NBA

33 feliratkozó

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Mi (Raptors) 1/8-ra Terrence Rosst húztuk be, aki tud SG/SF poszton is játszani, ami előrevetítheti, hogy erőteljesen rámegyünk Nash leigazolására.
SF poszton ugyanakkor vannak kérdőjelek ki kezdjen, de lehet Ross kezd itt és SG-ben DeRozan, de ha nem sikerül megfelelő irányítót szerezni, akkor lényegében mindegy az egésznek. 😕
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
a boston draftjáról írnátok egy pár szót? Sullingert sem sokat láttam játszani, azt olvastam, hogy sérülések miatt csúszott eddig. Melo kollégáról semmit nem tudok.

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 108 — Vikings fan
Végignézve a döntő összes, és a rájátszás majdnem összes meccsét, könnyen megállapítható, hogy ez a bajnoki cím Spoelstra diadala.
Sobri Jóska
LOL
A nagy védekezés annyiból állt, hogy mindenki behúzódott a palánk alá és amikor közeledett egy támadó, dobtak egy hátast. Működött, mert a Thunder nem járatta a labdát, csak az egy-egyezést keresték és még a hármasokat is szarul dobták. Támadásban még kifinomultabb taktikát dolgozott ki a viccedző: adjátok oda a labdát LeBronnak és húzódjatok ki a hármasvonalra. Működött, mert a Thundernek nem volt védője Jamesre, Durant képtelen volt rajta védekezni, cserébe állandóan be akart segíteni és az ő emberei szórták meg magukat kintről.

NBA döntőhöz képest nagyon alacsony volt a színvonal.Jakehomer
Várj ha jól értem akkor ezzel a taktikával NYERTEK akkor végülis annyira nagy hülyeség nem volt ezt játszani...
Thunder nem járatta a labdát tehát a védelmi rész perfekt, nincs védőjük Jamesre tehát a támadó oldal perfekt.
Spurs elleni taktikát nem játszhatták ha a Thunder jött nyugatról.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Most annyira feltűnő röhögés nem volt a GSW pick után mint szokott. Jó ez a Barnes?Schleck
Jó, de a világot nem fogja megváltani. A képességei jók, bár nem kiemelkedő atléta, és kicsit aggasztó volt, hogy vezéregyéniségnek kellett volna lennie, nagyon halványan játszott.Jakehomer
Értem, köszi szépen!
Hát majd meglátjuk, már nem száll meg túlzott optimizmus bármit is csináljon a Warriors. 😀

több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 429 — Panthers fan
Most annyira feltűnő röhögés nem volt a GSW pick után mint szokott. Jó ez a Barnes?Schleck
Jó, de a világot nem fogja megváltani. A képességei jók, bár nem kiemelkedő atléta, és kicsit aggasztó volt, hogy vezéregyéniségnek kellett volna lennie, nagyon halványan játszott.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Amint leírom, hallom, hogy van egy olyan trade ötlet, hogy Varejao+1/24 Barnes-ért...

több mint 13 éve
Most annyira feltűnő röhögés nem volt a GSW pick után mint szokott. Jó ez a Barnes?

több mint 13 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 248 — no es importante
mikor az 1/7 után mutatták, már biztos voltam benne, hogy kicsi Doc jön... megyek is aludni, további jó szórakozást 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Robinson végtelenül szimpatikus volt.
több mint 13 éve
Robinsont szerettem volna 1/1-re 😛 sok sikert neki Sacramentoban!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
MKG érdekes választás a Bobcatstől, safe pick, de nincs benne igazi sztárpotenciál.

Hát, valaki nagyon jól fog járni Robinsonnal.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Végignézve a döntő összes, és a rájátszás majdnem összes meccsét, könnyen megállapítható, hogy ez a bajnoki cím Spoelstra diadala.
Sobri Jóska
LOL
A nagy védekezés annyiból állt, hogy mindenki behúzódott a palánk alá és amikor közeledett egy támadó, dobtak egy hátast. Működött, mert a Thunder nem járatta a labdát, csak az egy-egyezést keresték és még a hármasokat is szarul dobták. Támadásban még kifinomultabb taktikát dolgozott ki a viccedző: adjátok oda a labdát LeBronnak és húzódjatok ki a hármasvonalra. Működött, mert a Thundernek nem volt védője Jamesre, Durant képtelen volt rajta védekezni, cserébe állandóan be akart segíteni és az ő emberei szórták meg magukat kintről.

NBA döntőhöz képest nagyon alacsony volt a színvonal.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 255 — #neverpunt
hát a Kentucky-ban egy évig legalább retorika órára járhattak volna a srácokjjncaa
Davis nem volt vészes, MKG-t meg mintha megcsapta volna a magasfeszültség, olyan váratlanul érte (látszólag) az 1/2

több mint 13 éve
hát a Kentucky-ban egy évig legalább retorika órára járhattak volna a srácok

---
több mint 13 éve
még a bolondok napján osztottam meg a Louisville elleni meccse közben, de akkor ide is

---
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 255 — #neverpunt

több mint 13 éve
El vagyok kényelmesedve, előző évben nem kellett keresgélni a live247 miatt 😀
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
http://www.thefirstrow.eu/watch/128381/1/watch-nba-draft.html
több mint 13 éve
Valaki tud dobni linket?tenorx
c'mon man

http://www.thefirstrow.eu/watch/49039/1/watch-espn.html

---
több mint 13 éve
Valaki tud dobni linket?
több mint 13 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Valaki fent marad nézni?
Bár nem követem az NBAt, azért a draftra kíváncsi vagyok 😀tenorx
igen

több mint 13 éve
Én se vágom az újoncokat, nem ismerek senkit, de szeretem magát a draftot.
több mint 13 éve
az 1/1-et biztos megvárom, meg talán addig is, míg ncaa playát visznek 😊

---
több mint 13 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Valaki fent marad nézni?
Bár nem követem az NBAt, azért a draftra kíváncsi vagyok 😀tenorx
Én nézném, csak nem igazán vagyok képbe az újoncokkal. Annyit vágok, amit a kezdő5-ön olvastam.
több mint 13 éve
Valaki fent marad nézni?
Bár nem követem az NBAt, azért a draftra kíváncsi vagyok 😀