NBA

33 feliratkozó

több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 812 — Whoops, looks like something went wrong.
Chalmers elképesztő.
Hihetetlen, hogy mindig van valaki, aki kihúzza a szarból Spoelstrát, még mikor James is sérült... Hát ez a meccs is elment szépen, pedig még kapott +4 percet is az OKC egy sérült Jamessel...

több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 918 — Patriots fan
Annyiban igaza van Tőrösnek, hogy kibaszottul nincs egyben az OKC védekezése, kurvára nem segítik egymást, és így rendre szarba kerül valaki. Eddig ez Durant volt, aki emiatt gyűjtögette a faultokat és padozott emiatt, de folyton észrevehető, hogy a festéken belül basznak segíteni egymást, és ez már kurvára az előző 2 meccsen is így volt, szóval nem csak mai probléma ez.Stez
Ez még elmenne, de hogy így is dobálja a Heat az open triplákat, az megmagyarázhatatlan...

szerk.: feldobás, itt a vége 😕

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Mondtam én, hogy én nem játszatnám Jamest, nem is tud már lassan lépni sem. Addig szórakoznak, míg komolyabb baja lesz, aztán vagy nem is játszhat a következő meccseken, vagy pedig ha játszik, kihat a védekezésre és a támadójátékára is.

több mint 13 éve
Annyiban igaza van Tőrösnek, hogy kibaszottul nincs egyben az OKC védekezése, kurvára nem segítik egymást, és így rendre szarba kerül valaki. Eddig ez Durant volt, aki emiatt gyűjtögette a faultokat és padozott emiatt, de folyton észrevehető, hogy a festéken belül basznak segíteni egymást, és ez már kurvára az előző 2 meccsen is így volt, szóval nem csak mai probléma ez.

több mint 13 éve
Görcs volt, francba 😛

Na, ezekről a bírói furcsaságokról beszéltünk, egyértelmű volt a fault KD-n (-3-nál, 2 és féllel a vége előtt). És minden meccsen ez a kis részrehajlás megvan.

Harden te barooooom :mad:

több mint 13 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
azért a hármast még így is beveri, hihetetlen arc. 😀

ennyit számít a játéka, hihetetlen..

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 13 éve
Azért egyébként én nagyon meggondolnám, hogy engedjem-e játszani, mert ebből nagyobb baj is lehet, ha James most itt letol még 4 percet.
Bár a mozgását látva, nagyon picit sántít, de összességében azért bőven jól néz ki.

Ez fault volt Duranten, megint nem fújnak. Azért bazmeg...

több mint 13 éve
szerencsére nem tűnik komolynak.

na, kellett nekem Chalmers-t dícsérnem..

több mint 13 éve
Hát mondjuk ha James emiatt nem nyerne idén gyűrűt... Nagyon sajnálnám szerencsétlent, bár nekem úgy tűnik, hogy rendben lesz azért, a kezdeti para után így pár perc elteltével nekem úgy tűnik, azért egyre jobban mozog.

több mint 13 éve
Azért remélem nem komoly.

szerk.: mocskos nagy görcs lesz ez, ha a combját nyújtják. Ellenben, ha szakadás vagy ficam, akkor egyre rosszabb lesz, ahogy hűlnek az izmok.

több mint 13 éve
Hoppá, James megsérült!
Na most ha nem tud visszajönni, meglehet a meccs az OKC-nek, ha meg a folytatásban nem tud játszani....
Ehh szegény :/

több mint 13 éve
ajjaj, James megsérült..

több mint 13 éve
Nem is értem, Harden mit keres a pályán.
Írtó szar formában van, Sefolosha meg védekezésben nagyon hasznos, inkább Őt játszatnám most.

több mint 13 éve
azért Westbrook előtt le a kalappal, nagyon küzd a srác..

több mint 13 éve
Hát, ha Westbrook nem volna ennyire hullámzó, és az előző meccseken is hasonlóan játszik, akkor most ez 3-1 lenne az OKC-nak.

több mint 13 éve
Köze nincs a meccshez a Sonics-nak 😕

több mint 13 éve
Chalmers szabadon dobál egész meccsen, inkább az ilyenekre kéne odafigyelniük.
nyilván van egy kis részlehajlás (melyik sportban nincs..), de nem érzem úgy, h ezzel vesztené el az OKC a döntőt.

