Koronavírus 2024
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Modernából 1,7 milliót foglalt le a kormányindex.hu/belfold/2021/01/06/kormany_moderna_vakcina/

több mint 5 éve
De ha én Pesten belül sétálok 50 percet mert nekem most volt 5 és fél hete térdszalag műtétem, az nevezhető EÜ sétának, ami szabályos maszk nélkül?Jobban fáj felvenni a maszkot ez időre, mint amennyire fáj a térded séta közben?
kristóf17
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Komolyan nem értem: kurva nagy járványveszély van és azon megy a vita, h mikor lehet NEM hordani a kibaszott maszkot????Szerintem itt nem megy semmilyen vita. Megbeszéltük, hogy a kedves fórumozó tesója hülyeséget csinált, amiért le is szopatták szépen. Ebben senki nem foglalt ellenkező állást. Szabály az szabály.
Teabee
Én pedig kérdeztem egy ártatlant, hogy szabályt szegek-e, ha így teszek. Mert ugyebár szabály az szabály, és nem sok szabad levegő jutott az elmúlt időszakban.
Már ha erre húztad fel ily szükségesen magad. 😊
több mint 5 éve
Komolyan nem értem: kurva nagy járványveszély van és azon megy a vita, h mikor lehet NEM hordani a kibaszott maszkot????
több mint 5 éve
De ha én Pesten belül sétálok 50 percet mert nekem most volt 5 és fél hete térdszalag műtétem, az nevezhető EÜ sétának, ami szabályos maszk nélkül?
több mint 5 éve
parameter.sk/ki-fizeti-mediat-hogy-megfelemlitse-rettegesben-tartsa-kozonseget
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Majd idáig is eljutunk, de az még korai 😀 A gondolatmenet lényege, hogy nem kell állandóan okoskodni, meg mindent megmagyaràzni, csak egyszerűen a játékszabalyok szerint játszani.nem azért kötöd be magad mert ez a szabály, hanem azért mert különben balesetnél nagyobb esetben döglesz megcsi77 puszil titeket😊Nem a rendőr volt a hülye. A fiamnak sokáig tartott megérteni, hogy nem azért kötjük be magunkat az autóban, mert különben megbüntet a rendőr, hanem mert ez a szabály. Egy felnőtt embertől elvárnám, hogy ezt megértse.
Komolyan ha a házától, az autóig tartó 50 méter zavar titeket, akkor ott komoly baj van!
(miért kell feltételezni, hogy máshol se hordja? én is elmondtam, mikor lemegyek a kocsihoz és hazajövök, már én sem teszem fel, lehet érte utálni, amikor bent vagyok a városban, ez alap, hogy rajtam van)
NB2
Szokol
maszk ugyanez, nem azért hordod mert ez a szabály meg különben megbasz a rendőr
hanem hogy ne terjeszd ezt a fost ha véletlen elkaptad
Negritis
több mint 5 éve
csi77 puszil titeket😊Nem utál érte senki, de ha szabályt szegsz, nem kell felháborodni, ha megbüntetnek.
Komolyan ha a házától, az autóig tartó 50 méter zavar titeket, akkor ott komoly baj van!
(miért kell feltételezni, hogy máshol se hordja? én is elmondtam, mikor lemegyek a kocsihoz és hazajövök, már én sem teszem fel, lehet érte utálni, amikor bent vagyok a városban, ez alap, hogy rajtam van)
NB2
Velem szembe is jött már Bicskén hajnal 5:02-kor rendőrautó a falu legszélén, ahol akkortájt a három munkába sétáló emberen kívül a madár se jár... és lelkesen nézett engem is, csak feltételezem hogy amiatt hogy rajtam van-e a maszk. Bicskén is mindenhol kötelezően hordani kell, szóval jogosan nézelődött. Lehetne mondani hogy ott és akkor rohadtul felesleges hordani, mert falu széle, hajnalban, idegenek nem találkoznak össze, de a szabály az szabály, tehát hordjuk. S még hajnalban tök jól melegen is tartja az arcomat. 😀
több mint 5 éve
Tesóm most hívott, kolléganőjének a férje, este (5 óra) hazaért, letette a kocsit a paneloknál és elindult haza, természetesen maszk nélkül. A bátor rendőr rávillantott és rögtön meg is kúrta 50e-re. Csak gratulálni tudok az ilyen idióta rendőrnek. Tényleg annyira használnak az ilyen intézkedések az ügynek, hogy ihaj!Ő volt a hülye már nem azért, hiába kelted itt a feszültséget 😊 ⚡ ⚡
NB2
több mint 5 éve
nem azért kötöd be magad mert ez a szabály, hanem azért mert különben balesetnél nagyobb esetben döglesz megcsi77 puszil titeket😊Nem a rendőr volt a hülye. A fiamnak sokáig tartott megérteni, hogy nem azért kötjük be magunkat az autóban, mert különben megbüntet a rendőr, hanem mert ez a szabály. Egy felnőtt embertől elvárnám, hogy ezt megértse.
