NBA

33 feliratkozó

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 851
Én meg a Nets részéről is jónak érzem ezt.
Innentől Howarddal ez egy PO csapat, amelyik akár bajnokesélyes, ennek megfelelően az első körök nem olyan kurva nagy értékek.
Richardson 6 millákat keres, az annyira nem vészes zseton a Nets szempontjából.
Humphriessel is spórolnak legalább pár millát, ami szintén nem hátrány.

Közben meg azt írják, a Pacers mégis meccselni fogja a Blazers 59 millás ajánlatát Hibbertért.Stez
Türkoglut akkor végül is kiszedték a cseréből. A Netsnek így lesz egy bazi erős kezdője, meg a cseresor se tűnik annyira vészesnek. Kérdés, hogy meddig fogják tudni fenntartani majd ezt. Miamiban összejött a dolog mert ott megdumáltk egymással, hogy kevesebbet kapnak és ideális elosztásban. De itt Deronnak már meg van a szerződése, JJ-nek szintén, Howard meg nem az önzetlenségéről híres. Wallacenak is szép pénzt adtak. Lehet, hogy kicsit jobban nyújtózkodnak most mint ameddig a takarójuk ér. Egyébként én ezzel a kerettel sem tartom őket bajnokesélyesnek.Shawn84
Proki tele van lóvéval, ha valahogy tudják menedzselni a capet, nem lesz gond elvileg.
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
igazad van, legközelebb James-ért kéne odaadnunk a fél franchise-t :/
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Innentől Howarddal ez egy PO csapat, amelyik akár bajnokesélyes, ennek megfelelően az első körök nem olyan kurva nagy értékek.

Közben meg azt írják, a Pacers mégis meccselni fogja a Blazers 59 millás ajánlatát Hibbertért.Stez
Türkoglut akkor végül is kiszedték a cseréből. A Netsnek így lesz egy bazi erős kezdője, meg a cseresor se tűnik annyira vészesnek. Kérdés, hogy meddig fogják tudni fenntartani majd ezt. Miamiban összejött a dolog mert ott megdumáltk egymással, hogy kevesebbet kapnak és ideális elosztásban. De itt Deronnak már meg van a szerződése, JJ-nek szintén, Howard meg nem az önzetlenségéről híres. Wallacenak is szép pénzt adtak. Lehet, hogy kicsit jobban nyújtózkodnak most mint ameddig a takarójuk ér. Egyébként én ezzel a kerettel sem tartom őket bajnokesélyesnek.
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 255 — #neverpunt
Eléggé biztos.
Nem kell a Pacers-t félteni, a következő utáni szezonra egyetlen szerződésük van garantálva jelenleg, Grangeré, 14 millióért, miközben 50 felett van a sapka.

több mint 13 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
ez mennyire biztos?, mert utánanéztem minimálisan a Hibbert szerződésnek és nagyon az első pár évbe van betolva az összes pénz, ha ezt megadja neki az Indiana az elég erős lenne.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 809 — Whoops, looks like something went wrong.

Közben meg azt írják, a Pacers mégis meccselni fogja a Blazers 59 millás ajánlatát Hibbertért.

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
A végén a Cleveland jön ki legjobban a cseréből.
több mint 13 éve
In proposed blockbuster, Orlando would send Dwight Howard, Jason Richardson and Earl Clark to Brooklyn, sources tell Y! Sports.

In current structure of deal, Orlando gets Brook Lopez, Damion James, Shelden Williams, Luke Walton and 3 or 4 1st rounders, sources tell Y!

Rest of proposed Magic-Nets blockbuster will be posted in story on Y! Sports soon. For now, talks are fluid, names coming in and out.szaba
"Howard, Jason Richardson and Earl Clark would be sent to Brooklyn, and the Magic would receive the Nets' Brook Lopez, Damion James, Sheldon Williams, Cleveland's Luke Walton and three future first-round picks ... Cleveland would receive Orlando's Quentin Richardson, Brooklyn's Sundiata Gaines, Kris Humphries (on a one-year guaranteed deal), a first-round pick and $3 million from the Nets. Brooklyn also would send Brooks to a fourth team to get them an additional first-round pick to send to the Magic."

több mint 13 éve
In proposed blockbuster, Orlando would send Dwight Howard, Jason Richardson and Earl Clark to Brooklyn, sources tell Y! Sports.

