Make Love
28 feliratkozó
22 órája
Szóval, ismét eltelt egy év 😀2022 októberében vettem egy gravelt (előtte kb nem bicóztam).Eltelt egy év...
2024. jún.18-án sikeresen teljesítettem 107 óra alatt a Hungarian Divide féltávját 😊
716 km - 10.500 szint - Szentgotthárd-Bp
bogjosi
2025. jún. 28-án sikeresen teljesítettem a Hungarian Divide FULL távját! 🙃
Táv: 1397,3 km
Szintemelkedés: 23.397 m
Idő: 198 óra 37 perc
Sátoraljaújhely - Vasvár
klnd.eu/hungarian-divide/
"Job finished, progress continuous!" 🤓😤
bogjosi
2026. június 27-én ismét sikeresen teljesítettem a Hungarian Divide FULL távját! 🙃
Táv: 1480 km (+83 km tavalyhoz képest)
Szintemelkedés: 23.298 m (-99 m tavalyhoz képest)
Idő: 188 óra 6 perc (-10 óra 31 perc tavalyhoz képest)
Szentgotthárd - Sátoraljaújhely
....ahogy írtam tavaly is, "Job finished, progress continuous!" 🤓😤
...és akkor felfedve inkognítóm:
Szerkesztette: bogjosi
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
4 napja
Várok este 6-ig, akkor olcsó a net a modemen.Persze, a kazaa isDc megy?Iwiw, gyalogló, iirc 😂Meg chat.hu, teveclub, hattrick, startlap így hirtelenOtt maradt az index fórumon? Vagy honnan indult ezaz azt nyerne, aki meg a forumon sincsen fenn.a ki a földkerekség legnagyobb boomere versenyben?Nekem abszolút semmi sincs. Se fb, se insta, se tik-tok, se twitter, se snapchat. Én nyertem.Nem csak te, neke sincs egyik se, max twitter, de azt se használom 😊 Se fb, se semmi.Instagram és TikTok oldalamon is kint van, de még az Insta sem adja vissza a lényeget, mert hát kicsiben mutatja. 😁sztem én vagyok az egyetlen akinek se instagram/iktok/viber/snapchat nincs
Mikey
mondjuk még van twitterem, meg redditről is nehezen akadok le
Negritis, a vajda
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
csebi
Negritis, a vajda
dancogo
warr_b
NB2
warr_b
4 napja
Persze, a kazaa isDc megy?Iwiw, gyalogló, iirc 😂Meg chat.hu, teveclub, hattrick, startlap így hirtelenOtt maradt az index fórumon? Vagy honnan indult ezaz azt nyerne, aki meg a forumon sincsen fenn.a ki a földkerekség legnagyobb boomere versenyben?Nekem abszolút semmi sincs. Se fb, se insta, se tik-tok, se twitter, se snapchat. Én nyertem.Nem csak te, neke sincs egyik se, max twitter, de azt se használom 😊 Se fb, se semmi.Instagram és TikTok oldalamon is kint van, de még az Insta sem adja vissza a lényeget, mert hát kicsiben mutatja. 😁sztem én vagyok az egyetlen akinek se instagram/iktok/viber/snapchat nincs
Mikey
Negritis, a vajda
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
csebi
Negritis, a vajda
dancogo
warr_b
NB2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
4 napja
Dc megy?Iwiw, gyalogló, iirc 😂Meg chat.hu, teveclub, hattrick, startlap így hirtelenOtt maradt az index fórumon? Vagy honnan indult ezaz azt nyerne, aki meg a forumon sincsen fenn.a ki a földkerekség legnagyobb boomere versenyben?Nekem abszolút semmi sincs. Se fb, se insta, se tik-tok, se twitter, se snapchat. Én nyertem.Nem csak te, neke sincs egyik se, max twitter, de azt se használom 😊 Se fb, se semmi.Instagram és TikTok oldalamon is kint van, de még az Insta sem adja vissza a lényeget, mert hát kicsiben mutatja. 😁sztem én vagyok az egyetlen akinek se instagram/iktok/viber/snapchat nincs
Mikey
Negritis, a vajda
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