amit még ne kiabáljunk el..lol
Pedig szvsz esélye sincs az OKC-nak a gyűrűre. Egy ilyen Hardennel, ilyen hibákkal elment két meccsük is, amit nyerhettek volna simán, 1-3-ról meg visszahozni egy ilyen Heat ellen... Hát kétlem.

több mint 13 éve
Chalmers szabadon dobál egész meccsen, inkább az ilyenekre kéne odafigyelniük.
nyilván van egy kis részlehajlás (melyik sportban nincs..), de nem érzem úgy, h ezzel vesztené el az OKC a döntőt.

amit még ne kiabáljunk el..

több mint 13 éve
hagyjuk már a bíráskodást, mikor 17 pontos vezetést basztak el.. arról is nyilván csak a bírók tehetnek.

meglesz ez.lol
Hát pedig a bíráskodás az egész nagydöntőben érezhetően a Heat felé hajlik, akár tetszik, akár nem. Ettől függetlenül tény, hogy az OKC bassza el a meccseket, a büntetőzés kurva nagy baj, eddig Harden és Westbrook gyenge is volt, utóbbi ma is egy szar, meg hát ez a nagydöntő elmegy Durant faultjain, amik miatt ülnie kellett sok, rettentő fontos percet, ami alatt meccsek mentek el.

Harden bazmeg még a ziccereket is sorra hagyja ki.

több mint 13 éve
hagyjuk már a bíráskodást, mikor 17 pontos vezetést basztak el.. arról is nyilván csak a bírók tehetnek.

meglesz ez.

több mint 13 éve
Egyébként nevetséges, hogy Jamesnek mindent befújnak. Ha valaki a közelébe megy, rögtön fault és dobhat. Egy kicsit vicces azért..Stez
A bíráskodás egy vicc, össze-vissza fújnak. Egész egyszerűen nem akarom elhinni, hogy az NBA nem bír 3 normális sípmestert találni :/

Btw, ma Harden játszik Westbrookként.

több mint 13 éve
Egyébként nevetséges, hogy Jamesnek mindent befújnak. Ha valaki a közelébe megy, rögtön fault és dobhat. Egy kicsit vicces azért.. Főleg, mert a felét kb. bemondásra fújják be neki.
Jones meg jó nagy tirpák.

több mint 13 éve
Bazmeg, 17-es előnyt leadott 4,5 perc alatt az OKC. Vicc, egy nagydöntőben ez megengedhetetlen.Stez
A második eleje siralmas volt, de legalább nem húzott el a Miami. +3, szenvedős első félidővel. Westy túl jól játszik, nagyon vissza fog esni, odaát mind a három nagy jó napot fogott ki az eddig látottak alapján. Nagyon komoly 24 perc kell, hogy a 1-3-at elkerülje a Sonics.gdavid
Hát a Heat már jó ideje vezet, ha nem is sokkal, de igazából nem érzem, hogy az OKC meg tudná nyerni ezt a meccset. És ez igaz az előző meccsre is például. Egyszerűen túl erős a Heat, Wade is elkezdte szórni a kosarakat, Bosh védekezésben és lepattanózásban nagyon ott van, James meg megtanult döntőben is játszani... :/

több mint 13 éve
Bazmeg, 17-es előnyt leadott 4,5 perc alatt az OKC. Vicc, egy nagydöntőben ez megengedhetetlen.Stez
A második eleje siralmas volt, de legalább nem húzott el a Miami. +3, szenvedős első félidővel. Westy túl jól játszik, nagyon vissza fog esni, odaát mind a három nagy jó napot fogott ki az eddig látottak alapján. Nagyon komoly 24 perc kell, hogy a 1-3-at elkerülje a Sonics.

3 meccs nem volt elég arra, hogy ne hagyják Battier üresen??? Megint bedobta a triplát. Chalmers és Cole meg sz@rba nyúlt meccs előtt az tuti 😕

több mint 13 éve
Bazmeg, 17-es előnyt leadott 4,5 perc alatt az OKC. Vicc, egy nagydöntőben ez megengedhetetlen.