem? - nevet
Ennyiben maradtunk.
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 4 éve
akkor opelA Z-set.Opel K vagy J ?Astrát.4 órával az oltás után semmi rendkívüli, flottul ment.Mit kaptál?
VanillaSky
bcsarli
VanillaSky
Toca
VanillaSky
több mint 4 éve
VanillaSky
1 635
A Z-set.Opel K vagy J ?Astrát.4 órával az oltás után semmi rendkívüli, flottul ment.Mit kaptál?
VanillaSky
bcsarli
VanillaSky
Toca
"Száz ismétlés, heti három éjszaka, négy éven keresztül gondolta Bernard Marx, a hipnopédiaspecialista. Hatvankétezer-négyszáz ismétlés, és az állítás igazsággá válik. Idióták!"
több mint 4 éve
Opel K vagy J ?Astrát.4 órával az oltás után semmi rendkívüli, flottul ment.Mit kaptál?
VanillaSky
bcsarli
VanillaSky
több mint 4 éve
VanillaSky
1 635
Astrát.4 órával az oltás után semmi rendkívüli, flottul ment.Mit kaptál?
VanillaSky
bcsarli
"Száz ismétlés, heti három éjszaka, négy éven keresztül gondolta Bernard Marx, a hipnopédiaspecialista. Hatvankétezer-négyszáz ismétlés, és az állítás igazsággá válik. Idióták!"