csebi
Negritis, a vajda
dancogo
warr_b
4 napja
Iwiw, gyalogló, iirc 😂Meg chat.hu, teveclub, hattrick, startlap így hirtelenOtt maradt az index fórumon? Vagy honnan indult ezaz azt nyerne, aki meg a forumon sincsen fenn.a ki a földkerekség legnagyobb boomere versenyben?Nekem abszolút semmi sincs. Se fb, se insta, se tik-tok, se twitter, se snapchat. Én nyertem.Nem csak te, neke sincs egyik se, max twitter, de azt se használom 😊 Se fb, se semmi.Instagram és TikTok oldalamon is kint van, de még az Insta sem adja vissza a lényeget, mert hát kicsiben mutatja. 😁sztem én vagyok az egyetlen akinek se instagram/iktok/viber/snapchat nincs
Mikey
Negritis, a vajda
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
csebi
Negritis, a vajda
dancogo

4 napja
Meg chat.hu, teveclub, hattrick, startlap így hirtelenOtt maradt az index fórumon? Vagy honnan indult ezaz azt nyerne, aki meg a forumon sincsen fenn.a ki a földkerekség legnagyobb boomere versenyben?Nekem abszolút semmi sincs. Se fb, se insta, se tik-tok, se twitter, se snapchat. Én nyertem.Nem csak te, neke sincs egyik se, max twitter, de azt se használom 😊 Se fb, se semmi.Instagram és TikTok oldalamon is kint van, de még az Insta sem adja vissza a lényeget, mert hát kicsiben mutatja. 😁sztem én vagyok az egyetlen akinek se instagram/iktok/viber/snapchat nincs
Mikey
Negritis, a vajda
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
csebi
Negritis, a vajda
4 napja
Én még mindig várom a repülős képet ide.
4 napja
Ott maradt az index fórumon? Vagy honnan indult ezaz azt nyerne, aki meg a forumon sincsen fenn.a ki a földkerekség legnagyobb boomere versenyben?Nekem abszolút semmi sincs. Se fb, se insta, se tik-tok, se twitter, se snapchat. Én nyertem.Nem csak te, neke sincs egyik se, max twitter, de azt se használom 😊 Se fb, se semmi.Instagram és TikTok oldalamon is kint van, de még az Insta sem adja vissza a lényeget, mert hát kicsiben mutatja. 😁sztem én vagyok az egyetlen akinek se instagram/iktok/viber/snapchat nincs
Mikey
Negritis, a vajda
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 napja
az azt nyerne, aki meg a forumon sincsen fenn.a ki a földkerekség legnagyobb boomere versenyben?Nekem abszolút semmi sincs. Se fb, se insta, se tik-tok, se twitter, se snapchat. Én nyertem.Nem csak te, neke sincs egyik se, max twitter, de azt se használom 😊 Se fb, se semmi.Instagram és TikTok oldalamon is kint van, de még az Insta sem adja vissza a lényeget, mert hát kicsiben mutatja. 😁sztem én vagyok az egyetlen akinek se instagram/iktok/viber/snapchat nincs
Mikey
Negritis, a vajda
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
4 napja
Mert mi a baj ezekkel?Nem feltétlen.a ki a földkerekség legnagyobb boomere versenyben?Nekem abszolút semmi sincs. Se fb, se insta, se tik-tok, se twitter, se snapchat. Én nyertem.Nem csak te, neke sincs egyik se, max twitter, de azt se használom 😊 Se fb, se semmi.Instagram és TikTok oldalamon is kint van, de még az Insta sem adja vissza a lényeget, mert hát kicsiben mutatja. 😁sztem én vagyok az egyetlen akinek se instagram/iktok/viber/snapchat nincs
Mikey
Negritis, a vajda
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Inkabb a haszontalan, nem biztonságos alkalmazások telepítésének szpartakiádján.
