Koronavírus 2024

32 feliratkozó

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 035 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Én úgy emlékszem h a probléma az volt h bmikor vezenyelhetnek bhova orvosokat és nem csupán jarvany, veszélyhelyzet idején. Utóbbi sztem érthető és doki itt azon van ki h Mari néni 30 év okmanyirodai tapasztalattal dönti el éppen hogyan történjen míg az előző koncepcióval már jóval több kérdést vet fel.
csebi
Ez "a közigazgatásban Mari nénik dolgoznak" tévhit még mindig sziklaszilárdan tartja magát. Ha jól tudom, a járványügyi osztály a felelős és a többiek szintén önkénseként segítenek az adminisztrációban. Ismerősöm ezt mondta, Ő is önkénteskedik.
csi77
Ez nem igaz. Ott tartunk, hogy a két kezemet összetenném Mari néniért, mert nála már sokkal rosszabb minőség van a közigben.
Amadeus
káslert meg cili nénit tolják ki nekünk
mi lehet a szalonképtelen?
Negritis
A nemzet Cili nénijét senki nem köszönti nevenapja alkalmából? 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 591 — The Mathematician
Fogász, jogász, nem DOKTOR, csak dr..........😊

| Fel ne vedd, poén |
csi77
 youtu.be/FIaXFw3xhTA

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 262 — Bears & Illinois fan
A közjó és a köznyugalom érdekében erőt veszek magamon és csendben maradok 😊
warr_b
Miért, mit mondanál? Kit küldenél el a picskuba? Engem érdekel....
csi77
Engem. Annak idején amikor ez a vezenyleses dolog elkezdődött, akkor amikor ezeket felvetettem, hogy mennek oda, hol alszanak stb volt a válasz, hogy a katonák hadgyakorlaton sátorban laknak, rendőröket meg vezényléskor tömegszállásokon helyezik el, úgyhogy jó lesz az a CoVidbas vezényelt orvosoknak is. Ehhez jött az alap hozzáállás, hogy minden háziorvos hülye és semmit nem csinálnak, semmihez sem értenek. Ezen annak idején összekaptunk. Csak most előjött belőlem a vezénylések kapcsán, és hogy zemanla megkérdezte hova mennek, a gyerekek, hol alszanak majd stb. Feltételezem ez lehet.
diverdoc
Te azt hiszed, hogy valami személyes ellenszenv van bennem irányodba, holott szó nincs ilyesmiről 🙂 De annyira nem sértődtél meg anno, hogy azóta is emlegeted, kb mint a Sobri-féle defetista dolgot 😁

Nah de komolyra fordítva, érti az ember hogy nem kellemes ez a vezényléses dolog, de mégis kit kéne odaküldeni, ha nem orvosokat, orvostanhallgatókat? Nem ti értetek hozzá, nem ti tudjátok ezt megcsinálni? Odaküldhetnek ügyvédbojtárokat, közmunkásokat vagy szabadnapos buszvezetőket, de ágytálürítésen meg hordágytologatáson kívül nem sok mindenre lesznek jók.

Egy háborús helyzetben is először a katonákat, kadétokat vezényelnék, aztán ha nem elég, jönne a 18-50 év közötti férfi lakosság.
Ez a mostani is egy háborús helyzet kvázi, nem értem mi meglepő van benne, hogy medikusokat vezényelnek.
Az egy dolog, hogy nincs elég orvos, ápoló, de erről nem az átlagember tehet.
warr_b
Dietetikus hallgato? Gyogytornasz hallgato? Gyogyszeresz hallgato? Szerinted ok ertenek hozza? Na mindegy
diverdoc
Én már azt várom, hogy engem mikor vezényelnek ki egy lélegeztetőgép mellé. Végül is van dr. a nevem előtt.