In current structure of deal, Orlando gets Brook Lopez, Damion James, Shelden Williams, Luke Walton and 3 or 4 1st rounders, sources tell Y!

Rest of proposed Magic-Nets blockbuster will be posted in story on Y! Sports soon. For now, talks are fluid, names coming in and out.
több mint 13 éve
Ha a Heat három sztárt tudott évekre lekötni, és még "csóri" Ray Allenekkel is erősítenek, akkor szerintem a Nets is ki tudja okoskodni valahogy.
Főleg, mivel egyébként Lopezt is ugyanúgy még most meg kéne tömni pénzzel hosszútávra, meg nyilván majd Howardnak is egy valag zsetont kell adni. Jó, nem ugyanolyan szerződések lesznek nyilván, de azért Lopez sem 10-20 milliót fog kapni.
Ha most Howard nem jön, Lopez kap egy zsíros szerződést, ez biztos. Főleg, mivel meg is mondták, hogy Lopezzel már egyébként leültek beszélgetni az új szerződéséről, vagy legalábbis napirenden van már.
Howard évente +10-12 millával nyomná meg a capet, mint Lopez, de lehet még annyival sem. Ki lehet okoskodni, és azt hiszem, hogy ez sima bajnokesélyes csapat.
Egyébként meg arról nem volt szó, hogy a Nets minden szemetet átvesz Orlandobol, azért feltételezem azért a többi csapat is viszegetni fog 1-2 ilyen játékost, nem pedig az összset átpasszolják a Netsnek.

több mint 13 éve
Nem, nincs most olyan helyzetben, de ki tudja, egy 14 embert érintő cserében lehet, olyan helyzetbe kerülhet.
több mint 13 éve
Kapnak egy fiatal centert, meg gondolom kipucolnák a szar szerződéseket. Lehetőség a rebuildre, nyilván arra lesz szükség.szaba
ezt mástól is megkaphatják elméletileg, csak az ellenértéket keveslemsapka
Nem tudom, ki tudná tető alá hozni még, hogy mondjuk JRich és Türk szerződése is ki legyen pucolva pl.szaba
most azt ne mondd a Nets olyan jól áll cappel, D-Will hosszabbítása+JJ+G-Wall hosszabbítás
+ jön majd DH hosszabbítás + két nagyobb szerződés

ez még kezdetleges, de beleböngészhetsz (jelen állás szerint nem a Nets az első)
http://passporthoops.com/2012/02/23/2012-13-nba-team-salary-cap-guide/

több mint 13 éve
bár azt nem értem a Magicnak mi a jó a Lopez+3 első körben; annyira azért ez nem ütős ajánlat (Lopez ok, de 3 pick a végefelé NBA-ban nem egy igazán komoly érték)
jobban járnának ha a GS felé dörgölőznéneksapka
Kapnak egy fiatal centert, meg gondolom kipucolnák a szar szerződéseket. Lehetőség a rebuildre, nyilván arra lesz szükség.szaba
ezt mástól is megkaphatják elméletileg, csak az ellenértéket keveslemsapka
Nem tudom, ki tudná tető alá hozni még, hogy mondjuk JRich és Türk szerződése is ki legyen pucolva pl.
több mint 13 éve
bár azt nem értem a Magicnak mi a jó a Lopez+3 első körben; annyira azért ez nem ütős ajánlat (Lopez ok, de 3 pick a végefelé NBA-ban nem egy igazán komoly érték)
ezt mástól is megkaphatják elméletileg, csak az ellenértéket keveslem

több mint 13 éve
Én csak azt sajnálom, hogy a Bulls nem jelentkezett be érte, Rose kivételével aki kell, vigyék, akit akarnak mellé adni, adják. Lehet, hogy csak egy évre, de még csak 2-3 éves távlatokban gondolkodva sem akkora probléma.füligjimmy
az tényleg szép lenne!

