NBA

31 feliratkozó

több mint 4 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26
 www.youtube.com/watch?v=GpozbX6PR5M

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 3 016 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa és AC Milan fa
 www.espn.com/nba/story/_/id/32504149/chicago-bulls-f-patrick-williams-surgery-dislocated-wrist-likely-rest-season

eh, bullsnak ez mennyire lesz gáz?
nem tudom idén mennyire fontos
Negritis
Ezt így most szerintem nehéz megmondani. Én azért bízom benne, hogy sikerül megoldani a hiányát.

több mint 4 éve
dawyd728 4 201
több mint 4 éve
Röpke 38 pontot dobott így az 1. negyedben a Pacers a Netsnek.
empty taxi
A 2. negyedben viszont csak 17-et, így már 3-mal vezet a Nets félidőben.

Madden hates me.
több mint 4 éve
Röpke 38 pontot dobott így az 1. negyedben a Pacers a Netsnek.

Madden hates me.
több mint 4 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 064 — The Mathematician
 www.espn.com/nba/story/_/id/32504149/chicago-bulls-f-patrick-williams-surgery-dislocated-wrist-likely-rest-season

eh, bullsnak ez mennyire lesz gáz?
nem tudom idén mennyire fontos

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
YoungZeeZee 9 593
ez a kings - suns jo kis meccs volt ..
több mint 4 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 486
És ott volt a végén a lehetőség
DeRozan kezében, hogy nyerjünk. 😕 Nem baj, megérdemelte a Knicks, gyakorlatilag végig vezettek.
Gergőke
Jaja, igazából Randle jó napja és Lavine (felesleges?) erőlködése döntött szerintem. Caruso játékát a Lakersben is szerettem, itt is jól nyomja. Jó lesz ez.

több mint 4 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 3 016 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa és AC Milan fa
És ott volt a végén a lehetőség
DeRozan kezében, hogy nyerjünk. 😕 Nem baj, megérdemelte a Knicks, gyakorlatilag végig vezettek.

több mint 4 éve
Nagyon kíváncsi vagyok, ma este a Knicks lesz az ellenfél, ez már keményebb dió lesz, mint az eddigiek.

több mint 4 éve
Imádom.
dawyd728
Rengeteget javítana az NBA nézhetőségén, hogy ha tényleg hosszú távon megrendszabályoznák őt és a hozzá hasonlókat.
Kampman
currynek is volt már gondja olyanból hogy nem kapott faltot
young és doncic is elvileg "kárvallottja" a módosításoknak
de csak harden szenved igazából, de ő meg sztem fizikailag szarabb állapotba van mint mikor sörpocakot eresztett

több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 113
Imádom.
dawyd728
Rengeteget javítana az NBA nézhetőségén, hogy ha tényleg hosszú távon megrendszabályoznák őt és a hozzá hasonlókat.

több mint 4 éve

Imádom.
dawyd728
 www.youtube.com/watch?v=jbe_ALH8LT0

itt a feje 😀

több mint 4 éve
dawyd728 4 201

Imádom.
több mint 4 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 590 — Bla, bla, bla

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 507 — Vikings fan
Meg van a 4:0. 😃 Természetesen látja az ember a hibákat, hogy bőven van mit javítani, de akkor is 1996- ban kezdődött így egy Bulls szezon utoljára.
Gergőke
Nem a hibákat kell látni, hanem hogy milyen pihe könnyű volt a sorsolás 😊
több mint 4 éve
Meg van a 4:0. 😃 Természetesen látja az ember a hibákat, hogy bőven van mit javítani, de akkor is 1996- ban kezdődött így egy Bulls szezon utoljára.

több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 464 — Lucas Scott
3:0-val rajtoltunk. Legutóbb szintén 2016-ban sikerült ez. Akkor 41:41 lett a mérleg és keleti 8. hely. A PO 1. körében búcsú a Celtics ellen. Remélem idén egy kicsit jobban sikerül a szezon.

Bár az elmúlt szezonok után ez is siker lenne.
Gergőke
Nem néztem vissza de sztem a Wolves is Butlerrel kezdett utoljára 2-0val (azelőtt ki tudja mikor …) és nyugati 8. Hely lett éppen egy Huszáros hajrával.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
 www.youtube.com/watch?v=BriyQiO4Zoc

Madden hates me.
több mint 4 éve
3:0-val rajtoltunk. Legutóbb szintén 2016-ban sikerült ez. Akkor 41:41 lett a mérleg és keleti 8. hely. A PO 1. körében búcsú a Celtics ellen. Remélem idén egy kicsit jobban sikerül a szezon.

Bár az elmúlt szezonok után ez is siker lenne.

több mint 4 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 059
de jó végre egy Bulls meccset úgy megnézni, hogy van védekezés náluk is 😊
több mint 4 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 498 — Ajmo Vatreni
Na szóval Ayton ma a Portland ellen 26 perc alatt 3 lepattanó, 8 pont. (Idei három meccsen, 15, 8, 8 pont)
Azért ez kurva messze van a max szerződéstől.
több mint 4 éve
Toca Minnesota Vikings 20 507 — Vikings fan
Aztakurva!!! (A végén Larry Fitzgeraldból Suns többségi tulaj lesz.)
iktriad
E-mailek jól betárazva remélem.

Közben a Celtics egy újabb sehová sem vezető szezont kezdett el, ahol a deklarált sztárjátékosok (Tatum, Brown) soha nem lesznek képesek konzisztens elit szintet hozni. A Walker-Horford trade a Stevens-korszak messze leghülyébb üzlete volt, egyben tükrözi is a totális ötlettelenséget, amiben ez a franchise 2-3 éve van.

A Lakers pedig a 2012-13-as szezonját igyekszik duplikálni, amikor összehozták a Kobe-Nash-Howard szupercsapatot, ami az NBA legjobba lehetett volna 2007-08-ban. Az akkori bulvármédia (ESPN, stb.) ugyanúgy félreértékelte azt a keretet, mint a mai média a mostanit és előre a legnagyobb bajnokesélyesnek kiáltották ki. Ez a nyugdíjas all-star csapat is kb. a 7-8. helyért fog menni.
Kampman
Ez a csapat szerintem simán bajnokeselyes lehetne. Két dolog miatt nem lesz szerintem az a sérülések és a spacing.
Mondjuk ha minimálon levő kiegészítő emberek bejönnek és hozzák a triplákat ez egy nagyon erős csapat.
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 113
iktriad
E-mailek jól betárazva remélem.

Közben a Celtics egy újabb sehová sem vezető szezont kezdett el, ahol a deklarált sztárjátékosok (Tatum, Brown) soha nem lesznek képesek konzisztens elit szintet hozni. A Walker-Horford trade a Stevens-korszak messze leghülyébb üzlete volt, egyben tükrözi is a totális ötlettelenséget, amiben ez a franchise 2-3 éve van.

A Lakers pedig a 2012-13-as szezonját igyekszik duplikálni, amikor összehozták a Kobe-Nash-Howard szupercsapatot, ami az NBA legjobba lehetett volna 2007-08-ban. Az akkori bulvármédia (ESPN, stb.) ugyanúgy félreértékelte azt a keretet, mint a mai média a mostanit és előre a legnagyobb bajnokesélyesnek kiáltották ki. Ez a nyugdíjas all-star csapat is kb. a 7-8. helyért fog menni.

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 322 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner