NBA
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Na oké, nem tudom, hogy mi a betegebb: az, hogy a kedvenc játékosom köcsögékhez igazoltt, vagy hogy szereztünk egy Kiddet 😀 Mindenesetre vicces lesz Knicks mezben látni. Ha tőle nem tud tanulni Lin, akkor senkitől.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ohh, szerencsére elkiabáltam, megszereztük Lowry a Houstontól egy trade keretein belül. :cool:Ügyeset húztunk, vártunk, hogy Nash majd a Raptorshoz jön, így drafton sem cseréltük el a picket és húztuk Rosst.Sessions?Shawn84
Azóta megszereztük Landry Fieldset, aki dobóhátvéd, mikor arra a posztra ott van DeRozan és Ross.
Most aztán ott vagyunk, ahol a part szakad, nincs kezdő kaliberű PG-nk és SF-ünk, szinte megérte végigtankolni az egész szezont.
PG-nél Dragic és Nash kiesett, Lin másfele kacsingat, Lowry pedig nem elérhető. 😀
Gyönyörű szezonunk lesz már megint. 😕Beki
több mint 13 éve
Ügyeset húztunk, vártunk, hogy Nash majd a Raptorshoz jön, így drafton sem cseréltük el a picket és húztuk Rosst.Sessions?
Azóta megszereztük Landry Fieldset, aki dobóhátvéd, mikor arra a posztra ott van DeRozan és Ross.
Most aztán ott vagyunk, ahol a part szakad, nincs kezdő kaliberű PG-nk és SF-ünk, szinte megérte végigtankolni az egész szezont.
PG-nél Dragic és Nash kiesett, Lin másfele kacsingat, Lowry pedig nem elérhető. 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ross hibrid SG/SF, így nem kizárt h ott játszik majd, de az okosok azt mondják h Fields SFben jobban teljesít mint SGben.Ügyeset húztunk, vártunk, hogy Nash majd a Raptorshoz jön, így drafton sem cseréltük el a picket és húztuk Rosst.Ross simán lehet SF. És az is lesz.Maka
Meg aztán Calderon az irányítónk perpill, szóval... 😀
több mint 13 éve
Még egy gondolat: az én fejemben nagyon nem működik a Nash/Bryant duó, hacsak nem két labdával játsszák jövő évtől a kosárlabdát. A nevek együtt jól csengenek, de mint játékstílus... merész lépés a Lakerstől.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 13 éve
"Remek" trade, igazi Sunsos!...iktriadEzzel most tényleg nem értem mi bajod.
Nekem tetszik. Az a 2015-ös pick nem hogy értéktelen, hanem kifejezetten értékes, a 100 éves Nash-Bryant (de hogy addigra már legalább 90 lesznek, az tuti) duó nem biztos, hogy akkora fegyvertényt jelent majd 3 év múlva (Nash szerintem játszani se fog már). Annyi bizonyos, hogy se a Raptors, se a Knicks nem adott volna 4 picket/jobb ellenértéket - bár arra kíváncsi lennék, hogy Davis vagy DeRozan féle tárgyalásokig eljutottunk-e a Torontóval.
Beasley oké, évi 7-et jósoltam, évi 6 lett, megvan a srácban az, hogy egy új csapatnál szárnyra kapjon, láttunk már pár ilyet. Ne felejtsük el, hogy 2 éve 20 pontos játékos volt, ha megkapja a lehetőséget, egy nagyon hasznos/sok oldalú opció. Meg egyébként '89-es, úgyhogy van még benne kakaó.
Akik Dudley miatt aggódnak, emberünk tavaly végig dobóhátvéd volt Hill mellett, kvázi ha nem jön Gordon, akkor ugyanúgy a kezdőcsapat tagja. Ettől függetlenül be lehet dobni a sign'n'trade-be.
Dragicnak elképesztően örülök, mondjuk annak nem, hogy upgrade-elni próbáltuk Brooks-szal, ezért egy picket is elszórtunk, majd kicsit drágábban jött vissza, mint amennyiért újraszerződtettük volna. Jó kis 1-2 punch lesz a Dragic/Marshall kombó, így azért Gortat is új dimenzióba került. Brooksnak és Telfairnek viszont semmi értelme már.
Ha minden igaz, így állunk:
Dragic/Marshall/Telfair
Dudley
Beasley/Childress
Morris/Frye/Warrick
Gortat
Lopez maradni fog, Brooks valószínűleg nem, Redd elkelhet még, mint némi depth, bár ha Dudley beáldozása nélkül sikerülne Gordont idehozni (akire egyébként most nem tudom, hogy van-e elég della, mindjárt utána számolok), akkor ő is felesleges.
