OFF topik
31 feliratkozó
több mint 4 éve
Autóbérlésnél tényleg érdemes a multikat favorizálni, mert eszméletlen lehúzásokat képesek művelni a kisebb cápák, amire a gatyád is rámehet (főleg ilyen mediterrán és balkáni országokban). Ez persze nem jelenti azt, hogy pl egy Hertznél 100%-ig korrektek, de napi pár euro miatt felesleges kockáztatni no-name céggel.Ha kizárólag vidéken/autópályán mentek EU-ban/USA-ban, akkor a biztosítást meg lehet kerülni, Thaiföldön mondjuk beértem a taxis vezetési tudásával, az a vezetési kultúra helyi embert kíván.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
Szerintem minél nagyobb annál jobb.Nincs az az isten, hogy én városon belül autót béreljek külföldön, főleg nem az olaszoknál. 2x300 Km lesz a táv, meg még amit vidéken szaladgálunk.Külföldi autóbérléssel kapcsolatban érdekelnének egyéni tapasztalatok és sztorik.Városon belül használnád napi 30-40 km-re, vagy országon belül többszázra?
Kiolvastam most pár cikket, de jópár évesek, így gondoltam hátha van valakinek aktuálisabb tapasztalata.
Hanni
Mert ha előbbi, akkor arra kurva jó opció a caresharing.
Ha utóbbi, akkor meg Hertz, és nincs mire figyelni, full profin megy az egész.
Sobri Jóska
Ugyan hertz már valóban nincs túl sok helyen, de akkor ez is egy jó infó, hogy a "nagymulti" is működhet rendesen.
Hanni
Mert ha csak annyi van, hogy felveszed, leadod, akkor mindegynek tűnik, de ha van egy koccanás, defekt, leállás, bármi, akkor a nagycég gyorsan és hatékonyan tud segíteni.
Ha Olaszország, és nincs Hertz, akkor megnézném melyik a legnagyobb olasz cég, és tőlük bérelnék.
Nekik van a legnagyobb esélyük, hogyha valami gebasz van egy kis faluban, vagy a sztráda kozepén, akkor mihamarabb tudnak intézkedni és megoldják.
több mint 4 éve
Nincs az az isten, hogy én városon belül autót béreljek külföldön, főleg nem az olaszoknál. 2x300 Km lesz a táv, meg még amit vidéken szaladgálunk.Külföldi autóbérléssel kapcsolatban érdekelnének egyéni tapasztalatok és sztorik.Városon belül használnád napi 30-40 km-re, vagy országon belül többszázra?
Kiolvastam most pár cikket, de jópár évesek, így gondoltam hátha van valakinek aktuálisabb tapasztalata.
Hanni
Sobri Jóska
Ugyan hertz már valóban nincs túl sok helyen, de akkor ez is egy jó infó, hogy a "nagymulti" is működhet rendesen.
több mint 4 éve
youtu.be/Jn9Sh0Psc8UCsak nem, de fogalmam nincs.hertz nem ment végül csődbe?Külföldi autóbérléssel kapcsolatban érdekelnének egyéni tapasztalatok és sztorik.Városon belül használnád napi 30-40 km-re, vagy országon belül többszázra?
Hanni
Sobri Jóska
amúgy kollégáim is őket használták mikor kint voltunk
Negritis
Az elmúlt pár évben én is itthon ültem.
Amikor még béreltem, akkor voltak.
De ezt hamar ki lehet guglizni.
Sobri Jóska
ezt láttam tavaly augusztusban, nemtom azóta hogy állnak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Csak nem, de fogalmam nincs.hertz nem ment végül csődbe?Külföldi autóbérléssel kapcsolatban érdekelnének egyéni tapasztalatok és sztorik.Városon belül használnád napi 30-40 km-re, vagy országon belül többszázra?
Hanni
Sobri Jóska
Negritis
Az elmúlt pár évben én is itthon ültem.
Amikor még béreltem, akkor voltak.
De ezt hamar ki lehet guglizni.
több mint 4 éve
Van egy rutinos autóbérlő kollégám itt Svájcban, ő mindig először csak árajánlatot kér több cégtől is, nem kapásból rendel.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
hertz nem ment végül csődbe?Külföldi autóbérléssel kapcsolatban érdekelnének egyéni tapasztalatok és sztorik.Városon belül használnád napi 30-40 km-re, vagy országon belül többszázra?
Hanni
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Külföldi autóbérléssel kapcsolatban érdekelnének egyéni tapasztalatok és sztorik.Városon belül használnád napi 30-40 km-re, vagy országon belül többszázra?
Hanni
több mint 4 éve
Olasz, egyéni, három nap, oda viszem vissza, ahol felveszem.Külföldi autóbérléssel kapcsolatban érdekelnének egyéni tapasztalatok és sztorik.melyik ország? meg egyéni lenne?
Hanni
usából tudok kérni pár infot mikor céggel megyünk ki
Negritis
Olyasmik érdekelnének, hogy megéri-e akár most lefoglalni online szeptemberre, milyen kisbetűs részt olvassak el 5x, megéri-e kiváltani rá az extra biztosítást, kinek, hogy mennyit terheltek milyen fajta kártyájára.
Sajnos eddig még sosem vettem rá magam ilyesmire, szóval totál noob vagyok a téren, aztán ezeket a cikkek sem túl részletesek, mert az ilyen nézzem körbe az autót, meg olvassam el mit írok alá, és tankoljam meg mielőtt visszaviszem, ezek azért megvoltak már az én fejemben is 😀
több mint 4 éve
Külföldi autóbérléssel kapcsolatban érdekelnének egyéni tapasztalatok és sztorik.melyik ország? meg egyéni lenne?