Felkészül Csebi.
Amadeus
Fogász, jogász, nem DOKTOR, csak dr..........😊

| Fel ne vedd, poén |

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Én úgy emlékszem h a probléma az volt h bmikor vezenyelhetnek bhova orvosokat és nem csupán jarvany, veszélyhelyzet idején. Utóbbi sztem érthető és doki itt azon van ki h Mari néni 30 év okmanyirodai tapasztalattal dönti el éppen hogyan történjen míg az előző koncepcióval már jóval több kérdést vet fel.
csebi
Ez "a közigazgatásban Mari nénik dolgoznak" tévhit még mindig sziklaszilárdan tartja magát. Ha jól tudom, a járványügyi osztály a felelős és a többiek szintén önkénseként segítenek az adminisztrációban. Ismerősöm ezt mondta, Ő is önkénteskedik.
csi77
Ez nem igaz. Ott tartunk, hogy a két kezemet összetenném Mari néniért, mert nála már sokkal rosszabb minőség van a közigben.
Amadeus
káslert meg cili nénit tolják ki nekünk
mi lehet a szalonképtelen?

több mint 5 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
logisztika 0

most tényleg rálőcsölték az ormányhivatalokra? a fej sem tudja, hogy az ott káderezetteknek mekkora a tehetségfaktora, a paragrafusbaszástól nyolcoldalas végzésekig kitágult világlátású jogi vízfejekkel bezárólag?

Pintér nem tudta volna? vagy a sereg?

elrendelni, odavinni, etetni, altatni, visszavinni

e helyett, hát baszki a csap mellett halunk szomjan újjonnan képzett káderréteg haláltusáját élvezhessük

hová lehet süjjedni?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 506
Hitler sem 500e hitlerjugenddel támadta meg a muszkákat hanem 3 millió harcedzett katonával. A végén lettek bedobva a "kicsik" amikor már senki nem volt.
Nálunk elég hamar lettek bedobva az ifjoncok, nyilván a gond itt az, hogy baromira nem kellett volna ez, de sajnos ilyen az eü állapota. Erről meg nem doki és nem mi tehetünk😕
NB2
Hitler ténylegesen állig felfegyverkezett mielőtt nekiment a muszkáknak, ezért volt 3 millió embere a HJ előtt. Mi kivéreztünk fél év alatt.
több mint 5 éve
NB2 New England Patriots 28 162 — nabege2@yahoo.com
Hitler sem 500e hitlerjugenddel támadta meg a muszkákat hanem 3 millió harcedzett katonával. A végén lettek bedobva a "kicsik" amikor már senki nem volt.
Nálunk elég hamar lettek bedobva az ifjoncok, nyilván a gond itt az, hogy baromira nem kellett volna ez, de sajnos ilyen az eü állapota. Erről meg nem doki és nem mi tehetünk😕
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 903
És akkor a konkrét sztoriról.
Szerinted a kormányzat hibája ha elromlik egy korházban valami?
Egyik ismerősöm a Markusovszkyban dolgozik, én is voltam ott pár éve, teljesen elégedett voltam a látottakkal, vannak puttó részei a korháznak, de alapvetően európai szinvonalú korház, semmi gáz nincs vele.
Most nyilván részlegesen dől be az eü-ellátórendszer a járvány miatt, a nyári elbaszott bóklászás miatt, (ha nem is ez a hivatalos kommunikáció), nem elég lapos a görbe, amiről tavasszal beszéltünk, és ezek az összeomlás jelei. Még nem rendszerszinten, még nem szakadt át a gát, de már megrepedt, és van ahol ömlik be a víz.
Az idézet cikk egyébként eképp zárul:
„Kórházunk azonnal intézkedett a COVID részlegen felmerült műszaki probléma miatt, haladéktalanul kértük a külső szolgáltatót a hiba elhárítására. 2020. november 16-án a javítás megtörtént, azóta műszaki probléma nem volt” – írja válaszában dr. Káldy Zoltán orvosigazgató.
Mi köze ehhez a kormányzatnak?
Sobri Jóska
Sobri, nem tudom melyik részén voltál de a Markusovszky nagyon gáz. Lehet hogy van pár felújított "mutogatni való" része de működésben és küllemében is finoman szólva is hagy kívánni valót maga után. #kalapszar
davemayer
Ez nettó hülyeség amit írsz 1 éve volt szerencsém bejárni szinte az egész Szombathelyi korházat.
Hát amit állítasz kedves Dave az köszönő viszonyba sincs az igazsággal csak úgy mondom.

