Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Választható lesz/nem lesz választható, kell regisztráció/nem kell regisztráció, nem lesz kötelező/kötelező lesz... ja várj, ez még nem volt. 😀Hát ez a hír is komolyan.. de ebben megint a kommunikáció a durva, egyik nap A-t mondanak, másik nap B-tKitalálták útközben, hogy csak az kaphat oltást aki regisztrált 😀12 oraja semmi? Mi történt?Készül a magyar nemzethy vakcina, mindenki elfoglalt!
briareos
Mikey
kapitnono
r.baggio
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
mondjuk, ezt csak egy szir-szar tisztifőorvos mondta, azt meg politikusok
több mint 5 éve
Hát ez a hír is komolyan.. de ebben megint a kommunikáció a durva, egyik nap A-t mondanak, másik nap B-tKitalálták útközben, hogy csak az kaphat oltást aki regisztrált 😀12 oraja semmi? Mi történt?Készül a magyar nemzethy vakcina, mindenki elfoglalt!
briareos
Mikey
kapitnono

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
durva h bár az nfl-ben is voltak esetek, de messze nem volt akkora szar mint ami már most megy az NBA-benmondjuk az is tény hogy az NFL indulásakor nem ennyi eset volt amerikában és még nem volt vakcina ami csökkentené a fegyelmet
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Kitalálták útközben, hogy csak az kaphat oltást aki regisztrált 😀12 oraja semmi? Mi történt?Készül a magyar nemzethy vakcina, mindenki elfoglalt!
briareos
Mikey

