NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
18:00 #15 South Carolina @ #12 Clemson - ARENA4
NBA
33 feliratkozó
több mint 2 éve
Eddig legalább nem engedtük el a Heatet remélem sikerül megint fordítani
több mint 2 éve
Kampman
28 367
Most Butler játssza el Löbron 2012-es 6. meccsét.
több mint 2 éve
Jokic 260M 😮😮Nem az a kérdés megérdemli-e adott esetben, hanem, hogy itt el tud-e jutni oda ahova a legtöbb játékos szeretne a végső győzelemig. Néhány emberre még szükség lesz körülötte.
Stoki
Mindenesetre remélem a Celtics lezárja éjjel a párharcot és aztán a döntőben olyan teljesítményt nyújt a Brown Tatum duó (kiegészülve persze Smarttal, Holforddal a Williamsekkel), hogy lehessen vakarni a fejet, kinek adják a nagyobb zsét. 😛
Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
Jokic 260M 😮😮
több mint 2 éve
Ott is van! Teljesen megérdemelt döntőbejutás. Nyolc év alatt a hatodik, most is igazi csapatként, bravó!
több mint 2 éve
Sajnos várható volt.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 2 éve
Ez sima volt, Doncic és a Dallas is elfogyott.
több mint 2 éve
Drukkolok a GSW-nek, de mondjuk hiaba birom Curryt (ot nem is lehet nem szeretni, pont az a figura), viszont inkabb Klay miatt. Azert oriasi sztori lenne az is, hogy itt majdnem harom ev utan visszater es rogton megint begyuruznek.remélem egy stáb megy vele mer egy "last dance" szerű sorozatot imádnék ebből
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Drukkolok a GSW-nek, de mondjuk hiaba birom Curryt (ot nem is lehet nem szeretni, pont az a figura), viszont inkabb Klay miatt. Azert oriasi sztori lenne az is, hogy itt majdnem harom ev utan visszater es rogton megint begyuruznek.
több mint 2 éve
wigginsA Heat megdöglött, jobb helyeken már fejbe lőtték volna, hogy ne szenvedjenek tovább. Kár mert ez jó kis párharc lehetett volna...Én tartok a Celticstől. Pl. Tatumot nem tudom kifogja fogni.
Nem látom magam előtt ez a Celtics mivel tudná ütni a GSW-t
FLZOLI
Toca
több mint 2 éve
A Heat megdöglött, jobb helyeken már fejbe lőtték volna, hogy ne szenvedjenek tovább. Kár mert ez jó kis párharc lehetett volna...Én tartok a Celticstől. Pl. Tatumot nem tudom kifogja fogni.
FLZOLI
több mint 2 éve
Tonight, the Warriors will look to be the first franchise to reach the NBA Finals 6 times in an 8-season span since the Michael Jordan-Scottie Pippen Bulls from 1991-98. pic.twitter.com/9oOtkGucox
— ESPN Stats & Info (@ESPNStatsInfo) May 26, 2022
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
A Heat megdöglött, jobb helyeken már fejbe lőtték volna, hogy ne szenvedjenek tovább. Kár mert ez jó kis párharc lehetett volna...Azèrt mèg nem temetnèm a Heatet amíf le nem fújják, az első félidő is megmutatta tud a Celtics csókerkedni. De remélem valóban sikerül bejutni, aztán a GSW ellen jöjjön ami kell 😀
FLZOLI
több mint 2 éve
ha nincs meg az ösztön is fejleszthető elég jól lásd PG vagy KawhiNem tudom, amúgy ez mennyire tanulható, hogy legalább egy kicsit jobban kezelje ha lecsapdázzák, de így nem fog tudni eggyel fentebbi tierbe lépni.Asszem nem véletlen hogy most dobja felde nagy seggfej ez a gyerek 😀
youtu.be/e0UuLnHSgeY
Negritis
braxa88
Cowboykarcsi90
szépen másolja MJ, Kobe mozdulatait csak a mentalitást nem sikerült neki átvennie
szted MJ v Kobe mit mondott volna ha duplázzák? "csak ketten, biaches"
meg egyik se merte volna az bemutatni hátul mint ő
több mint 2 éve
Nem tudom, amúgy ez mennyire tanulható, hogy legalább egy kicsit jobban kezelje ha lecsapdázzák, de így nem fog tudni eggyel fentebbi tierbe lépni.Asszem nem véletlen hogy most dobja felde nagy seggfej ez a gyerek 😀
youtu.be/e0UuLnHSgeY
Negritis
braxa88
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 2 éve
Strus-Lowry-Oladipo-Butler dobtak egy kemeny 5/40-et ebből Butler 4/18 a legjobb. Kicsit Dallasos lett.
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Asszem nem véletlen hogy most dobja felde nagy seggfej ez a gyerek 😀
youtu.be/e0UuLnHSgeY
Negritis
több mint 2 éve
Káosz, idegesítő meccs volt, legalábbis az első fèlidő, a második fèlidőre be is aludtam, jól tettem 😜☺️
több mint 2 éve
Asszem nem véletlen hogy most dobja felyoutu.be/e0UuLnHSgeY
több mint 2 éve
Két bajom van:hagyomány és megkötés elvilegDe van , nézd meg a szavazati lapot.Nincs megkötés, de a szavazók csak egy posztra írhatják be a játékost, így Derozan értelemszerűen forward volt a szavazóknál, míg Booker guard, ugyanez a Jokic Embiid párosnál, mindkettő centerként volt a szavazóknál.GGFFC megkötés nincs elvileg
Jughead
Negritis
Meg mindig GG ( Doncic és Booker ) FF ( Tatum és Giannis és C ( Jokic)
Toca
Negritis
1. Fasz poszt megkötések, ilyen szezon alapján Giannis, Embiid, Jokic helye megkérdőjelezhetetlennek kellene legyen.
2. Én leszavaztatnám őket felidoben is mert irreálisan túl értékelik a 2.felét a szezonnak. Tatum és Doncic is a sírból hozta vissza a csapatot, de mondjuk Derozan kiegyensúlyozottabb szezon hozott le mindkettőnél és Morant is.
több mint 2 éve
hagyomány és megkötés elvilegDe van , nézd meg a szavazati lapot.Nincs megkötés, de a szavazók csak egy posztra írhatják be a játékost, így Derozan értelemszerűen forward volt a szavazóknál, míg Booker guard, ugyanez a Jokic Embiid párosnál, mindkettő centerként volt a szavazóknál.GGFFC megkötés nincs elvileg
Jughead
Negritis
Toca
több mint 2 éve
De van , nézd meg a szavazati lapot.Nincs megkötés, de a szavazók csak egy posztra írhatják be a játékost, így Derozan értelemszerűen forward volt a szavazóknál, míg Booker guard, ugyanez a Jokic Embiid párosnál, mindkettő centerként volt a szavazóknál.GGFFC megkötés nincs elvileg
Jughead
Negritis