www.google.com/search?q=szombathelyi+kórház&client=ms-android-samsung-gs-rev1&prmd=minv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiJgf7JypTtAhXMl4sKHU34C0cQ_AUoAnoECCEQAg&biw=412&bih

Brutál pénzt öltek bele az évek során

Szóval légyszíves ne írj ilyen fals infókat
Józska te meg ne dőlj be minden kamu információnak
Rózsa Sándor (betyár)
Ok én kb 3 éve voltam utoljára, lehet azóta ledózerolták és felépitették újra. Tudod az életem nagyobbik részét arrafelé éltem le, hidd el nincsenek fals infoim, maximum nem teljesen naprakészek. Ahogy írtam, azt el tudom képzelni hogy részeket rendbe hoztak, de hogy az egészet nem illetve a működését tekintve pláne nem az tuti.
davemayer
Figyu én itt élek
Hidd el a korházat magát Á-tól Z-ig felujitották nem nagyon van olyan pontja ami ne lenne felújítva.
Kismillió cikket találsz ez ügyben.
Erről jó pár éve volt vita különben itt a fórumon.
Lényeg az a vidéki városok jó helyzetben vannak uniós támagatások révén így nagyon sok helyen felújitották a kórházakat.
Szóval ebben most nincs igazad
A Szombathelyi korháznak nagyon kevés olyan része van ami ne érné el a normát ha egyáltalán van
Rózsa Sándor (betyár)
Speciel én kisvárosban élek és hát nem vagyok lelkes.
Pár éve építettek egy új egészségügyi intézményt. Elfoglalták a háziorvosok, fogorvosok, nincs ezzel gond.
Viszont a régi egészségház, amely egyébként felújításra szorulna, de évek óta semmi. Ami pedig a legnagyobb baj, hogy igazából rengeteg funkciót nem tud ellátni, mert nincs orvos. És valami 100ezres körzet tartozik hozzá itt Monor kistérségben. Fuleszet vagy ilyen alap dolog van hetente kétszer, amikor a gyereknél baj volt, bár rendelési idő is volt (mert ez a gyerek úgy van nevetve, hogy rendelési időben fájjon a füle) elhajtottak, mivel nem volt láza. 12ezret kellett fizetni a maganorvosnak, bár annak sem lett volna időpontja, de szerencsére azért fogadott.
Ez csak egy szegmens, mennyire problémás az egészségügy, még úgy is, hogy tesznek bele pénzt, csak nem biztos, hogy a megfelelő helyen költik el.
Kb ugyanaz, mint a foci....hiába van szép stadion, azt leszarom, engem a tartalom, a foci erdekel, mint az orvosok, a gyógyítás.
Klaci79
Ez olyan dolog, hogy 4 évvel ezelőtt én a nagyon szépen felújított tatabányai kórházban feküdtem bent a műtétem után, és a hasi sebem a nagyon szépen felújított kórházban úgy elfertőződött, hogy az csak nyolc hónapra rá már itthon gyógyult be véglegesen. S pl. a kórterem takarítása annyiból állt, hogy a takarítónő minden másnap megállt a kórterem közepén és körbetörölt egyszer a felmosóval, amit éppen elért, a WC-t 2-3 naponta törölte át két percben aztán mint aki jól végezte a dolgát, kiment. Szóval igazából tök jól hangzik hogy egy felújított, küllemre tip-top kórházban műtöttek, majd ott ápoltak, csak elbaszták az egyik fő ideget ami a jobb lábamba megy és az a lábam a mai napig is rengeteget fáj, zsibbad, viszket, szúr a jobb combom, és egy fertőzés miatt júniustól decemberig itthon szenvedtem a hasammal. Szóval önmagában lófaszt nem ér a felújított kórház, ha nincs rendes orvos, nincs szakszerű ellátás, nincs alapos takarítás. Valahogy engem nem boldogított eközben hogy szép fehér a fal, meg új a nyílászáró.

