NBA
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Mondjuk azért ha csak James-en múlna, akkor neki már nem 1 gyűrűje lehetne. De kosárban már füligjimmy óta nem menő bírózni, úgyis tudja mindenki, hogy rajtuk ment el.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
1 dolog mult a birokon. A vegen nem fujtak meg egy nyilvanvalo faltot. Innentol kezdve ugy nyalod a kis kedvenceid segget ahogy akarod, ugy csurod-csavarod a tenyeket ahogy akarod, ezt bizony elcsaltak. Es nyilvanvalo, ha megnyeri a vegen a Heat (mondjuk akkor is rohogni fogok, hogy James, hogy fog orulni annak az 1 szaros gyurunek (pedig hol van meg a 7 v mennyi amit beigert 😀)), akkor ezt te es az osszes tobbi Mia fan ezt telibe lefogjatok szarni vagy akkoris majd azzal jottok, hogy a Thunder mennyi buntetot hagyott ki 😀De igen a Heat csak elcsalva tudja hozni a meccseit... Fújtak hülyéket a bírók meccsközben ide és oda is. Amúgy ha már említetted a Heat 3 büntit basszott el az OKC meg 7et az is para. De biztos ezis a bírókon múlt.TocaNah behúztuk a másodikat,mondjuk elég meleg volt a pite. Vártam már, hogy végre a csilivili OKC sztárocskák is megboruljanak picit. Viszont döntő helyzetben megint impotensnek tűnt a Heat szerencsénk hogy most az OKCnak sem jött be minden. Egyet szerintem bukunk otthon. Battier hiheteln durván tolja nem csak pontokban hanem ahogy védekezik embertelen a srác.Tocaa szerencse az nem abban mutatkozott meg veletlen h elcsaltak a picsaba a veget ?Fake
több mint 13 éve
Azért az egy hangyafasznyi túlzás lett volna, ha a bírók addig dobatják velük a büntiket, míg be nem megy, ott azért még nem tartunk. És igen, a Heat meccsek végét kurvára el szokták csalni. Persze lehet mondani, hogy meccs közben ide is meg oda is, a végjáték a lényeg. A liga nem fogja hagyni, hogy ezt a döntőt is bukják. Azt hittem, már tavaly megjátszák, de akkor a Dallas ellen bukni jobb sztori volt. A Thundernek meg kell küzdeni az ellenszéllel, várható volt, nem az első eset a világtörténelemben, hogy egy csapatot végig favorizálnak. Az évtizedes tapasztalat is ezt mutatja. Ha mernék kockáztatni, akkor komoly lóvét tennék a Heatre, de Bronbron már párszor eljátszotta a bizalmamat, meg a sütipénzemet is.De igen a Heat csak elcsalva tudja hozni a meccseit... Fújtak hülyéket a bírók meccsközben ide és oda is. Amúgy ha már említetted a Heat 3 büntit basszott el az OKC meg 7et az is para. De biztos ezis a bírókon múlt.TocaNah behúztuk a másodikat,mondjuk elég meleg volt a pite. Vártam már, hogy végre a csilivili OKC sztárocskák is megboruljanak picit. Viszont döntő helyzetben megint impotensnek tűnt a Heat szerencsénk hogy most az OKCnak sem jött be minden. Egyet szerintem bukunk otthon. Battier hiheteln durván tolja nem csak pontokban hanem ahogy védekezik embertelen a srác.Tocaa szerencse az nem abban mutatkozott meg veletlen h elcsaltak a picsaba a veget ?Fake
Howard egy idióta. Szerintem maga alatt vágja a fát, biztos van olyan hülye, aki eléteszi a maximumot, de komoly érdeklődőre ne számítson. Győztes csapat nem fogja a keretét megbolygatni miatta.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Na Howard sem szarozik sokat, tradet akar. 😀Stezokos volt h aláírta az optiont. isten áldja az ész határtalan birodalmát
több mint 13 éve