több mint 5 éve
12 oraja semmi? Mi történt?Készül a magyar nemzethy vakcina, mindenki elfoglalt!
briareos
több mint 5 éve
Nem igazán.Tudom, direkt irtam a felmerest, mert semmi ertelme.kb fikcio.latsz egy ilyet es egybol agyhalott mindenki.a mashogy hozta volna ki akkor mindenki felelos.Nem felmérés, youtube contetnt.Csodálatos körkép/kórkép a pandémia 10.hónapjában.micsoda felmeres.
Méghogy nem agyhalottak az emberek...
youtu.be/DafO2c48QBY
Sobri Jóska
es ha 100 embert kerdezett meg es "csak" igy vagta ossze a videot, hogy a NEM es az "agyhalottaid" legyenek tobben?
YoungZeeZee
Zsolti nem oltáspárti, inkább szkeptikus.
Tudod mi a legveszélyesebb ebben a vírusban?Csodálatos körkép/kórkép a pandémia 10.hónapjában.Szerintem nem rossz ez. A fiatalok kivárnak / szkeptikusak, az idősebbek relative jó arányban igennel válaszoltak. Ha húsz éves lennék, én se rohannék beoltatni magam. Influenza ellen se oltattam be magam soha, és nem gondolom, hogy felelőtlen lettem volna. Az utazásos válasz is realista: ha utaztam valahova, akkor én se kérdeztem, hogy malária ellen minek. Tudomásul vettem, tartottam a karom és kész. Húszévesen is.
Sobri Jóska
Ha a 40+-os korosztály 70-80%-a beoltatja magát, az az alattiaknak meg mondjuk ötöde megteszi ezért vagy azért, akkor lehet, hogy a covid itt lesz közöttünk ahogy az influenza is, de nem fog eü krízist okozni.
peterk2005
Nem a halálozási arány, pláne nem a fiataloknál.
Hanem az, hogy akár 4-5-6 napig is lehetsz tünetmentes fertőző úgy, hogy azt se tudod, hogy fertőző vagy. Az influenza nem ilyen, nem így van jelen. Megkapod, másnapra érzed, tudod, látszik rajtad.
De az tény, hogy ha az emberek döntésére van bízva, akkor bármilyen baromság megeshet, ezért kellene kötelezővé tenni, és akkor senkinek sincs módja, hogy okosabb legyen a valósagnál.
Sobri Jóska
YoungZeeZee
Az én állításom az, hogy a legtöbben agyhalottak, így ha ezt igazolja valami, azon nem lepődök meg.
Ha egy olyat látnék, ami szerint mindenki felelős, azt kétkedéssel fogadnám, az nem korrelálna az elmúlt évtizedeim tapasztalataival.
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 509
Tudom, direkt irtam a felmerest, mert semmi ertelme.kb fikcio.latsz egy ilyet es egybol agyhalott mindenki.a mashogy hozta volna ki akkor mindenki felelos.Nem felmérés, youtube contetnt.Csodálatos körkép/kórkép a pandémia 10.hónapjában.micsoda felmeres.
youtu.be/DafO2c48QBY
Sobri Jóska
es ha 100 embert kerdezett meg es "csak" igy vagta ossze a videot, hogy a NEM es az "agyhalottaid" legyenek tobben?
YoungZeeZee
Tudod mi a legveszélyesebb ebben a vírusban?Csodálatos körkép/kórkép a pandémia 10.hónapjában.Szerintem nem rossz ez. A fiatalok kivárnak / szkeptikusak, az idősebbek relative jó arányban igennel válaszoltak. Ha húsz éves lennék, én se rohannék beoltatni magam. Influenza ellen se oltattam be magam soha, és nem gondolom, hogy felelőtlen lettem volna. Az utazásos válasz is realista: ha utaztam valahova, akkor én se kérdeztem, hogy malária ellen minek. Tudomásul vettem, tartottam a karom és kész. Húszévesen is.
Sobri Jóska
Ha a 40+-os korosztály 70-80%-a beoltatja magát, az az alattiaknak meg mondjuk ötöde megteszi ezért vagy azért, akkor lehet, hogy a covid itt lesz közöttünk ahogy az influenza is, de nem fog eü krízist okozni.
peterk2005
Hanem az, hogy akár 4-5-6 napig is lehetsz tünetmentes fertőző úgy, hogy azt se tudod, hogy fertőző vagy. Az influenza nem ilyen, nem így van jelen. Megkapod, másnapra érzed, tudod, látszik rajtad.
De az tény, hogy ha az emberek döntésére van bízva, akkor bármilyen baromság megeshet, ezért kellene kötelezővé tenni, és akkor senkinek sincs módja, hogy okosabb legyen a valósagnál.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Nem felmérés, youtube contetnt.Csodálatos körkép/kórkép a pandémia 10.hónapjában.micsoda felmeres.
youtu.be/DafO2c48QBY
Sobri Jóska
YoungZeeZee
Sobri Jóska
peterk2005
több mint 5 éve
Csodálatos körkép/kórkép a pandémia 10.hónapjában.Szerintem nem rossz ez. A fiatalok kivárnak / szkeptikusak, az idősebbek relative jó arányban igennel válaszoltak. Ha húsz éves lennék, én se rohannék beoltatni magam. Influenza ellen se oltattam be magam soha, és nem gondolom, hogy felelőtlen lettem volna. Az utazásos válasz is realista: ha utaztam valahova, akkor én se kérdeztem, hogy malária ellen minek. Tudomásul vettem, tartottam a karom és kész. Húszévesen is.
Sobri Jóska
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 509
Csodálatos körkép/kórkép a pandémia 10.hónapjában.micsoda felmeres.
youtu.be/DafO2c48QBY
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Csodálatos körkép/kórkép a pandémia 10.hónapjában.Méghogy nem agyhalottak az emberek...
youtu.be/DafO2c48QBY
több mint 5 éve
a tábornoknak meg csak annyi marad meg, hogy milyen kibaszott festékszag van a laktanyábanMeg ha egy nappal a vizsgálat előtt szólsz, hogy vizsgálat lesz akkor van idő rendet rakni.Gázpalackokat tárolnak ott, nem zárják az ajtókat, egymásra pakolják a koporsókat, az egyik hűtő nem működik. Nincs ott semmi látnivaló, világos, hogy ha egy két perces narráció nélküli videót készíteni mersz a helyről, akkor rémhírt terjesztesz.telex.hu/belfold/2021/01/08/szentendre-halottashaz-video-remhirterjeszteswww.facebook.com/hadhazyakos/posts/3333417730102380szentendre.hu/kegyeletserto-allapotok-a-halottashazban/?fbclid=IwAR2UjKu6L1Gtiul79EHEtwV9iPYIV8DbQe78f5iW0ilCIetxa6fCygpGR4o
:/
Vrij6
Szesze
warr_b
peterk2005
Mint nálunk amikor jön le a nagyvezérkar akkor mindenki takarít.
Bazzani
több mint 5 éve
Meg ha egy nappal a vizsgálat előtt szólsz, hogy vizsgálat lesz akkor van idő rendet rakni.Gázpalackokat tárolnak ott, nem zárják az ajtókat, egymásra pakolják a koporsókat, az egyik hűtő nem működik. Nincs ott semmi látnivaló, világos, hogy ha egy két perces narráció nélküli videót készíteni mersz a helyről, akkor rémhírt terjesztesz.telex.hu/belfold/2021/01/08/szentendre-halottashaz-video-remhirterjeszteswww.facebook.com/hadhazyakos/posts/3333417730102380szentendre.hu/kegyeletserto-allapotok-a-halottashazban/?fbclid=IwAR2UjKu6L1Gtiul79EHEtwV9iPYIV8DbQe78f5iW0ilCIetxa6fCygpGR4o
Vrij6
Szesze
warr_b
peterk2005
Mint nálunk amikor jön le a nagyvezérkar akkor mindenki takarít.
több mint 5 éve
Gázpalackokat tárolnak ott, nem zárják az ajtókat, egymásra pakolják a koporsókat, az egyik hűtő nem működik. Nincs ott semmi látnivaló, világos, hogy ha egy két perces narráció nélküli videót készíteni mersz a helyről, akkor rémhírt terjesztesz.telex.hu/belfold/2021/01/08/szentendre-halottashaz-video-remhirterjeszteswww.facebook.com/hadhazyakos/posts/3333417730102380szentendre.hu/kegyeletserto-allapotok-a-halottashazban/?fbclid=IwAR2UjKu6L1Gtiul79EHEtwV9iPYIV8DbQe78f5iW0ilCIetxa6fCygpGR4o
Vrij6
Szesze
warr_b

