NBA

33 feliratkozó

több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Joe Johnson jön a Netsbe. Megy Farmer aki buyout lesz, Stevenson, Petro, Morrow és egy védett 1. körös. Ezzel sztem Howard to Nets esélye csökkent. De nem mondom, hogy rossz húzás, ha Deron marad.szaba
elég komoly még az a Johnson szerződés, bőven túl van fizetve; Morrow azért érték volt

viszont azt olvastam Marvin Williamst is elkenték a Utahba Harrisért :o :osapka
Tudod hány relációs jel van JJ felé Morrow-val szemben?szaba
nem hiszem, hogy bármelyikünk megtudná határozni a relációs jelek számának pontos mértéket, de hogy jön ez ide? 😊
A Nets nyert egy hatalmas szerződést és adott érte sok lejárót+egy jó tripladobót+egy első kört...
lehet ez meghozza a Deron hosszabbítást, + Wallacet is, de ezt így még nem érzem PO erősnek + nagyon telített lesz a cap
okosabban is el lehetne költeni a capet (pl. Howard, Nash, Wallace, erős pad), most lesz Deron=Howard+Johnson aki nagyon sok, Wallace, és ki tudja milyen cseresor

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 854
Joe Johnson jön a Netsbe. Megy Farmer aki buyout lesz, Stevenson, Petro, Morrow és egy védett 1. körös. Ezzel sztem Howard to Nets esélye csökkent. De nem mondom, hogy rossz húzás, ha Deron marad.szaba
elég komoly még az a Johnson szerződés, bőven túl van fizetve; Morrow azért érték volt

viszont azt olvastam Marvin Williamst is elkenték a Utahba Harrisért :o :osapka
Tudod hány relációs jel van JJ felé Morrow-val szemben?
több mint 13 éve

viszont azt olvastam Marvin Williamst is elkenték a Utahba Harrisért :o :o

több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 071 — Lájkold a zsűrit!
Még Denverben megnézném mit tudna összehozni.Shawn84
Denver sztem a franchise PG-t látja Lawsonban, nem véletlenül.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Joe Johnson jön a Netsbe. Megy Farmer aki buyout lesz, Stevenson, Petro, Morrow és egy védett 1. körös. Ezzel sztem Howard to Nets esélye csökkent. De nem mondom, hogy rossz húzás, ha Deron marad.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 811 — Whoops, looks like something went wrong.
A szerződése utolsó éve, ha akar valami értéket látni cserébe érte a Magic, akkor idén elpattintjaatapapa
Most olvastam, hogy a Netsbe akar menni.Bazzani
Ja, mondta, hogy csak ott hajlandó majd hosszabbítani. A Magic GM meg mondta, hogy a legjobb ajánlatot fogja elfogadni.szaba
El is fogják adni Howardot szvsz, a Nets meg simán rá fog menni.
Tavaly milyen orbitális ajánlatot toltak be érte? Nekem valami 4-5 első körös pick+játékos rémlik. Valami hasonlót most is biztos okoskodnak majd, és ha nem szaroznak sokáig, akkor még Deron is ott fog maradni. Mondjuk csak ennek a két játékosnak a szerződése elviszi majd a space java részét, de hát lehet még robbantanak is. 😀
Amúgy meg Session nem marad a Lakersben szerintem, mondta, hogy tesztelni fogja a piacot. Én nem tartom egyáltalán lehetetlennek, hogy ha a Lakers el tudja passzolni Gasolt, akkor Deronra ráhajtsanak, és ha Howard nem megy a Netsbe, akkor adok esélyt egy Lakers signre. Lesznek még itt meglepik.

több mint 13 éve
kíváncsi leszek idén ki lehet e mozdítani Howardot az orlandói kötelékbőlsapka
A szerződése utolsó éve, ha akar valami értéket látni cserébe érte a Magic, akkor idén elpattintjaatapapa
Most olvastam, hogy a Netsbe akar menni.Bazzani
Ja, mondta, hogy csak ott hajlandó majd hosszabbítani. A Magic GM meg mondta, hogy a legjobb ajánlatot fogja elfogadni.
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 013 — Axel Foley
Most olvastam, hogy a Netsbe akar menni.

több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 255 — #neverpunt
A szerződése utolsó éve, ha akar valami értéket látni cserébe érte a Magic, akkor idén elpattintja