S az is tök jó, hogy most kap majd Tatabánya 16-18 milliárdot egy új kórházi szárny építésére, csak ki a faszom fog ott szakszerű ellátást biztosítani?
Mikey
Egyébként ha jól tudom a probléma nagyjából ott van, hogy EU forrásokat lehet használni felújításra, korszerűsítésre, gépvásárlásra stb. de a személyzetre nem lehet költeni. Mivel erre lényegében semmivel nem költenek többet az elmúlt 10 évben, mint korábban, talán nominál értéken még kevesebbet is, így hiába vannak szép befektetések és eszközök, a személyzeti fejlesztések elmaradása visszaütközik.
Nekem sokszor úgy tűnik az emberek elhivatottsága az, ami még egyben tartja ezt a rendszert. Csak belőlük is egyre kevesebb van és ki az aki ezekkel a feltételekkel orvosnak, ápolónak megy, olyan gondolatok nélkül, hogy majd nyugatra fasza lesz dolgozni ezzel a végzettséggel.
több mint 5 éve
csebi
csi77
több mint 5 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 262 — Bears & Illinois fan
csebi

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 102
És akkor a konkrét sztoriról.
Szerinted a kormányzat hibája ha elromlik egy korházban valami?
Egyik ismerősöm a Markusovszkyban dolgozik, én is voltam ott pár éve, teljesen elégedett voltam a látottakkal, vannak puttó részei a korháznak, de alapvetően európai szinvonalú korház, semmi gáz nincs vele.
Most nyilván részlegesen dől be az eü-ellátórendszer a járvány miatt, a nyári elbaszott bóklászás miatt, (ha nem is ez a hivatalos kommunikáció), nem elég lapos a görbe, amiről tavasszal beszéltünk, és ezek az összeomlás jelei. Még nem rendszerszinten, még nem szakadt át a gát, de már megrepedt, és van ahol ömlik be a víz.
Az idézet cikk egyébként eképp zárul:
„Kórházunk azonnal intézkedett a COVID részlegen felmerült műszaki probléma miatt, haladéktalanul kértük a külső szolgáltatót a hiba elhárítására. 2020. november 16-án a javítás megtörtént, azóta műszaki probléma nem volt” – írja válaszában dr. Káldy Zoltán orvosigazgató.
Mi köze ehhez a kormányzatnak?
Sobri Jóska
Sobri, nem tudom melyik részén voltál de a Markusovszky nagyon gáz. Lehet hogy van pár felújított "mutogatni való" része de működésben és küllemében is finoman szólva is hagy kívánni valót maga után. #kalapszar
davemayer
Ez nettó hülyeség amit írsz 1 éve volt szerencsém bejárni szinte az egész Szombathelyi korházat.
Hát amit állítasz kedves Dave az köszönő viszonyba sincs az igazsággal csak úgy mondom.

www.google.com/search?q=szombathelyi+kórház&client=ms-android-samsung-gs-rev1&prmd=minv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiJgf7JypTtAhXMl4sKHU34C0cQ_AUoAnoECCEQAg&biw=412&bih