Kapnak egy fiatal centert, meg gondolom kipucolnák a szar szerződéseket. Lehetőség a rebuildre, nyilván arra lesz szükség.
több mint 13 éve
Én csak azt sajnálom, hogy a Bulls nem jelentkezett be érte, Rose kivételével aki kell, vigyék, akit akarnak mellé adni, adják. Lehet, hogy csak egy évre, de még csak 2-3 éves távlatokban gondolkodva sem akkora probléma.füligjimmy
az tényleg szép lenne!

jobban járnának ha a GS felé dörgölőznének

több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
not cool. nem tetszik, egyáltalán nem. kibelezzük a franchiset a Magic szemetéért.shawnka
És mit is belezel ki egész pontosan? Nem mintha egy bajnoki cím küszöbén álló csapatot robbantanának szét. Én csak azt sajnálom, hogy a Bulls nem jelentkezett be érte, Rose kivételével aki kell, vigyék, akit akarnak meéél adni, adják. Lehet, hogy csak egy évre, de még csak 2-3 éves távlatokban gondolkodva sem akkora probléma.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
not cool. nem tetszik, egyáltalán nem. kibelezzük a franchiset a Magic szemetéért.
több mint 13 éve
Az.. 😀

Adrian Wojnarowski of Yahoo! Sports is reporting that the "tentacles" of a 14-player trade involving Dwight Howard are in place and that a deal involving three, or possibly four, teams could be in the works very soon.
While all the particulars are not yet known, the deal could go down as soon as Monday where Brook Lopez, additional players and multiple draft picks may be going to Orlando, Kris Humphries and a potential pick could be on their way to Cleveland and MarShon Brooks possibly entering the fray as a trade chip going to a fourth team to make the deal work financially. The deal would gut the Nets roster of players, but it would get them to their end goal of finally getting Howard in a Brooklyn uniform. Sources have also said that Magic brass are set for a Monday meeting at 9 am ET to see if this is truly the deal they want to make. The nation's Dwightmare may be close to coming to an end in short order. Stay tuned.

több mint 13 éve
Akkor szvsz Lakers lesz ebből, ugyanis Bynumot eléggé favorizálják Orlandóban.
De mondjuk Bynum azt mondta, hogy nem akar Orlandoba menni és jövőre biztosan kimegy a piacra, ha elcserélik.

több mint 13 éve
Na a Nets állítólag Lopezt és három első kört adna Howardért, de akár még Humphries is belekerülhet a tradebe.
Elvileg a Magicre várnak most, hogy vajh elfogadják-e.Stez
Ha a hét végéig nem jön össze a trade akkor mi kiszállunk az egészből. Ez az utolsó nekifutás.
több mint 13 éve
Na a Nets állítólag Lopezt és három első kört adna Howardért, de akár még Humphries is belekerülhet a tradebe.
Elvileg a Magicre várnak most, hogy vajh elfogadják-e.

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 107 — Vikings fan
Nah Allen végre aláírt, hát fel kell kötni a gatyáját annak aki a Heatet le akarja győzni
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 068 — Lájkold a zsűrit!
Paul, Bryant, Durant, James, Chandler kezd?

btw a ruszkik is kijutottak az olimpiára miután leverték nigériát ma. a litván-dominika meccs nem sokára kezdődikHöri
vszeg igen, esetleg egy olyat tudok elképzelni (amit az nba1.hun is írtak), hogy Love kezd "centerben"Hurka
Akár Griffin is kezdhetne, de szerintem Chandler lesz a kezdő.
Kár, hogy nincs Howard, akkor lenne igazán brutál ez a csapat. Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy Kobe mennyire fojtja majd meg Durantet és Jamest az önzőségével.Stez
Pekingben nem volt Kobeval Krzyzewskinél, ellenben Melóval igen, aki újra kerettag.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Paul, Bryant, Durant, James, Chandler kezd?

btw a ruszkik is kijutottak az olimpiára miután leverték nigériát ma. a litván-dominika meccs nem sokára kezdődikHöri
vszeg igen, esetleg egy olyat tudok elképzelni (amit az nba1.hun is írtak), hogy Love kezd "centerben"Hurka
Akár Griffin is kezdhetne, de szerintem Chandler lesz a kezdő.
Kár, hogy nincs Howard, akkor lenne igazán brutál ez a csapat. Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogy Kobe mennyire fojtja majd meg Durantet és Jamest az önzőségével.