NBA

33 feliratkozó

több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 918 — Patriots fan
Na, itt van az 5. fault. Hát vazze, 4 ember között hozza el Bosh a támadót? Fisher is balf@sz.

Westy meg világ életében agyatlan volt, de most nem lehet ültetni KD fault problémái miatt.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Stez SMU Mustangs 46 812 — Whoops, looks like something went wrong.
Durant bazdmeg 5. fault...
Bosh meg 4 fehér közül leszedi a támadót.
Ahh, ez a meccs elment, fejben ma nincs ott az OKC. Idegenben nagy meló lesz ezt az elbukott hazai meccset visszahoznui.. :/

több mint 13 éve
Nem is értem bazdmeg, hogy lehet akkorát hibázni, hogy Durantet 3 faulttal ráküldeni Jamesre. 4 perc a negyedből, Durantnek 4 faultja van, szóval kibaszott jó, ezen most simán el fog menni a meccs.Stez
Épp ezt akartam írni, hogy Brook miért nem Thabót küldi LBJ-re?

Harden két rossz bünti, James bedobja, Westy kihagyja... :mad:

szerk.: ez támadó??????? Sétáljon le Stern és mondja meg, hogy idén a Miami nyer.

szerk. 2.: Westbrooknak is annyi esze van, amennyi látszik. Végül is csak 2 másodperce lett volna betörni, de eldobja inkább kintről...gdavid
Hatalmas hiba volt.
Ráadásul Durantnek kurva jól ment a negyedben végre, de így benne is maradtak a pontok, megint 4 eladott perc...
Westbrook zseniálisan gyenge ma, pontosan ettől féltem, hogy a kibaszott hullámzó játéka rányomja a pecsétjét akár az egész csapatra. Ugye mondták, hogy az első meccsen megsérült hüvelykujja továbbra is szar, gondolom az is közrejátszik, de akkor is baromi kevés ez.

több mint 13 éve
Nem is értem bazdmeg, hogy lehet akkorát hibázni, hogy Durantet 3 faulttal ráküldeni Jamesre. 4 perc a negyedből, Durantnek 4 faultja van, szóval kibaszott jó, ezen most simán el fog menni a meccs.Stez
Épp ezt akartam írni, hogy Brook miért nem Thabót küldi LBJ-re?

Harden két rossz bünti, James bedobja, Westy kihagyja... :mad:

szerk.: ez támadó??????? Sétáljon le Stern és mondja meg, hogy idén a Miami nyer.

szerk. 2.: Westbrooknak is annyi esze van, amennyi látszik. Végül is csak 2 másodperce lett volna betörni, de eldobja inkább kintről...

több mint 13 éve
Nem is értem bazdmeg, hogy lehet akkorát hibázni, hogy Durantet 3 faulttal ráküldeni Jamesre. 4 perc a negyedből, Durantnek 4 faultja van, szóval kibaszott jó, ezen most simán el fog menni a meccs.

több mint 13 éve
Katasztrófa ez a védekezés, asszem ennek ennyi volt 😕 :/gdavid
Jah, a Heatnél meg a kisemberek bedobálgatják a lasztikat. Wade sem rossz ma, James nagyon jó, Durant meg bekezdett, de hiába, egyszerűen nem tudnak 12-nél közelebb kerülni. :/
Hát reménykedem, nekem egyébként Perkins játéka tűnik baromira gyengének, sokat is hibázik, buta faultokat csinál..

több mint 13 éve
Katasztrófa ez a védekezés, asszem ennek ennyi volt 😕 :/

több mint 13 éve
Sefolosha védőmunkáját viszont élmény nézni továbbra is.
De James nagyot játszik egyelőre, Őt kellene kifaultoltatni, és meglenne ez a meccs. 😀

több mint 13 éve
De legalább a védekezés feljavult, ha ezt sikerül tartani, akkor nem lesz ez rossz. igazából a Durant, Westbrook duó ennél csak jobb lehet, félelmetesen szarul megy, főleg Durantnek. Harden remekül visszahozta partyba az OKC-t, de itt ez még kevés lesz így is. Azért a kilátások jók, de akármikor benne van az is, hogy a James-Wade-Bosh trió god modeba kapcsol.Stez
Nem hiszem, hogy a Heat triója ennél tud jobban játszani (Wade és Bosh tuti nem). KD és Westy meg tényleg csak jobb lehet, erre akartam reflektálni az előbb is az 5/19-cel.