NB2
Szokol
maszk ugyanez, nem azért hordod mert ez a szabály meg különben megbasz a rendőr
hanem hogy ne terjeszd ezt a fost ha véletlen elkaptad
több mint 5 éve
Ez amúgy hülyeség, nem azért kötöd be magad mert ez a szabály, csomóan mobiloznak vígan vezetés közbe bekötve, pedig az is szabály hogy nem lehet.csi77 puszil titeket😊Nem a rendőr volt a hülye. A fiamnak sokáig tartott megérteni, hogy nem azért kötjük be magunkat az autóban, mert különben megbüntet a rendőr, hanem mert ez a szabály. Egy felnőtt embertől elvárnám, hogy ezt megértse.
NB2
Szokol
Azért kötöd be magad, hogy ne repülj át a szelvedon egy balesetnel, vagy fejeld le a műszerfalat. Ezt kell felfognia mindenkinek, mert mindenki félti a tyúkszaros kis életét 😊
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Nem kell ezt túlragozni, ahogy azért is 50k-s csekket adnak, hogy az orrodat nem fedi a maszk, úgy azért is h nem hordják, ahol szabály írja elő.
több mint 5 éve
csi77 puszil titeket😊Nem a rendőr volt a hülye. A fiamnak sokáig tartott megérteni, hogy nem azért kötjük be magunkat az autóban, mert különben megbüntet a rendőr, hanem mert ez a szabály. Egy felnőtt embertől elvárnám, hogy ezt megértse.
NB2
több mint 5 éve
telex.hu/koronavirus/2021/01/06/menczer-tamas-vakcina-oltoanyag-brusszel-orban-viktorA Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára szerint van olyan ország, amely többet fizetett a vakcináért, de meg is kapja azt; „itt is hibázott Brüsszel, hiszen emberélet nem múlhat pénzen”.
Ritkán szitkozódok itthon hangosan, de most nagyon mondtam a magamét.
több mint 5 éve
csi77 puszil titeket😊Szabály az szabály szerintem, nem kifogást kell keresni.
NB2
Ha piros a lámpa hajnali háromkor, és a környéken nincs egy darab autó sem, akkor sem mehetsz át a piroson,az is ugyanúgy szabálysértés, hiába annyi veszély van benne mint hogy a fenti helyen maszk nélkül megy valaki.

több mint 5 éve
csi77 puszil titeket😊Komolyan ha a házától, az autóig tartó 50 méter zavar titeket, akkor ott komoly baj van!
több mint 5 éve
Tesóm most hívott, kolléganőjének a férje, este (5 óra) hazaért, letette a kocsit a paneloknál és elindult haza, természetesen maszk nélkül. A bátor rendőr rávillantott és rögtön meg is kúrta 50e-re. Csak gratulálni tudok az ilyen idióta rendőrnek. Tényleg annyira használnak az ilyen intézkedések az ügynek, hogy ihaj!Nagyon helyesen tette. Gratulálok én is a rendőrnek.
NB2
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Tesóm most hívott, kolléganőjének a férje, este (5 óra) hazaért, letette a kocsit a paneloknál és elindult haza, természetesen maszk nélkül. A bátor rendőr rávillantott és rögtön meg is kúrta 50e-re. Csak gratulálni tudok az ilyen idióta rendőrnek. Tényleg annyira használnak az ilyen intézkedések az ügynek, hogy ihaj!Igen, minden büntetés használ neki ebben egyetértünk! Főleg ha arra sarkalja, hogy lehet be kéne tartani a szabályokat!