Őszentsége Sobri Jóska
Mondjuk csak FB-om van, de kifejezetten hasznos, főleg az eseményeknél és vicces tartalmak is vannak, jókat nevetek.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 napja
Nekem se. Illetve 1-2 burner accountom van, de csak indokolt esetben szoktam használni őket.Nekem abszolút semmi sincs. Se fb, se insta, se tik-tok, se twitter, se snapchat. Én nyertem.Nem csak te, neke sincs egyik se, max twitter, de azt se használom 😊 Se fb, se semmi.Instagram és TikTok oldalamon is kint van, de még az Insta sem adja vissza a lényeget, mert hát kicsiben mutatja. 😁sztem én vagyok az egyetlen akinek se instagram/iktok/viber/snapchat nincs
Mikey
Negritis, a vajda
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
4 napja
Nem kellek én erre, magatok is tudjátok.Majd minnyá jön zacknorb oltani 😀a ki a földkerekség legnagyobb boomere versenyben?Nekem abszolút semmi sincs. Se fb, se insta, se tik-tok, se twitter, se snapchat. Én nyertem.Nem csak te, neke sincs egyik se, max twitter, de azt se használom 😊 Se fb, se semmi.Instagram és TikTok oldalamon is kint van, de még az Insta sem adja vissza a lényeget, mert hát kicsiben mutatja. 😁sztem én vagyok az egyetlen akinek se instagram/iktok/viber/snapchat nincs
Mikey
Negritis, a vajda
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
warr_b
4 napja
Nekem ezek közül egyik se 🤣Nekem sincs. Illetve nekem is van twitter és reddit. 😀Instagram és TikTok oldalamon is kint van, de még az Insta sem adja vissza a lényeget, mert hát kicsiben mutatja. 😁sztem én vagyok az egyetlen akinek se instagram/iktok/viber/snapchat nincs
Mikey
Negritis, a vajda
dawyd728
Sztem az én korosztályom kb fele megragadt facebooknál, vagy max a whatsappnál
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
4 napja
Nálam volt olyan, hogy írtam volna be a dir: parancsot listázáshoz. Akkor arra fogtam, hogy könyvtárban dolgozok.a ki a földkerekség legnagyobb boomere versenyben?Nekem abszolút semmi sincs. Se fb, se insta, se tik-tok, se twitter, se snapchat. Én nyertem.Nem csak te, neke sincs egyik se, max twitter, de azt se használom 😊 Se fb, se semmi.Instagram és TikTok oldalamon is kint van, de még az Insta sem adja vissza a lényeget, mert hát kicsiben mutatja. 😁sztem én vagyok az egyetlen akinek se instagram/iktok/viber/snapchat nincs
Mikey
Negritis, a vajda
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 napja
Nekem egy minimál FB oldalam van. Akkor még kellett a messengerhez, a felesegém és a lányom miatt. Ők az egyetlen ismerőseim, akik meg az ő révükön próbálkoznak tiltom őket a francba. Így járt anyám ķét tesó meg rengeteg ismerős, barát.Nekem abszolút semmi sincs. Se fb, se insta, se tik-tok, se twitter, se snapchat. Én nyertem.Nem csak te, neke sincs egyik se, max twitter, de azt se használom 😊 Se fb, se semmi.Instagram és TikTok oldalamon is kint van, de még az Insta sem adja vissza a lényeget, mert hát kicsiben mutatja. 😁sztem én vagyok az egyetlen akinek se instagram/iktok/viber/snapchat nincs
Mikey
Negritis, a vajda
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
4 napja
Csak előbb befejezi a könyvet amit épp olvas.Majd minnyá jön zacknorb oltani 😀a ki a földkerekség legnagyobb boomere versenyben?Nekem abszolút semmi sincs. Se fb, se insta, se tik-tok, se twitter, se snapchat. Én nyertem.Nem csak te, neke sincs egyik se, max twitter, de azt se használom 😊 Se fb, se semmi.Instagram és TikTok oldalamon is kint van, de még az Insta sem adja vissza a lényeget, mert hát kicsiben mutatja. 😁sztem én vagyok az egyetlen akinek se instagram/iktok/viber/snapchat nincs
Mikey
Negritis, a vajda
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
warr_b
4 napja
haver ma közölte hogy ciki a norvégok evezős ünneplése 😀Majd minnyá jön zacknorb oltani 😀a ki a földkerekség legnagyobb boomere versenyben?Nekem abszolút semmi sincs. Se fb, se insta, se tik-tok, se twitter, se snapchat. Én nyertem.Nem csak te, neke sincs egyik se, max twitter, de azt se használom 😊 Se fb, se semmi.Instagram és TikTok oldalamon is kint van, de még az Insta sem adja vissza a lényeget, mert hát kicsiben mutatja. 😁sztem én vagyok az egyetlen akinek se instagram/iktok/viber/snapchat nincs
Mikey
Negritis, a vajda
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
warr_b
www.youtube.com/shorts/xRIWwnO5f-s
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
4 napja
Majd minnyá jön zacknorb oltani 😀a ki a földkerekség legnagyobb boomere versenyben?Nekem abszolút semmi sincs. Se fb, se insta, se tik-tok, se twitter, se snapchat. Én nyertem.Nem csak te, neke sincs egyik se, max twitter, de azt se használom 😊 Se fb, se semmi.Instagram és TikTok oldalamon is kint van, de még az Insta sem adja vissza a lényeget, mert hát kicsiben mutatja. 😁sztem én vagyok az egyetlen akinek se instagram/iktok/viber/snapchat nincs
Mikey
Negritis, a vajda
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id

4 napja
Nem feltétlen.a ki a földkerekség legnagyobb boomere versenyben?Nekem abszolút semmi sincs. Se fb, se insta, se tik-tok, se twitter, se snapchat. Én nyertem.Nem csak te, neke sincs egyik se, max twitter, de azt se használom 😊 Se fb, se semmi.Instagram és TikTok oldalamon is kint van, de még az Insta sem adja vissza a lényeget, mert hát kicsiben mutatja. 😁sztem én vagyok az egyetlen akinek se instagram/iktok/viber/snapchat nincs
Mikey
Negritis, a vajda
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
fake.id
Inkabb a haszontalan, nem biztonságos alkalmazások telepítésének szpartakiádján.