több mint 13 éve
Hát azért az OKC nem nagyon kapja meg a hazai pályát, ami a játékvezetést illeti.Stez
A fő gond azzal van, hogy még mindig csak 31%-kal dobunk, míg a Heat 51%-kal. Harden jó, de KD+Westy eddig 5/19-cel áll...gdavid
De legalább a védekezés feljavult, ha ezt sikerül tartani, akkor nem lesz ez rossz. igazából a Durant, Westbrook duó ennél csak jobb lehet, félelmetesen szarul megy, főleg Durantnek. Harden remekül visszahozta partyba az OKC-t, de itt ez még kevés lesz így is. Azért a kilátások jók, de akármikor benne van az is, hogy a James-Wade-Bosh trió god modeba kapcsol.

több mint 13 éve
Hát azért az OKC nem nagyon kapja meg a hazai pályát, ami a játékvezetést illeti.Stez
A fő gond azzal van, hogy még mindig csak 31%-kal dobunk, míg a Heat 51%-kal. Harden jó, de KD+Westy eddig 5/19-cel áll...

több mint 13 éve
Hát azért az OKC nem nagyon kapja meg a hazai pályát, ami a játékvezetést illeti.

több mint 13 éve
Na közben meg Durant kifaultoltatta magát rögtön az első negyedben.
Ez felejtős lesz, attól tartok. :/Stez
25%-kal dob eddig a Sonics, 50-nel a Heat. Simán meccs lesz ebből, ha kicsit javul Duranték dobószázaléka, legalábbis remélem 😊

több mint 13 éve
Na közben meg Durant kifaultoltatta magát rögtön az első negyedben.
Ez felejtős lesz, attól tartok. :/

több mint 13 éve
Na, eddig mocskosul nem tetszik a meccs :/gdavid
Azért amitől féltem, hogy Bosh piszkosul megkeveri középen az álló vizet.. Nem nagyon bírnak vele most Perkinsék, támadásban meg totális a csőd.
Sokatmondó volt a stat, hogy 1/11-el kezdett mezőnyből az OKC, ugye ez volt jó 3 perce, azóta sem tudtak kosarat szerezni. Ez kibaszott durván indul.

több mint 13 éve
Na, eddig mocskosul nem tetszik a meccs :/

több mint 13 éve
Bírom, mikor bevágják Spoelstra öltözői beszédeit, csak komolyan venni nem tudom ezeket. 😀

több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Hát Wadenek ez piszokszar meccse volt, és James is kurvasok olyat hagyott ki amiket beszokott vágni. Thunderben sem érzem hogy sokkal több lenne. Rengeteg mákos labdájuk is volt, illetve ha Spo rájönne hogy Joel tud pattanózni akkor ennyi pattanót se szednek majd. Jó Harden lehet jobb, de tegyük hozzá hogy sokkal többet nem fog játszani mert Sefo emberfelettit védekezett most, szerintem ez se fog menni annyira.
És Wadenek 30 körül kell dobnia ha nyerni akar a Heat, remélem összeszedi kicsit magátToca
Csak figyelj és ámulj 😀 Csinált már egy-két csodát idén a Thunder. Még nincs vége az előadásnak.Shawn84
Értem mester innentol kezdve visszavonulok mert ilyen ervekkel nem tudok mar vitatkozni 😀Toca
Ne is mert én nem akarok vitatkozni senkivel. Nyerjen a jobb. Majd 6-7 meccsen kiderül ki az.
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 108 — Vikings fan
Wade 19 pont, 4 lepattano 8 asziszt. Pár pont híján hozta amit szokott. Bosh nem lesz sokkal jobb idén, Battier meg többet nem lesz ilyen jó ebben a párharcban. A Thunderben még mindig nagyobb potenciál van a fejlődésre, akár a következő meccsre is mint a Heatben. Sokkal nagyobb.Shawn84
Hát Wadenek ez piszokszar meccse volt, és James is kurvasok olyat hagyott ki amiket beszokott vágni. Thunderben sem érzem hogy sokkal több lenne. Rengeteg mákos labdájuk is volt, illetve ha Spo rájönne hogy Joel tud pattanózni akkor ennyi pattanót se szednek majd. Jó Harden lehet jobb, de tegyük hozzá hogy sokkal többet nem fog játszani mert Sefo emberfelettit védekezett most, szerintem ez se fog menni annyira.
És Wadenek 30 körül kell dobnia ha nyerni akar a Heat, remélem összeszedi kicsit magátToca
Csak figyelj és ámulj 😀 Csinált már egy-két csodát idén a Thunder. Még nincs vége az előadásnak.Shawn84
Értem mester innentol kezdve visszavonulok mert ilyen ervekkel nem tudok mar vitatkozni 😀
több mint 13 éve
Bosh ma kezdeni fog!
Kíváncsi leszek, hogy így nyernek-e.