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Én nem azt nem hiszem, hogy a Lakersben nem dédelget labdát, hanem azt nem hiszem, hogy bármikor is oda megy. Mert nem hülye annyira. Tudja ő pontosan, hogy miről szól ez a játék, érti, hogy milyen módon lehet egy csapatot felépíteni, érti, hogy mi az a chemistry, és azt hol tudják vele együtt megvalósítani. Ezeket figyelembe véve válik egyértelművé, hogy a Mavs és a Nets között fog dönteni.szaba
Vagy azt látja, hogy ezekkel lehet bajnokságot nyerni, akár már jövőre. A pénz is valahogy meglesz, bár az kérdéses lenne. Mondjuk én se hiszem, hogy elmenne oda, de azért a pletykák mögé is jó néha benézni. Még Denverben megnézném mit tudna összehozni. Vagy Indianában. Ott fasza kis banda jöhetne össze.
több mint 13 éve
Én nem azt nem hiszem, hogy a Lakersben nem dédelget labdát, hanem azt nem hiszem, hogy bármikor is oda megy. Mert nem hülye annyira. Tudja ő pontosan, hogy miről szól ez a játék, érti, hogy milyen módon lehet egy csapatot felépíteni, érti, hogy mi az a chemistry, és azt hol tudják vele együtt megvalósítani. Ezeket figyelembe véve válik egyértelművé, hogy a Mavs és a Nets között fog dönteni.
több mint 13 éve
Valóban? És miért?szaba
Utahban sem véletlen mondott fel az edző. Deronnak nagy szerepe volt benne. Meg aztán Kobeval nem hiszem, hogy komolyan meg tudnák érteni egymást. Williams is szereti dédelgetni a labdát, Kobe meg pláne. A kis buzi Bynumról már nem is beszélve. Sessions jobb megoldás oda. Vagy ha nagyon akarnának akkor menjenek rá Nashre. 3 évig még csinálhatna csodát ott.Shawn84
Utah-ban összeveszett Sloannel, igen. Attól még nem önfejű, sztem. Szereti dédelgetni a labdát, mert irányító. Az a dolga, hogy ő legyen a támadások kiinduló pontja, ezt labda nélkül annyira nem könnyű megoldani az ő posztján. Ha van az embernek egy Deron Williams szintű játékos a csapatában, 95%, hogy neki adja a labdát. (Maradék 5 % az Kobe és LeBron lehetne) Ugyanígy a Bullsnál is minden Rose-ból indul ki pl. Ettől függetlenül Deron nagyon tudja tömni is a többieket, ha arról van szó. Szerintem olyan sportoló ő, aki megérti a profizmus minden szegletét, és ennek alá tudja rendelni magát. Jól tud kommunikálni kifelé is, abszolút nem mondható nagyképűnek sem. Szerintem önfejűnek nevezni elég merész kijelentés őt, inkább azt éreztem nála, hogy néha elmegy a kedve a játéktól a csapattársak folyamatos balfék dolgai miatt, ami néha megérthető volt pl. a legutóbbi szezonban. (Tudom, hogy Kiddnél pl. ilyen sose volt, de az öreg más habitus, ennyi.) Ha elmegy Deron a Mavsbe, egy szavam nem lesz rá, ugyanis jól dönt szerintem. Karrierje legjobb éveiben jár, ezt nem szabad elpazarolni, meg kell próbálnia gyűrűt nyerni, ott lehet rá esélye. A Nets-ben erre csak akkor lehet esélye, ha jön Howard és még egy normális padot is összeraknak. Ha úgy gondolja, hogy maradni akar, ám legyen.szaba
Én inkább ilyen Westbrook féle önfejűségre gondoltam nála. De azt ugye te se hiszed, hogy ha elmegy a Lakersbe akkor majd dédelgetheti a lasztit Kobe mellett. Dallasben erre lenne lehetősége, sőt. Abba a csapatba szerintem tökéletesen illene. Egy jól passzoló, ponterős irányító. Lakersbe is jó lehetne, de szerintem az a banda úgy nem tudna összedolgozni, ahogy kéne.Én bírom Deront, csak ha nagyon elkezd önzőzni, akkor nem igazán tudok azonosulni vele. Szerintem egyébként maradni fog Brooklynban aztán majd szépen építgetik a csapatot. Idén Wallace is marad, Lopez is szerintem (esetleg Howardért cserélik). Van egy olyan érzésem, hogy a Dallas nagyon rákészült most erre a szabad ügynök piacra, de pofára fog esni.
több mint 13 éve
Az.Shawn84
Valóban? És miért?szaba
Utahban sem véletlen mondott fel az edző. Deronnak nagy szerepe volt benne. Meg aztán Kobeval nem hiszem, hogy komolyan meg tudnák érteni egymást. Williams is szereti dédelgetni a labdát, Kobe meg pláne. A kis buzi Bynumról már nem is beszélve. Sessions jobb megoldás oda. Vagy ha nagyon akarnának akkor menjenek rá Nashre. 3 évig még csinálhatna csodát ott.Shawn84
Utah-ban összeveszett Sloannel, igen. Attól még nem önfejű, sztem. Szereti dédelgetni a labdát, mert irányító. Az a dolga, hogy ő legyen a támadások kiinduló pontja, ezt labda nélkül annyira nem könnyű megoldani az ő posztján. Ha van az embernek egy Deron Williams szintű játékos a csapatában, 95%, hogy neki adja a labdát. (Maradék 5 % az Kobe és LeBron lehetne) Ugyanígy a Bullsnál is minden Rose-ból indul ki pl. Ettől függetlenül Deron nagyon tudja tömni is a többieket, ha arról van szó. Szerintem olyan sportoló ő, aki megérti a profizmus minden szegletét, és ennek alá tudja rendelni magát. Jól tud kommunikálni kifelé is, abszolút nem mondható nagyképűnek sem. Szerintem önfejűnek nevezni elég merész kijelentés őt, inkább azt éreztem nála, hogy néha elmegy a kedve a játéktól a csapattársak folyamatos balfék dolgai miatt, ami néha megérthető volt pl. a legutóbbi szezonban. (Tudom, hogy Kiddnél pl. ilyen sose volt, de az öreg más habitus, ennyi.) Ha elmegy Deron a Mavsbe, egy szavam nem lesz rá, ugyanis jól dönt szerintem. Karrierje legjobb éveiben jár, ezt nem szabad elpazarolni, meg kell próbálnia gyűrűt nyerni, ott lehet rá esélye. A Nets-ben erre csak akkor lehet esélye, ha jön Howard és még egy normális padot is összeraknak. Ha úgy gondolja, hogy maradni akar, ám legyen.
több mint 13 éve
Deron önfejű lenne?szaba
Az.Shawn84
Valóban? És miért?szaba
Utahban sem véletlen mondott fel az edző. Deronnak nagy szerepe volt benne. Meg aztán Kobeval nem hiszem, hogy komolyan meg tudnák érteni egymást. Williams is szereti dédelgetni a labdát, Kobe meg pláne. A kis buzi Bynumról már nem is beszélve. Sessions jobb megoldás oda. Vagy ha nagyon akarnának akkor menjenek rá Nashre. 3 évig még csinálhatna csodát ott.
több mint 13 éve
Meg amúgy se hiányzik onnan még egy önfejű játékos. Lassan talán a draftról is elkezdhetnének 1-2 embert húzni. Kispadra minimum jók lennének ők is, és olcsón.Shawn84
Deron önfejű lenne?szaba
Az.Shawn84
Valóban? És miért?
több mint 13 éve
Deron Mavs vagy Nets, elég egyértelmű.szaba
Meg amúgy se hiányzik onnan még egy önfejű játékos. Lassan talán a draftról is elkezdhetnének 1-2 embert húzni. Kispadra minimum jók lennének ők is, és olcsón.Shawn84
Deron önfejű lenne?szaba
Az.
több mint 13 éve
A Raptors betolt Nashnek egy 3 év/36 millás szerződést.
Ez szerintem enyhén sok azért.
Deronra meg rá akar menni a Lakers.Stez
Deron önfejű lenne?
több mint 13 éve
kíváncsi leszek idén ki lehet e mozdítani Howardot az orlandói kötelékből