Nem kis este volt ez a franchise történelmében.
több mint 13 éve
Ügyeset húztunk, vártunk, hogy Nash majd a Raptorshoz jön, így drafton sem cseréltük el a picket és húztuk Rosst.Ross simán lehet SF. És az is lesz.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ügyeset húztunk, vártunk, hogy Nash majd a Raptorshoz jön, így drafton sem cseréltük el a picket és húztuk Rosst.Azóta megszereztük Landry Fieldset, aki dobóhátvéd, mikor arra a posztra ott van DeRozan és Ross.
Gyönyörű szezonunk lesz már megint. 😕
több mint 13 éve
Én csak azt nem látom, ettől hirtelen miért is lett contender a Lakers... Sztem egy top4 nyugati csapatnál nem több, kevés lesz ez még a rájátszásban.
több mint 13 éve
2013, 2015 első kör.Állítólag Grantet is megpróbálja Nash LAbe vinni. Ne, nem akarok a Lakersnek és Kobenak drukkolni!Hivatalos: Steve Nash -> Lakers NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOiktriadVégül is csak gyűrűt akar nyerni 😛 és ő speciel meg is érdemelné kár hogy Mike Brownnak hívják az edzőt szerintem jobban járnának ha edző nélkül hagynák Kobbe-l, hogy játszanak ahogy tudnak lehet többre mennének 😊dande
http://espn.go.com/los-angeles/nba/story/_/id/8130840/sources-steve-nash-headed-los-angeles-lakers-sign-trade-deal
A Suns állítólag 2 1. körös picket (=WC papírt) kapott cserébe. "Remek" trade, igazi Sunsos!...iktriad
2013, 2014 második kör
+ 3 milka cash
Végül is lehetett volna ez 0 is.
Sajnos a Lakersnek kell kicsit szurkolni, ami nem jó hír, de Nash gyűrű miatt ezt is bevállalom (rövid ideig).
több mint 13 éve
Állítólag Grantet is megpróbálja Nash LAbe vinni. Ne, nem akarok a Lakersnek és Kobenak drukkolni!Hivatalos: Steve Nash -> Lakers NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOiktriadVégül is csak gyűrűt akar nyerni 😛 és ő speciel meg is érdemelné kár hogy Mike Brownnak hívják az edzőt szerintem jobban járnának ha edző nélkül hagynák Kobbe-l, hogy játszanak ahogy tudnak lehet többre mennének 😊dande
http://espn.go.com/los-angeles/nba/story/_/id/8130840/sources-steve-nash-headed-los-angeles-lakers-sign-trade-deal
A Suns állítólag 2 1. körös picket (=WC papírt) kapott cserébe. "Remek" trade, igazi Sunsos!...
több mint 13 éve
Hivatalos: Steve Nash -> Lakers NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOiktriadVégül is csak gyűrűt akar nyerni 😛 és ő speciel meg is érdemelné kár hogy Mike Brownnak hívják az edzőt szerintem jobban járnának ha edző nélkül hagynák Kobbe-l, hogy játszanak ahogy tudnak lehet többre mennének 😊
több mint 13 éve
Hivatalos: Steve Nash -> Lakers NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
több mint 13 éve
Szart se ér Gordonnal, egy nyugat 4. helynél több nincs sehogy a Sunsban sztem. Nem lehetne most jobbra gyúrni sehogy de ez is még túl optimista sztem.
több mint 13 éve
Ha Eric Gordon menne a Sunsba, Nash akkor se maradna szerintetek? Meg még talán beleférhet valaki.
több mint 13 éve
Remélem a Suns valahogy behúzza Shumpertet. Nash gyak. elment, úgyhogy a 0-ért jöhetne. 😀
több mint 13 éve
Mission accomplished! 😊szabanagy kő esett le a szívemről. most sztem kivárhatunk howardal. nélküle is ütőképesek vagyunk már, és az árát is lejebb tudjuk nyomni. na mindegy örülök h erre keltem fvel 😊
több mint 13 éve
Mission accomplished! 😊
több mint 13 éve
Na Deron csak maradt: 5 év 98 millió. A végén még lesz egy normális csapat New Yorkban.Toronto meg beajánlott Fieldsnek 20 milliót 3 évre. Ennyiért szerintem nem fogjuk marasztalni.