Hanni
usából tudok kérni pár infot mikor céggel megyünk ki
több mint 4 éve
Külföldi autóbérléssel kapcsolatban érdekelnének egyéni tapasztalatok és sztorik.Kiolvastam most pár cikket, de jópár évesek, így gondoltam hátha van valakinek aktuálisabb tapasztalata.
több mint 4 éve
Jah, el tudom képzelni amint a magyar Takarítónő tört burgerlandi ákcentussal magyarázza az ária osztrák Csendőrnek, hogy hát Nálunk otthon ezt most pont lejártan is elfogadják!🤣De gondolom ez csak belföldre érvényes, tehát aki mondjuk külföldre is jár munka miatt, annak ugyanúgy intéznie kell a lejáró jogsit.Ugyanez. Ma mentem csináltatni, mert melóhelyen mondták, hogy már visszavonták. Hölgy mondta, hogy áá, még nagyon nem.König. Akkor mégsem járt le a jogsim.Hülye kérdés, de muszáj feltenni: még mindig veszélyhelyzet van?Szeptember közepéig igen.
slowmotion
index.hu/belfold/2021/05/18/veszelyhelyzet-ujra-meghosszabbitva/
adam8
Köszönöm!
slowmotion
kristóf17
warr_b

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 4 éve
De gondolom ez csak belföldre érvényes, tehát aki mondjuk külföldre is jár munka miatt, annak ugyanúgy intéznie kell a lejáró jogsit.Ugyanez. Ma mentem csináltatni, mert melóhelyen mondták, hogy már visszavonták. Hölgy mondta, hogy áá, még nagyon nem.König. Akkor mégsem járt le a jogsim.Hülye kérdés, de muszáj feltenni: még mindig veszélyhelyzet van?Szeptember közepéig igen.
slowmotion
adam8
Köszönöm!
slowmotion
kristóf17

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Ugyanez. Ma mentem csináltatni, mert melóhelyen mondták, hogy már visszavonták. Hölgy mondta, hogy áá, még nagyon nem.König. Akkor mégsem járt le a jogsim.Hülye kérdés, de muszáj feltenni: még mindig veszélyhelyzet van?Szeptember közepéig igen.
slowmotion
adam8
Köszönöm!
slowmotion
több mint 4 éve
Hülye kérdés, de muszáj feltenni: még mindig veszélyhelyzet van?Teljesen jogos a kérdés, én sen tudom hogy épp mi van.
slowmotion
Mióta oltottak, teljesen elengedtem a járvány témát, totál nem vagyok képben.
több mint 4 éve
König. Akkor mégsem járt le a jogsim.Hülye kérdés, de muszáj feltenni: még mindig veszélyhelyzet van?Szeptember közepéig igen.
slowmotion
adam8
Köszönöm!
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
Hülye kérdés, de muszáj feltenni: még mindig veszélyhelyzet van?Szeptember közepéig igen.
slowmotion
több mint 4 éve
Hülye kérdés, de muszáj feltenni: még mindig veszélyhelyzet van?
több mint 4 éve
telex.hu/belfold/2021/06/02/juliustol-tilos-az-egyszer-hasznalatos-muanyag-etelesdoboz-pohar-szivoszal-lufipalca-es-tarsaikHogyhogy mibe? Carte d'Or-os dobozba.
Ez tök jó, meg minden, de mondjuk akkor az éttermekben, kifőzdékben, meg kajarendelésnél mibe fogják tenni a kaját?
warr_b
több mint 4 éve
Régi szép idők!telex.hu/belfold/2021/06/02/juliustol-tilos-az-egyszer-hasznalatos-muanyag-etelesdoboz-pohar-szivoszal-lufipalca-es-tarsaik
Ez tök jó, meg minden, de mondjuk akkor az éttermekben, kifőzdékben, meg kajarendelésnél mibe fogják tenni a kaját?
warr_b
ozibozi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
telex.hu/belfold/2021/06/02/juliustol-tilos-az-egyszer-hasznalatos-muanyag-etelesdoboz-pohar-szivoszal-lufipalca-es-tarsaik
warr_b
több mint 4 éve
telex.hu/belfold/2021/06/02/juliustol-tilos-az-egyszer-hasznalatos-muanyag-etelesdoboz-pohar-szivoszal-lufipalca-es-tarsaikRáírják filccel, hogy újrahasznosítható műanyag, mint nálunk az egyik kocsmában a söröspohárra😊
warr_b
több mint 4 éve
telex.hu/belfold/2021/06/02/juliustol-tilos-az-egyszer-hasznalatos-muanyag-etelesdoboz-pohar-szivoszal-lufipalca-es-tarsaikasszem vannak itt páran "kompetensek" a témában, de lesznek itt még érdekes dolgok
warr_b
több mint 4 éve
telex.hu/belfold/2021/06/02/juliustol-tilos-az-egyszer-hasznalatos-muanyag-etelesdoboz-pohar-szivoszal-lufipalca-es-tarsaikEz tök jó, meg minden, de mondjuk akkor az éttermekben, kifőzdékben, meg kajarendelésnél mibe fogják tenni a kaját?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 4 éve
Meg ezek azok az emberek, akik egy balesetnel vagy vmi szerencsetlensegnel aktivan segitenek, nem megkukulnak meg osszefossak magukat.Ezek azok az emberek akiket egy hajszál választ el az 5 perces internet hírnév és a totalgore címlap között 😀This is crazy af omg pic.twitter.com/Sh14yVD9Eu
— Bria Celest (@55mmbae) June 1, 2021
Feleseg materia 😀
Borbinho
Hanni
Amikor elutnek valakit a zebran, es az emberek tobbsege csak nez, 1-2 meg odamegy segiteni (napokban lattam egy ilyen videot).
Ez az amire szuletni kell.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."