De igen a Heat csak elcsalva tudja hozni a meccseit... Fújtak hülyéket a bírók meccsközben ide és oda is. Amúgy ha már említetted a Heat 3 büntit basszott el az OKC meg 7et az is para. De biztos ezis a bírókon múlt.Nah behúztuk a másodikat,mondjuk elég meleg volt a pite. Vártam már, hogy végre a csilivili OKC sztárocskák is megboruljanak picit. Viszont döntő helyzetben megint impotensnek tűnt a Heat szerencsénk hogy most az OKCnak sem jött be minden. Egyet szerintem bukunk otthon. Battier hiheteln durván tolja nem csak pontokban hanem ahogy védekezik embertelen a srác.Tocaa szerencse az nem abban mutatkozott meg veletlen h elcsaltak a picsaba a veget ?Fake
több mint 13 éve
Na Howard sem szarozik sokat, tradet akar. 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Nah behúztuk a másodikat,mondjuk elég meleg volt a pite. Vártam már, hogy végre a csilivili OKC sztárocskák is megboruljanak picit. Viszont döntő helyzetben megint impotensnek tűnt a Heat szerencsénk hogy most az OKCnak sem jött be minden. Egyet szerintem bukunk otthon. Battier hiheteln durván tolja nem csak pontokban hanem ahogy védekezik embertelen a srác.Tocaa szerencse az nem abban mutatkozott meg veletlen h elcsaltak a picsaba a veget ?
több mint 13 éve
Nah behúztuk a másodikat,mondjuk elég meleg volt a pite. Vártam már, hogy végre a csilivili OKC sztárocskák is megboruljanak picit. Viszont döntő helyzetben megint impotensnek tűnt a Heat szerencsénk hogy most az OKCnak sem jött be minden. Egyet szerintem bukunk otthon. Battier hiheteln durván tolja nem csak pontokban hanem ahogy védekezik embertelen a srác.
több mint 13 éve
Na ja, elég vicces, hogy egy Battier az, aki fel tudott nőni Jamesék mellé pontok tekintetében, és rendre nagyon fontos meccseken dobálgat 20 környék.A pali egy vicc, de hagyják üresben folyton, annyit meg pont tud, hogy ezekből dobálja a triplákat mondjuk.
Mindegy, így van, a 3. meccset hozni kellene a Thundernek.
több mint 13 éve
Francba.iktriadHát te is itt vagy? 😊
Battier ellen ki kell találni valamit, mert folyamatosan dobja (és bedobja) az openeket, 17 pont mindkét meccsen, 12/17 (9/13 3pt).
Stez! Először KD-n láttam faultot, aztán az első ismétlésnél Westyn, majd a sokadik replay után már újra KD-n, de akkor már beírtam. Végül is mindegy, két büntinek kellett volna jönnie, de azokat James dobhatta valamiért :/
Sebaj, vasárnap meg kell csapni ezeket, oszt jó napot! 😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Rá kéne pirítani a csapatra, hogy nem kéne átaludni az első félidőket, így folyton a saját dolgát nehezíti meg az OKC. De ezt egy nagydöntőben nem lehet minden meccsen megcsinálni egy Heat ellen.
több mint 13 éve
Francba.
több mint 13 éve
És ez nem volt fault???? Röhögnöm kell, Westy-t kitolják a pattanó alól... Persze KD most sieti el a dolgot, ma nem akar összejönni semmi 😕gdavidNem, Westyn nem faultoltak.
Duranten faultolt James, a kezével keresztbenyúlt, és azt be kellett volna fújni, azért reklamált Durant is.
Összességében nyugodtan kijelenthetjük, hogy kibaszott fos volt a játékvezetés ma, de még így is meglehetett volna ez a meccs.
Sajnos így alakult, idegenben vissza kell hozni, lehetőleg többször is csapni a Heatet.
több mint 13 éve
Eddig is el kellett hozni egyet Miamiból, most is el kell. Remélem ez rögtön vasárnap megtörténik.
több mint 13 éve
És ez nem volt fault???? Röhögnöm kell, Westy-t kitolják a pattanó alól... Persze KD most sieti el a dolgot, ma nem akar összejönni semmi 😕
több mint 13 éve
Bazdmeg......Ezt elsiették, vége.
