OFF topik

31 feliratkozó

több mint 3 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 776 — The Mathematician
Az ügy folyományaként új értelmet nyer, a "csaj egy vadállat az ágyban" szállóige. (A cél, hogy az eseménysor végén szállj ki élve és tisztán, higiénikusan az ágyból.)
Willie Parker
haverral megesett hogy kísérletezésnek nem készültek elő megfelelően és inkább kidobták a matracot/lepedőt
de az ugye baleset volt nem bosszú

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 191
Depp úgy néz ki nyert
Negritis
Es ez meglepo azok utan, amik kiderultek Heardrol?
Stez
igen
Negritis
Szerintem meg abszolut nem. Miutan kiderultek Heard dolgai (agybaszaras, ilyen-olyan veresek, ujjleszakitas, etc), nem lattam kb. olyan szakertoi velemenyt, hogy ezt Heard megnyerheti, es Depp veszithet. De persze lehet, hogy mas oldalakat olvastunk.

Mas kerdes, hogy engem szemely szerint taszit mindket ember - oke, hogy Heard elmebeteg, de Depp sem aldozat azert, eleg rendesen csinalta a wtf dolgokat o is es ketlem, hogy ezt csupan csak azert, mert egy no kihozta belole. Deppnek is megvan a maga kattanasa, most hogy ezt a sokeves allando drogozas erositette-e fel, valoszinu, de hat egyikuk sem komplett.
Stez
Az ügy folyományaként új értelmet nyer, a "csaj egy vadállat az ágyban" szállóige. (A cél, hogy az eseménysor végén szállj ki élve és tisztán, higiénikusan az ágyból.)
több mint 3 éve
egyébként volt egy idióta drogos/alkoholista
és valaki aki ténylegesen zaklatja veri a párját

több mint 3 éve
Depp úgy néz ki nyert
Negritis
Stez
igen
Negritis
Szerintem meg abszolut nem. Miutan kiderultek Heard dolgai (agybaszaras, ilyen-olyan veresek, ujjleszakitas, etc), nem lattam kb. olyan szakertoi velemenyt, hogy ezt Heard megnyerheti, es Depp veszithet. De persze lehet, hogy mas oldalakat olvastunk.

Mas kerdes, hogy engem szemely szerint taszit mindket ember - oke, hogy Heard elmebeteg, de Depp sem aldozat azert, eleg rendesen csinalta a wtf dolgokat o is es ketlem, hogy ezt csupan csak azert, mert egy no kihozta belole. Deppnek is megvan a maga kattanasa, most hogy ezt a sokeves allando drogozas erositette-e fel, valoszinu, de hat egyikuk sem komplett.
Stez
én amilyen véleményt láttam az mind az volt hogy bár a tények Depp mellett állnak, de ez ilyen ügyekben semmit nem jelent
ráadásul ugye precedens értékű is lehet

több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 756 — Whoops, looks like something went wrong.
Depp úgy néz ki nyert
Negritis
Stez
igen
Negritis

több mint 3 éve
Depp úgy néz ki nyert
Negritis
Stez
igen
Negritis
Nem követtem egyáltalán, ezért kérdem, h a csaj miért volt akkora gáz, mint ahogy írogatják? Hazudott, kamuzott, v mi?
Willie Parker
Heard írt egy esszét amit megosztott pár újsággal hogy Depp megerőszakolta és házasságon belüli fizikai, lelki terror alatt élt
ezzel is összefüggésben bukott Depp pár szerepet (pl harry potter)
a sun lehozta hogy depp feleségverő, uk-ben beperelte őket depp amit elbukott de az elég elbaszott volt
most beperelte usába is defamationért amit megnyert, pedig nem kicsit meglepetés hogy valaki ilyet nyer

volt egy pont amiben Heard-nek adtak igazat így 15 millát kap Depp és 2t Heard

több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 191
Depp úgy néz ki nyert
Negritis
Stez
igen
Negritis
Nem követtem egyáltalán, ezért kérdem, h a csaj miért volt akkora gáz, mint ahogy írogatják? Hazudott, kamuzott, v mi?
több mint 3 éve
Depp úgy néz ki nyert
Negritis
Stez
igen

több mint 3 éve
Stez SMU Mustangs 47 756 — Whoops, looks like something went wrong.
Depp úgy néz ki nyert
Negritis

több mint 3 éve
Depp úgy néz ki nyert

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 222 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
lol, feleségem barátnője USA-ban él, az imént ment körmöshöz, előtte éppen csinálták Daron Payne manikűrjét 😀
eaglesmcnabb
Lol