4 napja
a ki a földkerekség legnagyobb boomere versenyben?Nekem abszolút semmi sincs. Se fb, se insta, se tik-tok, se twitter, se snapchat. Én nyertem.Nem csak te, neke sincs egyik se, max twitter, de azt se használom 😊 Se fb, se semmi.Instagram és TikTok oldalamon is kint van, de még az Insta sem adja vissza a lényeget, mert hát kicsiben mutatja. 😁sztem én vagyok az egyetlen akinek se instagram/iktok/viber/snapchat nincs
Mikey
Negritis, a vajda
warr_b
Őszentsége Sobri Jóska
what do you need right now?
i need a bag of weed nigga, wassup?!
5 napja
Nekem abszolút semmi sincs. Se fb, se insta, se tik-tok, se twitter, se snapchat. Én nyertem.Nem csak te, neke sincs egyik se, max twitter, de azt se használom 😊 Se fb, se semmi.Instagram és TikTok oldalamon is kint van, de még az Insta sem adja vissza a lényeget, mert hát kicsiben mutatja. 😁sztem én vagyok az egyetlen akinek se instagram/iktok/viber/snapchat nincs
Mikey
Negritis, a vajda
warr_b
5 napja
Na én eddig ezt nem tudtam. 😀 Mondjuk velem nem is jönnek szembe ilyen tartalmak. 😛Azt elhiszem. Ott csak csöcsökre lehet zoomolni 😀Instagram és TikTok oldalamon is kint van, de még az Insta sem adja vissza a lényeget, mert hát kicsiben mutatja. 😁ÖnzőEz a topik az örömködés helye. Az pedig megtörtént. 😊Köszi a légzuhatagnak a közreműködést, ami miatt ma sikerült elkészítenem az eddigi legjobb An-124 fotómat. Drámai-filmes, esős-felszállós, imádom. 😊És a képet a kiscica hozza? 😀
Mikey
dugo93
Mikey
JC6 (Mr. Miele)
Mikey
dugo93
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
5 napja
Nem csak te, neke sincs egyik se, max twitter, de azt se használom 😊 Se fb, se semmi.Instagram és TikTok oldalamon is kint van, de még az Insta sem adja vissza a lényeget, mert hát kicsiben mutatja. 😁sztem én vagyok az egyetlen akinek se instagram/iktok/viber/snapchat nincs
Mikey
Negritis, a vajda

5 napja
Nekem ebbők csak tiktokom nincs, de a többit se használom. Snapchatre szerintem be se tudnék már lépni.Instagram és TikTok oldalamon is kint van, de még az Insta sem adja vissza a lényeget, mert hát kicsiben mutatja. 😁sztem én vagyok az egyetlen akinek se instagram/iktok/viber/snapchat nincs
Mikey
Negritis, a vajda
5 napja
dawyd728
4 272
Nekem sincs. Illetve nekem is van twitter és reddit. 😀Instagram és TikTok oldalamon is kint van, de még az Insta sem adja vissza a lényeget, mert hát kicsiben mutatja. 😁sztem én vagyok az egyetlen akinek se instagram/iktok/viber/snapchat nincs
Mikey
Negritis, a vajda