NBA
32 feliratkozó
több mint 6 éve
dawyd728
4 118
Viszont elhunyt David Stern 😕Nekem a 2013 draft a legkevesebb emlékem róla. Az volt neki az utolsó. Ahogy az első kör során végig trollkodta a boozást, majd ahogy a végén reagált az utolsó bemondott pickje során a tapsviharra, az örökre velem marad. 😊
dande
Nyugodjék békében.
több mint 6 éve
Anno Uj Péter írt róla egy a semlegesek számára őt talán elég jól összegző cikket róla még a Hócipőbe majd 5 éve.:sóhaj:
www.hocipo.hu/content/view/15858_uj_peter_a_toros_balazsmegoldas
iktriad

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Viszont elhunyt David Stern 😕R.I.P.
dande

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 6 éve
Anno Uj Péter írt róla egy a semlegesek számára őt talán elég jól összegző cikket róla még a Hócipőbe majd 5 éve.Én sok ártalmasat nem látok benne.Na. Ő tipikusan az az ember akit lehet szeretni vagy utálni. De ért hozza és követi az NBAt és jóval több dolgot ad hozza 1 meccsen mint Gyula kb egyAz NBA Udvardi Gyulája. Mi ezzel a gond?twitter.com/bazska/status/1210290925328621570Törős is leléphetne vagy 10 évre!
szóval, visszatért 😀
Negritis
🤘gaben🤘
Sobri Jóska
szezonban.
Toca
Avétos poénkodás, a sport szeretete, meg sok bárgyúság, mint Gyula, de mi ezzel a gond?
Ezért még nem kell lelépnie.
Kérdésem arra irányult, hogy mi ennyire zavaró benne. Miért lehet utálni?
Sobri Jóska
www.hocipo.hu/content/view/15858_uj_peter_a_toros_balazsmegoldas
Disclaimer: Nekem Bazska akkora kedvencem NBA kommentátorként, mint amilyen mondjuk Höri NFL meccseken. Pedig emlékszem amikor elkezdett kommentálni, mindig morogtam, hogy miért nem a Török Péter van bent. De a jók gyorsan megszerettetik magukat velem.
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Én sok ártalmasat nem látok benne.Na. Ő tipikusan az az ember akit lehet szeretni vagy utálni. De ért hozza és követi az NBAt és jóval több dolgot ad hozza 1 meccsen mint Gyula kb egyAz NBA Udvardi Gyulája. Mi ezzel a gond?twitter.com/bazska/status/1210290925328621570Törős is leléphetne vagy 10 évre!
szóval, visszatért 😀
Negritis
🤘gaben🤘
Sobri Jóska
szezonban.
Toca
Avétos poénkodás, a sport szeretete, meg sok bárgyúság, mint Gyula, de mi ezzel a gond?
Ezért még nem kell lelépnie.
Kérdésem arra irányult, hogy mi ennyire zavaró benne. Miért lehet utálni?
több mint 6 éve
Na. Ő tipikusan az az ember akit lehet szeretni vagy utálni. De ért hozza és követi az NBAt és jóval több dolgot ad hozza 1 meccsen mint Gyula kb egyAz NBA Udvardi Gyulája. Mi ezzel a gond?twitter.com/bazska/status/1210290925328621570Törős is leléphetne vagy 10 évre!
szóval, visszatért 😀
Negritis
🤘gaben🤘
Sobri Jóska
szezonban.
több mint 6 éve
Az NBA Udvardi Gyulája. Mi ezzel a gond?twitter.com/bazska/status/1210290925328621570Törős is leléphetne vagy 10 évre!
szóval, visszatért 😀
Negritis
🤘gaben🤘
több mint 6 éve
Viszont elhunyt David Stern 😕
több mint 6 éve
twitter.com/bazska/status/1210290925328621570Törős is leléphetne vagy 10 évre!
szóval, visszatért 😀
Negritis
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
twitter.com/bazska/status/1210290925328621570Zsír. 😊
szóval, visszatért 😀
Negritis
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
twitter.com/bazska/status/1210290925328621570szóval, visszatért 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
hou-gsMelyik meccsre ment be? LA?nem hiszemJó volt a Szaniszló-Tőrös párost hallgatni!Őket mikor nem?
Tony Adams
Csabi visszatért?
Cowboykarcsi90
twitter.com/szcsaba/status/1210135656011313152
Negritis
Sixo
több mint 6 éve
Melyik meccsre ment be? LA?nem hiszemJó volt a Szaniszló-Tőrös párost hallgatni!Őket mikor nem?
Tony Adams
Csabi visszatért?
Cowboykarcsi90
Negritis
több mint 6 éve
Szerintem a céghez visszatért, ő narrálja az év végi összefoglaló klippeket.
több mint 6 éve
nem hiszemJó volt a Szaniszló-Tőrös párost hallgatni!Őket mikor nem?
Tony Adams
Csabi visszatért?
Cowboykarcsi90
több mint 6 éve
Jó volt a Szaniszló-Tőrös párost hallgatni!Őket mikor nem?
Tony Adams
Csabi visszatért?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Jó volt a Szaniszló-Tőrös párost hallgatni!
több mint 6 éve
Nem néztem ki a Celticsből egy ilyen sima győzelmet a Raptors ellen, pláne idegenben.A Bucks meccsen viszont valami bűnszar volt a %.
Kampman
több mint 6 éve
Nem néztem ki a Celticsből egy ilyen sima győzelmet a Raptors ellen, pláne idegenben.
több mint 6 éve
Türelmesen várok, hogy kosár lesz e vagy sem.Gondolom szép dobás voltKamu, bedobta idén már a 2. Triplajat a karrierjében !Simmons-ról vajh miért nincs hasonló elemzés?Tessék
www.espn.com/nba/story/_/id/28239728/how-lonzo-ball-rebuilding-shot-pelicans
Negritis
FLZOLI
Toca
FLZOLI
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=LYNYQSUFp5YGondolom szép dobás voltKamu, bedobta idén már a 2. Triplajat a karrierjében !Simmons-ról vajh miért nincs hasonló elemzés?Tessék
Negritis
FLZOLI
Toca
FLZOLI
több mint 6 éve
Gondolom szép dobás voltKamu, bedobta idén már a 2. Triplajat a karrierjében !Simmons-ról vajh miért nincs hasonló elemzés?Tessék
Negritis
FLZOLI
Toca
több mint 6 éve
Kamu, bedobta idén már a 2. Triplajat a karrierjében !Simmons-ról vajh miért nincs hasonló elemzés?Tessék
Negritis
FLZOLI
több mint 6 éve
Simmons-ról vajh miért nincs hasonló elemzés?Tessék
Negritis
több mint 6 éve
Simmons-ról vajh miért nincs hasonló elemzés?Szerkesztette: Negritis, a vajda