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 143 — je suis poloska
lol, feleségem barátnője USA-ban él, az imént ment körmöshöz, előtte éppen csinálták Daron Payne manikűrjét 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 993
Vannak többen is köreinkben akik Prágában élnek igaz? Jelentkezzen már please 😃
Hanni
írj pm-et Solyminak
slowmotion
Igy-igy.
Irj PM-et, aztan meglatjuk h tudok-e segiteni.
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 369 — Cowboys fan
Hanni
írj pm-et Solyminak
több mint 3 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 653 — Poloska confirmed
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 432 — Így remélem megfelelek nektek.....
 telex.hu/kult/2022/05/28/ricky-gervais-supernatural-standupjaban-a-transznemueken-viccelodott-lmbtq-cancel-culture-identitaspolitika

Ok ès akkor valakinek a betegsègèvel büntetlenül viccelni szabad (khm Chris Rock) ès ha azt vki számon kèri (mèg ha nem is a legjobb módon) akkor őt söprik el.....álszent idiótaság az egèsz....s figyelem itt nem azzal èrtek egyet amit esetleg Gervais mondott (mielőtt..bár ugye neki sem a "transzneműekkel van "baja"), hanem a jelensèg èrdekes ès a kettős mèrce amit ezekkel a dolgokkal kapcsolatban jelentkezik....
dande
Chris Rockot is kritizálták miatta, Gervais-t is ezért, egyiknek se lett egyéb következménye.
Jughead
"Mindent" hallottam/olvastam csak èpp azt nem hogy Rockot bárki elő vette volna, neki pedig eszèbe se volt azt mondani hogy bocs ezt lehet nem kellett volna, sőt....de mindegy sajnos nem ez a világ legnagyobb gondja jelenleg😕
több mint 3 éve
 telex.hu/kult/2022/05/28/ricky-gervais-supernatural-standupjaban-a-transznemueken-viccelodott-lmbtq-cancel-culture-identitaspolitika

Ok ès akkor valakinek a betegsègèvel büntetlenül viccelni szabad (khm Chris Rock) ès ha azt vki számon kèri (mèg ha nem is a legjobb módon) akkor őt söprik el.....álszent idiótaság az egèsz....s figyelem itt nem azzal èrtek egyet amit esetleg Gervais mondott (mielőtt..bár ugye neki sem a "transzneműekkel van "baja"), hanem a jelensèg èrdekes ès a kettős mèrce amit ezekkel a dolgokkal kapcsolatban jelentkezik....
dande
Chris Rockot is kritizálták miatta, Gervais-t is ezért, egyiknek se lett egyéb következménye.
Jughead
ha már netflix akkor ugye Chapellet is

több mint 3 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 382

dande

Szerkesztette: Jughead
több mint 3 éve
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 960

dande
Óriási figura. Annak ellenére hogy full ateista és párszor kiakasztott vele😃 sírtam a röhögéstől amikor mondja hogy: bármit mondhatok, a Netflix már kifizetett 😂😂😂
több mint 3 éve
gyeek LSU Tigers 8 659 — Grady Judd fan
Hókuszpók is... 😕

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 432 — Így remélem megfelelek nektek.....

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 260 — NFL bracket champion '26
Aztakurva, ez hogy sikerült? 😊
 youtu.be/N54v5-dllmI
NB2
ez se kutya:  24.hu/belfold/2022/05/25/ferihegyi-repterre-vezeto-ut-baleset-furgon-video/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 28 236 — nabege2@yahoo.com
A videó nem áll rendelkezésre
Ezt a videót a feltöltő eltávolította
Negritis
most újra felrakta, mert megy 😊
több mint 3 éve
A videó nem áll rendelkezésre
Ezt a videót a feltöltő eltávolította

több mint 3 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 260 — NFL bracket champion '26
A megoldás pofonegyszerű:
 www.youtube.com/watch?v=Hvadkyx6HGw

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...