Brutál pénzt öltek bele az évek során

Szóval légyszíves ne írj ilyen fals infókat
Józska te meg ne dőlj be minden kamu információnak
Rózsa Sándor (betyár)
Ok én kb 3 éve voltam utoljára, lehet azóta ledózerolták és felépitették újra. Tudod az életem nagyobbik részét arrafelé éltem le, hidd el nincsenek fals infoim, maximum nem teljesen naprakészek. Ahogy írtam, azt el tudom képzelni hogy részeket rendbe hoztak, de hogy az egészet nem illetve a működését tekintve pláne nem az tuti.
davemayer
Figyu én itt élek
Hidd el a korházat magát Á-tól Z-ig felujitották nem nagyon van olyan pontja ami ne lenne felújítva.
Kismillió cikket találsz ez ügyben.
Erről jó pár éve volt vita különben itt a fórumon.
Lényeg az a vidéki városok jó helyzetben vannak uniós támagatások révén így nagyon sok helyen felújitották a kórházakat.
Szóval ebben most nincs igazad
A Szombathelyi korháznak nagyon kevés olyan része van ami ne érné el a normát ha egyáltalán van
Rózsa Sándor (betyár)
Speciel én kisvárosban élek és hát nem vagyok lelkes.
Pár éve építettek egy új egészségügyi intézményt. Elfoglalták a háziorvosok, fogorvosok, nincs ezzel gond.
Viszont a régi egészségház, amely egyébként felújításra szorulna, de évek óta semmi. Ami pedig a legnagyobb baj, hogy igazából rengeteg funkciót nem tud ellátni, mert nincs orvos. És valami 100ezres körzet tartozik hozzá itt Monor kistérségben. Fuleszet vagy ilyen alap dolog van hetente kétszer, amikor a gyereknél baj volt, bár rendelési idő is volt (mert ez a gyerek úgy van nevetve, hogy rendelési időben fájjon a füle) elhajtottak, mivel nem volt láza. 12ezret kellett fizetni a maganorvosnak, bár annak sem lett volna időpontja, de szerencsére azért fogadott.
Ez csak egy szegmens, mennyire problémás az egészségügy, még úgy is, hogy tesznek bele pénzt, csak nem biztos, hogy a megfelelő helyen költik el.
Kb ugyanaz, mint a foci....hiába van szép stadion, azt leszarom, engem a tartalom, a foci erdekel, mint az orvosok, a gyógyítás.
Klaci79
Ez olyan dolog, hogy 4 évvel ezelőtt én a nagyon szépen felújított tatabányai kórházban feküdtem bent a műtétem után, és a hasi sebem a nagyon szépen felújított kórházban úgy elfertőződött, hogy az csak nyolc hónapra rá már itthon gyógyult be véglegesen. S pl. a kórterem takarítása annyiból állt, hogy a takarítónő minden másnap megállt a kórterem közepén és körbetörölt egyszer a felmosóval, amit éppen elért, a WC-t 2-3 naponta törölte át két percben aztán mint aki jól végezte a dolgát, kiment. Szóval igazából tök jól hangzik hogy egy felújított, küllemre tip-top kórházban műtöttek, majd ott ápoltak, csak elbaszták az egyik fő ideget ami a jobb lábamba megy és az a lábam a mai napig is rengeteget fáj, zsibbad, viszket, szúr a jobb combom, és egy fertőzés miatt júniustól decemberig itthon szenvedtem a hasammal. Szóval önmagában lófaszt nem ér a felújított kórház, ha nincs rendes orvos, nincs szakszerű ellátás, nincs alapos takarítás. Valahogy engem nem boldogított eközben hogy szép fehér a fal, meg új a nyílászáró.

S az is tök jó, hogy most kap majd Tatabánya 16-18 milliárdot egy új kórházi szárny építésére, csak ki a faszom fog ott szakszerű ellátást biztosítani?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 688 — Lucas Scott

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 5 éve
warr_b
csi77
Engem. Annak idején amikor ez a vezenyleses dolog elkezdődött, akkor amikor ezeket felvetettem, hogy mennek oda, hol alszanak stb volt a válasz, hogy a katonák hadgyakorlaton sátorban laknak, rendőröket meg vezényléskor tömegszállásokon helyezik el, úgyhogy jó lesz az a CoVidbas vezényelt orvosoknak is. Ehhez jött az alap hozzáállás, hogy minden háziorvos hülye és semmit nem csinálnak, semmihez sem értenek. Ezen annak idején összekaptunk. Csak most előjött belőlem a vezénylések kapcsán, és hogy zemanla megkérdezte hova mennek, a gyerekek, hol alszanak majd stb. Feltételezem ez lehet.
diverdoc
Te azt hiszed, hogy valami személyes ellenszenv van bennem irányodba, holott szó nincs ilyesmiről 🙂 De annyira nem sértődtél meg anno, hogy azóta is emlegeted, kb mint a Sobri-féle defetista dolgot 😁

Nah de komolyra fordítva, érti az ember hogy nem kellemes ez a vezényléses dolog, de mégis kit kéne odaküldeni, ha nem orvosokat, orvostanhallgatókat? Nem ti értetek hozzá, nem ti tudjátok ezt megcsinálni? Odaküldhetnek ügyvédbojtárokat, közmunkásokat vagy szabadnapos buszvezetőket, de ágytálürítésen meg hordágytologatáson kívül nem sok mindenre lesznek jók.

Egy háborús helyzetben is először a katonákat, kadétokat vezényelnék, aztán ha nem elég, jönne a 18-50 év közötti férfi lakosság.
Ez a mostani is egy háborús helyzet kvázi, nem értem mi meglepő van benne, hogy medikusokat vezényelnek.
warr_b
Dietetikus hallgato? Gyogytornasz hallgato? Gyogyszeresz hallgato? Szerinted ok ertenek hozza? Na mindegy
diverdoc
Én már azt várom, hogy engem mikor vezényelnek ki egy lélegeztetőgép mellé. Végül is van dr. a nevem előtt.

Felkészül Csebi.
több mint 5 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"
warr_b
csi77
diverdoc

warr_b
diverdoc
Nem, de feltételezhetően komolyabb affinitásuk van hozzá mint egy atlagembernek v real bealitottsagunak. Emlekszem gyogyszereszkent mi is tanultunk anatómiat pl, nem volt vmi komoly dolog de több a semminél, illetve az egyéb tanulmányokból kifolyólag talan könnyebben megértik az elméleti tudnivalót ami ehhez kell ami most rájuk vár.

Nagyon rossz ez a vezénylősdi de jelenleg nincs más mód amivel fel lehet tölteni a létszámot, ezt remélem azért te sem vitatod. Az amit irtál hogy milyen szakmai szempontok alapján működik az megint más tészta.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 5 éve
Kásler picinykét mintha túlpörögte volna magát:
 infostart.hu/belfold/2020/11/22/kasler-miklos-a-kollegak-testesitik-meg-most-az-ezereves-magyar-allam-legdicsobb-eszmeiseget
nagylaza
nem, nagyon okosan csinálja
ha kritizálod akkor egyből lehet mondani hogy kerékkötő vagy és az ezeréves magyarállam ellensége

több mint 5 éve
 www.youtube.com/watch?v=VM1zytemoRs

több mint 5 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
warr_b
csi77
diverdoc

warr_b

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 314 — beers & Packers
Kásler picinykét mintha túlpörögte volna magát:
 infostart.hu/belfold/2020/11/22/kasler-miklos-a-kollegak-testesitik-meg-most-az-ezereves-magyar-allam-legdicsobb-eszmeiseget
több mint 5 éve
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 428
Kis magyar abszurd:
 index.hu/belfold/2020/11/22/kossuth-dij_majka_koronavirus/
nagylaza
Vicc , de az h többet tudsz meg azokból a videokbol mint cili nenitol az nem akkora blődseg , egyben elkeserítő .
több mint 5 éve
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 314 — beers & Packers
Kis magyar abszurd:
 index.hu/belfold/2020/11/22/kossuth-dij_majka_koronavirus/
több mint 5 éve
Teabee Denver Broncos 794
Odaküldhetnek ügyvédbojtárokat, közmunkásokat vagy szabadnapos buszvezetőket, de ágytálürítésen meg hordágytologatáson kívül nem sok mindenre lesznek jók.
Csakúgy, mint a gyógyszerészek, gyógytornászok.
több mint 5 éve
Van egy kör, aki kurva sok pénzt kap(ott elméletileg) azért, hogy ez ne történjen így. Ha 18-19 éveseket küldesz a frontra, akkor nagyon elkúrtál vmit először, aztán másodszor, aztán harmadszor. Jelen pillanatban, ha azoknak nem megoldott az utazás/szállás (kaja?, védőcucc?, stb?) akkor továbbra is csak szarul csinálod. Lehet, h a markentingesek helyett most már ideje volna olyanokat kérdezni, akik tudják, h miről van szó.
több mint 5 éve
sztem nem is az átlagemberekre fúj itt senki
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 29 035 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
csi77
diverdoc

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
warr_b
csi77

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P