több mint 13 éve
Te miről beszélsz ? 😀
Wade 7/19, Bosh még messze nincs csúcsformában. Battier ugyan egész jó volt, de 40 percet ő már nem bír. Nem mondom hogy esélyesek vagyunk, de kb. 3.-4. negyedben az offense az vicc volt, egészen addig míg Spo rendbe nem tette a fejeket és ki nem talált valami okosat. Jah nem ezt csak álmodtam ilyet ő sose tenne.Toca
Wade 19 pont, 4 lepattano 8 asziszt. Pár pont híján hozta amit szokott. Bosh nem lesz sokkal jobb idén, Battier meg többet nem lesz ilyen jó ebben a párharcban. A Thunderben még mindig nagyobb potenciál van a fejlődésre, akár a következő meccsre is mint a Heatben. Sokkal nagyobb.Shawn84
Csak figyelj és ámulj 😀 Csinált már egy-két csodát idén a Thunder. Még nincs vége az előadásnak.
több mint 13 éve
Esélytelen a Heat. Már most is mindenki hozta magát nagyjából, a Thundernél meg Harden 5 egész pontot tett hozz. Durant meg megmutatta, hogy tud olyan statokat hozni mint King James.Shawn84
Te miről beszélsz ? 😀
Wade 7/19, Bosh még messze nincs csúcsformában. Battier ugyan egész jó volt, de 40 percet ő már nem bír. Nem mondom hogy esélyesek vagyunk, de kb. 3.-4. negyedben az offense az vicc volt, egészen addig míg Spo rendbe nem tette a fejeket és ki nem talált valami okosat. Jah nem ezt csak álmodtam ilyet ő sose tenne.Toca
És Wadenek 30 körül kell dobnia ha nyerni akar a Heat, remélem összeszedi kicsit magát
több mint 13 éve
Sinisa New England Patriots 3 143 — Gràcies Pep!
Wade-től sokkal több kell. Főleg jobb dobószázalék.
James ma nem volt god mode-ban, a simán klasszis teljesítmény kevés lesz. Szerintem most védekezésben is gyengébb volt, a 4 labdaszerzés ellenére.
Támadásban azért kaptam a +1-eket gazdagon... 😊
Pedig most még a support (Chelmers, Battier) is megvolt.
Ennyire nem rövid a Miami kispad, 7 emberrel kell játszani?

Durant egy állat, ismét a 4. negyedben játszott a legjobban.
Westbrook néha önveszélyes, még egy kicsit higgadtabb játék kéne.
Collison kulcsember volt.
Az OKC magasemberektől pedig azt kapom, amit vártam egyszerűen a fizikai jelenlétükkel sokkal nehezebbé teszik a betöréseket, könnyű kosarakat.
Sefolosha ismét nagyon jó védekezés hol James-en, hol Wade-en.
Harden-nek pedig valszeg nem lesz már ilyen gyenge meccse a döntőben.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 13 éve
Esélytelen a Heat. Már most is mindenki hozta magát nagyjából, a Thundernél meg Harden 5 egész pontot tett hozz. Durant meg megmutatta, hogy tud olyan statokat hozni mint King James.Shawn84
Te miről beszélsz ? 😀
Wade 19 pont, 4 lepattano 8 asziszt. Pár pont híján hozta amit szokott. Bosh nem lesz sokkal jobb idén, Battier meg többet nem lesz ilyen jó ebben a párharcban. A Thunderben még mindig nagyobb potenciál van a fejlődésre, akár a következő meccsre is mint a Heatben. Sokkal nagyobb.
több mint 13 éve
Te miről beszélsz ? 😀
Wade 7/19, Bosh még messze nincs csúcsformában. Battier ugyan egész jó volt, de 40 percet ő már nem bír. Nem mondom hogy esélyesek vagyunk, de kb. 3.-4. negyedben az offense az vicc volt, egészen addig míg Spo rendbe nem tette a fejeket és ki nem talált valami okosat. Jah nem ezt csak álmodtam ilyet ő sose tenne.