NB2
több mint 5 éve
Tesóm most hívott, kolléganőjének a férje, este (5 óra) hazaért, letette a kocsit a paneloknál és elindult haza, természetesen maszk nélkül.Tesóm ilyen hülyeségekkel hívna, a legdiplomatikusabb válasz valszeg az lenne, h kinyomnám a telót 😛
NB2
Ha rossz passzban vagyok, a kevésbé diplomatikus válaszom meg kb ez lenne..
www.youtube.com/watch?v=mN5us4WJ7g8
PS: Ez van, nem vagyok most empatikus... de a többiek is leírták. Igen sok az 50, de legalább ebből tanul az ember. (kivéve ha M Richárd volt a kollléganő férje)
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
mikor bevezették ezt a szabályt és összeget pont erre utaltam a történettel amiben fater barátja 100 métert nem volt képes lesétálni meló után hanem a kocsmában állt meg hogy megigyon egy sörtmer nyilván azon a 100 méteren kis faluban ki basztatná
hát a rendőr mikor elvette a jogsiját
több mint 5 éve
Tesóm most hívott, kolléganőjének a férje, este (5 óra) hazaért, letette a kocsit a paneloknál és elindult haza, természetesen maszk nélkül. A bátor rendőr rávillantott és rögtön meg is kúrta 50e-re. Csak gratulálni tudok az ilyen idióta rendőrnek. Tényleg annyira használnak az ilyen intézkedések az ügynek, hogy ihaj!Talán legközelebb majd felveszi aki hallott róla..meg ő is..
NB2
Szerintem ez nem egyéni döntés. Van egy rendelet, ami kimondja kötelező hordani. Nos akkor mi alapján írja felül ezt bárki? És miért kellene ezt rábízni a népre, hogy majd ők döntsék el hol hordják? Az egyiknek szűkebb, a másiknak tágabb lesz a határvonala aztán ugyanúgy morognak ha megbüntetik őket, mert mégsem ott volt.
Így meg egyértelmű. Hordani kell. Nem fog belehalni senki, ezért nem értem miért nem hordja, vagy ha nem hordta hát viselje azt a büntetést is ugyanolyan büszkén, mint a döntésének a következménye, amikor úgy döntött nem veszi fel.
több mint 5 éve
Egyébként itt Svájcban is most az van h csak kiszállításra dolgoznak az éttermek, sőt van olyan, amelyik még arra sem hajlandó h beengedjen azért, hogy elvitelre vegyél vmit, kirakja az ajtóra az internetcímet/telefonszámot amin keresztül tudsz rendelni azt csá.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Tesóm most hívott, kolléganőjének a férje, este (5 óra) hazaért, letette a kocsit a paneloknál és elindult haza, természetesen maszk nélkül. A bátor rendőr rávillantott és rögtön meg is kúrta 50e-re. Csak gratulálni tudok az ilyen idióta rendőrnek. Tényleg annyira használnak az ilyen intézkedések az ügynek, hogy ihaj!És miért van meglepve? Ez a szabály. Ha áthajt a piroson, és látja a rendőr, akkor is megkúrja 30 ropira...
NB2
Itt max azon lehetne vitázni, hogy miért 50, miért nem csak egy tizes...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Tesóm most hívott, kolléganőjének a férje, este (5 óra) hazaért, letette a kocsit a paneloknál és elindult haza, természetesen maszk nélkül. A bátor rendőr rávillantott és rögtön meg is kúrta 50e-re. Csak gratulálni tudok az ilyen idióta rendőrnek. Tényleg annyira használnak az ilyen intézkedések az ügynek, hogy ihaj!
több mint 5 éve
Nem hiszem el hogy bizonyos szabályok mellett nem lehetne enni-inni.Biztos "öröm" volt nézni a teli plázákat karácsonykor, miközben a vendéglátóipari egységek üresen álltak...Azt gondolom, hogy a védelmi intézkedések fenntartása indokolt a jövőben isnem provokációból kérdezem, szerinted indokolt lenne a nyitás?
– fogalmazott Müller Cecília tisztifőorvos az operatív törzs tájékoztatóján arra az újságírói kérdésre, hogy január 11. után is érvényben maradnak-e a korlátozások. Az országos tisztifőorvos azzal indokolta válaszát, hogy a környező országokban jelentősen nő a fertőzöttek száma.
Nem nyit itt semmi továbbra sem.
Bazzani
briareos
NB2
Nem mondom, hogy legyenek disco-k sőt, de azért az sem megoldás ha egy halom tulaj/dolgozó tönkremegy. És itt most nem a Rozina féle telepénztárcásokra gondolok.
Tudom miért nem tettek félre Mucsaröcsögén pénzt felkészülve egy előre nem látható vírushelyzetre.
Meg minek dolgoznak ott.