több mint 13 éve
Meg amúgy se hiányzik onnan még egy önfejű játékos. Lassan talán a draftról is elkezdhetnének 1-2 embert húzni. Kispadra minimum jók lennének ők is, és olcsón.
több mint 13 éve
Deron Mavs vagy Nets, elég egyértelmű.
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 811 — Whoops, looks like something went wrong.
Deronra meg rá akar menni a Lakers.

több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Miles Plumlee 26. 😀 Az Indianában mindig lehet bízni, cooooolHöri
állítólag Larry Bird ezért (is) hagyta ott a Pacerst. az új GM, Kevin Pritchard választása volt Plumlee, Bird azt hitte először, hogy viccel, majd kiakadt ezen és lemondott. gondolom volt pár másik faktor is, de a pletykák szerint ez tette be a kaputdeyell
pedig Pumukli király lesz, akit ÉN egyszer beraktam avatárnak, az ritkán ússza meg a hall of famet

több mint 13 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 224
Miles Plumlee 26. 😀 Az Indianában mindig lehet bízni, cooooolHöri
állítólag Larry Bird ezért (is) hagyta ott a Pacerst. az új GM, Kevin Pritchard választása volt Plumlee, Bird azt hitte először, hogy viccel, majd kiakadt ezen és lemondott. gondolom volt pár másik faktor is, de a pletykák szerint ez tette be a kaput

buhloone mindstate

több mint 13 éve
Garnett marad a CelticsbenShawn84
Nehéz a jót abbahagyni 😛 de nagyon örülök remélem a draftoltak is beválnak majd, egy hasonló szezonnal már elégedett leszek végül is mi szorongattuk meg a legjobban a bajnokot 😊dande
Magas emberek most már lesznek.
több mint 13 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 096 — Így remélem megfelelek nektek.....
Garnett marad a CelticsbenShawn84
Nehéz a jót abbahagyni 😛 de nagyon örülök remélem a draftoltak is beválnak majd, egy hasonló szezonnal már elégedett leszek végül is mi szorongattuk meg a legjobban a bajnokot 😊