több mint 13 éve
Kizárt, sztem, hogy JJ szerződését átveszi a Magic. Max ha lepakolhat nálunk minden hulladékot.az még benne lehet, hogy Johson továbbutazik Orlandoba :cool:sapkaJoe Johnson jön a Netsbe. Megy Farmer aki buyout lesz, Stevenson, Petro, Morrow és egy védett 1. körös. Ezzel sztem Howard to Nets esélye csökkent. De nem mondom, hogy rossz húzás, ha Deron marad.szabaAnnyira csökkent, hogy szinte zéró. Howard csak akkor megy a Netshez, ha D-Will ott pattogtat. Johnson, Wallace, D-Will "szerződéstrió" mellé már nem fog beférni Howardé.Blaise
több mint 13 éve
az még benne lehet, hogy Johson továbbutazik Orlandoba :cool:Joe Johnson jön a Netsbe. Megy Farmer aki buyout lesz, Stevenson, Petro, Morrow és egy védett 1. körös. Ezzel sztem Howard to Nets esélye csökkent. De nem mondom, hogy rossz húzás, ha Deron marad.szabaAnnyira csökkent, hogy szinte zéró. Howard csak akkor megy a Netshez, ha D-Will ott pattogtat. Johnson, Wallace, D-Will "szerződéstrió" mellé már nem fog beférni Howardé.Blaise
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Joe Johnson jön a Netsbe. Megy Farmer aki buyout lesz, Stevenson, Petro, Morrow és egy védett 1. körös. Ezzel sztem Howard to Nets esélye csökkent. De nem mondom, hogy rossz húzás, ha Deron marad.szabaAnnyira csökkent, hogy szinte zéró. Howard csak akkor megy a Netshez, ha D-Will ott pattogtat. Johnson, Wallace, D-Will "szerződéstrió" mellé már nem fog beférni Howardé.
több mint 13 éve
Jött közben Mirza Teletovic 15.7M/3év, nem mondom, hogy ujjongok, de nem ismerem nagyon. szaba26 éves, több éve az Euroliga legjobb PF-ei közt van.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Ja, a Howard trade-del egyértelműen kelet egyik nagyágyúja lehet a Nets. Anélkül egy olyan jó 3-6. helyre jó lehet Lopezzel meg Humphries-el - ha marad. Mondjuk én Gerald Green tartását nagyon szorgalmaznám. Jött közben Mirza Teletovic 15.7M/3év, nem mondom, hogy ujjongok, de nem ismerem nagyon. Így Kidd-et MLE-vel nem lehet már hozni, csak vet. min-nel. De a kulcs egyértelműen Deron, ha ő nem marad, bukik az egész mutatvány. Azt érzem most, hogy maradni fog amúgy.teljesen mind1 milyen cserepad lesz, ha összejön véglegesen a Howard trade, akkor Deron tuti marad a Netsnél, és egyértelműen az 1. számú riválisai lesznek a MiaminakHurkaTudod hány relációs jel van JJ felé Morrow-val szemben?szabanem hiszem, hogy bármelyikünk megtudná határozni a relációs jelek számának pontos mértéket, de hogy jön ez ide? 😊
A Nets nyert egy hatalmas szerződést és adott érte sok lejárót+egy jó tripladobót+egy első kört...
lehet ez meghozza a Deron hosszabbítást, + Wallacet is, de ezt így még nem érzem PO erősnek + nagyon telített lesz a cap
okosabban is el lehetne költeni a capet (pl. Howard, Nash, Wallace, erős pad), most lesz Deron=Howard+Johnson aki nagyon sok, Wallace, és ki tudja milyen cseresorsapka
több mint 13 éve
teljesen mind1 milyen cserepad lesz, ha összejön véglegesen a Howard trade, akkor Deron tuti marad a Netsnél, és egyértelműen az 1. számú riválisai lesznek a Miaminaknem hiszem, hogy bármelyikünk megtudná határozni a relációs jelek számának pontos mértéket, de hogy jön ez ide? 😊elég komoly még az a Johnson szerződés, bőven túl van fizetve; Morrow azért érték voltTudod hány relációs jel van JJ felé Morrow-val szemben?szaba
viszont azt olvastam Marvin Williamst is elkenték a Utahba Harrisért :o :osapka
A Nets nyert egy hatalmas szerződést és adott érte sok lejárót+egy jó tripladobót+egy első kört...
lehet ez meghozza a Deron hosszabbítást, + Wallacet is, de ezt így még nem érzem PO erősnek + nagyon telített lesz a cap
okosabban is el lehetne költeni a capet (pl. Howard, Nash, Wallace, erős pad), most lesz Deron=Howard+Johnson aki nagyon sok, Wallace, és ki tudja milyen cseresorsapka