Hát remélem idegenben sikerül meccseket nyerni.
több mint 13 éve
Naaaaaaaaaaa, most beugrik hirtelen Durant hármasa a Mavericks ellen, utolsó másodpercben. Az most is elég lenne. 😀De hát...
több mint 13 éve
Hát meg elment Westbrook butaságain, illetve a faultokkal DUrantnél, amiket ült.Fisher az első meccsen bedobta a kulcsdobásokat, ma mindent kihagyott, nem értem, miért ült Sefolosha egy egész negyedet majdnem, amikor védekezésben kibaszott nagyot játszik rendre.
Hát ez van, 1-1, most sajnos Wyde és James is jó volt, de elképesztő, hogy ez a buzi Battier is folyton 15+-okat tud hozzáadni a Heat játékához.
Sajnos ma viszont az OKC pad nem tudott sokat hozzáadni a meccshez támadásban, csak Harden, az első félidőben.
Összességében egy picivel jobb Westbrook volt most a két csapat között a különbség, meg az a néhány perc Durant padozás.
több mint 13 éve
Ez a Heaté 😕 1 percnél kevesebb lesz és -7, szoros lett a vége, csak sajnos későn ébredt a Sonics.
több mint 13 éve
Westbrook te idióta! Többet nem is írok róla, mert percenként csinál valami orbitális baromságot...gdavidVicc, amit ma művel. Mondom én, hogy rajta megy el a meccs. Nincs is ott fejben ma egyáltalán, akármikor dob, előre rettegek.
több mint 13 éve
Westbrook te idióta! Többet nem is írok róla, mert percenként csinál valami orbitális baromságot...Sefo ültetését én sem értem, mert ma Fisher nemhogy nem hot, de egyenes cold.
több mint 13 éve
Mondjuk most nem értem kicsit, hogy miért nem jön fel Sefolosha.Pont sikerült megközelíteni a Heatet, és Jamest nem tudja senki se fogni, pedig alap, hogy Ő fog dobni vagy Wade. Collison csak szabálytalankodni tud, a büntetőket meg bedobogatják. Most minden támadásból pontot dob az OKC, de pontot is kap, így meg közelebb nem fognak kerülni a Heathez.
És persze, hogy a majom Battier most dobja kb. élete hármasát egy ilyen kulcsszituban.. Elképesztő basszus, pedig atyaég, mekkorát játszik Durant, egyedül visszahozta a meccsbe az OKC-t.
Westbrook basszad meg mit művelsz...
Rajta megy el ez a meccs.
több mint 13 éve
Azért Durant hatalmas szörnyeteg.Durant tényleg egy szörny, de ezt már évek óta tudjuk, Sonics draft volt 😊
Csak attól félek, hogy meglesz az a 6. fault is hamarosan, onnan meg vége van, Ő hatalmasat játszik a 2. félidőben, ha végig fent lett volna, akkor már egál lenne, de így csak rohannak az eredmény után.
A bírók nem valami jók ma, a Thunder abszolut nem kapja meg a hazai pályát, rendre fújogatják nekik a támadókat.Stez
Nem a támadókkal van gondom, hanem a "védő mozog, de támadók"-kal.
szerk.: Battier nyald ki, hoppá-hoppá KD 😀 Megyek bagózni, én ezt már nem bírom 😊
több mint 13 éve
Azért Durant hatalmas szörnyeteg.Csak attól félek, hogy meglesz az a 6. fault is hamarosan, onnan meg vége van, Ő hatalmasat játszik a 2. félidőben, ha végig fent lett volna, akkor már egál lenne, de így csak rohannak az eredmény után.
A bírók nem valami jók ma, a Thunder abszolut nem kapja meg a hazai pályát, rendre fújogatják nekik a támadókat.
több mint 13 éve
Ez is támadó Hardennél? Elmennek ezek a bírók a pics@ba!