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Nem hiszem, hogy bármelyikünk meglepődött.telex.hu/belfold/2021/01/08/szentendre-halottashaz-video-remhirterjeszteswww.facebook.com/hadhazyakos/posts/3333417730102380szentendre.hu/kegyeletserto-allapotok-a-halottashazban/?fbclid=IwAR2UjKu6L1Gtiul79EHEtwV9iPYIV8DbQe78f5iW0ilCIetxa6fCygpGR4o
Vrij6
Szesze
warr_b
több mint 5 éve
Miutan leulte a jogos 10 eves bunteteset, viragzo karrier var majd ra Hollywoodban, mert olyan komoly CGI-t hasznalt h en full azt hittem h valos a video amikor neztem 😀telex.hu/belfold/2021/01/08/szentendre-halottashaz-video-remhirterjeszteswww.facebook.com/hadhazyakos/posts/3333417730102380szentendre.hu/kegyeletserto-allapotok-a-halottashazban/?fbclid=IwAR2UjKu6L1Gtiul79EHEtwV9iPYIV8DbQe78f5iW0ilCIetxa6fCygpGR4o
Vrij6
Szesze
warr_b
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
telex.hu/koronavirus/2021/01/08/mar-a-heten-hatalyba-lep-az-ideiglenes-covid-torveny-svedorszagban-a-kormany-korlatozhatja-a-tomegkozlekedest-es-a-boltok-nyitvatartasat-is

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
telex.hu/belfold/2021/01/08/szentendre-halottashaz-video-remhirterjeszteswww.facebook.com/hadhazyakos/posts/3333417730102380szentendre.hu/kegyeletserto-allapotok-a-halottashazban/?fbclid=IwAR2UjKu6L1Gtiul79EHEtwV9iPYIV8DbQe78f5iW0ilCIetxa6fCygpGR4o
Vrij6
Szesze

több mint 5 éve
amúgy szimplán beüt a nihil, korábban is volt ilyenha akarod bemásolhatom a számokat de már arra is immunisak vagyunk sztem
ahogy pl már az sem igazán hír hogy bár mennek ki a vakcinák az usában (ami önmagában egy katasztrófa és elismerték hogy azért mert nincs egységes eü hanem szét van tagolva) így is 4k+ az utóbbi pár nap áldozatainak száma
több mint 5 éve
12 oraja semmi? Mi történt?Győztünk.
briareos
warr_b
több mint 5 éve
12 oraja semmi? Mi történt?Győztünk.
briareos

több mint 5 éve
www.origo.hu/filmklub/20210108-neves-amerikai-szaklap-dicseri-a-magyar-filmipar-viruskezeleset.htmlNagyszerű magyar siker!
🙂
zemanla